- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Doktor düşük buluyor kiloyu. Her ay gittiğimizde 550-600 gram aralığında almış oluyor. Doktor bizden en az 800 gram bekliyor ama 1 kilo alsa iyi olur diyor. 5. Ay kontrolünde de düşük çıkarsa aylık aldığı gram kan testi yapacağım dedi. Normalde kan testi kontrolünü 8. Ayda yapıyoruz ama sizinkini erkene çekelim bakalım dedi. 3 farklı marka mama denedim . Biberon ,kaşık biberon. Şırınga ile vermeyi denedim olmadı. Sizin mamayı uykuyken yiyorsa memeyi de uykuluyken almaz mı . Gerçi illa ki denemişsinizdir ama .Benim kizim da mama iciyo ama sadece uykuluyken o yuzden bazen iki mama arasi 5 6 saati buluyo. Doktor bisey diyo mu peki kilo alimina sizin sadece anne sutuymus bizim mama bide
Insallah toparlar canim kilosunu bizim de hemen hemen o aralikta aldigi kilo. Biz golden goat kullaniyoruz genel olarak o mama az kilo aldiriyo deniliyo zaten ama icerigi temiz diger mamalara gore. Aliyo memeyi de ama sutum cok cok az canim bi turlu arttiramadim iki memeden 30 40 cc sut cikiyo sagincaDoktor düşük buluyor kiloyu. Her ay gittiğimizde 550-600 gram aralığında almış oluyor. Doktor bizden en az 800 gram bekliyor ama 1 kilo alsa iyi olur diyor. 5. Ay kontrolünde de düşük çıkarsa aylık aldığı gram kan testi yapacağım dedi. Normalde kan testi kontrolünü 8. Ayda yapıyoruz ama sizinkini erkene çekelim bakalım dedi. 3 farklı marka mama denedim . Biberon ,kaşık biberon. Şırınga ile vermeyi denedim olmadı. Sizin mamayı uykuyken yiyorsa memeyi de uykuluyken almaz mı . Gerçi illa ki denemişsinizdir ama .
Sağımdan çıkan süte de çok takılma. Sen emdiği zamanlar bol bol emzir o daha fazlasını alıyordur.biz de şuan golden goat vermeye çalışıyoruz. Ama almadı sadece bir kere 60 CC içti daha da içmedi. Az kilo aldırdığını bilmiyordum ama .inşallah sizin de kilo toparlar. Aslında ben kiloya çok takılmam keyfi yerindeyse ama kilo alımının az olması zihinsel gelişimi de etkiler deyince doktorum o noktada takıldımInsallah toparlar canim kilosunu bizim de hemen hemen o aralikta aldigi kilo. Biz golden goat kullaniyoruz genel olarak o mama az kilo aldiriyo deniliyo zaten ama icerigi temiz diger mamalara gore. Aliyo memeyi de ama sutum cok cok az canim bi turlu arttiramadim iki memeden 30 40 cc sut cikiyo saginca
Nasil etkiliyormuş zihinsel gelişimiSağımdan çıkan süte de çok takılma. Sen emdiği zamanlar bol bol emzir o daha fazlasını alıyordur.biz de şuan golden goat vermeye çalışıyoruz. Ama almadı sadece bir kere 60 CC içti daha da içmedi. Az kilo aldırdığını bilmiyordum ama .inşallah sizin de kilo toparlar. Aslında ben kiloya çok takılmam keyfi yerindeyse ama kilo alımının az olması zihinsel gelişimi de etkiler deyince doktorum o noktada takıldım
Bilmiyorum ki. Aslında benim ilk kızım da az kilo alırdı hala da öyle. Çok şükür sıkıntımız da yok kızımda yani.Genetik olmasın ilk kızım da böyleydi dedim. Olmaz dedi. Sınırın altında kalıyor kilo alımı bu durum bütün gelişimini etkiler zihinsel gelişimi de etkiler dedi. Her ay kontrole giderken bi stres .Nasil etkiliyormuş zihinsel gelişimi
Ya o nasil iş ilk defa duyuyorum. Buyuk oglumun kilo alimi cok azalmisti kilolu dogdugu halde ama zihinsel olarak hep.yasitlarindan önde gitti. Daha erken konustu, erken yurudu. Algilari cok acik bir cocuk.oldu bitti oyle.Sağımdan çıkan süte de çok takılma. Sen emdiği zamanlar bol bol emzir o daha fazlasını alıyordur.biz de şuan golden goat vermeye çalışıyoruz. Ama almadı sadece bir kere 60 CC içti daha da içmedi. Az kilo aldırdığını bilmiyordum ama .inşallah sizin de kilo toparlar. Aslında ben kiloya çok takılmam keyfi yerindeyse ama kilo alımının az olması zihinsel gelişimi de etkiler deyince doktorum o noktada takıldım
Ben de ilk defa duydumYa o nasil iş ilk defa duyuyorum. Buyuk oglumun kilo alimi cok azalmisti kilolu dogdugu halde ama zihinsel olarak hep.yasitlarindan önde gitti. Daha erken konustu, erken yurudu. Algilari cok acik bir cocuk.oldu bitti oyle.
Persentilin altında mi canım? Kaç gram alıyor ayda mesela alin de çok kilo alan bir bebek değil ilk üç ay hep 900 gram aldı sonra 750 bu ay da 600 almış. Dört farklı doktor gördü hiçbiri de az demediBilmiyorum ki. Aslında benim ilk kızım da az kilo alırdı hala da öyle. Çok şükür sıkıntımız da yok kızımda yani.Genetik olmasın ilk kızım da böyleydi dedim. Olmaz dedi. Sınırın altında kalıyor kilo alımı bu durum bütün gelişimini etkiler zihinsel gelişimi de etkiler dedi. Her ay kontrole giderken bi stres .
Doğduğundan beri 500-600 gram aralığında aldı hep. Daha yukarısında almadı. Bu durumdan dolayı bazı aylar baş çevresi yarım cm arttı. 1 cm artıyor ya her ay genelde. Boyu Ve baş çevresi persentil altında değil. Kilo sınırın biraz altında.Persentilin altında mi canım? Kaç gram alıyor ayda mesela alin de çok kilo alan bir bebek değil ilk üç ay hep 900 gram aldı sonra 750 bu ay da 600 almış. Dört farklı doktor gördü hiçbiri de az demedibir doktor niye böyle bir cümle kurar ki
Zihinsel gelişim ile kilonun ne alakasi var ya bazı doktorlarin sacmaladigini düşünüyorumSağımdan çıkan süte de çok takılma. Sen emdiği zamanlar bol bol emzir o daha fazlasını alıyordur.biz de şuan golden goat vermeye çalışıyoruz. Ama almadı sadece bir kere 60 CC içti daha da içmedi. Az kilo aldırdığını bilmiyordum ama .inşallah sizin de kilo toparlar. Aslında ben kiloya çok takılmam keyfi yerindeyse ama kilo alımının az olması zihinsel gelişimi de etkiler deyince doktorum o noktada takıldım
Sacmalamis canim doktor ya.Persentilin altında mi canım? Kaç gram alıyor ayda mesela alin de çok kilo alan bir bebek değil ilk üç ay hep 900 gram aldı sonra 750 bu ay da 600 almış. Dört farklı doktor gördü hiçbiri de az demedibir doktor niye böyle bir cümle kurar ki
İyi de genetik diye bir şey de var o zaman her çocuk fabrika çıkışı gibi standart ölçülerde büyür... Persentil içindeyse bence sorun yapilacak mevzu yokDoğduğundan beri 500-600 gram aralığında aldı hep. Daha yukarısında almadı. Bu durumdan dolayı bazı aylar baş çevresi yarım cm arttı. 1 cm artıyor ya her ay genelde. Boyu Ve baş çevresi persentil altında değil. Kilo sınırın biraz altında.
Benim kız da 3740 doğdu şu an 6850 gr hiç bir zaman 1 kilo almadı ilk ay 850 aldı sonra hep 600 küsür civarıydı az demedi doktorlar bence üzülme canımDoğduğundan beri 500-600 gram aralığında aldı hep. Daha yukarısında almadı. Bu durumdan dolayı bazı aylar baş çevresi yarım cm arttı. 1 cm artıyor ya her ay genelde. Boyu Ve baş çevresi persentil altında değil. Kilo sınırın biraz altında.
Başka doktora gitmedik. 600-1000 gram alımı normal diye biliyorum ben de . Her bebek farklı alabilir. Anlamadım başka doktora da mı gidip danışsam acaba.Zihinsel gelişim ile kilonun ne alakasi var ya bazı doktorlarin sacmaladigini düşünüyorumaylik 500 gr şuan yeterli ki . Başka doktora gittiniz mi?
Yaptırmak isteyip, yaptıracak gücüm olmasa kendimi çok kötü hissederdimBizim saglik ocagindaki hemsirelerde butun ozel asilari yaptirdigimizi gorunce baya sasirmislardi. Yazik demekki kimse yaptıramiyor ozel asilari. Ekonomik sebeplerle yaptiramayanlara cok uzuluyorum.
3. Ayda başladık canım biz menenjiteHem yaptiramiyor hem de devletin asilarini bile kimse yaptirmiyormus. Aşı karsiti cok insan varmis doktor öyle söyledi. Bana da menenjit icin 1 yaş dedi ama herkes yaptirmisben en iyisi izmir'de de bir randevu alip doktora götüreyim
O zaman tüm zeki insanlarin kilolu insanlardan çıkması lazim zayıfların hepsi gerizekalıYa o nasil iş ilk defa duyuyorum. Buyuk oglumun kilo alimi cok azalmisti kilolu dogdugu halde ama zihinsel olarak hep.yasitlarindan önde gitti. Daha erken konustu, erken yurudu. Algilari cok acik bir cocuk.oldu bitti oyle.
Beklediğin hataBaşka doktora gitmedik. 600-1000 gram alımı normal diye biliyorum ben de . Her bebek farklı alabilir. Anlamadım başka doktora da mı gidip danışsam acaba.
Evet canım zeytinin kırılmış hali biraz acımtırak olur, çok tatlandırmayacaksın sarımsaklayacaksan, siz çekişte mi diyorsunuzGelmiş geçmiş olsun canımben de Ekini hep klimalı odada tuttum ateşlendinde sıcakta ekstra ateş oluyor gerçekten
Cakistes dediğin çekişte mi kırma zeytin
Offf çok geçmiş olsun çok mu doldurdunuz tencereyi
Yaaa öyle mi diyorsunuz iade edeyim o zaman. Kışın biz soğukta uyuyoruz oda soğuk oluyor kendimiz de yorgan örtünüyoruz sıcak havada eşim hasta oluyor çünkü boğazlar kuruduğu için o yüzden 2,5 tog almıştım.Aycoregi1 üstünü asla örttürmüyor canım
2. DoZ çok sarstı benim oğlumu daBizde de bexsero ateş yaptı gece nöbetteydik zombi gibiyim şu an
Bizim sağlık ocağı özel aşıları yapmıyor, mecbur muayeneye gidince kendi doktoru yapıyorAy cok pahali ben asilari alip saglik ocaginda yaptiriyorum devlete de muayeneye gidiyorum
Yani. Bak oglum anne karni haric oldu bitti zayif uzun boylu bizim.doktorun soyledigi bebekken genetik Çinar uzun boylu zsyif bir cocuk olacak demisti ve halen oyle oglum cunku anne baba uzun ve zayif size cekmis dedi. Gorsen Cin gibi.O zaman tüm zeki insanlarin kilolu insanlardan çıkması lazim zayıfların hepsi gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?