2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bebeğimle aynı kan grubundayım fakat bebeğim uzun süren anne sütü sarılığı oldu. Bunun nedeni eşimle rh kan uyuşmazlığımızın olması. Arkadaş bu açıdan sormuş. Süt gelmesi gelmemesi açısından değil.
Aynı şekilde AB grubu uyuşmazlığı var bir de. O da sarılığa neden oluyor.

Ayy ne güzel ten rengi bayılırım maşallah canım kızına bende görüyorum bunları aslında kullanışlı geliyor araştırayım
Bişiy diyim mi bende öyleyim itiraf ediyorum aynılarını yaşıyorum çöktüm bittim bi tane doğurdun pırtladın diyor annem ve ilk defa saçlarım dökülmeye başladı bu haftadan beri kendime de bakmam lazım sanırım senin spor vardı bi ara nasıl gidiyor?
Oooo maşallah Ek gıdalar işe yaramış süperr nasıl gidiyor daha da ayrıntılı anlatırsan sevinirim kırdınız şu 6000 gramın bacağını Darısı başımıza canım yarın göreceğiz bakalım
Allah yardımcınız olsun,sen çok güçlü bir kadın ve annesin bence
bir an önce bir ömür boyu hiç ayrılmamak üzere birleşirsiniz

Şükür canım bakalım yeni hedef 7000 gram çünkü alin bana hala zayıf geliyor ek gıda güzel gidiyo şu aşı dolayısıyla iki gündür sekteye uğradı canı sıkkın alin in diye ama şu ana kadar kabak havuç patates ve muz denedim ilk gün iki tatlı kaşığı verdim hep sonra arttırdım üstüne de su veriyorum doktor ne kadar isterse o kadar su içsin sıkıntı olmaz dedi sulugu veriyorum eline artık. Yarın avokado denicez sonrasında yogurt,kapya biber diye gidicez bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum

Yaşlandık resmen. Doğurdum genclestim diyen varsa geçsin karşıma alnindan öpücem spor bitti canim Eylül iş başı. Zaten bütün gün ayri kalicaz bi de akşam spora gitmeye gönlüm el vermedi şimdilik böyle gidecek ama fiziken kendime çeki düzen vermem lazım saç baş cilt bakımı hak getire papazın kızı gibiyim şuan

Neden acaba sık sık meme reddi yapıyor canım, ben çok çektiğim için meme reddinden çok üzülüyorum başkasında da görünce
Evet ben bu yöntemi denemiştim ve gerçekten güzel kilo aldırıyor
Yok biz sıcakta uyuyamıyoruz canım oda serin oluyor yani yatmadan bi saat önce termometreyi 20.5-21 e düşürüyoruz bu şekilde kışı hasta olmadan çıkarıyoruz
Zaten deniyor ya soğuk değil sıcak hasta eder diye, bence doğru.

Benim de sol dizim bir de ayak tabanlarım sanki saatler süren yürüyüş yapmışım gibi ağrıyor. Ne vücut yenilenmesi 10 yaş aldım resmen ben de kolajene başlasam iyi olacak, biz çökersek evdeki sistem çöker

Ya ilk verdiğinde dışarı mı atıyor yoksa evirip çevirip yutuyor mu? Ben hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum açıkçası

Canim vallahi bilmiyorum.iki oğlumda ayni model dogdu. Mesela bugun.doktordan donduk 2 saatte bir acikiyor anliyorum halinden tavrindan memeye bir.saldirdi nasil emiyor 2 dk olmadan aniden rahatsizlaniyor gult gult ses cikariyor birakiyor bir sey onu rahatsiz ediyor iste durduk yere yapmiyor. Kaka sik sik yapmiyor ondan olabilir belki dedim de bugun kaka yapti.doktora gittik karnini elledi gazli falan drgil yumusak karni eve geldik oyle oldu iste.Doktor refluden de suphelendi kusmasi olmasa da reflu olabilir emerken bogazi tahris olabilir dedi.Şiskinlik icin reflu icin bir sey verdi 1 hafta bak bakalim fark edecek mi dedi.Yoksa oglumun bana hic zorlugu yok ama bu meme redleri cok yorucu gercekten. Ondan tadimlara basliyorum iste.Bugun hic rahat ememedi 9 da ilk defa rahat emmesini yapti.

Ya ilk verdiğinde dışarı mı atıyor yoksa evirip çevirip yutuyor mu? Ben hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum açıkçası
Hiç korkma bence en keyifli kısım bu ek gıdaymıs ilk denettigimde atıyor genelde ikinci öğünde yemeye başlıyor bugün muz boğazına kaçtı mesela öğürdü heyecanlı dakikalar yaşadık sırtına vurdum düzeldi

Canım bizde de aynı anlattığın şekilde oluyor ve reflüsü var. Düşünsene yemek yerken geri ağzına gelse, acı bir tat olsa ne kadar rahatsız olursun

Ayyy işte ondan korkuyorum ama bebekler kendini korumak amaçlı öksürür öğürürmüş çıkarırmış neyseki. Peki şu O.G ya da Makarna Lütfen markalarından bir şeyler aldın mı?

Bu ben hiç yapmam yapmadım yapamam da heralde
Çok geçmiş olsun, çok akıllıca davranmışsın inşallah bir an önce güzelce sonuçlanır burası bu yüzden var
Kızlar sizin bebişler de böyle keyifçi mi yakında benden orta şekerli kahve isteyecek diye ödüm kopuyor
Ahaha yerim bu ne bee yap anası hak ediyor hükümet gibi kız baksana
Bizimkide kucakta gezdirirken kolunu doblolu dayılar gibi kolumun üstüne atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…