- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
Bebeğimle aynı kan grubundayım fakat bebeğim uzun süren anne sütü sarılığı oldu. Bunun nedeni eşimle rh kan uyuşmazlığımızın olması. Arkadaş bu açıdan sormuş. Süt gelmesi gelmemesi açısından değil.İlk kızımda bana da aynı demişti ve gerçekten de olmadı sarılık olsa bile hafif atlatır demişti. Diğer kızım farklı bi kan grubundan o sarılık oldu. Aynı kan grubundan olupta bebeği sarılık olanlar ilk günlerde sütü gelmeyen sezeryanlı yada çocuk uyuyor diye uyandırmayan yada bi şekilde bebeğin kan şekerinin düşmesinden dolayı oluyormuş.
Ayy ne güzel ten rengi bayılırımKızlar bu ürün yandan açılır vakum tabanlı banyo ve mama oturağı yazıyor, ben destekli oturma minderi almamıştım. Şimdi günde 5-10 dk bu şekilde bunun içinde kalsa bir sorun olur mu yoksa daha erken mi?
Bu arada kızım bunun içinde kendini büyüdü mü zannediyor acaba çünkü tek başına oturarak çok mutlu
Eki Görüntüle 3284744
Bişiy diyim miKızlar bende diz ağrısı başladı uzun süre dizim kıvrık durunca falan doğrulamiyorum çok acıyor dogumdan sonra yaşlandım resmen doğumda vücut yenileniyor diyenlerin gözlerinden öperimkolajen aldım bugün toz şeklinde saç dökülmelerine de iyi geliyormuş 3 ay kullanip 1 ay ara verip tekrar devam edince etkili sonuç aliniyormus inşallah fayda eder yoksa bizim gidişat nanay efendim
Oooo maşallahKızlar doktora gittik hatırladığım kadarıyla yazıyorum 6500 gr 65 cm çıktı. Aline ek gıda başlamıştık kabak havuç ve patates denedim ben şimdi semizotu kapya biber avokado falan denicez sonra birbirine karıstırcaz bunları. Bugün yoğurt mayalıcam yarın da meyvelere başlayabiliriz dedi doktor. Bir 15 gün sonra lor peyniri ve labne başlayalım dedi lor peynirini evdeki süt kesiğinden yapmıyoruz hiç vitamini yok onun dedi marketten tuzsuz lor veya bebek loru olacak. Labne de organik labne. Onun dışında kefir sekizinci ayda dedi. Beş buçuk ayı geçtikten sonra irmikli ve yulaflı tariflere geçiyoruz. Kuzu eti yedinci aydan sonra. Ek gıdayla ilgili bunları dedi. Biz oto koltuğu almıştık 9-18 kg ona sekiz kiloyu geçtiğinde oturt dedi. Alin sekiz kiloyu geçene kadar ohooo. On beş gün sonra mama sandalyesine oturt dedi. Eğer kafayı tam dik tutamazsa ve sandalyede kaykılırsa blw ye başlama dedi. Bir süre sonra blw+normal beslenme karışık gidecekmişiz. Ayrıca bexsero ve rotanın ikinci dozunu da olduk bizden haberler bu kadar
Allah yardımcınız olsun,sen çok güçlü bir kadın ve annesin benceBen eşimi 18 senedir tanıyorum,4 senedir evliyiz. Geçen ay eşim deprem bölgesine görevlendirme ile gönderildi ve geçen ay göremedi oğlunu o kadar zorluyor ki bu durum beni, bizi. En yakın arkadaşım o. Bir de oğlumun babası ile geçireceği tüm zamanlar gidiyor. Çok üzülüyorum ayda 2-3 gün anca görebiliyorher akşam görüntülü konuşuyoruz o zamanda bile oğlum gülücükler saçıyor babasına. Her akşam eve gelebiliyorsa çok şükür demek lazım arkadaşım
Şükür canım bakalım yeni hedef 7000 gram çünkü alin bana hala zayıf geliyorAyy ne güzel ten rengi bayılırımmaşallah canım kızına bende görüyorum bunları aslında kullanışlı geliyor araştırayım
Bişiy diyim mibende öyleyim itiraf ediyorum aynılarını yaşıyorum çöktüm bittim bi tane doğurdun pırtladın diyor annem ve ilk defa saçlarım dökülmeye başladı bu haftadan beri kendime de bakmam lazım sanırım senin spor vardı bi ara nasıl gidiyor?
Oooo maşallahEk gıdalar işe yaramış süperr nasıl gidiyor daha da ayrıntılı anlatırsan sevinirim kırdınız şu 6000 gramın bacağını Darısı başımıza canım yarın göreceğiz bakalım
Allah yardımcınız olsun,sen çok güçlü bir kadın ve annesin bence
bir an önce bir ömür boyu hiç ayrılmamak üzere birleşirsiniz
Yaşlandık resmen. Doğurdum genclestim diyen varsa geçsin karşıma alnindan öpücemBişiy diyim mibende öyleyim itiraf ediyorum aynılarını yaşıyorum çöktüm bittim bi tane doğurdun pırtladın diyor annem ve ilk defa saçlarım dökülmeye başladı bu haftadan beri kendime de bakmam lazım sanırım senin spor vardı bi ara nasıl gidiyor?
Neden acaba sık sık meme reddi yapıyor canım, ben çok çektiğim için meme reddinden çok üzülüyorum başkasında da görünceKizlar doktora gittik Yigit sik sik meme reddi yaptigi icin tadimliklara basla en azindan ek gida verirsin dedi.Kasikla sut falan verecegine kaşik mamalari verirsin dedi.Kasik mamalarina dair de pek bilgim yok acikcasi kullanmadim hic. Kilo normal isale ragmen guzel almis dedi. Boyu cok onde gidiyor dedi 69.5 dedi.
Evet ben bu yöntemi denemiştim ve gerçekten güzel kilo aldırıyorAnladim canim biri 7200 az yazmisti, o Sensin sandim pardon. Emzirirken yumusakken meme vakumlu emzirmeye calis tavsiyem. Yagli sut orda ve cok kilo aldiriyor. Ustteki sutu emip birakiyor ise sagdiktan sonra emzir. Dene bak bir hafta nasil kilo alacak goreceksin. Dua edelim biz de insallahama gene bebeginin kilosu guzel, haberin olsun masallah saglikli ya onemli olan bu
Zaten deniyor ya soğuk değil sıcak hasta eder diye, bence doğru.Yok biz sıcakta uyuyamıyoruz canım oda serin oluyor yani yatmadan bi saat önce termometreyi 20.5-21 e düşürüyoruz bu şekilde kışı hasta olmadan çıkarıyoruz
Benim de sol dizim bir de ayak tabanlarım sanki saatler süren yürüyüş yapmışım gibi ağrıyor. Ne vücut yenilenmesi 10 yaş aldım resmenKızlar bende diz ağrısı başladı uzun süre dizim kıvrık durunca falan doğrulamiyorum çok acıyor dogumdan sonra yaşlandım resmen doğumda vücut yenileniyor diyenlerin gözlerinden öperimkolajen aldım bugün toz şeklinde saç dökülmelerine de iyi geliyormuş 3 ay kullanip 1 ay ara verip tekrar devam edince etkili sonuç aliniyormus inşallah fayda eder yoksa bizim gidişat nanay efendim
Valla bizimde ar+ ama benim oğlum sarılık oldu mavi ışığa bile koydular sarılık 18 di. Yani olabiliyor.
Benim Ar+, oğlumun da Ar+ ama 40 gün bitmedi sarılık. Neden acabaSenin bebeğin kan grubu Ar+ mi yoksa sıfır mı canım?
Ya ilk verdiğinde dışarı mı atıyor yoksa evirip çevirip yutuyor mu?Şükür canım bakalım yeni hedef 7000 gram çünkü alin bana hala zayıf geliyorek gıda güzel gidiyo şu aşı dolayısıyla iki gündür sekteye uğradı canı sıkkın alin in diye ama şu ana kadar kabak havuç patates ve muz denedim ilk gün iki tatlı kaşığı verdim hep sonra arttırdım üstüne de su veriyorum doktor ne kadar isterse o kadar su içsin sıkıntı olmaz dedi sulugu veriyorum eline artık. Yarın avokado denicez sonrasında yogurt,kapya biber diye gidicez bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum
Eşinin kan grubu ne? Anne sütü sarılığı olabiliyor, uzamış sarılık diyorlar bizim de kırk gün sürdü.Benim Ar+, oğlumun da Ar+ ama 40 gün bitmedi sarılık. Neden acaba
Canim vallahi bilmiyorum.iki oğlumda ayni model dogdu. Mesela bugun.doktordan donduk 2 saatte bir acikiyor anliyorum halinden tavrindan memeye bir.saldirdi nasil emiyor 2 dk olmadan aniden rahatsizlaniyor gult gult ses cikariyor birakiyor bir sey onu rahatsiz ediyor iste durduk yere yapmiyor. Kaka sik sik yapmiyor ondan olabilir belki dedim de bugun kaka yapti.doktora gittik karnini elledi gazli falan drgil yumusak karni eve geldik oyle oldu iste.Doktor refluden de suphelendi kusmasi olmasa da reflu olabilir emerken bogazi tahris olabilir dedi.Şiskinlik icin reflu icin bir sey verdi 1 hafta bak bakalim fark edecek mi dedi.Yoksa oglumun bana hic zorlugu yok ama bu meme redleri cok yorucu gercekten. Ondan tadimlara basliyorum iste.Bugun hic rahat ememedi 9 da ilk defa rahat emmesini yapti.Neden acaba sık sık meme reddi yapıyor canım, ben çok çektiğim için meme reddinden çok üzülüyorum başkasında da görünce
Evet ben bu yöntemi denemiştim ve gerçekten güzel kilo aldırıyor
Zaten deniyor ya soğuk değil sıcak hasta eder diye, bence doğru.
Hiç korkma bence en keyifli kısım bu ek gıdaymısYa ilk verdiğinde dışarı mı atıyor yoksa evirip çevirip yutuyor mu?Ben hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum açıkçası
Canım bizde de aynı anlattığın şekilde oluyor ve reflüsü var. Düşünsene yemek yerken geri ağzına gelse, acı bir tat olsa ne kadar rahatsız olursunCanim vallahi bilmiyorum.iki oğlumda ayni model dogdu. Mesela bugun.doktordan donduk 2 saatte bir acikiyor anliyorum halinden tavrindan memeye bir.saldirdi nasil emiyor 2 dk olmadan aniden rahatsizlaniyor gult gult ses cikariyor birakiyor bir sey onu rahatsiz ediyor iste durduk yere yapmiyor. Kaka sik sik yapmiyor ondan olabilir belki dedim de bugun kaka yapti.doktora gittik karnini elledi gazli falan drgil yumusak karni eve geldik oyle oldu iste.Doktor refluden de suphelendi kusmasi olmasa da reflu olabilir emerken bogazi tahris olabilir dedi.Şiskinlik icin reflu icin bir sey verdi 1 hafta bak bakalim fark edecek mi dedi.Yoksa oglumun bana hic zorlugu yok ama bu meme redleri cok yorucu gercekten. Ondan tadimlara basliyorum iste.Bugun hic rahat ememedi 9 da ilk defa rahat emmesini yapti.
Ayyy işte ondan korkuyorum ama bebekler kendini korumak amaçlı öksürür öğürürmüş çıkarırmış neyseki. Peki şu O.G ya da Makarna Lütfen markalarından bir şeyler aldın mı?Hiç korkma bence en keyifli kısım bu ek gıdaymısilk denettigimde atıyor genelde ikinci öğünde yemeye başlıyor bugün muz boğazına kaçtı mesela öğürdü heyecanlı dakikalar yaşadık sırtına vurdum düzeldi
Bu ben
Çok geçmiş olsun, çok akıllıca davranmışsınHerkes dolandirici olmuş abartmiyorum. Nefret ettim iyice her şeyden, burda gülüp egleniyorum ama arka planda bu tarz aptalca şeylerle uğrasiyorum işteumarim güzel bir sonuc aliriz da baskalarina böyle yapmamayı ögrenirler pislikler
Ahaha yerim bu ne beeKızlar sizin bebişler de böyle keyifçi miyakında benden orta şekerli kahve isteyecek diye ödüm kopuyor
Kız keşke banada yollasanız hayrınıza Bi küçük kavanozMinik oğlumun minik yogurtu mayalanmaya hazir
Siz de kusma var mi? Bir sey kullaniyor musun canim?Canım bizde de aynı anlattığın şekilde oluyor ve reflüsü var. Düşünsene yemek yerken geri ağzına gelse, acı bir tat olsa ne kadar rahatsız olursun
Ayni şehirde olsaydik verirdimKız keşke banada yollasanız hayrınıza Bi küçük kavanozpek anlamamda bu işlerden
Saolasın canım düşünmen yeterliAyni şehirde olsaydik verirdim
Sarılık olan oluyor bence bizimde aynıydı dediğim gibi oldu yinedeBenim Ar+, oğlumun da Ar+ ama 40 gün bitmedi sarılık. Neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?