2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Siz de kusma var mi? Bir sey kullaniyor musun canim?
İkinci aydan dördüncü ay bitimine kadar vardı. Motis şurup kullandık epeyce düzelme oldu. Şimdi kusma değil de ağız suyu geliyor yine. Emme sonrası bir müddet emzik tutturmaya çalışıyorum hemen kaldırmıyorum.

Canım bende Kasım gibi düşünüyorum hem sünnet de olduk. Havalar sıcakken yaptırmak istemedim. Hediyelik bende daha düşünmedim canım

Zaten deniyor ya soğuk değil sıcak hasta eder diye, bence doğru.
Aynen canim biz küçükken evimiz sobaliydi, çocuk odasinda ısıtıcı yoktu altta battaniye üstte yorgan buz gibi odada yatardik biz. Annem zehirlenmeden korktuğu için sobali odada yatırmiyordu. Ve biz senede belki 1 kez hasta olduk belki olmadik kardesimin de benim de bağışıklığı çok kuvvetlidir. Hala da sıcak odada uyuyamam uyku konforu da düşüyor. Ama siz kalın olur diyince bilemedim bi gelince bakip karar vericem zibinla tulumun içine koyarim diye düşünüyordum
Kesinlikle gidişat nanay
Ahaha yerim bu ne bee yap anası hak ediyor hükümet gibi kız baksana
Bizimkide kucakta gezdirirken kolunu doblolu dayılar gibi kolumun üstüne atıyor
Muhtar adayı olcak teyzesi şimdiki kızlar çok fena
Bazı date ler yaşanacak gibi duruyor ay çok güldüm sizee ya akşam akşam
Parkta bi mama içilmesin mi arwengsd

Çok geçmiş olsun canım uykular bizimde sizin gibi bir düzen oluşturmaya çalışıyoruz mesela 9 gibi emdi uyudu sonra uyandı biraz uyuyup sonra uğraştım baya yine uyuttum bakalım ne zaman uyanacak bilmiyorum

Bi de gelicekler pilavın tuzu azdi, ay tatli bunu mu yapmislar, cay servisi çok yavaştı diye yorum yapacaklar çocuğun kucaktan kucağa gezmesi de ekstra
Ahaha bizde öyle yorumlar pek olmuyor cankm akrabalarım iyidirler gerçekten ama biraz kalabalık korkutuyor beni kalabalığız biraz
Allah kabul etsin canım bende şu an 40-50 arası bir liste yaptım ama gelmeyenler muhakkak olacaktır bakalım nasıl olacak
Ben oğlan la kızı teyzeye kitledim o da kimseyle muhatap etmedi
Çok iyi yapmıssın bizde o cok mümkün olmayacak ne yazık ki ama en az temasla geçirmeye çalışacağım
Ne güzel az kişiymiş Allah kabul etsin canım
Ben pişav üstü tavuk yaptım yanına tatlı ve zeytinyağlı taze fasulye hediyelik magnet dağıttım bir de bu kadarcık fazla kisi cagırmadım
Allah kabul etsin inşallah bende tavuklu pilav tatlı ayran düşünüyorum hediyelik belli değil bakalım sizlerden fikir ediniyorum şu anda
Ben daha onu düşünemedim ne güzel halletmişsin sen darısı basıma bakalım

Emin olmak için soruyorum canım vakumlu emmesi için benim uygulamam gereken bir şey var mı ? Normalde sol göğsümü vakumlu emiyor ama sağ göğüsümde sütüm daha az olduğu için onu emzikvari emiyor. Önce sütümü sağıp sonra emzirmeyi deneyeceğim. Benim emmesini sağlam gereken süt rengi bembeyaz olan süt değil mi ?

Aynen canım ben de bu akşam 9 buçukta yatırdım o saatten beri 2 kere uyandı geri uyuttum. Yarından itibaren minseo nun anlattığı düzeni uygulayacağım. Bakalım ne olacak. İlk kızımda da aslında minseo nun anlattığı şekilde yapıyordum uyandırıyordu ama 5 aydan sonra başlamıştım ona. Bunda şimdiden başlıcam.
Hediyelik için anahtarlık benim beklentimi çok iyi karşıladı çünkü dağıttığım kişilerle sonra görüşünce anahtarlarını taktıklarını gördüm ve çok mutlu oldum.

Bu Ekin de herkese soz veriyor hani Yigitle sut icecektiNeyse Yigitte çiti piti narin annewith kizi Alinle süt içsin senin tombalak gitsin Adana yesin şalgam içsin

Allah kabul etsin inşallah darısı başımıza
Maşallah size
Ay hadi bakalım yarın yazarım çıkınca hemen heyecan bastı yine beni
Ya benim bazı arkadaşlarım öyle güzel kilo verdi ki ben de biraz kaldı. Eylüle bakıma gireceğim hem işe başlarken motivasyon olur bana da
Canım bende Kasım gibi düşünüyorum hem sünnet de olduk. Havalar sıcakken yaptırmak istemedim. Hediyelik bende daha düşünmedim canım
Hayırlısı olsun canım güzel zamanlar serin olur hem ben yapayım bitsin istiyorum aklıma takılıyor çünkü kızlardan fikir edinelim bende not alıyorum yapılacak işleri
Yarın doktora gideceğim diyecelşerine göre ondan sonra yol haritası çizerim artık hem beslenme hem uyku konusunda pazartesi diyete başlar gibi de başlarım yeni hafta yeni kararlar yeni uygulamalar haydi bismillah diyerek

Evet canım not alalım fikirleri ben pide ayran sarma tatlı diye düşünüyorum. Pilav dökülüyor falan

Evet canım not alalım fikirleri ben pide ayran sarma tatlı diye düşünüyorum. Pilav dökülüyor falan
Bizde pilav mecburi gibi bir şey göçmenler bilir haşhaşlı cevizli lokum olur aslında bir de ama dökülür diye onu yapmayacağız tavuklu pilav tatlı ayran sonra bebek ve ev için olacağı için şerbet çay falan olacak hediyelikte ne çıkarsa bahtlarına artık

Ayyy işte ondan korkuyorum ama bebekler kendini korumak amaçlı öksürür öğürürmüş çıkarırmış neyseki. Peki şu O.G ya da Makarna Lütfen markalarından bir şeyler aldın mı?
Canım ek gıda için şu an bunları aldım
Aynen öğürmeden hiç korkmayın diyor Osman gönülal asıl korkutucu boğulmaları Allah korusun o zaman da sogukkanlı olup müdahale etmek lazım umarım zorunda kalmayız

Eklentiler

• IMG_9230.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9715.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_9714.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_9713.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9711.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 44
Ee hadi gazamız mübarek olsun madem

Balayı fotolarına bakıp yakmayan bizden değildir
Bu Ekin de herkese soz veriyor hani Yigitle sut icecektiNeyse Yigitte çiti piti narin annewith kizi Alinle süt içsin senin tombalak gitsin Adana yesin şalgam içsin
Ahahahhaha ekintoşuma kıyamam tombik kuşum benim alin bu ara hiç süt içme havasında değil sabahtan beri mamalarını yarım bırakıyor ama ilerleyen dönemde neden olmasın
Totem yapıyorum 6500 gr cıkacak

Bu elma suyu konsantresi ne için canım?

Bizdede öyle herkes pilav yapar ama ben pideden yana kullanacağım oyumu sonrasında birde çay veirirz. Heidyelikte ya magnet yada anahtarlık olur isim yazılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…