- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Bazı date ler yaşanacak gibi duruyorEkini tavlayacak erkek modeli
Ekini tavlayacak erkek modeli
İkinci aydan dördüncü ay bitimine kadar vardı. Motis şurup kullandık epeyce düzelme oldu. Şimdi kusma değil de ağız suyu geliyor yine. Emme sonrası bir müddet emzik tutturmaya çalışıyorum hemen kaldırmıyorum.Siz de kusma var mi? Bir sey kullaniyor musun canim?
Canım bende Kasım gibi düşünüyorum hem sünnet de olduk. Havalar sıcakken yaptırmak istemedim. Hediyelik bende daha düşünmedim canımKızlar günaydın bebek mevlidi yapanlar nasıl yaptınız? Ne ikram ettiniz,hediyelik ne dağıttınız ve kaç kişi davet ettiniz? PerşembeyeRheaa yapacağım diyordu nasıl geçirdin canm?
Ben hala yapamadım taşınacağım diye eski evimde yapmak istemedim buraya da yeni yerleştim her işim bitmek üzere eylül başında yapacağım inşallah
Fikirlerinizi bekliyorum tipik bir başak olarak hemen planlarıma başlamam lazım
Aynen canim biz küçükken evimiz sobaliydi, çocuk odasinda ısıtıcı yoktu altta battaniye üstte yorgan buz gibi odada yatardik biz. Annem zehirlenmeden korktuğu için sobali odada yatırmiyordu. Ve biz senede belki 1 kez hasta olduk belki olmadik kardesimin de benim de bağışıklığı çok kuvvetlidir. Hala da sıcak odada uyuyamam uyku konforu da düşüyor. Ama siz kalın olur diyince bilemedim bi gelince bakip karar vericem zibinla tulumun içine koyarim diye düşünüyordumZaten deniyor ya soğuk değil sıcak hasta eder diye, bence doğru.
Kesinlikle gidişat nanayBenim de sol dizim bir de ayak tabanlarım sanki saatler süren yürüyüş yapmışım gibi ağrıyor. Ne vücut yenilenmesi 10 yaş aldım resmenben de kolajene başlasam iyi olacak, biz çökersek evdeki sistem çöker
Muhtar adayı olcak teyzesiAhaha yerim bu ne beeyap anası hak ediyor hükümet gibi kız baksana
Bizimkide kucakta gezdirirken kolunu doblolu dayılar gibi kolumun üstüne atıyor
Parkta bi mama içilmesin miBazı date ler yaşanacak gibi duruyoray çok güldüm sizee ya akşam akşam
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar. Konuları hep geriden gelerek okuyorum yetişemedim biminseo geçmiş olsun biz de geçen hafta baya ağır hastalık geçirdik . Biz antibiyotik vermek zorunda kaldık, ateşi düşüremedik çünkü, sürekli duş altında tutmamıza rağmen. Umarım zararı dokunmaz. Ateş 39 üstüne çıkınca çok korktum. Büyük kızım da hastaydı onda 40.8 leri gördük havalenin eşiğinden döndü. Rabbim bir daha göstermesin.
Kızlar sizlere bir şey soracağım. Okurken gördüm uyku saatleri değişti sabah erken kalkıyor akşam da en geç 9 gibi uyuyor yazanlar olmuş. Bizim hala gece uykusu çok geç vakitte başlıyor. Sabah erken de kalksa gece uykusu 23.00-23.30 civarlarında. Hatta gece uykusuna erken yatırıyorum 21.30 civarı ve saat 24.00 e kadar sürekli uyanıyor geri döndürüyorum, çok yoruldum. Zaten gündüz uykuları 30 dk. 4.ay gerilemesi biliyorum ama sanki büyük kızımda daha kolay toparlanmıştık. Çünkü ben iki kızımda da 2 buçuk aylıktan itibaren saat düzenlerine uyuyorum. Ama bu sefer toparlanamadık.
Ahaha bizde öyle yorumlar pek olmuyor cankm akrabalarım iyidirler gerçekten ama biraz kalabalık korkutuyor beni kalabalığız birazBi de gelicekler pilavın tuzu azdi, ay tatli bunu mu yapmislar, cay servisi çok yavaştı diye yorum yapacaklarçocuğun kucaktan kucağa gezmesi de ekstra
Allah kabul etsin canım bende şu an 40-50 arası bir liste yaptım ama gelmeyenler muhakkak olacaktır bakalım nasıl olacak2.5 tog çok kalın yorgan gibi bence ben zamanında kza almıştım, inanirmisin uyurken hiç giydirememistim çok kalın diye bende akşamları hava serin olunca kıyafet üstüne giydirip disarda kullanmıştım1.5 tog kullandim genelde.
Canım ben öyle şaşalı bir sey yapmadım. Hazır aşure ayı ya içimden geçti mevlutten sonra aşure dağıttık misafirlere. Yanına da börek, hafif bisiler ve limonata. Hediyelik almadım açıkçası. Yazliktayiz halen zaten. Anneme çok kalabalık olmasın dedim8-10 kişi yeter diye o da komşularına söyledi, 20 kişiyi bulduk söylediği herkes gelmiş okundu dualar sonra yemek yedik en son kahve ikram ettim kapanış komşulara da mevlute davet etmediklerimize kasede aşure dağıttık bitti.
Çok iyi yapmıssın bizde o cok mümkün olmayacak ne yazık ki ama en az temasla geçirmeye çalışacağımBen oğlan la kızı teyzeye kitledim o da kimseyle muhatap etmedi
Ne güzel az kişiymiş Allah kabul etsin canımBen 2. Ayında yapmıştım nisa'nın. İkramlık olarak sarma , baklama , tavuklu pilav , ayran verdik. Hediyelik olarak da havlu ve anahtarlık yaptırmıştım onu verdik.çok kişi çağırmadım ben. 20 kişi bile yoktuk
Allah kabul etsin inşallahBen pişav üstü tavuk yaptım yanına tatlı ve zeytinyağlı taze fasulyehediyelik magnet dağıttım bir de bu kadarcık fazla kisi cagırmadım
Ben daha onu düşünemedim ne güzel halletmişsin sen darısı basıma bakalımBen de eylül de yapacağım ama şimdiden gelenlere vermek üzere Yasin-i şerif kitabı yaptırdım içinde tesbih ve Ayet-el Kürsi var magnetli lokumluk var icine kendim lokum ve seker alacagim kendi cantasi da var yemek olarak da börek alacağım canım börek grostan makarna salatası birde baklava yeter diye düşünüyorum
Emin olmak için soruyorum canım vakumlu emmesi için benim uygulamam gereken bir şey var mı ? Normalde sol göğsümü vakumlu emiyor ama sağ göğüsümde sütüm daha az olduğu için onu emzikvari emiyor. Önce sütümü sağıp sonra emzirmeyi deneyeceğim. Benim emmesini sağlam gereken süt rengi bembeyaz olan süt değil mi ?Anladim canim biri 7200 az yazmisti, o Sensin sandim pardon. Emzirirken yumusakken meme vakumlu emzirmeye calis tavsiyem. Yagli sut orda ve cok kilo aldiriyor. Ustteki sutu emip birakiyor ise sagdiktan sonra emzir. Dene bak bir hafta nasil kilo alacak goreceksin. Dua edelim biz de insallahama gene bebeginin kilosu guzel, haberin olsun masallah saglikli ya onemli olan bu
Aynen canım ben de bu akşam 9 buçukta yatırdım o saatten beri 2 kere uyandı geri uyuttum. Yarından itibarenÇok geçmiş olsun canımuykular bizimde sizin gibi bir düzen oluşturmaya çalışıyoruz mesela 9 gibi emdi uyudu sonra uyandı biraz uyuyup sonra uğraştım baya yine uyuttum bakalım ne zaman uyanacak bilmiyorum
Ahaha bizde öyle yorumlar pek olmuyor cankm akrabalarım iyidirler gerçekten ama biraz kalabalık korkutuyor beni kalabalığız biraz
Allah kabul etsin canım bende şu an 40-50 arası bir liste yaptım ama gelmeyenler muhakkak olacaktır bakalım nasıl olacak
Çok iyi yapmıssın bizde o cok mümkün olmayacak ne yazık ki ama en az temasla geçirmeye çalışacağım
Ne güzel az kişiymiş Allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin inşallahbende tavuklu pilav tatlı ayran düşünüyorum hediyelik belli değil bakalım sizlerden fikir ediniyorum şu anda
Ben daha onu düşünemedim ne güzel halletmişsin sen darısı basıma bakalım
Bu Ekin de herkese soz veriyor hani Yigitle sut icecektiAynen canim biz küçükken evimiz sobaliydi, çocuk odasinda ısıtıcı yoktu altta battaniye üstte yorgan buz gibi odada yatardik biz. Annem zehirlenmeden korktuğu için sobali odada yatırmiyordu. Ve biz senede belki 1 kez hasta olduk belki olmadik kardesimin de benim de bağışıklığı çok kuvvetlidir. Hala da sıcak odada uyuyamam uyku konforu da düşüyor. Ama siz kalın olur diyince bilemedim bi gelince bakip karar vericem zibinla tulumun içine koyarim diye düşünüyordum
Kesinlikle gidişat nanay
Muhtar adayı olcak teyzesişimdiki kızlar çok fena
Parkta bi mama içilmesin miarwengsd
Allah kabul etsin inşallah darısı başımızaCanım ben 2 aylıkken yapmıştım, birer hafta arayla 2 kez. Evimiz küçük, kalabalık olacak diye böyle düşündük. Ortalama 100 kişiyi bulmuştur. Birinde benim iş çevrem arkadaşlarım geldi, birinde komşular geldi. Pilav kavurma, baklava kalburabastı, ayran, çay kahve çikolata..derken ikramlar bu şekildeydi. Ben de kullanılıp atılsın bir şey istemedim, Bursa’da cemiyetlerde havlu dağıtılır başörtüsü dağıtılır. Biz de 150 kadar mutfak havlusu aldık renk renk, onları tül keselere koyduk bir de gül lokumu paketlemiştik.
Benim içime çok sindi, Allah kabul etsin inşallah hepimizinkini. Allah kısmet etti diğer çocuklarda da aynı şekilde yapmıştık.
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha göstermesin. Hep öyle olur zaten, çocuklar anneleri yalancı çıkarırateşi var dersin ölçerler normal bağışıklığı güçlendi inşallah
Ay benim fobim bu biliyor musunçok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Benim son dönemde kalbim hep ağzımda, hep bi paniğim. Bazen çığlık atıyorum korkudan. Haftasonu denize gittik, eşim arabayla bir yerden çıkarken patinaj yaptı. Ama ben nasıl çığlık çığlığayım. Dün de AVM’de merdivenlere içinde bebek varken binecekti yine aynı panik halielinden çekip aldım filan. Niye böyle oldum acaba, kaygı korku seviyem biraz arttı gibi
Maşallah sizeŞükür canım bakalım yeni hedef 7000 gram çünkü alin bana hala zayıf geliyorek gıda güzel gidiyo şu aşı dolayısıyla iki gündür sekteye uğradı canı sıkkın alin in diye ama şu ana kadar kabak havuç patates ve muz denedim ilk gün iki tatlı kaşığı verdim hep sonra arttırdım üstüne de su veriyorum doktor ne kadar isterse o kadar su içsin sıkıntı olmaz dedi sulugu veriyorum eline artık. Yarın avokado denicez sonrasında yogurt,kapya biber diye gidicez bakalım yarın güzel haberlerini bekliyorum
Ya benim bazı arkadaşlarım öyle güzel kilo verdi ki ben de biraz kaldı. Eylüle bakıma gireceğim hem işe başlarken motivasyon olur bana daYaşlandık resmen. Doğurdum genclestim diyen varsa geçsin karşıma alnindan öpücemspor bitti canim Eylül iş başı. Zaten bütün gün ayri kalicaz bi de akşam spora gitmeye gönlüm el vermedi şimdilik böyle gidecek ama fiziken kendime çeki düzen vermem lazım saç baş cilt bakımı hak getire papazın kızı gibiyim şuan
Hayırlısı olsun canım güzel zamanlar serin olur hem ben yapayım bitsin istiyorum aklıma takılıyor çünküCanım bende Kasım gibi düşünüyorum hem sünnet de olduk. Havalar sıcakken yaptırmak istemedim. Hediyelik bende daha düşünmedim canım
Yarın doktora gideceğim diyecelşerine göre ondan sonra yol haritası çizerim artık hem beslenme hem uyku konusunda pazartesi diyete başlar gibi de başlarımAynen canım ben de bu akşam 9 buçukta yatırdım o saatten beri 2 kere uyandı geri uyuttum. Yarından itibarenminseo nun anlattığı düzeni uygulayacağım. Bakalım ne olacak. İlk kızımda da aslında minseo nun anlattığı şekilde yapıyordum uyandırıyordu ama 5 aydan sonra başlamıştım ona. Bunda şimdiden başlıcam.
Hediyelik için anahtarlık benim beklentimi çok iyi karşıladı çünkü dağıttığım kişilerle sonra görüşünce anahtarlarını taktıklarını gördüm ve çok mutlu oldum.
Evet canım not alalım fikirleriAllah kabul etsin inşallah darısı başımıza
Maşallah size
Ay hadi bakalım yarın yazarım çıkınca hemen heyecan bastı yine beni
Ya benim bazı arkadaşlarım öyle güzel kilo verdi ki ben de biraz kaldı. Eylüle bakıma gireceğim hem işe başlarken motivasyon olur bana da
Hayırlısı olsun canım güzel zamanlar serin olur hem ben yapayım bitsin istiyorum aklıma takılıyor çünkükızlardan fikir edinelim bende not alıyorum yapılacak işleri
Yarın doktora gideceğim diyecelşerine göre ondan sonra yol haritası çizerim artık hem beslenme hem uyku konusunda pazartesi diyete başlar gibi de başlarımyeni hafta yeni kararlar yeni uygulamalar haydi bismillah diyerek
Bizde pilav mecburi gibi bir şeyEvet canım not alalım fikirleriben pide ayran sarma tatlı diye düşünüyorum. Pilav dökülüyor falan
Canım ek gıda için şu an bunları aldımAyyy işte ondan korkuyorum ama bebekler kendini korumak amaçlı öksürür öğürürmüş çıkarırmış neyseki. Peki şu O.G ya da Makarna Lütfen markalarından bir şeyler aldın mı?
Ee hadi gazamız mübarek olsun mademAllah kabul etsin inşallah darısı başımıza
Maşallah size
Ya benim bazı arkadaşlarım öyle güzel kilo verdi ki ben de biraz kaldı. Eylüle bakıma gireceğim hem işe başlarken motivasyon olur bana da
Hayırlısı olsun canım güzel zamanlar serin olur hem ben yapayım bitsin istiyorum aklıma takılıyor çünkükızlardan fikir edinelim bende not alıyorum yapılacak işleri
Yarın doktora gideceğim diyecelşerine göre ondan sonra yol haritası çizerim artık hem beslenme hem uyku konusunda pazartesi diyete başlar gibi de başlarımyeni hafta yeni kararlar yeni uygulamalar haydi bismillah diyerek
Ablam gibi sende o da eve cocuklu birileri gidecekse susamsiz seyler yaparmisEvet canım not alalım fikirleriben pide ayran sarma tatlı diye düşünüyorum. Pilav dökülüyor falan
Balayı fotolarına bakıp yakmayan bizden değildirYaşlandık resmen. Doğurdum genclestim diyen varsa geçsin karşıma alnindan öpücemspor bitti canim Eylül iş başı. Zaten bütün gün ayri kalicaz bi de akşam spora gitmeye gönlüm el vermedi şimdilik böyle gidecek ama fiziken kendime çeki düzen vermem lazım saç baş cilt bakımı hak getire papazın kızı gibiyim şuan
Ahahahhaha ekintoşuma kıyamam tombik kuşum benimBu Ekin de herkese soz veriyor hani Yigitle sut icecektiNeyse Yigitte çiti piti narin annewith kizi Alinle süt içsin senin tombalak gitsin Adana yesin şalgam içsin
Totem yapıyorum 6500 gr cıkacakAllah kabul etsin inşallah darısı başımıza
Maşallah size
Bu elma suyu konsantresi ne için canım?Canım ek gıda için şu an bunları aldım
Aynen öğürmeden hiç korkmayın diyor Osman gönülal asıl korkutucu boğulmaları Allah korusun o zaman da sogukkanlı olup müdahale etmek lazım umarım zorunda kalmayız
Ahahaha bazen tahammülüm olmuyor öyle şeylere. Hele ek gıdada blw falan düşünemiyorum bileAblam gibi sende o da eve cocuklu birileri gidecekse susamsiz seyler yaparmis
Kebap gözümüzü boyadı teyzesi ya malum etin kilosu ortadaBu Ekin de herkese soz veriyor hani Yigitle sut icecektiNeyse Yigitte çiti piti narin annewith kizi Alinle süt içsin senin tombalak gitsin Adana yesin şalgam içsin
Bizdede öyle herkes pilav yapar ama ben pideden yana kullanacağım oyumuBizde pilav mecburi gibi bir şeygöçmenler bilir haşhaşlı cevizli lokum olur aslında bir de ama dökülür diye onu yapmayacağız tavuklu pilav tatlı ayran sonra bebek ve ev için olacağı için şerbet çay falan olacak hediyelikte ne çıkarsa bahtlarına artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?