2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
Canim bu oglumda onceki oglumda oldugu kadar uzun ve belirgin degildi ama yine de biraz vardi tam gecmemis. Buyuk.oglumdaki ise 1 yila yakin gecmedi. Kolay kolay gecmiyor

Akilvar su veriyorum canim. Koyu yapmisti ya o zamandir bir iki cay kasigi gunde 2-3 veriyorum. Idrar ertesi gun duzeldi zaten. Benim oglum cok sevmedi suyu. Bu arada kabagi da pek sevmedi ama muzu cok sevdi
Kabak sade veriyoruz ya canim aman aman bir tad degil.ilerleyen zamanlarda sehriyeli falan.guzelce pisiririz, kabak ve havuc karisimli yayla corbasi yapariz o sekilde daha cok sevip yerler. Şuan hem alisik degiller sut cocuklari bunlar zatenMeyve hic denemedim sadece 1 defa şeftali denemistim.size de atmistim cok sevmisti. Misafirlerim halen burdalar ondan pek ilerleyemedim. Bugun patates deneyecegim.

Evet insallah kabak dolmasina kizim bayilir mesela yogurtla yerler. Insallah canim. Yavas yavas alisacaklar.

Baya kaldilar ama... Cok memnunlar anlasilan nasil gidiyor?

Evet insallah kabak dolmasina kizim bayilir mesela yogurtla yerler. Insallah canim. Yavas yavas alisacaklar.

Baya kaldilar ama... Cok memnunlar anlasilan nasil gidiyor?
Yaa evet dolmayi da unutmusum o da harika tabiYa Canim şoyle aslinda gencler cana yakinlar birlikte vakit geciriyoruz geziyoruz falan baya da begendiler burayi kizi hatta buraya tasinalim diyorAma benim kucuk bebek var sabah erken kalkiyor ben de ust bas giyinsem diger odalara gitsem zsten cok sicak kendi odamizda herkesin uyanmasini bekliyorum istedigim gibi evin icinde.giyinemiyorum hava asiri sicak bu kisim beni zorladi. Yoksa cocuklar.uyuduktan sonra balkonda oturup guzel sohpet.muhabbet ediyoruz.Bu aksam gidecekler. Sabah erken yola cikacaklarini saniyordum ama yok aksammis bizden kopmuyorlar

minseo buradan izmir e sana ve Ekin e misafirlerimle bir seyler gondermek cok istiyordum da simdi kadin nasil bulacak dedimugrasir mi ugrasmaz mi kadini da ilk defa gordugum icin yuzum pek tutmadi

Sevindim canim, cok haklisin... Baska akrabalara da gitselerdi, herkeste 2-3 gun olunca kimseye zor gelmezdi. Neyse bitti gitti, hadi gozun aydin atlattin bu zorlugu da

Sevindim canim, cok haklisin... Baska akrabalara da gitselerdi, herkeste 2-3 gun olunca kimseye zor gelmezdi. Neyse bitti gitti, hadi gozun aydin atlattin bu zorlugu da
Yok canim kimseye gitmediler sadece 1 aksam gittiler o da esim ertesi gunu ise gidecekti o gun icin gitmesi lazimdi diye ama zor kendilerini benim evime attilar pek durmak istememisler anlatiyorlardi rahat edememisler. Evet ya cok sukur atlattim insan aman aman tanimayinca da daha zor gelir. Yani gorumcen olur, abin, ablan en yakin tanidiklarin olur tamam ama tanidigim kisilerde degillerdi baya zor gelmisti de cok sukur daha kolay atlattim. Zaten aksam yemegi yapmadim genelde disarida gezerken yenildi. Sadece Ilk aksam esim buranin yoresel yemekelerinden aldi sandilar ki ben yapmisim cok begendilerNasilda beceriklisin falan ovgulerGerci ben yapinca daha guzel olurlarda vaktim yoktu yapmaya.

Esin iyi yapmis yoksa cok yorulurdun. Belli canim becerikli oldugun taa burdan benim bile misafirin olasim geldi

Kızlar minoşa bi kaç kere aralıklı gün ile şeftali verdim ne zaman verdiysem kabız oldu suan da öyle yavrum 1 gün oldu yapmadı altına. Tadımlık veriyordum oysa o bile yaramadı
İshal olduğunda şeftali ver kabız yapar demişlerdi demek mi doğruymuş. Düzeldi mi şimdi canım? Kuru kayısı haşlayıp ezip verebilirsin

Kızlar ya bizim ev bahçeli dün evde mutfakta akrep gördük öldüremeden kaçtı, ilaçlamayı çağırdık apar topar eşyalarımızı toplayıp çıktık evden, ilaçlamacı adam video atmış ölmüş neyse ki, geceyi başka yerde geçirdik şimdi eve geldik ama aklımdan çıkmıyor ölse de başka var mıdır diye, çocuğu halıya yere fln koyamam artık herhalde, yatağında zaten cibinlik kullanıyorduk ama korkuyorum hala. Yarın da bahçeyi ilaçlatacağız ay şu yaz bitsin istiyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…