Canim bu oglumda onceki oglumda oldugu kadar uzun ve belirgin degildi ama yine de biraz vardi tam gecmemis. Buyuk.oglumdaki ise 1 yila yakin gecmedi. Kolay kolay gecmiyorKizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
Kabak sade veriyoruz ya canim aman aman bir tad degil.ilerleyen zamanlarda sehriyeli falan.guzelce pisiririz, kabak ve havuc karisimli yayla corbasi yapariz o sekilde daha cok sevip yerler. Şuan hem alisik degiller sut cocuklari bunlar zatenAkilvar su veriyorum canim. Koyu yapmisti ya o zamandir bir iki cay kasigi gunde 2-3 veriyorum. Idrar ertesi gun duzeldi zaten. Benim oglum cok sevmedi suyu. Bu arada kabagi da pek sevmedi ama muzu cok sevdi
Demekki ancak toparlanma oluyor. Sagol canimCanim bu oglumda onceki oglumda oldugu kadar uzun ve belirgin degildi ama yine de biraz vardi tam gecmemis. Buyuk.oglumdaki ise 1 yila yakin gecmedi. Kolay kolay gecmiyor
Evet insallah kabak dolmasina kizim bayilir meselaKabak sade veriyoruz ya canim aman aman bir tad degil.ilerleyen zamanlarda sehriyeli falan.guzelce pisiririz, kabak ve havuc karisimli yayla corbasi yapariz o sekilde daha cok sevip yerler. Şuan hem alisik degiller sut cocuklari bunlar zatenMeyve hic denemedim sadece 1 defa şeftali denemistim.size de atmistim cok sevmisti. Misafirlerim halen burdalar ondan pek ilerleyemedim. Bugun patates deneyecegim.
Benimki de duruyor canımKizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
Yaa evet dolmayi da unutmusum o da harika tabiEvet insallah kabak dolmasina kizim bayilir meselayogurtla yerler. Insallah canim. Yavas yavas alisacaklar.
Baya kaldilar ama... Cok memnunlar anlasilannasil gidiyor?
Normal demek ki benimkiBenimki de duruyor canım
Sevindim canim, cok haklisin... Baska akrabalara da gitselerdi, herkeste 2-3 gun olunca kimseye zor gelmezdi. Neyse bitti gitti, hadi gozun aydin atlattin bu zorlugu daYaa evet dolmayi da unutmusum o da harika tabiYa Canim şoyle aslinda gencler cana yakinlar birlikte vakit geciriyoruz geziyoruz falan baya da begendiler burayi kizi hatta buraya tasinalim diyor Ama benim kucuk bebek var sabah erken kalkiyor ben de ust bas giyinsem diger odalara gitsem zsten cok sicak kendi odamizda herkesin uyanmasini bekliyorum istedigim gibi evin icinde.giyinemiyorum hava asiri sicak bu kisim beni zorladi. Yoksa cocuklar.uyuduktan sonra balkonda oturup guzel sohpet.muhabbet ediyoruz.Bu aksam gidecekler. Sabah erken yola cikacaklarini saniyordum ama yok aksammis bizden kopmuyorlar
Yok canim kimseye gitmediler sadece 1 aksam gittiler o da esim ertesi gunu ise gidecekti o gun icin gitmesi lazimdi diye ama zor kendilerini benim evime attilar pek durmak istememisler anlatiyorlardi rahat edememisler. Evet ya cok sukur atlattim insan aman aman tanimayinca da daha zor gelir. Yani gorumcen olur, abin, ablan en yakin tanidiklarin olur tamam ama tanidigim kisilerde degillerdi baya zor gelmisti de cok sukur daha kolay atlattim. Zaten aksam yemegi yapmadim genelde disarida gezerken yenildi. Sadece Ilk aksam esim buranin yoresel yemekelerinden aldi sandilar ki ben yapmisim cok begendilerSevindim canim, cok haklisin... Baska akrabalara da gitselerdi, herkeste 2-3 gun olunca kimseye zor gelmezdi. Neyse bitti gitti, hadi gozun aydin atlattin bu zorlugu da
Esin iyi yapmis yoksa cok yorulurdun. Belli canim becerikli oldugunYok canim kimseye gitmediler sadece 1 aksam gittiler o da esim ertesi gunu ise gidecekti o gun icin gitmesi lazimdi diye ama zor kendilerini benim evime attilar pek durmak istememisler anlatiyorlardi rahat edememisler. Evet ya cok sukur atlattim insan aman aman tanimayinca da daha zor gelir. Yani gorumcen olur, abin, ablan en yakin tanidiklarin olur tamam ama tanidigim kisilerde degillerdi baya zor gelmisti de cok sukur daha kolay atlattim. Zaten aksam yemegi yapmadim genelde disarida gezerken yenildi. Sadece Ilk aksam esim buranin yoresel yemekelerinden aldi sandilar ki ben yapmisim cok begendilerNasilda beceriklisin falan ovguler Gerci ben yapinca daha guzel olurlarda vaktim yoktu yapmaya.
Yolunuz duserse beklerim canim her zamanEsin iyi yapmis yoksa cok yorulurdun. Belli canim becerikli olduguntaa burdan benim bile misafirin olasim geldi
Yaa canımsın düşünmen yeter duygulandırdın beniminseo buradan izmir e sana ve Ekin e misafirlerimle bir seyler gondermek cok istiyordum da simdi kadin nasil bulacak dedim ugrasir mi ugrasmaz mi kadini da ilk defa gordugum icin yuzum pek tutmadi
İshal olduğunda şeftali ver kabız yapar demişlerdi demek mi doğruymuş. Düzeldi mi şimdi canım? Kuru kayısı haşlayıp ezip verebilirsinKızlar minoşa bi kaç kere aralıklı gün ile şeftali verdim ne zaman verdiysem kabız oldusuan da öyle yavrum 1 gün oldu yapmadı altına. Tadımlık veriyordum oysa o bile yaramadı
Benim de geçmediKizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
Elbet bir gun gececekBenim de geçmedi
Suan iyi 1 gün sürdü sadeceİshal olduğunda şeftali ver kabız yapar demişlerdi demek mi doğruymuş. Düzeldi mi şimdi canım? Kuru kayısı haşlayıp ezip verebilirsin
Günaydın canım,benimkide geçmedi çatlaklarım da duruyorKizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
Bnde de hala var soluk solukKizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?