2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biz de yeni bi atak haftasina girdik uykusundan bi yeri aciyormus gibi ağlayarak uyanıyor

Biraz nefes almissin sevindim. Inanir misin veremezsem nasil agliyor. Ben de tadim yaptiriyorum iste motivasyonunu korumak adina. Bir cay kasigindan fazlasini vermedim. Ama dun muzu fazla yedi, sevdi 2 tatli kasigi kadar yedi yavas yavas iste...
Oh maşallah ona İştahlı olacak uğraştırmayacak annesini, ben de pazartesi doktora tadımlara başlamak istediğimi söylicem, kaşıkla suyu ve ilacı bile öyle içiyor ki bir an önce o da başlamak istiyor sıkılmış mamadan belli

Sen başladın mı canım ek gıdaya? Ben de başlamak istiyorum ama önce doktora kontrole gitmemiz lazım tabi
Canim ben gittim gecen hafta sik sik meme reddi yaptigini soyledim. Doktorumuz da tadimlara baslamami soyledi.Şimdiye kadar yogurt ve kabak verdim sadece.5. ayda tadimlara baslayacaktim 15 gun erken baslamis oldum

Biraz nefes almissin sevindim. Inanir misin veremezsem nasil agliyor. Ben de tadim yaptiriyorum iste motivasyonunu korumak adina. Bir cay kasigindan fazlasini vermedim. Ama dun muzu fazla yedi, sevdi 2 tatli kasigi kadar yedi yavas yavas iste...
Ya siz böyle verince ben de çok hevesleniyorum

Canim ben gittim gecen hafta sik sik meme reddi yaptigini soyledim. Doktorumuz da tadimlara baslamami soyledi.Şimdiye kadar yogurt ve kabak verdim sadece.5. ayda tadimlara baslayacaktim 15 gun erken baslamis oldum
Üç gün kuralı ile mi başladın peki? Bir de hangi aparatı kullanıyorsun buharda pişirmek için?
Ya benim de çok emdiği söylenemez üstüne sıcaklar eklenince çok yoruldum. Baştan beri bir savaş içindeyim emme konusunda
Kilo alımı da az az ilerliyor geçsem artık diye düşünüyorum. Sıcaklardan gözüm kesmiyorki doktora gideyim. Benim doktorum yaşadığımız yerden başka şehirde o yüzden üşeniyorum. Kendi kendime başlasam mı bilemedim.
Yedi mi peki beğendi mi? inşallah çok iştahlı olur miniklerimiz

Canım ben elektrikli diş fırçası kullanıyorum oral b. O uygun olmaz mı? Zaten dünden beri fırcaladıgımda da kanıyor diğer dediklerini yapıcam mutlaka çok teşekkür ederim pzt de kan vericem bakalım muhtemelen vitamin değerleri de yerlerdedir

Kızlar aline bu zamana kadar kabak,havuç,patates,muz,armut,yoğurt,kapya biber denettim şükür bir problem yaşamadık artık karışımlara geçsem mi şu irmikli falan? Ne denetebilirim başka?

Canim valla ben de sikildim emzirme işinden bakiyorum bir guzel emiyor emmiyor doktora soyledim bunaldim artik o da sey dedi tadimlara basla emmedigi zaman kasik mamasi ver icine meyve falan rendeleniyor. Kilo alimini begendi gunluk almasi gerekenden fazla almis dedi ama dedim nasil.aldi gelin bana sorun bakiyorum az emiyor memeyi bosaltmayinca sagip kasikla icirdim.3 kuraliyla ilerliyorum yavas hareket ediyorum ani bir giris yapmiyorum henuz kucuk diye. Sevdi yedi kabagi zaten az az verdim yogurt da yedi.Bu arada 5 aylik olmus bence basla. Ben buyuk.oglumda da 5 aylik baslamistim yine doktor tavsiyeli

Kaşık maması nasıl oluyor canım? Bu ay kaç kilogram almış? Bir de hangi süt sağma makinesini kullanıyorsun?
Ben artık sağınca süt gelmiyor çok çok az geliyor ama okullar açılınca da sağmam lazım acaba makinem mi etkisini yitirdi yeni bir makine mi alsam diye düşünüyorum.

Canim goturdugumde 4.5 aylikti 2 haftada 500 grm almisti.Sagma makinasi kullanmiyorum kucuk pompa var onu da her zaman kullanmiyorum bu defa cok tazikli oluyor diye. Elle sagiyorum. Ya benim de gecen hafta sanki azalmisti bu hafta baya cogaldi normalde coktu ama sik sik emmedigi icin azaldi mi diye dusundum. Bu ara helva, karpuz ekmek cok yedim onlar mi etki etti donemsel bir sey miydi bilmiyorum. Kasik mamasi ebebkte de var canim uzerinde yaziyor kasik diye.

Anladım canım hazır mama yani biz yapmıyoruz iki haftada 500 gr çok iyi maşallah elle sağsam hiç çıkmaz heralde birkaç defa denedim de olmadı. Sıcaklardan bunaldım sık da emziremiyorum bu aralar. Zaten bebiş de iki çekiyor bırakıyor yeminle yoruldum hoff

Hadi insallah saglikla hayirla keyifle olsun

Oyle yapinca sağ kasikla ver canim. Ben de bu hafta cok ilgilenemedim belki alamamistir.Acikma suresi uzamis eskiden 2 satte birdi simdi 3 4. Ben de guzel emsede uyumamissa memeyi bosaltip kalani iciriyorum. Valla haklisin ceken bilir kucuklerde gelisimleri onemli insan kendine dert ediyor.

Kızlar aline bu zamana kadar kabak,havuç,patates,muz,armut,yoğurt,kapya biber denettim şükür bir problem yaşamadık artık karışımlara geçsem mi şu irmikli falan? Ne denetebilirim başka?
Ben bunlardan baska sunlari denedim: elma, seftali, kayisi, avakado, mango, salatalik, ceviz, kasar peynir, beyaz beynir, yumurta sarisi, ekmekle de disini kasidi aklima gelenler

Kızlar bunu izleyince kafam çok karşıtı ya, ilk yardımı tam tıkanınca mı yapmamız lazım yani?

Yoruldum beş aylık oldu baştan beri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…