2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gecmis olsun, haklisin canim insan endise eder tabii. Oglun nasil? Duzene girdi mi uykusu?

Gecmis olsun, haklisin canim insan endise eder tabii. Oglun nasil? Duzene girdi mi uykusu?
Sağol cnm valla endişeleniyorum kedimiz olsaydı keşke dedim ama köpeğim nefret ediyor kedilerden sürekli ne yapabilirim diye düşünüyorum aklımdan çıkmıyor.
Cnm uykuya direnme hala var illa ağlıyor uyutmadan önce o beni üzüyor, uyuyunca artık uykuları çok güzel bir saatten az uyumuyor ama sabaha karşı 4te uykusunu almış şekilde uyanıyor şarkılar falan söylüyor yatakta sabah olmuş gibi bir saat uyutmaya çalışıyorum o beni yoruyor şimdi de. Senin ek gıda serüveni başladı herhalde iyi gidiyordur umarım ?

Müstakil bahc katı yerler bni hep böcekten korkutur açık kapı kenarları kapı altları pencerede kırık vs varsa kapatmalısınız. Düzenli de ilaçlama yapılsın bnce. İnşallah gelmez tekrar. İntte akrebin sevmediği kokular varmış onlara bı göz at canım

AA kendi uyumuyo mu artık nazar ettik bebeye goruyo musun gece uykusuna kaçta yatiyo canım 4 tr uyandiginda kaç saat uyumuş oluyo. Bnim bebe de gece uyku saati 8 e düştü önceden 10-12 saat uyuyodu ne güzel

benıde eklermsmz acaba

Sen başladın mı canım ek gıdaya? Ben de başlamak istiyorum ama önce doktora kontrole gitmemiz lazım tabi

Kızlar durduk yere diş eti niye kanar ya iki gündür böyle bir problemim var oluk oluk değil çok az yani hafif kan tadı geliyor bakıyorum kanamış. Neden olabilir?
Cnm düzenli diş ipi kullanımı yap ultrasoft bir diş fırçası al, sonra da tuzlu karbonatlı su ile gargara yap geçmezse medikal gargara ile andorex gibi gargara yap ama fazla değil en fazla bir hafta kadar günde iki kere, yine geçmezse bir hekime görünmen gerekir.

AA kendi uyumuyo mu artık nazar ettik bebeye goruyo musun gece uykusuna kaçta yatiyo canım 4 tr uyandiginda kaç saat uyumuş oluyo. Bnim bebe de gece uyku saati 8 e düştü önceden 10-12 saat uyuyodu ne güzel
Cnm kendi de uyusa yatakta bir ağlama faslı oluyor bazen kısa sürüyor hemen dönüp uyuyor ama genelde uzuyor alıyorum hemen kucağa, bir hafta kadar sürdü kendi kendine uyuma sonra puff gitti, sallamaya döndük 20.30- 21.00 da geçiyor cnm uykuya sabah uykularını kısaltmayı denicem şimdiye kadar kıyamıyordum uyandırmaya ama artık mecbur. Sabah toplamda kaç saat uyuması gerek acaba bir ona bakıcam.

Tarçın ve lavantaymış,kapı önüne tarçın döksem yıkayınca gidiyor ama bahçeye lavanta ekebilirim ama çok arı geliyor lavantaya ay bu sefer de arıya sokturmam umarım bebeyi off

Biraz nefes almissin sevindim. Inanir misin veremezsem nasil agliyor. Ben de tadim yaptiriyorum iste motivasyonunu korumak adina. Bir cay kasigindan fazlasini vermedim. Ama dun muzu fazla yedi, sevdi 2 tatli kasigi kadar yedi yavas yavas iste...

Tarçın ve lavantaymış,kapı önüne tarçın döksem yıkayınca gidiyor ama bahçeye lavanta ekebilirim ama çok arı geliyor lavantaya ay bu sefer de arıya sokturmam umarım bebeyi off
Ay gecen sene lspartadan gecerken lavanta bahcesinde kizimin fotografini cekeyim dedim. O nasil bi seydir oyke her yer ari... Cok seviyorlar galiba. Kactik hemen dikkat et ben de o zaman gordum

Atak falan mı acaba bizde uykuya geçmeden ağlıyoruz. Düzelir inşallah yine kendi uyur. Biz de o saatlerde uyuyoruz. Bi yerde okumuştum gündüz ilk uyku daha uzun olurmuş akşam uykusuna doğru uyku süresi azalır uyanıklık süresi uzarmis canım. Sabah 2 saat ilk uyku diyelim akşam da son uykusu 40 dk falan olmaliymis. Sn şimdi gündüz ilk uykuyu kısa tutarsan gün boyu uykusuzluk çeker gibi.
Biz mesela 30-40 dk ilk uyku uyuyoruz sonrası zulüm sürekli uyku mizirdanmasi huysuzluk vs.

Geçmiş olsun canım bahçe ilaçlanınca her şey temizlenir inşallah sizde rahat rahat keyifle oynarsınız minnoşla
Cogumuzun duruyor o halde demekki kilolar da hala gidiyor durumda...Ben bi sey yapmadam bir kilo daha vermisim zaten cizgi gidenedek insallah 54 olurum (gercekci bir istek degil ama)
Bir şey yapmadan değil aslında bu minnoşların peşinde koşmaktan çok şey yapıyoruz da kimse farkında değil ben terlemekten kilo verdiğimi düşünüyorum çünkü aşırı aşırı terliyorum bilmiyorum bu Regl plamamaktanda kaynaklı da olabilir zaten çok seçenek yok ya hamileyim ya menepoza giriyorum ya da gerçekten düzensizliğim var o yüzden psikolociiiiim gidik şekerim

Ay ayni seyleri yasayinca cok komik geldi bunlar hep bende de oluyor... Henuz regl olmadim ama dusunmenin siniri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…