- 20 Mart 2011
- 13.948
- 32.546
- 798
DeniycemEe canim 15 dk normal ki. Eline bozdolapi poseti ver cok oynuyor benim ki hic bir.oyuncakla oyle oynamaz
Her gün ben ya da babası mutlaka okuruz oyalayacak bir şeyler bulmak çok zorCanım bugün iki kitap olur haftaya üç sonra dört odak süresi zamanla uzar
Tembel benimki ya ağlar onu uzatmam içinBenim ki 5 ay 10 günlük daha yeni dönmeyi başardı canım ama öyle yatırdım sürekli fırıl fırıl dönmüyor mesela emzigini tutuyorum yandan onu almak isterken döndü mesela ilk
Evet kenarları çok sivri veremem onu. Hışırtılı bir yarasa oyuncak var onu seviyor en çokIslak mendil paketiversem dakikalarca oynar benimki kenarları sivri gözüne gelir diye korktuğumdan eline veremiyorum benim elimdeyken oynayıp duruyor
Eğer cerezlik dedigin kitap da güzelse haber verir misin ben de alirimOkudum arkadaşım, ayrıca yazarın akhilleus’un şarkısı kitabını da okudum. O da güzel ama biraz farklı bu kitaptanşimdi elimde yazarın Galetea kitabı var. O baya ince çerezlik, eylülde yazlığa gideceğim. Benim oğlanı anneanne ve dedeye satıp okumayı planlıyorum
Ben güven hastanesine götürüyorum arkadaşım, Reyhan Tamer ismi instagramı çocuk.doktorum çok tatlı bir Kadın ama tek problem her istediğimde ulaşamıyorum mesajlarıma bazen ertesi gün cevap veriyor :/kızlar ankarada iyi bir çocuk doktoru önerisi olan var mıaraştıran sorgulayan güncel gelişmeleri takip eden ,herşeye ezberden cevap vermeyen bir doktor arıyorum ya çok zor biliyorum ama
Zeytinyağı koyuyor musun verdiklerinin içine? Kaka yapması ondan olabilir belki. Benim oğlum suyu pek sevemedi galiba , sürekli ağzından püskürtüyoKizlar Yigit e kabak verdigimden beri bir gun arayla kaka yapiyor. Azicik seyin faydasi mi.oluyor ya da.bu ara su cok iciyor ondan mi. Baya gec gec kaka yapiyordu canim sikiliyordu bu duruma.Burasi aşiri sicak 44 45 dereceleri buldu mesela eminim karni tok resmen su icin agliyor su verdigim an icip siziyor. Sizde su verme durumlari nasil?
Teşekkür ederim bakacağım canımBen güven hastanesine götürüyorum arkadaşım, Reyhan Tamer ismi instagramı çocuk.doktorum çok tatlı bir Kadın ama tek problem her istediğimde ulaşamıyorum mesajlarıma bazen ertesi gün cevap veriyor :/
Ilk defa bugun koydum zeytin yagindan degil canim. Benim ki cok seviyor bitince agliyor suya doyunca da diliyle itekliyor. Bazi bebekler.su sevmezmis ama belki zamanla alisir senin kiZeytinyağı koyuyor musun verdiklerinin içine? Kaka yapması ondan olabilir belki. Benim oğlum suyu pek sevemedi galiba , sürekli ağzından püskürtüyo
Bizim burada çok sıcak hissedilen bence 50 filan yani.Ben su veriyorum günde üç dört defa birkaç kaşık,su verdiğimden bu yana idrar rengi açıldı.Bir ara pembemsi olmuştu bezi,baktım yetersiz beslenme susuzluk nedeniyle oluyormuş genelde.Sonrasında başladım suya ve geçti anında o renkKizlar Yigit e kabak verdigimden beri bir gun arayla kaka yapiyor. Azicik seyin faydasi mi.oluyor ya da.bu ara su cok iciyor ondan mi. Baya gec gec kaka yapiyordu canim sikiliyordu bu duruma.Burasi aşiri sicak 44 45 dereceleri buldu mesela eminim karni tok resmen su icin agliyor su verdigim an icip siziyor. Sizde su verme durumlari nasil?
Valla bizim de renk duzeldi suyu istedigi kadar vermedigimde tika basa doyursamda renk duzelmemisti. Yani doyurup sonra kasikla doyuruyordum. Bir kac kasik icmiyor ya benim 30 cc iciyor canim genelde tek seferde. Karni tokken veriyorum acken vermiyorum ara ara teklif ediyorumBizim burada çok sıcak hissedilen bence 50 filan yani.Ben su veriyorum günde üç dört defa birkaç kaşık,su verdiğimden bu yana idrar rengi açıldı.Bir ara pembemsi olmuştu bezi,baktım yetersiz beslenme susuzluk nedeniyle oluyormuş genelde.Sonrasında başladım suya ve geçti anında o renk
Off o nasıl sıcaklık öyleKizlar Yigit e kabak verdigimden beri bir gun arayla kaka yapiyor. Azicik seyin faydasi mi.oluyor ya da.bu ara su cok iciyor ondan mi. Baya gec gec kaka yapiyordu canim sikiliyordu bu duruma.Burasi aşiri sicak 44 45 dereceleri buldu mesela eminim karni tok resmen su icin agliyor su verdigim an icip siziyor. Sizde su verme durumlari nasil?
Tabiki arkadaşımEğer cerezlik dedigin kitap da güzelse haber verir misin ben de alirim
Canim valla benim ki agliyor yazik mecbur verecegim. Vermedigimde bakiyorum miz miz agliyor uyumuyor. Getirip sut verdim icmedi su verince saldirdi demek.suya ihtiyac var. Karninin tok oldugundan eminsen ver.Off o nasıl sıcaklık öyleKabak bağırsakları çalıştırırmış canım ondandır belki. Bende bugün o aldığım alıştırma bardagiyla su verdim saldırdı resmen 20 CC içti çok gelir diye vermedim ağladı oyaladim mecbur . Zaten karnını tam doyurmuyo bide suyla doldurmasin dedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Bebek suya ihtiyacı olmazsa içmez heralde ya biz ihtiyaç duymayinca içmiyoruz onlar da öyle mi acaba.
Bizim dr su yok dedi anne sütü veya mamada yeterli miktarda varmış ben vermiyorum bir haftadır ama hep versem mi diye düşünüyorum şimdi tadımlara başlayacağım o zaman vereyim diyorumOff o nasıl sıcaklık öyleKabak bağırsakları çalıştırırmış canım ondandır belki. Bende bugün o aldığım alıştırma bardagiyla su verdim saldırdı resmen 20 CC içti çok gelir diye vermedim ağladı oyaladim mecbur . Zaten karnını tam doyurmuyo bide suyla doldurmasin dedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Bebek suya ihtiyacı olmazsa içmez heralde ya biz ihtiyaç duymayinca içmiyoruz onlar da öyle mi acaba.
Mamadan sonra teklif edeyim çünkü mama iceli 2 saat olmuştu 10-15 dk önce de emzirmistim ama tam emmediginden açtır. Tokken vereyim dediğin gibi.Canim valla benim ki agliyor yazik mecbur verecegim. Vermedigimde bakiyorum miz miz agliyor uyumuyor. Getirip sut verdim icmedi su verince saldirdi demek.suya ihtiyac var. Karninin tok oldugundan eminsen ver.
Bize de ek gıda su yok dedi. Sebze vermeye başladığımızda su verecegiz dedi.Bizim dr su yok dedi anne sütü veya mamada yeterli miktarda varmış ben vermiyorum bir haftadır ama hep versem mi diye düşünüyorum şimdi tadımlara başlayacağım o zaman vereyim diyorum
Gebelik ve emzirme doneminde oluyor. Kan testi yaptir derim. Sanirim takviye alman gerekecek...Kızlar durduk yere diş eti niye kanar ya iki gündür böyle bir problemim var oluk oluk değil çok az yani hafif kan tadı geliyor bakıyorum kanamış. Neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?