- 6 Haziran 2023
- 110
- 171
- 18
- 25
Eline aldığı şeyleri 2 dakika sürmeden sıkılıp fırlatıyor o yüzden bu kırdığımız ilk şey değilhic sasirmadim tam da erkek bebeklerin kizlardan farkli oldugunu yazmisken mesajin geldi bu da kanit olsun daha neleri kiracak bakalim
Ben onu izlemedim bile desemsanki izleyince yüzüklerin efendisi'ne ihanet edecekmisim gibi hissediyorum jwjwjdj cadı avcısı serisi de var hiç denk geldin mi? Filmi de varmış ama ben hic izlemedim o seri de bayagi iyi ben kirke'de güzel daha tam bitmedi ama bayıldım okudukca okuyasin geliyor.
Ben de seviyorum bu tarz kitapları hush hush serisi okumus muydunuz ben 4 kitabı 2.gunde soluksuz okudum. Cadı avcısına bakacağım ha bir de gece evi serisi varYok hangisiymis o atsana tam adını bakayim severim antin kuntin şeyleripolisiye-gerilim de çok severim ben okumadiysan grangé in kitaplarını tavsiye ederim. Zülfü Livaneli Kardeşimin hikayesi de güzel bak seversin. Benim hayatımın kitabi Kumral Ada Mavi Tuna imkanı olan okusun her şey var içinde çok acayip bi kitap
Aahaga bizimde halıyla plastiği bağlayan Beyaz bant söküldü bide piyano sabit durmuyoKızlar bizim oyun halısının son hâline bakın.. Döneceğim diye kırdı bizimki
Canım merhaba bence bebek ne kadar yerde durursa o kadar çabuk dönüyor,emekliyor. Yani benim alinde gözlemim bu şekilde üç buçuk aylıkken çocuğa oyun halısı aldım hep yerde tuttum iki hafta sonra dönmeye başladı.Merhaba kızlar uğrayamadım uzun zamandır. Umarım herkes iyidir
Benim oğlan dönmüyor kızlar nasıl yapsam?Döndü birkaç defa ama hiç sevmiyor bilerek dönmüyor. Biz alıştırma yaptırırken de hemen düzeltiyor kendini. Var mı önerisi olan?
Dönse ayrı dert dönmese ayrıBenim kizimda donmezdi. Oglum donup duruyor. Donmemesi daha iyi inan
Evet maalesef kucağa çok geliyor bundan rahatsızım. Bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım inşallah işe yararBenim ilk kızım da öyle yedi ya da sekiz aylık döndü. Ben de endişe etmiştim de, kucağa çok gelen çocuğun o tarz gelişimleri çok geç oluyor. 14 aylık anca yürümüştü mesela. Aksine ikinci kızım hep yerdeydi. Dört aylık döndü, 7 aylık emekledi. 9 ayına yürüdü. Kucağa çok geliyorsa ondandır bence seninkinin olayı. Yine de doktoruna bir danış tabi ama endişe edecek bir şey göremiyorum ben.
Sırt üstü yatsa da kafasını ya sağa ya sola çeviriyor direkt düz yatmıyor o yüzden kafa şekli şu an güzel bozulmasını hiç istememOkumamisim canim o kismi.Gelisimsel olarak uzuldugunu sandim da. Benim ki eskiden sadece sirt ustu yatmak isterdi simdi.alisti canim kendi bir saga bir sola yatiyor. Hep sirt ustu kafasi duz olur korkusu bende de var ama cok sukur yatarken onu atlattik saga sola.donuyor.
Merhaba canımCanım merhaba bence bebek ne kadar yerde durursa o kadar çabuk dönüyor,emekliyor. Yani benim alinde gözlemim bu şekilde üç buçuk aylıkken çocuğa oyun halısı aldım hep yerde tuttum iki hafta sonra dönmeye başladı.
Yanında yatarak kitap okumaya denedin mi o şekilde çok seviyorlarMerhaba canımDurmuyor işte ağlıyor hep kucak istiyor. Nasıl alıştırabilirim bilmiyorum oyalayacak bir şeyler bulsam da en fazla on beş dk
Kaşık maması derken bebek irmiği pirinç unu tam buğday unuyla falan yapılan muhallebileri demek istedim canım.Kaşık maması nasıl yapacaksın canım?
Bize doktor sadece dilinin ucu ile tatsin bu ay yeterli dedi. Ben 3 gün kuralı ile 1 çay kaşığı şeklinde ilerliyorum. Genelde öğlen 12 de yediriyorum kabak, havuç, patates,yogurt tattı şimdiye kadar
Benimki genelde çığlık atıyor agu kısmı karşısında konusursak tepki veriyor ama en çok abisine tepkileri mesela abiyi görünce sesini inceltip çığlık atıyor
Ama ben bu kitaba bayılıyorumgerçi madeline miller kitapları ayrı benim için
Ben de çok çok seviyorum fantastik, kitapları özellikle vampir olursa tadından yenmezeşime çok saçma geliyor ama ba-yı-lı-yo-rum
Harry Potter ve alacakaranlık serisi hem kitapları hem filmleri 300 kere okuyup izlemişimdir asla bıkmam
Ben daha geçmedim de bilgi olsun diye sormuştum teşekkür ederimKaşık maması derken bebek irmiği pirinç unu tam buğday unuyla falan yapılan muhallebileri demek istedim canım.
Onu her zaman yapıyoruz. İki kitap okudum diyelim sonra?Yanında yatarak kitap okumaya denedin mi o şekilde çok seviyorlaryat yanına kitabı yukarı kaldırarak okumayı bir dene canım
Ee canim 15 dk normal ki. Eline bozdolapi poseti ver cok oynuyor benim ki hic bir.oyuncakla oyle oynamazMerhaba canımDurmuyor işte ağlıyor hep kucak istiyor. Nasıl alıştırabilirim bilmiyorum oyalayacak bir şeyler bulsam da en fazla on beş dk
Yok hic okumadim ben de bu bitsin cadi avcisinin diger serilerini almistim ona gecicem sonra dediklerine de bakarimBen de seviyorum bu tarz kitapları hush hush serisi okumus muydunuz ben 4 kitabı 2.gunde soluksuz okudum. Cadı avcısına bakacağım ha bir de gece evi serisi var
Polisiye hic sevmem ben ama hayatinin kitabina bakicamYok hangisiymis o atsana tam adını bakayim severim antin kuntin şeyleripolisiye-gerilim de çok severim ben okumadiysan grangé in kitaplarını tavsiye ederim. Zülfü Livaneli Kardeşimin hikayesi de güzel bak seversin. Benim hayatımın kitabi Kumral Ada Mavi Tuna imkanı olan okusun her şey var içinde çok acayip bi kitap
Canım bugün iki kitap olur haftaya üç sonra dört odak süresi zamanla uzarOnu her zaman yapıyoruz. İki kitap okudum diyelim sonra?
Benim ki 5 ay 10 günlük daha yeni dönmeyi başardı canım ama öyle yatırdım sürekli fırıl fırıl dönmüyor mesela emzigini tutuyorum yandan onu almak isterken döndü mesela ilkDönse ayrı dert dönmese ayrı
Evet maalesef kucağa çok geliyor bundan rahatsızım. Bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım inşallah işe yarar
Sırt üstü yatsa da kafasını ya sağa ya sola çeviriyor direkt düz yatmıyor o yüzden kafa şekli şu an güzel bozulmasını hiç istememBenim mutlaka dönmeye alıştırmam lazım
Ben de asla şu kitap okunacak denildiğinde o kitap ödüllü, mükemmel bir kitap bile olsa okuyamam. Ama kendi kitaplarım olsun ağzımın suyu aka aka okurum bi de bitince çok üzülüyorum sanki çok sevdiğim arkadaşımdan ayrılmış gibiYok hic okumadim ben de bu bitsin cadi avcisinin diger serilerini almistim ona gecicem sonra dediklerine de bakarimof eskiden okulda zorla kitap okuturlardi da sevmezdim kendi sevdigim tarzdq kitaplari okumak o kadar keyifli ki ben de başladigim zaman hemen bitiriyorum da şuan kuzey pek müsade etmiyor
Okudum arkadaşım, ayrıca yazarın akhilleus’un şarkısı kitabını da okudum. O da güzel ama biraz farklı bu kitaptanEvet yunan tanrilarina pek aşina olmasam da kitap akıp gidiyor. 2 günde 250 sayfa geride kaldi kuzey'e rağmenuyusa da bir an önce okusam diye bekliyorum ben de bayilirim çok güzel gerçekten. Sen okudun mu bunu
Bulursan bana da söyle arkadaşım. İsim vermeyeyim ama pazartesi bir doktor görüşmemiz var memnun kalırsam yazarımkızlar ankarada iyi bir çocuk doktoru önerisi olan var mıaraştıran sorgulayan güncel gelişmeleri takip eden ,herşeye ezberden cevap vermeyen bir doktor arıyorum ya çok zor biliyorum ama
Islak mendil paketiMerhaba canımDurmuyor işte ağlıyor hep kucak istiyor. Nasıl alıştırabilirim bilmiyorum oyalayacak bir şeyler bulsam da en fazla on beş dk
Öyle bir doktor bulursak evrende söylerim mutlaka canımBulursan bana da söyle arkadaşım. İsim vermeyeyim ama pazartesi bir doktor görüşmemiz var memnun kalırsam yazarım
Islak mendil paketiversem dakikalarca oynar benimki kenarları sivri gözüne gelir diye korktuğumdan eline veremiyorum benim elimdeyken oynayıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?