2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
hic sasirmadim tam da erkek bebeklerin kizlardan farkli oldugunu yazmisken mesajin geldi bu da kanit olsun daha neleri kiracak bakalim
Eline aldığı şeyleri 2 dakika sürmeden sıkılıp fırlatıyor o yüzden bu kırdığımız ilk şey değil . Çok sinirli bir bebegim var ay sinirlenince kafasına vuruyor bir de biz babasıyla şok oluyoruz .

Ben de seviyorum bu tarz kitapları hush hush serisi okumus muydunuz ben 4 kitabı 2.gunde soluksuz okudum. Cadı avcısına bakacağım ha bir de gece evi serisi var

Canım merhaba bence bebek ne kadar yerde durursa o kadar çabuk dönüyor,emekliyor. Yani benim alinde gözlemim bu şekilde üç buçuk aylıkken çocuğa oyun halısı aldım hep yerde tuttum iki hafta sonra dönmeye başladı.

kızlar ankarada iyi bir çocuk doktoru önerisi olan var mı araştıran sorgulayan güncel gelişmeleri takip eden ,herşeye ezberden cevap vermeyen bir doktor arıyorum ya çok zor biliyorum ama

Benim kizimda donmezdi. Oglum donup duruyor. Donmemesi daha iyi inan
Dönse ayrı dert dönmese ayrı
Evet maalesef kucağa çok geliyor bundan rahatsızım. Bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım inşallah işe yarar
Sırt üstü yatsa da kafasını ya sağa ya sola çeviriyor direkt düz yatmıyor o yüzden kafa şekli şu an güzel bozulmasını hiç istemem Benim mutlaka dönmeye alıştırmam lazım

Merhaba canım Durmuyor işte ağlıyor hep kucak istiyor. Nasıl alıştırabilirim bilmiyorum oyalayacak bir şeyler bulsam da en fazla on beş dk

Merhaba canım Durmuyor işte ağlıyor hep kucak istiyor. Nasıl alıştırabilirim bilmiyorum oyalayacak bir şeyler bulsam da en fazla on beş dk
Yanında yatarak kitap okumaya denedin mi o şekilde çok seviyorlar yat yanına kitabı yukarı kaldırarak okumayı bir dene canım

Kaşık maması derken bebek irmiği pirinç unu tam buğday unuyla falan yapılan muhallebileri demek istedim canım.

Ben de seviyorum bu tarz kitapları hush hush serisi okumus muydunuz ben 4 kitabı 2.gunde soluksuz okudum. Cadı avcısına bakacağım ha bir de gece evi serisi var
Yok hic okumadim ben de bu bitsin cadi avcisinin diger serilerini almistim ona gecicem sonra dediklerine de bakarim of eskiden okulda zorla kitap okuturlardi da sevmezdim kendi sevdigim tarzdq kitaplari okumak o kadar keyifli ki ben de başladigim zaman hemen bitiriyorum da şuan kuzey pek müsade etmiyor

Polisiye hic sevmem ben ama hayatinin kitabina bakicam

Eklentiler

• cadi-avcisi-seti--3-kitap-takim---ciltli--kc8838362-1-020880cc1a57485d984305c2fe0e1264.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 30
Benim ki 5 ay 10 günlük daha yeni dönmeyi başardı canım ama öyle yatırdım sürekli fırıl fırıl dönmüyor mesela emzigini tutuyorum yandan onu almak isterken döndü mesela ilk
Ben de asla şu kitap okunacak denildiğinde o kitap ödüllü, mükemmel bir kitap bile olsa okuyamam. Ama kendi kitaplarım olsun ağzımın suyu aka aka okurum bi de bitince çok üzülüyorum sanki çok sevdiğim arkadaşımdan ayrılmış gibi

Evet yunan tanrilarina pek aşina olmasam da kitap akıp gidiyor. 2 günde 250 sayfa geride kaldi kuzey'e rağmen uyusa da bir an önce okusam diye bekliyorum ben de bayilirim çok güzel gerçekten. Sen okudun mu bunu
Okudum arkadaşım, ayrıca yazarın akhilleus’un şarkısı kitabını da okudum. O da güzel ama biraz farklı bu kitaptan şimdi elimde yazarın Galetea kitabı var. O baya ince çerezlik, eylülde yazlığa gideceğim. Benim oğlanı anneanne ve dedeye satıp okumayı planlıyorum

kızlar ankarada iyi bir çocuk doktoru önerisi olan var mı araştıran sorgulayan güncel gelişmeleri takip eden ,herşeye ezberden cevap vermeyen bir doktor arıyorum ya çok zor biliyorum ama
Bulursan bana da söyle arkadaşım. İsim vermeyeyim ama pazartesi bir doktor görüşmemiz var memnun kalırsam yazarım
Islak mendil paketi versem dakikalarca oynar benimki kenarları sivri gözüne gelir diye korktuğumdan eline veremiyorum benim elimdeyken oynayıp duruyor

Öyle bir doktor bulursak evrende söylerim mutlaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…