Ayniyiz canim benim 22 gunluktu basladi. Ama boyle degildi bu kadar uzun surmezdi ve.kendini ac birakmazdi buyuduler fenalastilarda algilari acildi. 4 aylikken pik yapti. Oncesi gazdandi da bu 4 aylikken olan baya farkli oldu. Biogai de aldim kullaniyorum sanki fayda etti.Yoruldumbeş aylık oldu baştan beri böyle
Tepkisini bizlerle paylasir misin? Merak merak....Vericem çok heveslendim
Probiyotik kullanmak her açıdan iyi emmeyi bırakırsa ki inşallah bırakmazAyniyiz canim benim 22 gunluktu basladi. Ama boyle degildi bu kadar uzun surmezdi ve.kendini ac birakmazdi buyuduler fenalastilarda algilari acildi. 4 aylikken pik yapti. Oncesi gazdandi da bu 4 aylikken olan baya farkli oldu. Biogai de aldim kullaniyorum sanki fayda etti.
Tabii kiiTepkisini bizlerle paylasir misin? Merak merak....
Arkadaşım ben suyla irmik yapıp içine meyve rendeliyorum. Tarhana verdim kemik sulu. Kabak havuç patates soğan sarımsak pirinç kemik sulu çorba veriyorum. Bi sorun yaşamadım bende şuana kadar çok şükür. Hergün yoğurt yediriyorum. Ama doyucak kadar değil böyleKızlar aline bu zamana kadar kabak,havuç,patates,muz,armut,yoğurt,kapya biber denettim şükür bir problem yaşamadık artık karışımlara geçsem mi şu irmikli falan? Ne denetebilirim başka?
Suyun tadını öğrenene kadar az az kaşıkla verip alıştırma bardağına geçtim ben canımSelam kızlarbiz oğluşa bugün su başladık. Ankara o kadar sıcak ki doktor verebilirsiniz dedi. Günde 100 ml yeterli olur emzirdiktennsonra verin dedi. Şimdi benim sorum şu. Siz bebişlere suyu nasıl veriyorsunuz? Ben ilk kaşıkla verdim, siz nasıl başladınız? Biberonla mı devam ettiniz? Alıştırma bardağına mı geçtiniz sonra?
Ben de öyle yapayım arkadaşım, biraz içiyor biraz tükürüyor bizimkiSuyun tadını öğrenene kadar az az kaşıkla verip alıştırma bardağına geçtim ben canım
Ama Ekin çok minnoş sun yaaaBiz yarım senemizi devirdik
Cok tatli bir sey yapmissin canim masallah kuzuma ya saclar ne guzel uzamis gurlesmisBiz yarım senemizi devirdik
Kilo alımı az olunca zaten başlayalım der büyük ihtimalle doktor.Üç gün kuralı ile mi başladın peki? Bir de hangi aparatı kullanıyorsun buharda pişirmek için?
Ya benim de çok emdiği söylenemez üstüne sıcaklar eklenince çok yoruldum. Baştan beri bir savaş içindeyim emme konusunda
Kilo alımı da az az ilerliyor geçsem artık diye düşünüyorum. Sıcaklardan gözüm kesmiyorki doktora gideyim. Benim doktorum yaşadığımız yerden başka şehirde o yüzden üşeniyorum. Kendi kendime başlasam mı bilemedim.
Yedi mi peki beğendi mi?inşallah çok iştahlı olur miniklerimiz
Bn içerken bardaga saldirmasiyla bn bı bardağı verdim ama köpek gibi dil atiyo bardağın dışına pek icemedi şimdi alıştırma bardagiyla veriyorum güzel iciyoSelam kızlarbiz oğluşa bugün su başladık. Ankara o kadar sıcak ki doktor verebilirsiniz dedi. Günde 100 ml yeterli olur emzirdiktennsonra verin dedi. Şimdi benim sorum şu. Siz bebişlere suyu nasıl veriyorsunuz? Ben ilk kaşıkla verdim, siz nasıl başladınız? Biberonla mı devam ettiniz? Alıştırma bardağına mı geçtiniz sonra?
Ben de 6 aylık olunca, bebek spasına götürmeyi düşünüyorum inşallahBiz yarım senemizi devirdik
Ya benimki alıştırma bardağı ile icmiyor suyu püskürtüyor hep, ama bugün kaşıkla verdim güzel içti . Bir de sizler zeytinyağı verirken bebeğe özel mi alıyorsunuz, bize hep Muğla ve izmirden gelir ondan veriyorum ama sorun olur mu acabaBn içerken bardaga saldirmasiyla bn bı bardağı verdim ama köpek gibi dil atiyo bardağın dışına pek icemedi şimdi alıştırma bardagiyla veriyorum güzel iciyo
Cnm onun ucunu acaba soft mu almıştın onlar da soft medium vs. gibi satılıyor şu an hassasiyet olduğu için bir süreliğine yumuşak bi fırçaya geçebilirsin eğer devam ediyorsa kanama. Geçmiş olsun cnm ara ara olabiliyor benim de.Canım ben elektrikli diş fırçası kullanıyorum oral b. O uygun olmaz mı? Zaten dünden beri fırcaladıgımda da kanıyordiğer dediklerini yapıcam mutlaka çok teşekkür ederim pzt de kan vericem bakalım muhtemelen vitamin değerleri de yerlerdedir
Ekinkuş yerim seni nice mutlu aylara sağlıklaBiz yarım senemizi devirdik
İlk önce çay kaşığıyla verdim sonra alıştırma bardağıyla canımSelam kızlarbiz oğluşa bugün su başladık. Ankara o kadar sıcak ki doktor verebilirsiniz dedi. Günde 100 ml yeterli olur emzirdiktennsonra verin dedi. Şimdi benim sorum şu. Siz bebişlere suyu nasıl veriyorsunuz? Ben ilk kaşıkla verdim, siz nasıl başladınız? Biberonla mı devam ettiniz? Alıştırma bardağına mı geçtiniz sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?