2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yoruldum beş aylık oldu baştan beri böyle
Ayniyiz canim benim 22 gunluktu basladi. Ama boyle degildi bu kadar uzun surmezdi ve.kendini ac birakmazdi buyuduler fenalastilarda algilari acildi. 4 aylikken pik yapti. Oncesi gazdandi da bu 4 aylikken olan baya farkli oldu. Biogai de aldim kullaniyorum sanki fayda etti.

Probiyotik kullanmak her açıdan iyi emmeyi bırakırsa ki inşallah bırakmaz düzenli probiyotik kullanmaya başlarım ben

Kızlar aline bu zamana kadar kabak,havuç,patates,muz,armut,yoğurt,kapya biber denettim şükür bir problem yaşamadık artık karışımlara geçsem mi şu irmikli falan? Ne denetebilirim başka?
Arkadaşım ben suyla irmik yapıp içine meyve rendeliyorum. Tarhana verdim kemik sulu. Kabak havuç patates soğan sarımsak pirinç kemik sulu çorba veriyorum. Bi sorun yaşamadım bende şuana kadar çok şükür. Hergün yoğurt yediriyorum. Ama doyucak kadar değil böyle

Selam kızlar biz oğluşa bugün su başladık. Ankara o kadar sıcak ki doktor verebilirsiniz dedi. Günde 100 ml yeterli olur emzirdiktennsonra verin dedi. Şimdi benim sorum şu. Siz bebişlere suyu nasıl veriyorsunuz? Ben ilk kaşıkla verdim, siz nasıl başladınız? Biberonla mı devam ettiniz? Alıştırma bardağına mı geçtiniz sonra?

Suyun tadını öğrenene kadar az az kaşıkla verip alıştırma bardağına geçtim ben canım

Kilo alımı az olunca zaten başlayalım der büyük ihtimalle doktor.

Bn içerken bardaga saldirmasiyla bn bı bardağı verdim ama köpek gibi dil atiyo bardağın dışına pek icemedi şimdi alıştırma bardagiyla veriyorum güzel iciyo

Bn içerken bardaga saldirmasiyla bn bı bardağı verdim ama köpek gibi dil atiyo bardağın dışına pek icemedi şimdi alıştırma bardagiyla veriyorum güzel iciyo
Ya benimki alıştırma bardağı ile icmiyor suyu püskürtüyor hep, ama bugün kaşıkla verdim güzel içti . Bir de sizler zeytinyağı verirken bebeğe özel mi alıyorsunuz, bize hep Muğla ve izmirden gelir ondan veriyorum ama sorun olur mu acaba

Cnm onun ucunu acaba soft mu almıştın onlar da soft medium vs. gibi satılıyor şu an hassasiyet olduğu için bir süreliğine yumuşak bi fırçaya geçebilirsin eğer devam ediyorsa kanama. Geçmiş olsun cnm ara ara olabiliyor benim de.

İlk önce çay kaşığıyla verdim sonra alıştırma bardağıyla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…