Oo masallah bu arada ben de avokado denemiştim onu yazmayı unuttum ama alin hiç sevmedi çok tatsız tuzsuz geldi demek kiBen bunlardan baska sunlari denedim: elma, seftali, kayisi, avakado, mango, salatalik, ceviz, kasar peynir, beyaz beynir, yumurta sarisi, ekmekle de disini kasidiaklima gelenler
Ekin seni yicem tombik kuşBiz yarım senemizi devirdik
İrmiği beş buçuk aydan sonra ver dedi doktor ama çok da farketmez herhaldeArkadaşım ben suyla irmik yapıp içine meyve rendeliyorum. Tarhana verdim kemik sulu. Kabak havuç patates soğan sarımsak pirinç kemik sulu çorba veriyorum. Bi sorun yaşamadım bende şuana kadar çok şükür. Hergün yoğurt yediriyorum. Ama doyucak kadar değil böyle
Mamajoo alıştırma bardağıyla veriyorum canım benSelam kızlarbiz oğluşa bugün su başladık. Ankara o kadar sıcak ki doktor verebilirsiniz dedi. Günde 100 ml yeterli olur emzirdiktennsonra verin dedi. Şimdi benim sorum şu. Siz bebişlere suyu nasıl veriyorsunuz? Ben ilk kaşıkla verdim, siz nasıl başladınız? Biberonla mı devam ettiniz? Alıştırma bardağına mı geçtiniz sonra?
Canım el ayak hastalığı bulasıyormus dikkat etBen de 6 aylık olunca, bebek spasına götürmeyi düşünüyorum inşallah
Ucu medium sanirim ben normal soft bir fırça alsam iyi olacak canimCnm onun ucunu acaba soft mu almıştın onlar da soft medium vs. gibi satılıyor şu an hassasiyet olduğu için bir süreliğine yumuşak bi fırçaya geçebilirsin eğer devam ediyorsa kanama. Geçmiş olsun cnm ara ara olabiliyor benim de.
Bn henüz z.yagi kullanmadım ama nerenin iyiyse onu kullan canım zeytinyağı ne olacak sanki.Ya benimki alıştırma bardağı ile icmiyor suyu püskürtüyor hep, ama bugün kaşıkla verdim güzel içti . Bir de sizler zeytinyağı verirken bebeğe özel mi alıyorsunuz, bize hep Muğla ve izmirden gelir ondan veriyorum ama sorun olur mu acaba
Ya evet sürekli yeni bir şey oluyor artık takip edemiyorum ve sorgulamiyorum neden diyeGeçmiş olsun sen 4.ay atağını atlatmışsın bu da geçer be cnmbir ara onu bizimki de yapıyordu uyku terörü mü diye korkmuştum hatta ama geçti atakta yeniden gelir muhtemelen
Sağol teyzesi yapın tabi anı kalır şuan en sevilecek zamanları hepsininAma Ekin çok minnoş sun yaaamaşallah nice senelerin olsun guzellikle inşallah
Bende böyle bişey yapicam 6.ayda. her ay mini pastayla mum ufleyelim dedim fotoğrafı bile zor çekiyorum bari 6.ayini yapayım
Sağol teyzesiCok tatli bir sey yapmissin canim masallah kuzuma ya saclar ne guzel uzamis gurlesmis
Götür canım hatira kalırBen de 6 aylık olunca, bebek spasına götürmeyi düşünüyorum inşallah
Altini acinca cok acik kalinca bazen renk degistiryor canim boyle.mor olup sonra aciliyor tekrar.Kızlar sünnetten sonra bebeklerin penis ucu ne renkti. Bizim önce pembelesti şimdi hafif mor gibi. Yarın Dr a götürücem yine sizde de böyle oldu mu acaba
Sert mi yapti canim yoksa kati mi sadece. Muz kabiz yapar tabi az da versen kimisine direk yapiyorKızlar minoşa muz yedirdim böyle topal topak yaptı kabız mı oldu acaba korktum bi andetay icin kusura bakmayın
Kaç gündür uyku oncesi hep aglak gündüzleri huysuz. Şimdi yine 1 saattir agliyo uykuya direniyo resmen bakım dedim hafiften mor gibi geldi. Biraz açık birakinca kendi rengine dönüyor yani diyosun. Yarın bı acalim bakım. Zorla uyuttuk resmen yaAltini acinca cok acik kalinca bazen renk degistiryor canim boyle.mor olup sonra aciliyor tekrar.
Katıydı sadece ama yaparken zorlanmadı 1-2 saat oldu vereli hemen yaradı demek kiSert mi yapti canim yoksa kati mi sadece. Muz kabiz yapar tabi az da versen kimisine direk yapiyor
Yok canim ara ara renk degistiriyor bakiyorum bir acik.renk bir mor gibi olmus normal o renkler. Senim dis hazirligi bence ya. Gazi falan yok demi meme emerken aniden tepiniyor mu agiz gazini cikartiyorsun demi? Bizim ki halen buyuk.adamlar gibi cikariyor agiz gazini cikarmasa agliyorKaç gündür uyku oncesi hep aglak gündüzleri huysuz. Şimdi yine 1 saattir agliyo uykuya direniyo resmen bakım dedim hafiften mor gibi geldi. Biraz açık birakinca kendi rengine dönüyor yani diyosun. Yarın bı acalim bakım. Zorla uyuttuk resmen ya
Muzun fazlası kabız yapar diye biliyorum. Ne kadar yediyse bı sonrakinde daha az verirsin. Şimdi bı zeytinyağı falan içir yumuşasın. Zaten bağırsakları minicik hemen etki ediyo işteKızlar minoşa muz yedirdim böyle topal topak yaptı kabız mı oldu acaba korktum bi andetay icin kusura bakmayın
Himm dikkat et sertlestirmesin canim. Ben meyve filesine koyup vermistim kabiz olmustu tas gibu ufak ufak yapmisti.Katıydı sadece ama yaparken zorlanmadı 1-2 saat oldu vereli hemen yaradı demek ki
Çok güzelsin Ekinnn kuş maşallah sanaBiz yarım senemizi devirdik
Vallahi ortaya karışık yapıyorum bişeyler arkadaşımOo masallah bu arada ben de avokado denemiştim onu yazmayı unuttum ama alin hiç sevmedi çok tatsız tuzsuz geldi demek kipeynire geçeyim bari ben de sonra yumurta sarısı falan devam ederim
Ekin seni yicem tombik kuş
İrmiği beş buçuk aydan sonra ver dedi doktor ama çok da farketmez herhaldecanım masallah baya baya yemeklere geçmişsin sen afiyet olsun kuzuya
Mamajoo alıştırma bardağıyla veriyorum canım ben
Canım el ayak hastalığı bulasıyormus dikkat et
Ucu medium sanirim ben normal soft bir fırça alsam iyi olacak canim
Tas gibi zeğildi yumusaktı ama topak topaktı su icirmistim üstüne olmaz insallahHimm dikkat et sertlestirmesin canim. Ben meyve filesine koyup vermistim kabiz olmustu tas gibu ufak ufak yapmisti.
Çok tatlılar yaa büyümesinlerNice güzel zamanları olsun inşallahçok seviyorum böyle anıları ben de hee ay çekimini yapıyorum güzel anılar hem onlar hem bizler için Eki Görüntüle 3288531
Kendim yapacagim canim.Kızlar bebe bisküvisi kullancak mısınız ve hangi
Marka kullancaksınız
Rahatladım ya çok sağol canımYok canim ara ara renk degistiriyor bakiyorum bir acik.renk bir mor gibi olmus normal o renkler. Senim dis hazirligi bence ya. Gazi falan yok demi meme emerken aniden tepiniyor mu agiz gazini cikartiyorsun demi? Bizim ki halen buyuk.adamlar gibi cikariyor agiz gazini cikarmasa agliyor
Yuzunu goremesekta cok tatli bir seye benziyorNice güzel zamanları olsun inşallahçok seviyorum böyle anıları ben de hee ay çekimini yapıyorum güzel anılar hem onlar hem bizler için Eki Görüntüle 3288531
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?