2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben bunlardan baska sunlari denedim: elma, seftali, kayisi, avakado, mango, salatalik, ceviz, kasar peynir, beyaz beynir, yumurta sarisi, ekmekle de disini kasidi aklima gelenler
Oo masallah bu arada ben de avokado denemiştim onu yazmayı unuttum ama alin hiç sevmedi çok tatsız tuzsuz geldi demek ki peynire geçeyim bari ben de sonra yumurta sarısı falan devam ederim
Biz yarım senemizi devirdik
Ekin seni yicem tombik kuş
İrmiği beş buçuk aydan sonra ver dedi doktor ama çok da farketmez herhalde canım masallah baya baya yemeklere geçmişsin sen afiyet olsun kuzuya
Mamajoo alıştırma bardağıyla veriyorum canım ben
Ben de 6 aylık olunca, bebek spasına götürmeyi düşünüyorum inşallah
Canım el ayak hastalığı bulasıyormus dikkat et
Ucu medium sanirim ben normal soft bir fırça alsam iyi olacak canim

Bn henüz z.yagi kullanmadım ama nerenin iyiyse onu kullan canım zeytinyağı ne olacak sanki.
Asit oranı önemliymiş 0,3-0,5 arası olmaliymis bnde şimdi öğrendim

Geçmiş olsun sen 4.ay atağını atlatmışsın bu da geçer be cnm bir ara onu bizimki de yapıyordu uyku terörü mü diye korkmuştum hatta ama geçti atakta yeniden gelir muhtemelen
Ya evet sürekli yeni bir şey oluyor artık takip edemiyorum ve sorgulamiyorum neden diye
Ama Ekin çok minnoş sun yaaa maşallah nice senelerin olsun guzellikle inşallah
Bende böyle bişey yapicam 6.ayda. her ay mini pastayla mum ufleyelim dedim fotoğrafı bile zor çekiyorum bari 6.ayini yapayım
Sağol teyzesi yapın tabi anı kalır şuan en sevilecek zamanları hepsinin ama foto çekimi yapmak çok zor çokkkk
Cok tatli bir sey yapmissin canim masallah kuzuma ya saclar ne guzel uzamis gurlesmis
Sağol teyzesi uzadıkça uçların rengi karamel olmaya basladi ve sanırım dalgalı olacak
Ben de 6 aylık olunca, bebek spasına götürmeyi düşünüyorum inşallah
Götür canım hatira kalır Bizim buralarda güvenilir spa pek yok hijyen açısından korkuyorum ben de ondan götürmedim hiç

Kızlar minoşa muz yedirdim böyle topal topak yaptı kabız mı oldu acaba korktum bi an detay icin kusura bakmayın

Kızlar sünnetten sonra bebeklerin penis ucu ne renkti. Bizim önce pembelesti şimdi hafif mor gibi. Yarın Dr a götürücem yine sizde de böyle oldu mu acaba

Kızlar sünnetten sonra bebeklerin penis ucu ne renkti. Bizim önce pembelesti şimdi hafif mor gibi. Yarın Dr a götürücem yine sizde de böyle oldu mu acaba
Altini acinca cok acik kalinca bazen renk degistiryor canim boyle.mor olup sonra aciliyor tekrar.

Altini acinca cok acik kalinca bazen renk degistiryor canim boyle.mor olup sonra aciliyor tekrar.
Kaç gündür uyku oncesi hep aglak gündüzleri huysuz. Şimdi yine 1 saattir agliyo uykuya direniyo resmen bakım dedim hafiften mor gibi geldi. Biraz açık birakinca kendi rengine dönüyor yani diyosun. Yarın bı acalim bakım. Zorla uyuttuk resmen ya

Yok canim ara ara renk degistiriyor bakiyorum bir acik.renk bir mor gibi olmus normal o renkler. Senim dis hazirligi bence ya. Gazi falan yok demi meme emerken aniden tepiniyor mu agiz gazini cikartiyorsun demi? Bizim ki halen buyuk.adamlar gibi cikariyor agiz gazini cikarmasa agliyor

Kızlar minoşa muz yedirdim böyle topal topak yaptı kabız mı oldu acaba korktum bi an detay icin kusura bakmayın
Muzun fazlası kabız yapar diye biliyorum. Ne kadar yediyse bı sonrakinde daha az verirsin. Şimdi bı zeytinyağı falan içir yumuşasın. Zaten bağırsakları minicik hemen etki ediyo işte

Biz yarım senemizi devirdik
Çok güzelsin Ekinnn kuş maşallah sana
Vallahi ortaya karışık yapıyorum bişeyler arkadaşım

Rahatladım ya çok sağol canım
Gazını kucağımda hep çıkarıyo mama yediyse de sırtına bir iki pıt yapiyorum aynı dedigin gibi büyük adam sanki öyle bı geğirme. Parmağını en arka damaklarina götürüp konuşur gibi sesler çıkariyo diş sancısı yasiyo galiba tetagil de veriyorum faydasız mi artık neyse ise yaramıyor. Gel gör ki battaniyesinde sallıyoruz şıp uyuyo bu nasıl olabilir sarsıntı mi geçiriyo çocuk. Bugün tek basinayken yine bı uyku krizi yaşadık 1 saat ağladı artık sinirlerim tavan yaptı tek başına deli gücü geldi heralde battaniyesinde salladım uyudu hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…