Tarifin varsa alırızKendim yapacagim canim.
Aaa nasılKendim yapacagim canim.
Yaa canim kiymamam sana oyle agladiginda karni toksa su versene benim gecen oyleydi agladi.durdu ben de bilmemisim sonra su verdim icti bayildi. Benim de sunnet sonrasi cok huyu degisti soyle 1 hafta uyku.oncesi aglamalar falan bir garipti yaRahatladım ya çok sağol canım
Gazını kucağımda hep çıkarıyo mama yediyse de sırtına bir iki pıt yapiyorum aynı dedigin gibi büyük adam sanki öyle bı geğirme. Parmağını en arka damaklarina götürüp konuşur gibi sesler çıkariyo diş sancısı yasiyo galiba tetagil de veriyorum faydasız mi artık neyse ise yaramıyor. Gel gör ki battaniyesinde sallıyoruz şıp uyuyo bu nasıl olabilir sarsıntı mi geçiriyo çocuk. Bugün tek basinayken yine bı uyku krizi yaşadık 1 saat ağladı artık sinirlerim tavan yaptı tek başına deli gücü geldi heralde battaniyesinde salladım uyudu hemen.
Vereyim canim. Ali Cinar da da kendim yapardim cunku digerleri icime sinmiyordu.Tarifin varsa alırız
Bu canim cok tarif varda ben bunu begeniyorum. Icine hurma koyanda varAaa nasıl
Ya hep zor geciyodu da bizim de sünnetten sonra daha bı zorlaştı. Suyu da veriyorum aglamadiginda suyunu vereyim hemen gözler ateş ediyo kıpır kıpır nasi heyecanlaniyo ama ağlarken veriyorum yok istemiyo onu da. Meme teklif ediyorum kucağımda hoplayıp zipliyoruz neler neler ağlaması dinmiyo ama battaniye okeyYaa canim kiymamam sana oyle agladiginda karni toksa su versene benim gecen oyleydi agladi.durdu ben de bilmemisim sonra su verdim icti bayildi. Benim de sunnet sonrasi cok huyu degisti soyle 1 hafta uyku.oncesi aglamalar falan bir garipti ya
Ay teşekkür ederimBu canim cok tarif varda ben bunu begeniyorum. Icine hurma koyanda var
Nasıl muhafaza ediyorsun kaç gün dayanıyor canımVereyim canim. Ali Cinar da da kendim yapardim cunku digerleri icime sinmiyordu.
Bunu aldım benKızlar bebe bisküvisi kullancak mısınız ve hangi
Marka kullancaksınız
Ben bir an önce büyüsün hem de büyümesin istiyorumÇok tatlılar yaa büyümesinler
Benim de tam geçmedi,ilk zamanlar çok koyuydu şimdi açıldı tabi ama yine de çok bariz varKizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
Bunu aldım ben
Teşekkürler kızlar tamamdırBen şundan aldım canım artık içine ceviz felan da ekler yaparım diye düşündüm yorumları iyiydi Eki Görüntüle 3288552
Oooo uzanmışım çimlere temalıNice güzel zamanları olsun inşallahçok seviyorum böyle anıları ben de hee ay çekimini yapıyorum güzel anılar hem onlar hem bizler için Eki Görüntüle 3288531
Bu markanın sahibi gıda mühendisi. Birkaç ürününü OG Natural ile karşılaştırma yaptım bu markanın içeriği daha iyiBunu aldım ben
Canim rondolayip kavanozluyorum dolapa koyuyorum normalde 1 hafta dayaniyor ama cok bayatlamasin derseniz fazlasini buzluga atip 4 5 gun kullanilir. Ben biraz fazla yapip buzluga atarim.Nasıl muhafaza ediyorsun kaç gün dayanıyor canım
Aa sevindim. Ben de og nin bebe bisküvisini mi alsam diye bakmıştım çok sert diye yorumlar görünce almadımBu markanın sahibi gıda mühendisi. Birkaç ürününü OG Natural ile karşılaştırma yaptım bu markanın içeriği daha iyi
Ya kıyamam ben onaBn içerken bardaga saldirmasiyla bn bı bardağı verdim ama köpek gibi dil atiyo bardağın dışına pek icemedi şimdi alıştırma bardagiyla veriyorum güzel iciyo
İlk önce çay kaşığıyla verdim sonra alıştırma bardağıyla canım
Teşekkür ederim yanıtlar için arkadaşlarımOo masallah bu arada ben de avokado denemiştim onu yazmayı unuttum ama alin hiç sevmedi çok tatsız tuzsuz geldi demek kipeynire geçeyim bari ben de sonra yumurta sarısı falan devam ederim
Ekin seni yicem tombik kuş
İrmiği beş buçuk aydan sonra ver dedi doktor ama çok da farketmez herhaldecanım masallah baya baya yemeklere geçmişsin sen afiyet olsun kuzuya
Mamajoo alıştırma bardağıyla veriyorum canım ben
Canım el ayak hastalığı bulasıyormus dikkat et
Ucu medium sanirim ben normal soft bir fırça alsam iyi olacak canim
Insallah canim ya, kalmasin cok cirkinBenim de tam geçmedi,ilk zamanlar çok koyuydu şimdi açıldı tabi ama yine de çok bariz varEtrafımdakiler bir yıla kadar tamamıyla geçer dediler,bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?