2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaa canim kiymamam sana oyle agladiginda karni toksa su versene benim gecen oyleydi agladi.durdu ben de bilmemisim sonra su verdim icti bayildi. Benim de sunnet sonrasi cok huyu degisti soyle 1 hafta uyku.oncesi aglamalar falan bir garipti ya

Yaa canim kiymamam sana oyle agladiginda karni toksa su versene benim gecen oyleydi agladi.durdu ben de bilmemisim sonra su verdim icti bayildi. Benim de sunnet sonrasi cok huyu degisti soyle 1 hafta uyku.oncesi aglamalar falan bir garipti ya
Ya hep zor geciyodu da bizim de sünnetten sonra daha bı zorlaştı. Suyu da veriyorum aglamadiginda suyunu vereyim hemen gözler ateş ediyo kıpır kıpır nasi heyecanlaniyo ama ağlarken veriyorum yok istemiyo onu da. Meme teklif ediyorum kucağımda hoplayıp zipliyoruz neler neler ağlaması dinmiyo ama battaniye okey çok da öyle sallamadik alışkanlık dicem ama .. Tmm diyorum uyuma dolaşalım yine agliyoo.
Aç kaliyo doymadigi için huzursuz uyku uyuyamiyo mama gelsin doyurayim rahatlariz dedim de umduğum gibi olmadı

Kizlar gunaydin, gobek cizgim hala gecmedi. Rengi acildi ama hala duruyor. Beni rahatsiz ediyor. Gecmeyen var mi acaba? Ablama dedim hala duruyor diye, sasirdi o
Benim de tam geçmedi,ilk zamanlar çok koyuydu şimdi açıldı tabi ama yine de çok bariz var Etrafımdakiler bir yıla kadar tamamıyla geçer dediler,bakalım

Bn içerken bardaga saldirmasiyla bn bı bardağı verdim ama köpek gibi dil atiyo bardağın dışına pek icemedi şimdi alıştırma bardagiyla veriyorum güzel iciyo
Ya kıyamam ben ona
İlk önce çay kaşığıyla verdim sonra alıştırma bardağıyla canım

Teşekkür ederim yanıtlar için arkadaşlarım ben de biraz kaşıkla devam edeyim alıştırma bardağına geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…