Kizimda yapip kavanozda sakliyordum, 1 hafta gidiyordu. Rezene ile islatip veriyordum. 7-8 aylik olunca eline veriyordum. Yogurtta hic denemedim. Deniyeyim...Canim iyice ekgidaya baslayinca veriyorum. Yogurduna ekliyordum
İnşallah olmaz canımKızlar 6. Ay aşıları geliyoryine ateş olacak diye korkuyorum valla ya 4. Ay aşılarımızda ateşlenmiştik
Maşallah kuzuyaBiz yarım senemizi devirdik
Aynen eline verince kemiriyorlar hoslarina gidiyor. Dene bakalim canim. Bugun patates hasladim.tatirdim 3 gun onu yaparim kabizlik yapmaz insallah olmadi kabiz olmasin diye aksam biraz kabak yapip veririm.Kizimda yapip kavanozda sakliyordum, 1 hafta gidiyordu. Rezene ile islatip veriyordum. 7-8 aylik olunca eline veriyordum. Yogurtta hic denemedim. Deniyeyim...
Canim belki olmaz. Ilk gun bi bakabilirsin. Benim oglumu masallah muz, patates etkilemedi. Seninkini de etkilemicek belki...Aynen eline verince kemiriyorlar hoslarina gidiyor. Dene bakalim canim. Bugun patates hasladim.tatirdim 3 gun onu yaparim kabizlik yapmaz insallah olmadi kabiz olmasin diye aksam biraz kabak yapip veririm.
Etkilememis canim az once yapti kakasini. Artik bir gun yapip bir gun yapmiyor cok sukur duzene girdi.Canim belki olmaz. Ilk gun bi bakabilirsin. Benim oglumu masallah muz, patates etkilemedi. Seninkini de etkilemicek belki...
İlk sayfadaki tabloda yer alan bilgilerinizi eksiksiz paylaşır mısınız.benıde eklermsmz acaba
MasallahEtkilememis canim az once yapti kakasini. Artik bir gun yapip bir gun yapmiyor cok sukur duzene girdi.
Canim benim genelde 2 uyku ya da en fazla gunduz 3 uyku yapiyor. Bugun Mesela 10.30 da uyudu 13.00 a dogru da uyandi.Sonra 15.00 da uyudu 17.00 da uyandi. 20.00 ya da 20.30 da da uyur. Bizim istisnalar.harici genelde bu sekildeBebişi güzel uyuyan anneler son uykusundan kaçta uyanıyor ve kaçta gece uykusuna geçiriyorsunuz acaba?
SelamKızlar selamnasılsınız?
Ya diyorum acaba anne sutu aliyordu ya sirf o da sivi onu rahatsiz etmiyordu doktorlarin soyledigi dogru mu acaba 10 gun yapmadigi cok oluyordu.Simdi cok az veriuorum ama fayda oldu sanki.MasallahKaka yapamayinca ne huzur oluyor ne beslenme be uyku valla hepsi sarpa sariyor... Hatta ek gida bence rahatlatti, benimki rahat yapiyor
Iyi canim yuvarlanip gidiyoruzKızlar selamnasılsınız?
Canim bi duzenimiz var bizim de artik cok sukur. 18.00 dan sonra uyumak isterse de uyutmuyorum. Uyuttum diyelim, hem kisacik uyuyor. Hem o kisa uyku onu iyi tutuyor taaa 22.00-23.00a kadar asla uyumuyor. 20.30 gibi uyuyor oglum.Bebişi güzel uyuyan anneler son uykusundan kaçta uyanıyor ve kaçta gece uykusuna geçiriyorsunuz acaba?
Kimi bebege sut yararmis canim. Bizimde bence bebege gidiyor sutumuz. Az yapinca da zorlaniyorlardi. Cunku kilo alimlari da guzel. Seninki kac kilo oldu canim?Ya diyorum acaba anne sutu aliyordu ya sirf o da sivi onu rahatsiz etmiyordu doktorlarin soyledigi dogru mu acaba 10 gun yapmadigi cok oluyordu.Simdi cok az veriuorum ama fayda oldu sanki.
Benim ki en son 7 idi de canim boyu uzun oldugu icin oyle toplu durmuyor ama vucut iri belli babaya cekmis. Bakiyorum buyuk oglumun 1 yasinda giydiklerini o simdi giyiyor. Mesela dogdugunda kilolu dogmadi ama boyle yapili bir bebekti.Kimi bebege sut yararmis canim. Bizimde bence bebege gidiyor sutumuz. Az yapinca da zorlaniyorlardi. Cunku kilo alimlari da guzel. Seninki kac kilo oldu canim?
Aynen canım mor gibi duruyorKızlar sünnetten sonra bebeklerin penis ucu ne renkti. Bizim önce pembelesti şimdi hafif mor gibi. Yarın Dr a götürücem yine sizde de böyle oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?