- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Allah yardımcınız olsun canım valla bizim iki üst iki alt patladı üstten gelecekmiş sağ soldan eller ağızda oturduk hayırlısını bekliyoruz3. Dişimiz üstten patlamış 4. Yolda
Canım ben makarna lütfen den aldım sebzeli şehriye felan kendi sitesinde daha uygun fiyatlarKızlar selam herkese iyi pazarlarBen bu içerik işinden anlamıyorum galiba alırken neye dikkat edelim? Şimdi karadut özü kullanayım elma konsantresi falan tatlandırsın diye önerilerinizi yazar mısınız?
Bir de bebelere verdiğiniz şehriye hangisi?
Ya bizim üst ön disler cıkmadı üst yanlar cıktı niye böyle olduAllah yardımcınız olsun canım valla bizim iki üst iki alt patladı üstten gelecekmiş sağ soldan eller ağızda oturduk hayırlısını bekliyoruz
Atalardan gelen genlerYa bizim üst ön disler cıkmadı üst yanlar cıktı niye böyle olduüst önlerde patladı patlicak ama ızdırap ya
Merhaba cnm emziriyorsan belki o yüzden almıyordur. Genelde emzirebkerde bu sıkıntı yaşanıyormuş ek gıda geçişlerinde. Ben de çok sık giremiyorum bu arada cnm buraya. Tüm gün Alyayı oynatmakla geçiyor durmuyor sürekli yanında istiyor Tv açmadan WC ye gidemem ona açıp öyle gidiyorum izletmeyin diyorlar ama mecbur kalıyorum tek olunca böyle oluyor. Bunaldım artık. Geçen gün pusetinde oturuyordu WC ye gittim bi ağlama sesiyle hemen koştum yanına yere düşmüş dudağı patladı baktım kanıyor panik yaptım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yemek konusunda sıkıntım yok çok şükür ama durmuyor kızlar siz ne yapıyorsunuz bebişleri gündüz işini. Yemek yaptırmıyor bana çorbasını zor yapıyorum kucak istiyor ama kucağa alışkın değil sadece olduğu yerden onu almam için yapıyor. Sonra gezdir beni diyor evin içinde benimkisi de can ağırlaştılar da artıkKızlar selamnasılsınız ne var ne yok. Uzun zamandır giremiyorum buraya hepinizi çok özledim. Oğluşumun covidinden sonra tüm aile sırayla olduk çok çok zordu. Ek gıda süreçleriniz nasıl gidiyor? Biz hiç sevmiyoruz, ek gıdaya çok tepkili oğlum. zorla meyve alıyor anca ben işe gidip geliyorum o da çok zorluyor. Güzel olan tek şey süt alerjimizi açma işlemine başladık. İnşallah sorunsuz devam eder bir de sol alt dişimiz çıktı. Yanındaki de patlıyor.Daha ne kadar tatlılaşacaklar bilmem
SelamKızlar selamnasılsınız ne var ne yok. Uzun zamandır giremiyorum buraya hepinizi çok özledim. Oğluşumun covidinden sonra tüm aile sırayla olduk çok çok zordu. Ek gıda süreçleriniz nasıl gidiyor? Biz hiç sevmiyoruz, ek gıdaya çok tepkili oğlum. zorla meyve alıyor anca ben işe gidip geliyorum o da çok zorluyor. Güzel olan tek şey süt alerjimizi açma işlemine başladık. İnşallah sorunsuz devam eder bir de sol alt dişimiz çıktı. Yanındaki de patlıyor.Daha ne kadar tatlılaşacaklar bilmem
Bence bı gece vermemeyi dene zaten icmiyormus. Baktın yine 4-5 arası mama istiyo demek ki verdiğin muhallebiyle tok oluyor o saate kadar.Selam kızlar biliyorsunuzdur belki Alya tam 8 ay 7 günlük ben gündüz öğünlerini veriyorum kahvaltı çorba meyve püresi yoğurt falan. Benimle aynı haftalarda olan arkadaşlara söylüyorum özellikle bir de emzirme durumu olmayan çünkü emzirmelerde bu durum değişiyormuş.minseo seninle hemen hemen aynıyız hafta olarak başka kim var yakın bilmiyorum emzirmeyen.
Ben alya ya yatmadan 1 saat öncesinde meyve püresini yediriyorum 1 kase yiyor çok şükür. Akşam saat 7 ile 8 arası yediriyorum sonra acıkır diye 12 de mama veriyorum çoğunlukla içmiyor uykusunda olduğu için 60 cc hazırlıyorum. 20 cc zorla içiyor. Uyuyarak bende gece rahat uyumak için öyle veriyorum erken uyanmasın diye vermediğim zamanda da yine aynı saate uyanıyor 4:30/5 arası. Uyanıyor derken uyku sersemi acıkıyo mama veriyorum 100 cc içiyor hemen geri uyuyor. Sizce 12 gibi mama vermemem mi gerekiyor. Siz nasıl yapıyorsunuz peki? Aç kalır diye veriyorum dayanamıyorum. Ama uyanmıyor zaten dediğim gibi çoğunlukla da içmiyor uykusuna devam ediyor.
Ben artık uykusunda vermiyorum kendi ne zaman isterse o zaman veriyorum canimSelam kızlar biliyorsunuzdur belki Alya tam 8 ay 7 günlük ben gündüz öğünlerini veriyorum kahvaltı çorba meyve püresi yoğurt falan. Benimle aynı haftalarda olan arkadaşlara söylüyorum özellikle bir de emzirme durumu olmayan çünkü emzirmelerde bu durum değişiyormuş.minseo seninle hemen hemen aynıyız hafta olarak başka kim var yakın bilmiyorum emzirmeyen.
Ben alya ya yatmadan 1 saat öncesinde meyve püresini yediriyorum 1 kase yiyor çok şükür. Akşam saat 7 ile 8 arası yediriyorum sonra acıkır diye 12 de mama veriyorum çoğunlukla içmiyor uykusunda olduğu için 60 cc hazırlıyorum. 20 cc zorla içiyor. Uyuyarak bende gece rahat uyumak için öyle veriyorum erken uyanmasın diye vermediğim zamanda da yine aynı saate uyanıyor 4:30/5 arası. Uyanıyor derken uyku sersemi acıkıyo mama veriyorum 100 cc içiyor hemen geri uyuyor. Sizce 12 gibi mama vermemem mi gerekiyor. Siz nasıl yapıyorsunuz peki? Aç kalır diye veriyorum dayanamıyorum. Ama uyanmıyor zaten dediğim gibi çoğunlukla da içmiyor uykusuna devam ediyor.
Gecmis olsun canim biz de ayni hastaligi atlattik ve o dönem çok iştahsızdı, hatta kilo verdigini bile gözlemledim. Ne yiyor ne içiyor ne mamayi kabul ediyorduKızlar selamnasılsınız ne var ne yok. Uzun zamandır giremiyorum buraya hepinizi çok özledim. Oğluşumun covidinden sonra tüm aile sırayla olduk çok çok zordu. Ek gıda süreçleriniz nasıl gidiyor? Biz hiç sevmiyoruz, ek gıdaya çok tepkili oğlum. zorla meyve alıyor anca ben işe gidip geliyorum o da çok zorluyor. Güzel olan tek şey süt alerjimizi açma işlemine başladık. İnşallah sorunsuz devam eder bir de sol alt dişimiz çıktı. Yanındaki de patlıyor.Daha ne kadar tatlılaşacaklar bilmem
Öyle yapacağım artık canım bakalım bu gece isteyecek mi. Dedim acaba herkes öyle mi yapıyor merak ettimBence bı gece vermemeyi dene zaten icmiyormus. Baktın yine 4-5 arası mama istiyo demek ki verdiğin muhallebiyle tok oluyor o saate kadar.
Bende öyle deneyeceğim bugün canım artık biraz daha büyüdüler belki de o yüzden istemiyor 20 cc için çocuğun da uykusunu bölmeyim. Ne zaman uyanırsa veririm tok tutsun erkenden uyanmasın diye düşündüm aç kalır bu sefer gece uyku aralıkları sıklaşır diye verdin hepBen artık uykusunda vermiyorum kendi ne zaman isterse o zaman veriyorum canim
Evet ya hastalıkta iştahları kapanıyor. Tam iki hafta oldu hasta çocuğum, düzeldi derken başa sardı ve yemesi çok gerilediGecmis olsun canim biz de ayni hastaligi atlattik ve o dönem çok iştahsızdı, hatta kilo verdigini bile gözlemledim. Ne yiyor ne içiyor ne mamayi kabul ediyordubelli bir süre geçince düzeldi, toparladı. Ben de senin gibi üzülüyordum ama hastaliktandi hepsi
Alerjiyi nasıl açmaya başladınız bir de ne kadar süre ara vermiştiniz acabaKızlar selamnasılsınız ne var ne yok. Uzun zamandır giremiyorum buraya hepinizi çok özledim. Oğluşumun covidinden sonra tüm aile sırayla olduk çok çok zordu. Ek gıda süreçleriniz nasıl gidiyor? Biz hiç sevmiyoruz, ek gıdaya çok tepkili oğlum. zorla meyve alıyor anca ben işe gidip geliyorum o da çok zorluyor. Güzel olan tek şey süt alerjimizi açma işlemine başladık. İnşallah sorunsuz devam eder bir de sol alt dişimiz çıktı. Yanındaki de patlıyor.Daha ne kadar tatlılaşacaklar bilmem
Ahaha yalnız paparazzilere yakalanmış sankiKızlar bugün son sıcak günler diye pikniğe gittik kuzu pirzola verdim eline ayyy nasıl savaşıyor resmen dişi olmamasına rağmen parçaladıbence pankeki çok rahat yerler
Birde ek gıdayla beraber emziren anneler sizde durumlar nasıl biz gece çok sık kalkıyoruz yaa sırf bu yüzden geçen akşam yatmadan muhallebi verdim 2saatte bir kalkan bebem saat başı kalktı ne yapacağım bilemiyorum
Eki Görüntüle 3318434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?