2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ohh şifa olsun
Bizde diş sancısından ne uyku kaldı ne iştah. Sol alt çok yakın geliyo bakalım bugün anlaşma yaptık sabaha çıkmış olsun diye.
Çok doğru ama ben mama da veriyorum ona rağmen sık uyanıp yatmiyo. 8 den beri sayısız uyuttum uyandı mama meme verdim calpol. Uyandırdım annemle ablamla oyun oynadı yoruldu kaka yaptı uyudu uyandı bı turlu gece uykusuna gecemedik şimdi babası uyutmaya calisiyo bnde afadersin lavabodayim mola verdim diş çıkınca geciyo mu bu durum şöyle şak diye

Ya yerim herkeste onu çekiyor dikkatleri üzerinde toplamış canım diş çıkarma döneminde olabilir mi ?

Kızlar kıyafet konuşulmuş bizim kışlıklar küçülmeye başladı bile 1 ay oldu giydi giymedi kollardan kisaldilar 9-12 ay olmasina rağmen iç atletlerini büyük aldım o yüzden seneye de giysin diye. Babannem çocuğun yediği helal giydiği haram derdi cidden öyleymiş

Canim ben buyuk aliyorum baya. Yoksa inan yetisilmez. Melesa suan 18 aylik giyiyor. Ama fotografini gordun hic buyuk gibi degil, lcw, koton ve HM den aliyorum ben... kollarini kivirdim mi oluyor. 70 cm idi 3 hafta once...

Canim ben portakalli havucli patatesli soganli zeytinyagli yaptim kerevizi. Cok lezzetli oluyor zaten, suyuyka ezip verdim yedi ...
HEYECANLIYIM Yemek tariflerini ben de kendimize yaptığımız şekilde uyarliyorum canım pancarla sebze çorbası yapabilirsin pancar brokoli ilik suyu mesela, kerevizden yemek ya da yogurtlu corba yapabilirsin kereviz+patates+havuç gibi

Hepsi disten sebep canim ya disler cikinca memeyi de birakinca huzura kavusuyorsun

Gece bunlara bir haller oldu benimki de öyleydi ya sabah 5te uyanıp güne başlamaya karar verdi ne yapsam uyutamadım bir de şu yatağın yanını tırnaklamaya devam ediyor bütün gece onu dinledim zombi gibiyim. Kıyamam sana bir de işe gideceksin bol kahveyle atlatırsın umarım.

Gece bir uyandim yuzumu tirmikliyor Allah tan uyandim yoksa sabah aynada gercek bir zombi
Canim bu tirmiklamaya psikololojide kurcalama ve merak gudusu deniliyor. Gercekten karsi konulmaz bir duygu ve cok saglikli... bol uyarici vermek lazim, hepsini kapiyorlar...

Hepsi disten sebep canim ya disler cikinca memeyi de birakinca huzura kavusuyorsun
Iki oglan olunca kârdasin kuzu Ben cinsiyeti ogrenince cuvallarla kiyafeti dagittim. Ustelik ilk olunca kizim, her seyin en iyisini surekli aldigimdan hic giydirmeden kuculenllerr bile vardi yani simdi ihtiyac oldukca aliyorum, ogrendim gec oldu biraz

inşallah diştir uyku gerilemesi falan değildir ya... 8. ayda bir de uyku gerilemesi oluyormuş düşman başına
canım S syildizs ın kızçesi Arya da öyleymiş dün gece saat başı uyanmış hem 8. ay atağı hem diş hepsi birbirine girmiş durumda. 3,5 saat uyumuşum harika bir pazartesi bu arada o tırtıklama olayı bizde de var beşiğine ne zaman koysam filelere yapışıyor el ayak hepsi aynı anda
Ekin beni tokatlayarak uyandırıyor tırmıklamaya cidden karşı koyamıyorlar ya çok acayip

Aynen ya iki erkek.kardes guzel olmuyor Simdi kiyafet yine birikiyor Cinar a kuculunce Yigit giyer diyip ayiriyorum. Ben de Cinar a kuculenleri evin icinde giydirmeye basladim ki iyice eskisinler de ayirmayayim Yigit e yeni alayimGecen kisliklari cikardim Allah im icinde kaybolackatim ablaminda iki erkek.cocuk o da vermiste vermis kiyafet kusacaktim. Gecen ben de senin gibi 1 cuval yazlik gonderdim birilerine evden gonderinde nasil rahatladim

Kızlar günaydın herkes uykulardan bahsetmiş biz de gece böyleydik uyandıı birkaç defa ııııııığğğğ yaptı pışpışldım kucağıma aldım her zamanki gibi en son yanımıza aldım öyle böyle geçti sabah daha da zor uyandım bizimkinin dişleri çok kaşınıyor ondan dün gündüzde huysuzdu biliyorum ama şu anda uyku gerilemesi başlayacak ve eşim okumuş bir yerde uyku düzeni bozulacakmış sanki çokta tutturmuşuz gibi yalnız kaldığımı ne hissediyormuş onu bıraktık sanıyor muş alıyor muş gece uykusunda sarılınca gerçekten susuyor olabilir yani

Canim Yigit i biliyorsun sabaha kadar uyuyor bu cocuk istahsiz mi neden kalkip kendi emmiyor derdim 6 aya kadar boyleydi. 2 haftadir.kendi aglayarak uyaniyor memeye yapisiyor belli ki diş yani. Bekledigim bir seydi zaten diş sikintiis baslarsa oyle olacak diye.En az 2 3 defa uyaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…