Ohh şifa olsunKızlar bugün son sıcak günler diye pikniğe gittik kuzu pirzola verdim eline ayyy nasıl savaşıyor resmen dişi olmamasına rağmen parçaladıbence pankeki çok rahat yerler
Birde ek gıdayla beraber emziren anneler sizde durumlar nasıl biz gece çok sık kalkıyoruz yaa sırf bu yüzden geçen akşam yatmadan muhallebi verdim 2saatte bir kalkan bebem saat başı kalktı ne yapacağım bilemiyorum
Eki Görüntüle 3318434
Çok doğru ama ben mama da veriyorum ona rağmen sık uyanıp yatmiyo. 8 den beri sayısız uyuttum uyandı mama meme verdim calpol. Uyandırdım annemle ablamla oyun oynadı yoruldu kaka yaptı uyudu uyandı bı turlu gece uykusuna gecemedik şimdi babası uyutmaya calisiyo bnde afadersin lavabodayim mola verdimEmziren anneler için gece uyanmaları bu dönemde artabilir. Üç bebeğimde de aynı oldu, hem memeye bağımlılık, hem dişlerin gelişi derken gece daha sık uyanmaya başlıyorlar bu dönem. Ben ilk ikide çözemedim valla, bu da böyle bir dönem diyorum. Ne kadar karnı tok olsa da uyanabiliyorlar. Emzik belki bir nebze çözüm olabilir kullanıyorsa.
Kışa yatırımlık almıştım bir iki ay önce. Tulum almak istiyorum şimdi. Bir de atlethttps://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0533261020.html kizlar üye olup alanlara 350 liraya geliyor. Ben siyahli olani aldim sabaha bedenleri kalir mi bilmem. Uzun kollu zibina ihtiyaci olan bakabilir.
Ya yerim herkeste onu çekiyor dikkatleri üzerinde toplamışKızlar bugün son sıcak günler diye pikniğe gittik kuzu pirzola verdim eline ayyy nasıl savaşıyor resmen dişi olmamasına rağmen parçaladıbence pankeki çok rahat yerler
Birde ek gıdayla beraber emziren anneler sizde durumlar nasıl biz gece çok sık kalkıyoruz yaa sırf bu yüzden geçen akşam yatmadan muhallebi verdim 2saatte bir kalkan bebem saat başı kalktı ne yapacağım bilemiyorum
Eki Görüntüle 3318434
Canim ben portakalli havucli patatesli soganli zeytinyagli yaptim kerevizi. Cok lezzetli oluyor zaten, suyuyka ezip verdim yedi ... bir deKızlar birde pazardan pancar ve kereviz aldım ne yapılabilir bunlarla fikri olan
Canim ben buyuk aliyorum baya. Yoksa inan yetisilmez. Melesa suan 18 aylik giyiyor. Ama fotografini gordun hic buyuk gibi degil, lcw, koton ve HM den aliyorum ben... kollarini kivirdim mi oluyor. 70 cm idi 3 hafta once...Kızlar kıyafet konuşulmuş bizim kışlıklar küçülmeye başladı bile 1 ay oldu giydi giymedi kollardan kisaldilar 9-12 ay olmasina rağmeniç atletlerini büyük aldım o yüzden seneye de giysin diye. Babannem çocuğun yediği helal giydiği haram derdi cidden öyleymiş
Canim ben portakalli havucli patatesli soganli zeytinyagli yaptim kerevizi. Cok lezzetli oluyor zaten, suyuyka ezip verdim yedi ...
Cidden öyle ya 1 günde büyüyorlarCanim ben buyuk aliyorum baya. Yoksa inan yetisilmez. Melesa suan 18 aylik giyiyor. Ama fotografini gordun hic buyuk gibi degil, lcw, koton ve HM den aliyorum ben...
Ben Çinarin 2 yas zibinlarini bile giydiriyorumCanim ben buyuk aliyorum baya. Yoksa inan yetisilmez. Melesa suan 18 aylik giyiyor. Ama fotografini gordun hic buyuk gibi degil, lcw, koton ve HM den aliyorum ben... kollarini kivirdim mi oluyor. 70 cm idi 3 hafta once...
Hepsi disten sebep canim ya disler cikinca memeyi de birakinca huzura kavusuyorsunOhh şifa olsun
Bizde diş sancısından ne uyku kaldı ne iştah. Sol alt çok yakın geliyo bakalım bugün anlaşma yaptık sabaha çıkmış olsun diye.
Çok doğru ama ben mama da veriyorum ona rağmen sık uyanıp yatmiyo. 8 den beri sayısız uyuttum uyandı mama meme verdim calpol. Uyandırdım annemle ablamla oyun oynadı yoruldu kaka yaptı uyudu uyandı bı turlu gece uykusuna gecemedik şimdi babası uyutmaya calisiyo bnde afadersin lavabodayim mola verdimdiş çıkınca geciyo mu bu durum şöyle şak diye
Gece bunlara bir haller oldu benimki de öyleydi ya sabah 5te uyanıp güne başlamaya karar verdi ne yapsam uyutamadım bir de şu yatağın yanını tırnaklamaya devam ediyor bütün gece onu dinledim zombi gibiyim. Kıyamam sana bir de işe gideceksin bol kahveyle atlatırsın umarım.Dün akşam çok kötü geçti bizim saat başı uyanıp ağladı bi kere de kaka yapti normalde hiç huyu değildir. İshal şeklinde değildi ama. Acaba dişten miydi bu huzursuzluğu, kafamda deli sorular ve 3 saatlik uyku ile işe gidiyorum
Gece bir uyandim yuzumu tirmikliyorGece bunlara bir haller oldu benimki de öyleydi ya sabah 5te uyanıp güne başlamaya karar verdi ne yapsam uyutamadım bir de şu yatağın yanını tırnaklamaya devam ediyor bütün gece onu dinledim zombi gibiyim. Kıyamam sana bir de işe gideceksin bol kahveyle atlatırsın umarım.
Aynen öyle şimdi dişe bakicam inşallah çıkmıştır yoksa totoyu isiricamHepsi disten sebep canim ya disler cikinca memeyi de birakinca huzura kavusuyorsun
Iki oglan olunca kârdasin kuzuHepsi disten sebep canim ya disler cikinca memeyi de birakinca huzura kavusuyorsun
inşallah diştir uyku gerilemesi falan değildir ya... 8. ayda bir de uyku gerilemesi oluyormuş düşman başınaHepsi disten sebep canim ya disler cikinca memeyi de birakinca huzura kavusuyorsun
canım S syildizs ın kızçesi Arya da öyleymiş dün gece saat başı uyanmışGece bunlara bir haller oldu benimki de öyleydi ya sabah 5te uyanıp güne başlamaya karar verdi ne yapsam uyutamadım bir de şu yatağın yanını tırnaklamaya devam ediyor bütün gece onu dinledim zombi gibiyim. Kıyamam sana bir de işe gideceksin bol kahveyle atlatırsın umarım.
Ekin beni tokatlayarak uyandırıyorGece bir uyandim yuzumu tirmikliyorAllah tan uyandim yoksa sabah aynada gercek bir zombi
Canim bu tirmiklamaya psikololojide kurcalama ve merak gudusu deniliyor. Gercekten karsi konulmaz bir duygu ve cok saglikli... bol uyarici vermek lazim, hepsini kapiyorlar...
Aynen ya iki erkek.kardes guzel olmuyor Simdi kiyafet yine birikiyor Cinar a kuculunce Yigit giyer diyip ayiriyorum. Ben de Cinar a kuculenleri evin icinde giydirmeye basladim ki iyice eskisinler de ayirmayayim Yigit e yeni alayimIki oglan olunca kârdasin kuzuBen cinsiyeti ogrenince cuvallarla kiyafeti dagittim. Ustelik ilk olunca kizim, her seyin en iyisini surekli aldigimdan hic giydirmeden kuculenllerr bile vardi yani simdi ihtiyac oldukca aliyorum, ogrendim gec oldu biraz
Canim Yigit i biliyorsun sabaha kadar uyuyor bu cocuk istahsiz mi neden kalkip kendi emmiyor derdim 6 aya kadar boyleydi. 2 haftadir.kendi aglayarak uyaniyor memeye yapisiyor belli ki diş yani. Bekledigim bir seydi zaten diş sikintiis baslarsa oyle olacak diye.En az 2 3 defa uyaniyor.inşallah diştir uyku gerilemesi falan değildir ya... 8. ayda bir de uyku gerilemesi oluyormuş düşman başına
canım S syildizs ın kızçesi Arya da öyleymiş dün gece saat başı uyanmışhem 8. ay atağı hem diş hepsi birbirine girmiş durumda. 3,5 saat uyumuşum harika bir pazartesi bu arada o tırtıklama olayı bizde de var beşiğine ne zaman koysam filelere yapışıyor el ayak hepsi aynı anda
Ekin beni tokatlayarak uyandırıyortırmıklamaya cidden karşı koyamıyorlar ya çok acayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?