- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 48
- 34
İşte açlıkla pek alakası yok gibi. Ben de dün gece 12de rüya öğünü yaptım 100 ml mama içirdim. Yine de gece uyandı meme emdi dört kere. Diş dönemi çok uzun bir süreç ama evet genelde bitince uyanmalar da bitiyor.Ohh şifa olsun
Bizde diş sancısından ne uyku kaldı ne iştah. Sol alt çok yakın geliyo bakalım bugün anlaşma yaptık sabaha çıkmış olsun diye.
Çok doğru ama ben mama da veriyorum ona rağmen sık uyanıp yatmiyo. 8 den beri sayısız uyuttum uyandı mama meme verdim calpol. Uyandırdım annemle ablamla oyun oynadı yoruldu kaka yaptı uyudu uyandı bı turlu gece uykusuna gecemedik şimdi babası uyutmaya calisiyo bnde afadersin lavabodayim mola verdimdiş çıkınca geciyo mu bu durum şöyle şak diye
Nasıl tulum uyku tulumu mu yoksa ince tulumlardan mı? Denk gelirsem atarim link sanaKışa yatırımlık almıştım bir iki ay önce. Tulum almak istiyorum şimdi. Bir de atlet
Kızlar günaydın herkes uykulardan bahsetmiş biz de gece böyleydik uyandıı birkaç defa ııııııığğğğ yaptı pışpışldım kucağıma aldım her zamanki gibi en son yanımıza aldım öyle böyle geçti sabah daha da zor uyandımbizimkinin dişleri çok kaşınıyor ondan dün gündüzde huysuzdu biliyorum ama şu anda uyku gerilemesi başlayacak ve eşim okumuş bir yerde uyku düzeni bozulacakmış sanki çokta tutturmuşuz gibi yalnız kaldığımı ne hissediyormuş onu bıraktık sanıyor muş alıyor muş gece uykusunda sarılınca gerçekten susuyor olabilir yani
Bu ayrılık kaygısı olayı beni çok yaralıyor yaCanim Yigit i biliyorsun sabaha kadar uyuyor bu cocuk istahsiz mi neden kalkip kendi emmiyor derdim 6 aya kadar boyleydi. 2 haftadir.kendi aglayarak uyaniyor memeye yapisiyor belli ki diş yani. Bekledigim bir seydi zaten diş sikintiis baslarsa oyle olacak diye.En az 2 3 defa uyaniyor.
Allah kabul etsin canim. Annem bizim kasabada herkese dagitmis maddi yetersizligi olanlara. O kadar guzel dualar etmisler ki ... Zaten kotu seyi kimseye vermem de, yikayip tertemiz katladim gonderdimAynen ya iki erkek.kardes guzel olmuyor Simdi kiyafet yine birikiyor Cinar a kuculunce Yigit giyer diyip ayiriyorum. Ben de Cinar a kuculenleri evin icinde giydirmeye basladim ki iyice eskisinler de ayirmayayim Yigit e yeni alayimGecen kisliklari cikardim Allah im icinde kaybolackatim ablaminda iki erkek.cocuk o da vermiste vermis kiyafet kusacaktim. Gecen ben de senin gibi 1 cuval yazlik gonderdim birilerine evden gonderinde nasil rahatladim
Kalbim acidi resmen... kizim nasil aglardi ben giderkenBu ayrılık kaygısı olayı beni çok yaralıyor yaarkamdan ağlamaya başladı koala gibi yapışıyor kafasını omzuma koyuyor kucağıma alınca içim eriyor kimbilir neler geçiyor akıllarından allah hiç bir çocuğu anasız babasız bırakmasın diye dua ediyorum sürekli
Bence de diş kaynaklı bu huzursuzluklar inşallah kolay geçirirler ne diyim canları acıyınca da üzülüyorum
Yaa demi canim artik nasil sariliyorlarBu ayrılık kaygısı olayı beni çok yaralıyor yaarkamdan ağlamaya başladı koala gibi yapışıyor kafasını omzuma koyuyor kucağıma alınca içim eriyor kimbilir neler geçiyor akıllarından allah hiç bir çocuğu anasız babasız bırakmasın diye dua ediyorum sürekli
Bence de diş kaynaklı bu huzursuzluklar inşallah kolay geçirirler ne diyim canları acıyınca da üzülüyorum
Ne guzel yapmissiniz canim. Simdi bakiyorum dolap uygulamasi falan var bana ordan sat diyenler oldu da aman iki kurus icin ne ugrasacagim bari ihtiyac sahipleri faydalansin.Allah kabul etsin canim. Annem bizim kasabada herkese dagitmis maddi yetersizligi olanlara. O kadar guzel dualar etmisler ki ... Zaten kotu seyi kimseye vermem de, yikayip tertemiz katladim gonderdiminsallah Allah im o cocuklara da saglikla giydirmek nasip etsin
Aynen canım tüm kuzenler arasında en küçük herkes bayılıyor sürekli mıncıklanmaya fotoğrafa maruz kalıyorAhaha yalnız paparazzilere yakalanmış sankitüm kameralar pirzola yiyen bebeğe dönmüş
Aynen canım küçük olmak kıymetli bir de ilk defa birşey yapınca hemen kaydetmeye çalışıyoruzYa yerim herkeste onu çekiyor dikkatleri üzerinde toplamışcanım diş çıkarma döneminde olabilir mi ?
Bizde durum aynı çok hızlı küçülüyor ve daha giymediği bir süre 9-12 ay var hediye gelenKızlar kıyafet konuşulmuş bizim kışlıklar küçülmeye başladı bile 1 ay oldu giydi giymedi kollardan kisaldilar 9-12 ay olmasina rağmeniç atletlerini büyük aldım o yüzden seneye de giysin diye. Babannem çocuğun yediği helal giydiği haram derdi cidden öyleymiş
Tamam canım teşekkür ederim deneyeyim bende ortaya karışık birşeylerCanim ben portakalli havucli patatesli soganli zeytinyagli yaptim kerevizi. Cok lezzetli oluyor zaten, suyuyka ezip verdim yedi ... bir deminseo nun corbasini yaptim onu da yemisti terbiyeli ...
Biz kerevizi sadece salata olarak yiyoruz o yüzden emin olamadım canım tamamdır deneyeceğimHEYECANLIYIM Yemek tariflerini ben de kendimize yaptığımız şekilde uyarliyorum canım pancarla sebze çorbası yapabilirsin pancar brokoli ilik suyu mesela, kerevizden yemek ya da yogurtlu corba yapabilirsin kereviz+patates+havuç gibi
Bizde de durum aynı canım önden gelen abla olunca herşey pembeli tütülü morlu oğluşa olmuyor bende herşeyi verdim bebek olunca şimdi yeniden eksik tamamlamaIki oglan olunca kârdasin kuzuBen cinsiyeti ogrenince cuvallarla kiyafeti dagittim. Ustelik ilk olunca kizim, her seyin en iyisini surekli aldigimdan hic giydirmeden kuculenllerr bile vardi yani simdi ihtiyac oldukca aliyorum, ogrendim gec oldu biraz
valla ben de çok üzülüyorum inşallah bi an önce adapte olur canım yavrumKalbim acidi resmen... kizim nasil aglardi ben giderkencanim ama merak etme buyudukce anliyorlar... Özlem sevgiye donuyor, daha da guclenmis oluyor baginiz
evet ya beni al diye kollarını uzatması yok mu. geçen kucağımda babası gel bana dedi ıı ııh diyip boynuma sarıldıYaa demi canim artik nasil sariliyorlarSabah uyandi besiginde beni.gorunce cirpindi heyecanladin kucagima aldim sarildi bana kafasini omuzuma koyarak icim eridi. Amin canim ya
Normal günlük giymeye canım bir tık kalın bakıyorum malum buralar soğuk. Benim oğlandan pek umudum olmasa daNasıl tulum uyku tulumu mu yoksa ince tulumlardan mı? Denk gelirsem atarim link sana
Ben giyindiğim zaman anlıyor gideceğimiBu ayrılık kaygısı olayı beni çok yaralıyor yaarkamdan ağlamaya başladı koala gibi yapışıyor kafasını omzuma koyuyor kucağıma alınca içim eriyor kimbilir neler geçiyor akıllarından allah hiç bir çocuğu anasız babasız bırakmasın diye dua ediyorum sürekli
Dün bebek tarhanası yaptım içirdim yatmadan uyunmadın diye açlıktan gene uyandı meme istedi , dediğin çok doğru canım bu ara uyanmalar çok arttıEmziren anneler için gece uyanmaları bu dönemde artabilir. Üç bebeğimde de aynı oldu, hem memeye bağımlılık, hem dişlerin gelişi derken gece daha sık uyanmaya başlıyorlar bu dönem. Ben ilk ikide çözemedim valla, bu da böyle bir dönem diyorum. Ne kadar karnı tok olsa da uyanabiliyorlar. Emzik belki bir nebze çözüm olabilir kullanıyorsa.
Yok ya açlık değil zaten bni emmeyen bebe iki gündür sabaha karşı uzunca bi memeyi emiyo. Babası yatırdı 40 dk 1 saat sonra falan uyandı bı agliyo bı agliyo annemle battaniyede salladım uyudu. Bı kaç kez uyandı emzirdim falan. Şuan diş olduğuna emin olduğum için biliyorum ya onu rahatlatmaya çalışıyorum.İşte açlıkla pek alakası yok gibi. Ben de dün gece 12de rüya öğünü yaptım 100 ml mama içirdim. Yine de gece uyandı meme emdi dört kere. Diş dönemi çok uzun bir süreç ama evet genelde bitince uyanmalar da bitiyor.
Uyy maşallah ya kıyamam nasıl zorlanıyorlar işte. İnsan üzülüyor.Yok ya açlık değil zaten bni emmeyen bebe iki gündür sabaha karşı uzunca bi memeyi emiyo. Babası yatırdı 40 dk 1 saat sonra falan uyandı bı agliyo bı agliyo annemle battaniyede salladım uyudu. Bı kaç kez uyandı emzirdim falan. Şuan diş olduğuna emin olduğum için biliyorum ya onu rahatlatmaya çalışıyorum.
Dün yaptigimiz anlaşmaya uydu çok şükür bugün patladı sol alt iğne gibikaşıkla vuruyorum nasıl hoşuna gidiyo
Canım aynı şeyi yaşıyorum kışlık aldığım 9-12 aylım kıyafetler şimdiden küçüldü bunlar mu çabuk büyüyor anlamıyorum bazıları oluyot bazıları olmuyor kalıplar çok farkediyor. Aldığım pijamalar mesela bacakları kısaldı üstünün kollar tam. 12/18 mi alsak ama bu seferde bazıları büyük geliyor nasıl ayarlayacağız bilmiyorumKızlar kıyafet konuşulmuş bizim kışlıklar küçülmeye başladı bile 1 ay oldu giydi giymedi kollardan kisaldilar 9-12 ay olmasina rağmeniç atletlerini büyük aldım o yüzden seneye de giysin diye. Babannem çocuğun yediği helal giydiği haram derdi cidden öyleymiş
Ekinnn güzel prensesim benim nice nice 8 lerin olsunBu arada biz 8 aylık olduk
Civilin kaliplari baya küçük canim onun harici lcw ve defactodan alıyorum ben onlarin kalibi tam oluyor ama bence bir beden büyük almak lazim artık boylari hızlı uzamaya başladıCanım aynı şeyi yaşıyorum kışlık aldığım 9-12 aylım kıyafetler şimdiden küçüldü bunlar mu çabuk büyüyor anlamıyorum bazıları oluyot bazıları olmuyor kalıplar çok farkediyor. Aldığım pijamalar mesela bacakları kısaldı üstünün kollar tam. 12/18 mi alsak ama bu seferde bazıları büyük geliyor nasıl ayarlayacağız bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?