Ben 1 yaş aliyorum artik yaCanım aynı şeyi yaşıyorum kışlık aldığım 9-12 aylım kıyafetler şimdiden küçüldü bunlar mu çabuk büyüyor anlamıyorum bazıları oluyot bazıları olmuyor kalıplar çok farkediyor. Aldığım pijamalar mesela bacakları kısaldı üstünün kollar tam. 12/18 mi alsak ama bu seferde bazıları büyük geliyor nasıl ayarlayacağız bilmiyorum
Tam bir fistik ya lokumumBu arada biz 8 aylık olduk
kocaman oldu teyzesiTam bir fistik ya lokumum
Ben de başlayacağım . Ama şuan ikinci dişini çıkarıyor biraz huysuz bikaç gün onu atlatsın heleEvet cnm ben uyku eğitmeni ile çalıştım ama minseonun anlattığını yaptı zaten o da
Ya çok sağol bilmiyordum bakıcam hemen
Yok yok gerçekten öyle. Çünkü bizimle iletişim kuruyorlar artık, onlar da sevgilerini göstermeye başladılar. Ben de aynı duygular içindeyimKızlar bu 6.ayla başlayan dönem tam en ballı lokma dönemleri değil mi o kadar tatlı ki yicem çocuğumuBöyle bir sevgi patlaması yaşıyorum belki kolikti uyku problemlerimiz vardı çok zorluk yaşadım onlar bitti o yüzden böyle hissediyorumdur ya da gerçekten en güzel dönemleri bilemiyorum.
Oyyyyy aynı gün doğurduk sen pankeklerdesin ben daha yoğurt çorbaYok canim hic ogurmuyor artik. Zaten oglum kati yemeyi seviyor. Pure falan sevmiyor. Buyuk kopardiginda onu uzmeden kibarsa elimle aldim fazlasinibir pankekin yari cop yarisi midede :)
Yan kesiciler mi çıktı aa oluyor mu öyle . Hep önler çıkar ya ilk.Ya bizim üst ön disler cıkmadı üst yanlar cıktı niye böyle olduüst önlerde patladı patlicak ama ızdırap ya
Evet sen hep ayını büyük al kıyafetlerin senin kız önden gidiyor . Aynen gerçekten öyle kıyafetler eskiyemeden kısa süre de minicik kalıyor hevesini alamıyorsun giydirmeyeKızlar kıyafet konuşulmuş bizim kışlıklar küçülmeye başladı bile 1 ay oldu giydi giymedi kollardan kisaldilar 9-12 ay olmasina rağmeniç atletlerini büyük aldım o yüzden seneye de giysin diye. Babannem çocuğun yediği helal giydiği haram derdi cidden öyleymiş
Daha kucukler canim... benimki keske corba yese de ben de versem... bizimkinden yiyorOyyyyy aynı gün doğurduk sen pankeklerdesin ben daha yoğurt çorbaahh benim nazlı kızım maşallah size
Hahahah iyi ucuz kurtulmulsun burun deliklerime parmağını sokuyor bir de ağzımaGece bir uyandim yuzumu tirmikliyorAllah tan uyandim yoksa sabah aynada gercek bir zombi
Canim bu tirmiklamaya psikololojide kurcalama ve merak gudusu deniliyor. Gercekten karsi konulmaz bir duygu ve cok saglikli... bol uyarici vermek lazim, hepsini kapiyorlar...
Evet evet çekiyorum bazen beşiğin ortasına ayağıyla yapıyor bu sefer deinşallah diştir uyku gerilemesi falan değildir ya... 8. ayda bir de uyku gerilemesi oluyormuş düşman başına
canım @syildizs ın kızçesi Arya da öyleymiş dün gece saat başı uyanmışhem 8. ay atağı hem diş hepsi birbirine girmiş durumda. 3,5 saat uyumuşum harika bir pazartesi bu arada o tırtıklama olayı bizde de var beşiğine ne zaman koysam filelere yapışıyor el ayak hepsi aynı anda
Ekin beni tokatlayarak uyandırıyortırmıklamaya cidden karşı koyamıyorlar ya çok acayip
Oy Ekinkuşum ballım ne tatlısın. Müslin örtün de fotoğraflar için çok güzelmiş kuzum linki var mı?Bu arada biz 8 aylık olduk
Evet iletişim arttıkça bağımız da artıyorYok yok gerçekten öyle. Çünkü bizimle iletişim kuruyorlar artık, onlar da sevgilerini göstermeye başladılar. Ben de aynı duygular içindeyim
22 24 arası oluyor bizim oda 1 Tog içine yarım kollu zibin sadeceLcw uyku tulumlarındaki tabloya göre 24-27 derece arasında 0,5 tog bir zıbınla beraber giyilebilir. Fakat bence 27 oldukça sıcak. 24 ise soğuk. Odamız genelde 25-26 derece oluyor. Ne yapsam bilemedim. Geçen gün burada 1,6 tog 24-25 derecede giydiren bir anne vardı. Baktım 1,6 kalın baya. Sizler kaç derecede kaç tog giydiriyorsunuz?
aslında şaun 9-12 giyiyor ama onlar bile küçük gelmeye başladı kuzumEvet sen hep ayını büyük al kıyafetlerin senin kız önden gidiyor . Aynen gerçekten öyle kıyafetler eskiyemeden kısa süre de minicik kalıyor hevesini alamıyorsun giydirmeye
canım bu elyaflı olanlar evet baya kalın oluyor, ben pazen kumaş aldım 1,5 tog a tekabül ediyor. bizim ev şuan 24 derece kısa kollu ya da sıfır kollu zıbınla giydiriyorum vücudu sıcacık oluyor 2 derece daha düşünce uzun kol zıbın ile giydireceğimLcw uyku tulumlarındaki tabloya göre 24-27 derece arasında 0,5 tog bir zıbınla beraber giyilebilir. Fakat bence 27 oldukça sıcak. 24 ise soğuk. Odamız genelde 25-26 derece oluyor. Ne yapsam bilemedim. Geçen gün burada 1,6 tog 24-25 derecede giydiren bir anne vardı. Baktım 1,6 kalın baya. Sizler kaç derecede kaç tog giydiriyorsunuz?
canım hamileyken almıştım trendyoldan bakıp etiketliyim seniOy Ekinkuşum ballım ne tatlısın. Müslin örtün de fotoğraflar için çok güzelmiş kuzum linki var mı?
Ben de sasırdım annem normal dedi tabi 6 cocuk dogurmus kadın sorgulamadımYan kesiciler mi çıktı aa oluyor mu öyle . Hep önler çıkar ya ilk.
Yaaa çok tatlı minik vampirYa bizim üst ön disler cıkmadı üst yanlar cıktı niye böyle olduüst önlerde patladı patlicak ama ızdırap ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?