2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben 1 yaş aliyorum artik ya

32-33. haftada başlıyormuş huysuzluklar bu atakta hepimize şimdiden geçmiş olsun arkadaşlar

37. Hafta: Kategoriler Dünyası

Anne-babaya düşkünlük, huzursuzluk, sebepsiz ağlamalar bu büyüme atağında da görülür ve bu dönem yaklaşık 3-4 hafta sürebilir.

Altıncı sıçrama dönemindeki bebekler, nesneleri kategorize etmek için bazı davranışlarda bulunabilir:

• Yerden aldıkları küçük nesneleri baş parmakları ile işaret parmaklarının arasına alıp inceleyebilirler.
  • Mama sandalyesinde otururken önüne konan sebzeleri ezip ya da ağızlarına sokup farklılıklarını anlamaya çalışabilirler. Böylece havucun sert, muzun ise yumuşak olduğunu ama ikisinin de yemek kategorisinde bulunduğunu keşfedebilirler.
Yetişkinler için küçük görünen bu keşifler aslında onların dış dünyayı anlamlandırmak için attıkları büyük adımlardır.

Bu dönemde bebeğinizi dışarı çıkarmanız ve çevreyi tanıması onun büyük keşifler yapmasını sağlar. Bebeğinize resimli kitaplar alarak nesneleri gösterebilir, tanıtabilir ve sınıflandırabilirsiniz. Bebeğinizin huzursuzlandığını düşündüğünüz durumlarda ona sarılmanız bebeğinize çok iyi hissettirecektir.

Kizlar uzun suredir vitamin krem makyaj malzemelerini internetten almiyordum sahte diye ama bebek bezinin yorumlarini okuyayim dedim onun bile sahtesini yapip gonderiyorlarmis gercekten hicbisi alinmaz artik internetten. Alinacaksa trendyoldan falan degilde markalarin kendi sitelerinden alinabilir.

Evet cnm ben uyku eğitmeni ile çalıştım ama minseonun anlattığını yaptı zaten o da

Ya çok sağol bilmiyordum bakıcam hemen
Ben de başlayacağım . Ama şuan ikinci dişini çıkarıyor biraz huysuz bikaç gün onu atlatsın hele

Yok yok gerçekten öyle. Çünkü bizimle iletişim kuruyorlar artık, onlar da sevgilerini göstermeye başladılar. Ben de aynı duygular içindeyim

Yok canim hic ogurmuyor artik. Zaten oglum kati yemeyi seviyor. Pure falan sevmiyor. Buyuk kopardiginda onu uzmeden kibarsa elimle aldim fazlasini bir pankekin yari cop yarisi midede :)
Oyyyyy aynı gün doğurduk sen pankeklerdesin ben daha yoğurt çorba ahh benim nazlı kızım maşallah size

Evet sen hep ayını büyük al kıyafetlerin senin kız önden gidiyor . Aynen gerçekten öyle kıyafetler eskiyemeden kısa süre de minicik kalıyor hevesini alamıyorsun giydirmeye

Lcw uyku tulumlarındaki tabloya göre 24-27 derece arasında 0,5 tog bir zıbınla beraber giyilebilir. Fakat bence 27 oldukça sıcak. 24 ise soğuk. Odamız genelde 25-26 derece oluyor. Ne yapsam bilemedim. Geçen gün burada 1,6 tog 24-25 derecede giydiren bir anne vardı. Baktım 1,6 kalın baya. Sizler kaç derecede kaç tog giydiriyorsunuz?

Hahahah iyi ucuz kurtulmulsun burun deliklerime parmağını sokuyor bir de ağzıma o kadar sinir bozucu bir ses ki kırt kıırt iyi bari gelişimi için gerekli diye içimden sevinirim belki duydukça
Evet evet çekiyorum bazen beşiğin ortasına ayağıyla yapıyor bu sefer de
Bu arada biz 8 aylık olduk
Oy Ekinkuşum ballım ne tatlısın. Müslin örtün de fotoğraflar için çok güzelmiş kuzum linki var mı?

Yok yok gerçekten öyle. Çünkü bizimle iletişim kuruyorlar artık, onlar da sevgilerini göstermeye başladılar. Ben de aynı duygular içindeyim
Evet iletişim arttıkça bağımız da artıyor Ama benimkinin ben biryere gidince ağlama üzülmesi falan yok ya o ayrımı yapamıyor mu sallamıyor mu bilmiyorum.

22 24 arası oluyor bizim oda 1 Tog içine yarım kollu zibin sadece

Evet sen hep ayını büyük al kıyafetlerin senin kız önden gidiyor . Aynen gerçekten öyle kıyafetler eskiyemeden kısa süre de minicik kalıyor hevesini alamıyorsun giydirmeye
aslında şaun 9-12 giyiyor ama onlar bile küçük gelmeye başladı kuzum
canım bu elyaflı olanlar evet baya kalın oluyor, ben pazen kumaş aldım 1,5 tog a tekabül ediyor. bizim ev şuan 24 derece kısa kollu ya da sıfır kollu zıbınla giydiriyorum vücudu sıcacık oluyor 2 derece daha düşünce uzun kol zıbın ile giydireceğim
Oy Ekinkuşum ballım ne tatlısın. Müslin örtün de fotoğraflar için çok güzelmiş kuzum linki var mı?
canım hamileyken almıştım trendyoldan bakıp etiketliyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…