2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar çok zor bi geceydi sanırım hepimiz için şöyle düşünün bitti bu gece bu gece öyle olmasın yaaa

Daha kucukler canim... benimki keske corba yese de ben de versem... bizimkinden yiyor amannn yesinler de
Evet bizimki de bizim yemeklerden yeme heveslisi. Bebe çorbalarını sallanıyor asla ağız kilitli. Bakalım bir düzen oturacak inşallah
Evet iletişim arttıkça bağımız da artıyor Ama benimkinin ben biryere gidince ağlama üzülmesi falan yok ya o ayrımı yapamıyor mu sallamıyor mu bilmiyorum.
Bence bizim daha 1-2 haftamız var. Arkamdan ağlıyor diyenlerin bebeler 220 günün üstünde. Bizimkiler 210 günlük civarı. Az kaldı bizim de
Ben de sasırdım annem normal dedi tabi 6 cocuk dogurmus kadın sorgulamadım
Tövbe şuan ben de sorgulamadım

Kızlar çok zor bi geceydi sanırım hepimiz için şöyle düşünün bitti bu gece bu gece öyle olmasın yaaa
Bizim yaklaşık 1 haftadır falan baya zorlayıcı geçiyor geceleri . Gece olsun istemiyorum öyle yani.

Seni çok iyi anlıyorum, benim oğlum da aynısı. Sürekli beni ve kucağıma gelmeyi istiyor. Bizim evde kuş var. Mama sandalyesi ile kuşun önüne oturtuyorum ya da mutfağa kuşu alıyorum o konuşurken oyalanıyor biraZ. O ara ne kadar pişirse artık yemek piştiği kadar yapıyorum. Ev işi çok zor mecbur yardımcı alıyorum, günlük süpürme ve yer silme dışına çıkamıyorum. Tek çocuk bakmak çok zor, hele 2 çocuk daha zor. Hiç bu kadar psikolojik olarak bunaldığımı hatırlamıyorum, doktora bile gitmeyi düşünüyorum

Bende bugun sinirden aglicaktim bi cilginlik yapip kek yapayim dedim:)) o esnada bulasiklari yerlestireyim dedim bebege yemek yapiyorum bi yandan
Telefonum caliyor firin calisiyor sicak basmasi biyandan bebek basladi aglamaya boynumun agrisindan is yapamiyorum zaten
yok temizlik falan yapmicam arkadas kalsin heryer ole yetişemiyorum olmuyo yani Sabahtan beri 1 bardak su icemedim idrar yollarim yine ve yine sizliyor

Ah bebeğim ya küçücükler nasıl acı çekiyorlar İnci gibi dişleri olsun

Ne kadar da sözüne sadık bir küçük birey senin iş kolay canım anlaşamalara devam
Bu arada biz 8 aylık olduk
Ayyy maşallah yerim seni ben tokasına nasıl tatlış sağlıkla büyüsün inşallah minik civciv

Allah yardımcımız olsun arkadaşım

Evet iletişim arttıkça bağımız da artıyor Ama benimkinin ben biryere gidince ağlama üzülmesi falan yok ya o ayrımı yapamıyor mu sallamıyor mu bilmiyorum.
O insanı çok yıpratıyor canım. Yerde bırakıyorum oyuna dalıyor, kapıdan geçerken beni görünce basıyor yaygarayı. Geliyor gelmekte olan

Ya bizim üst ön disler cıkmadı üst yanlar cıktı niye böyle oldu üst önlerde patladı patlicak ama ızdırap ya
Bizim de alt 1 yanındaki de bugün yarın çıkar. Üstler senin dediğin gibi kabardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…