Evet minik vampirimiz var artıkYaaa çok tatlı minik vampir
O zaman sana ilk vampir annesi rozetiEvet minik vampirimiz var artık
Kızlar çok zor bi geceydi sanırım hepimiz için şöyle düşünün bitti bu geceinşallah diştir uyku gerilemesi falan değildir ya... 8. ayda bir de uyku gerilemesi oluyormuş düşman başına
canım S syildizs ın kızçesi Arya da öyleymiş dün gece saat başı uyanmışhem 8. ay atağı hem diş hepsi birbirine girmiş durumda. 3,5 saat uyumuşum harika bir pazartesi bu arada o tırtıklama olayı bizde de var beşiğine ne zaman koysam filelere yapışıyor el ayak hepsi aynı anda
Ekin beni tokatlayarak uyandırıyortırmıklamaya cidden karşı koyamıyorlar ya çok acayip
Evet bizimki de bizim yemeklerden yeme heveslisi. Bebe çorbalarını sallanıyor asla ağız kilitli. Bakalım bir düzen oturacak inşallahDaha kucukler canim... benimki keske corba yese de ben de versem... bizimkinden yiyoramannn yesinler de
Bence bizim daha 1-2 haftamız var. Arkamdan ağlıyor diyenlerin bebeler 220 günün üstünde. Bizimkiler 210 günlük civarı. Az kaldı bizim deEvet iletişim arttıkça bağımız da artıyorAma benimkinin ben biryere gidince ağlama üzülmesi falan yok ya o ayrımı yapamıyor mu sallamıyor mu bilmiyorum.
Tövbe şuan ben de sorgulamadımBen de sasırdım annem normal dedi tabi 6 cocuk dogurmus kadın sorgulamadım
Bizim yaklaşık 1 haftadır falan baya zorlayıcı geçiyor geceleri . Gece olsun istemiyorum öyle yani.Kızlar çok zor bi geceydi sanırım hepimiz için şöyle düşünün bitti bu gecebu gece öyle olmasın yaaa
Atsana canim agziniBen de sasırdım annem normal dedi tabi 6 cocuk dogurmus kadın sorgulamadım
Ucu gözüküyor suan tam cıkmamıs uyanınca atarımAtsana canim agzini
Seni çok iyi anlıyorum, benim oğlum da aynısı. Sürekli beni ve kucağıma gelmeyi istiyor. Bizim evde kuş var. Mama sandalyesi ile kuşun önüne oturtuyorum ya da mutfağa kuşu alıyorum o konuşurken oyalanıyor biraZ. O ara ne kadar pişirse artık yemek piştiği kadar yapıyorum. Ev işi çok zor mecbur yardımcı alıyorum, günlük süpürme ve yer silme dışına çıkamıyorum. Tek çocuk bakmak çok zor, hele 2 çocuk daha zor. Hiç bu kadar psikolojik olarak bunaldığımı hatırlamıyorum, doktora bile gitmeyi düşünüyorumMerhaba cnm emziriyorsan belki o yüzden almıyordur. Genelde emzirebkerde bu sıkıntı yaşanıyormuş ek gıda geçişlerinde. Ben de çok sık giremiyorum bu arada cnm buraya. Tüm gün Alyayı oynatmakla geçiyor durmuyor sürekli yanında istiyor Tv açmadan WC ye gidemem ona açıp öyle gidiyorum izletmeyin diyorlar ama mecbur kalıyorum tek olunca böyle oluyor. Bunaldım artık. Geçen gün pusetinde oturuyordu WC ye gittim bi ağlama sesiyle hemen koştum yanına yere düşmüş dudağı patladı baktım kanıyor panik yaptım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yemek konusunda sıkıntım yok çok şükür ama durmuyor kızlar siz ne yapıyorsunuz bebişleri gündüz işini. Yemek yaptırmıyor bana çorbasını zor yapıyorum kucak istiyor ama kucağa alışkın değil sadece olduğu yerden onu almam için yapıyor. Sonra gezdir beni diyor evin içinde benimkisi de can ağırlaştılar da artık
Bende bugun sinirden aglicaktim bi cilginlik yapip kek yapayim dedim:)) o esnada bulasiklari yerlestireyim dedim bebege yemek yapiyorum bi yandanSeni çok iyi anlıyorum, benim oğlum da aynısı. Sürekli beni ve kucağıma gelmeyi istiyor. Bizim evde kuş var. Mama sandalyesi ile kuşun önüne oturtuyorum ya da mutfağa kuşu alıyorum o konuşurken oyalanıyor biraZ. O ara ne kadar pişirse artık yemek piştiği kadar yapıyorum. Ev işi çok zor mecbur yardımcı alıyorum, günlük süpürme ve yer silme dışına çıkamıyorum. Tek çocuk bakmak çok zor, hele 2 çocuk daha zor. Hiç bu kadar psikolojik olarak bunaldığımı hatırlamıyorum, doktora bile gitmeyi düşünüyorum
Evet bekliyorum bakalım ben deBence bizim daha 1-2 haftamız var. Arkamdan ağlıyor diyenlerin bebeler 220 günün üstünde. Bizimkiler 210 günlük civarı. Az kaldı bizim de
Ah bebeğim ya küçücükler nasıl acı çekiyorlarYok ya açlık değil zaten bni emmeyen bebe iki gündür sabaha karşı uzunca bi memeyi emiyo. Babası yatırdı 40 dk 1 saat sonra falan uyandı bı agliyo bı agliyo annemle battaniyede salladım uyudu. Bı kaç kez uyandı emzirdim falan. Şuan diş olduğuna emin olduğum için biliyorum ya onu rahatlatmaya çalışıyorum.
Dün yaptigimiz anlaşmaya uydu çok şükür bugün patladı sol alt iğne gibikaşıkla vuruyorum nasıl hoşuna gidiyo
Ne kadar da sözüne sadık bir küçük bireyYok ya açlık değil zaten bni emmeyen bebe iki gündür sabaha karşı uzunca bi memeyi emiyo. Babası yatırdı 40 dk 1 saat sonra falan uyandı bı agliyo bı agliyo annemle battaniyede salladım uyudu. Bı kaç kez uyandı emzirdim falan. Şuan diş olduğuna emin olduğum için biliyorum ya onu rahatlatmaya çalışıyorum.
Dün yaptigimiz anlaşmaya uydu çok şükür bugün patladı sol alt iğne gibikaşıkla vuruyorum nasıl hoşuna gidiyo
Ayyy maşallah yerim seni ben tokasına nasıl tatlışBu arada biz 8 aylık olduk
Maşallah prenses bu ne güzellik bu ne şıklıkBu arada biz 8 aylık olduk
Benimkinde de yok cnm alsa baskasi baksa mamasini verse sevse banamisin demez:)) herkese gulucuk herkese kucaklamalar...Evet bekliyorum bakalım ben de
Allah yardımcımız olsun arkadaşımBende bugun sinirden aglicaktim bi cilginlik yapip kek yapayim dedim:)) o esnada bulasiklari yerlestireyim dedim bebege yemek yapiyorum bi yandan
Telefonum caliyor firin calisiyor sicak basmasi biyandan bebek basladi aglamaya boynumun agrisindan is yapamiyorum zaten
yok temizlik falan yapmicam arkadas kalsin heryer ole yetişemiyorum olmuyo yani Sabahtan beri 1 bardak su icemedim idrar yollarim yine ve yine sizliyor
O insanı çok yıpratıyor canım. Yerde bırakıyorum oyuna dalıyor, kapıdan geçerken beni görünce basıyor yaygarayı. Geliyor gelmekte olanEvet iletişim arttıkça bağımız da artıyorAma benimkinin ben biryere gidince ağlama üzülmesi falan yok ya o ayrımı yapamıyor mu sallamıyor mu bilmiyorum.
Bizim de alt 1 yanındaki de bugün yarın çıkar. Üstler senin dediğin gibi kabardıYa bizim üst ön disler cıkmadı üst yanlar cıktı niye böyle olduüst önlerde patladı patlicak ama ızdırap ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?