Lcw uyku tulumlarındaki tabloya göre 24-27 derece arasında 0,5 tog bir zıbınla beraber giyilebilir. Fakat bence 27 oldukça sıcak. 24 ise soğuk. Odamız genelde 25-26 derece oluyor. Ne yapsam bilemedim. Geçen gün burada 1,6 tog 24-25 derecede giydiren bir anne vardı. Baktım 1,6 kalın baya. Sizler kaç derecede kaç tog giydiriyorsunuz?
Bana kalırsa 25-26 larda çocuk bunalabilir Bizim yatak odaları 21-22 oluyor geceleri. 1.6 giydiriyorum yalnızca iç çamaşırı ile. Normal pamuklu bir tulum işini görür senin.
Kizlar ben bugun havuc,patates,brokoli,sogan,salca kemik sulu pisirdim Yigit yedi ama ben begenmedimKendim begenmedigimi yediresim de gelmiyor. Ondan en iyisi yayla corbasina dahil etmem
Ben de bugün brokoli çorbası yaptım ve içti biraz oyunla filan da olsa Yoğurt çorbası gibi yapıp içine ezdiğim brokoliyi koydum. Çok aşırı karışım yapmak istemiyorum kızlar. Tadı kötü olıyor ve yemiyor genelde. Bir sürü vitamin alsın istiyor insan ama olmuyor işte
Ben de bugün brokoli çorbası yaptım ve içti biraz oyunla filan da olsa Yoğurt çorbası gibi yapıp içine ezdiğim brokoliyi koydum. Çok aşırı karışım yapmak istemiyorum kızlar. Tadı kötü olıyor ve yemiyor genelde. Bir sürü vitamin alsın istiyor insan ama olmuyor işte
Yıpratıyordur cnm istese bir dert istemese de başka dert insan azcık bozuluyor ya kucak istiyor ama benden özel değil kim varsa farketmez herhangi bir kucak ok onun için
Evett herşeyi yemek istiyo herşeyi bir iki gündür emzik bağımlısı oldu. Hep bı mızmızdi artık nasıl zorluyorsa dişler. Kolaylıkla devamı gelsin inşallah
Kızlar 4.ay atağı falan hikayeymiş üst dişler bizi mahvetti. Sürekli uyanıyor beni istiyor benden başka kimsede uyumuyor huysuzzzz çocuğumu tanıyamıyorum gerçekten sinirlerim alt üst
Yok kuzum daha denemedim pankek bana çok gerekli bir besin gelmiyor o yüzden galiba çok hevesli değilim ama köfte denedim onu yedi minik minik parçaladım agzina verdim o yüzden pankeki de yer diye düşünüyorum
Yıpratıyordur cnm istese bir dert istemese de başka dert insan azcık bozuluyor ya kucak istiyor ama benden özel değil kim varsa farketmez herhangi bir kucak ok onun için