2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bana kalırsa 25-26 larda çocuk bunalabilir Bizim yatak odaları 21-22 oluyor geceleri. 1.6 giydiriyorum yalnızca iç çamaşırı ile. Normal pamuklu bir tulum işini görür senin.

Ben de bugün brokoli çorbası yaptım ve içti biraz oyunla filan da olsa Yoğurt çorbası gibi yapıp içine ezdiğim brokoliyi koydum. Çok aşırı karışım yapmak istemiyorum kızlar. Tadı kötü olıyor ve yemiyor genelde. Bir sürü vitamin alsın istiyor insan ama olmuyor işte

Canim yayla corbasina brokoli daha guzel oluyor bence bebekler icin.Bugun yaptigim aslinda bizimkine uyarlanmis hali de iste ben sevmedim

Canim yayla corbasina brokoli daha guzel oluyor bence bebekler icin.Bugun yaptigim aslinda bizimkine uyarlanmis hali de iste ben sevmedim
Zaten bebikler yoğurtlu çorbaları çok seviyorlar ya genel olarak. Tadını ben de sevmedim mi çocuğa yediresim gelmiyor cidden

Aynen canim bende oyleyim. Senin kizin yemesi duzeldi mi nasil suan
Biraz daha iyi gibi ya, hiç yemiyor değil ama eskisi gibi de değil. Çok şükür ama tabi. Mamayı günde bir ya da iki kere 100'er ml veriyorum yine de.

Benimkinde de yok cnm alsa baskasi baksa mamasini verse sevse banamisin demez:)) herkese gulucuk herkese kucaklamalar...
Ya niye böyle vefasız oldu bunlar
O insanı çok yıpratıyor canım. Yerde bırakıyorum oyuna dalıyor, kapıdan geçerken beni görünce basıyor yaygarayı. Geliyor gelmekte olan
Yıpratıyordur cnm istese bir dert istemese de başka dert insan azcık bozuluyor ya kucak istiyor ama benden özel değil kim varsa farketmez herhangi bir kucak ok onun için

Ah bebeğim ya küçücükler nasıl acı çekiyorlar İnci gibi dişleri olsun

Evett herşeyi yemek istiyo herşeyi bir iki gündür emzik bağımlısı oldu. Hep bı mızmızdi artık nasıl zorluyorsa dişler. Kolaylıkla devamı gelsin inşallah
Ne kadar da sözüne sadık bir küçük birey senin iş kolay canım anlaşamalara devam

Ayyy maşallah yerim seni ben tokasına nasıl tatlış sağlıkla büyüsün inşallah minik civciv
Hemde ne sadık kaç gün anlaşma yaptık bilemezsin

minseo Ekin e pankek yaptin mi sevdi mi?Ben de Yigit e tencerede kek yapacagim bizim keki yemegi cok istiyor bari ona ozel yapayim
Yok kuzum daha denemedim pankek bana çok gerekli bir besin gelmiyor o yüzden galiba çok hevesli değilim ama köfte denedim onu yedi minik minik parçaladım agzina verdim o yüzden pankeki de yer diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…