2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bana kalırsa 25-26 larda çocuk bunalabilir Bizim yatak odaları 21-22 oluyor geceleri. 1.6 giydiriyorum yalnızca iç çamaşırı ile. Normal pamuklu bir tulum işini görür senin.
Peki geceleri yuzunun soguk olmasi normalmi 1.5 tog giydiriom icine uzun kollu zibin kollarini cikarmistim uyku tulumunun. Gogsune bakiyorum sicak ama yuz ve elleri soguk 22⁰ oluyor geceleri oda

Peki geceleri yuzunun soguk olmasi normalmi 1.5 tog giydiriom icine uzun kollu zibin kollarini cikarmistim uyku tulumunun. Gogsune bakiyorum sicak ama yuz ve elleri soguk 22⁰ oluyor geceleri oda

Canım soğuktan bir şey olmaz, asıl sıcak daha hasta eder çocuğu. Ben uyku tulumu giydirmiyorum. Diğerlerinde denedim mutlaka burunları tıkalı uyanırlardı. Yeterki terleyip de üşümesin. Serin odada çocuk daha güzel uyur.

Yüzünün soğukluğu değil göğsü sırtı daha önemli. Daha kombiyi açmadık bilmiyorum nasıl olacak ama şuan 22-23 derece odamız. Ben normalden biraz kalın bir pijama ile yatırıyorum. Dün terlemişti hatta

MelodiminEsi gece ruyamda esini, anneni, oglunu gordumkalabalik bir ortamdayiz annenin bir işi cikiyor bana birakiyor oglunu kucagima aliyorum bir uzun boylu nasil hic bebek gibi degil. Sonra mamma diyor ellerinden tutup yurutuyorum yolda dondurma istiyorAlmiyorum cuzdanim yok yanimda hem diyorum gidelim anneannen gelmistir sana alir izinsizde almak istemiyorum tabi. Sacma sacapan bir ruyaYa boyle asiri uzundu ha anlatilmaz gorulur

Normal canım el ayak yüz soğuk olabilir. Kontrol et eğer göğsü ve sırtı soğuksa o zaman kork. Benimkilerin hep soğuk oluyor yüzleri elleri ayakları.

Aynen ya benim de.pankeke hic hevesim yokBak kofte cok gerekli iste
Ahaha tam Türk anası Köfte önemli kardeşim Herşeyiyenbebek hesabınj takip ediyorum. Eğer diyor yumurta yemiyorsa pankek vs gibi alternatif şeyler deneyin kahvaltıda. Yiyorsa bence çok kurcalamamk lazım Yumurta 1 köfte 2 önemli

Vay arkadaş sülale boyu rüyana girmişiz hahahah Ben rüyamı anlatsam gülmekten göbeğiniz çatlar, hamileyken görüyorduk saçma sapan tamam da bunlar uykusuzluktan galiba Dondurma almayışını takdir ettim doğrusu
Benimki çok hasta teyzesi Sürekli hava ile ilaç veriyoruz. Öksürük burun akıntısı had safhada. Ememiyor, ek gıdayı istemiyor. Biraz yese balgam yüzünden midesi bulanıyor kusuyor
Yeni burnunu açtık da biraz olsun emdi. İnşallah çabuk geçer

minseo Ekin e pankek yaptin mi sevdi mi?Ben de Yigit e tencerede kek yapacagim bizim keki yemegi cok istiyor bari ona ozel yapayim
Kızlar böyle tarifleri bizimle de paylaşın lütfen Hayatımda bir ilk olarak bebeğim için tarif defteri tutacağım. Ek gıdada iyi gidiyorduk ama iki haftadır hasta ve resmen benim beynim resetlenmiş gibi. Ne yapıyorduk ne yapıyorduk diyip duruyorum

Yaa kiyamam cok zor hastalik donemi Ihlamur icir canim sabah aksam ver. Biberon aliyorsa biberonla icir canim bu surecte.Canim bu arada odasina mor.sogani kes uzerine karanfik batir. Koy tavugu alabilirsen koy tavugunu kaynat suyunu icir

Son düzenleme:
Aynen ya bana da sey geliyor sanki o pankekin icindeki yumurtanin faydasini alamayacak

Benimki artik yumurta yememeye basladi. Cok seviyordu oysa... pankek akimini baslatan olarak aynen canim dedigin gibi icinde yesin diye verdim corbada, koftede her seye kiriyorum bu yuzden ... gecen ay kilo almadi oglum, bu ay da ishal oldu. Yani gerideyiz normali 7900 iken 6.ayda 7600 cikti. Doktor onemsemedi de acikcasi Ben 1 yasa kadar onemsiyorum. Hasta olunca suzulmesine dayanamiyorum

Not: Hesaplama dogum kilosuna gore yapiliyor arkadaslar. Kiyaslayip uzulmeyin. Benimki 3860 dogmustu masallah

Canım çok geçmiş olsun, üzüldüm, inşallah hemencecik toplar

Benim ki de 3880 doğdu maşallah çok yakınmış kiloları sen normal mi doğurmuştun ya doktor bana 2. düşünürsen diyet yap demişti biraz zorladı çünkü beni

Yaa kiyamam cok zor hastalik donemi Ihlamur icir canim sabah aksam ver. Biberon aliyorsa biberonla icir canim bu surecte.Canim bu arada odasina mor.sogani kes uzerine karanfik batir. Koy tavugu alabilirsen koy tavugunu kaynat suyunu icir
Hiç ek gıda almıyor ek gıda yerine mama versem olur mu acaba valla beynim durdu
Orvital tavuk almıştım onu yapayım biberon almazsa kaşık biberonla veririm artık

Bizim de gece çok fenaydı bugün
sizin nasıldı canım Ekin gece 12 gibi bir uyandı sabaha kadar bir oturuyor bir emekliyor bi debeleniyor ne yaptığını kendi de bilmiyor piş piş yapıyorum poposuna gözleri kapalı tamam uyudu diyorum bıraktığım an tekrar dön kalk yat modu
Aynen ya benim de.pankeke hic hevesim yokBak kofte cok gerekli iste
hahahah yumurta yemeyen ya da yemek seçen bebekler için güzel bir alternatif pankek ama diğer türlü gereksiz geliyor bana ya sanki sırf moda olmuş diye pankek yapmak zorundayız gibi hissediyoruz hamur yiyeceğine 2 kaşık daha fazla peynir yemesi beni daha çok tatmin ediyor açıkçası mücver güzel mesala ama pankek çok mu gerekli değil, dışarı falan çıkarken yanına almaya iyi olabilir

Ben de şu hasta oldukları zaman zayıflamalarına çok üzülüyorum kilo almasını en çok o nedenle istiyorum
Şu an hasta ve asla ek gıda kabul etmiyor, serum fizyolojik ile burnunu açıp anca emzirebiliyorum. Onu da yine çok alamıyor yavrum nefes nefese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…