Peki geceleri yuzunun soguk olmasi normalmi 1.5 tog giydiriom icine uzun kollu zibin kollarini cikarmistim uyku tulumunun. Gogsune bakiyorum sicak ama yuz ve elleri soguk 22⁰ oluyor geceleri odaBana kalırsa 25-26 larda çocuk bunalabilirBizim yatak odaları 21-22 oluyor geceleri. 1.6 giydiriyorum yalnızca iç çamaşırı ile. Normal pamuklu bir tulum işini görür senin.
8. Aya gelmeyin arkadaslar uyku gerilemesi+diş sancısı 1.5 saatlik uykuyla işe gidiyorum
Peki geceleri yuzunun soguk olmasi normalmi 1.5 tog giydiriom icine uzun kollu zibin kollarini cikarmistim uyku tulumunun. Gogsune bakiyorum sicak ama yuz ve elleri soguk 22⁰ oluyor geceleri oda
Aynen ya benim de.pankeke hic hevesim yokYok kuzum daha denemedim pankek bana çok gerekli bir besin gelmiyor o yüzden galiba çok hevesli değilimama köfte denedim onu yedi minik minik parçaladım agzina verdim o yüzden pankeki de yer diye düşünüyorum
El mahkum geliyoruz8. Aya gelmeyin arkadaslar uyku gerilemesi+diş sancısı 1.5 saatlik uykuyla işe gidiyorum
Normal canım el ayak yüz soğuk olabilir. Kontrol et eğer göğsü ve sırtı soğuksa o zaman kork. Benimkilerin hep soğuk oluyor yüzleri elleri ayakları.Peki geceleri yuzunun soguk olmasi normalmi 1.5 tog giydiriom icine uzun kollu zibin kollarini cikarmistim uyku tulumunun. Gogsune bakiyorum sicak ama yuz ve elleri soguk 22⁰ oluyor geceleri oda
Ahaha tam Türk anasıAynen ya benim de.pankeke hic hevesim yokBak kofte cok gerekli iste
Vay arkadaş sülale boyu rüyana girmişiz hahahahMelodiminEsi gece ruyamda esini, anneni, oglunu gordum kalabalik bir ortamdayiz annenin bir işi cikiyor bana birakiyor oglunu kucagima aliyorum bir uzun boylu nasil hic bebek gibi degil. Sonra mamma diyor ellerinden tutup yurutuyorum yolda dondurma istiyor Almiyorum cuzdanim yok yanimda hem diyorum gidelim anneannen gelmistir sana alir izinsizde almak istemiyorum tabi. Sacma sacapan bir ruya Ya boyle asiri uzundu ha anlatilmaz gorulur
Kızlar böyle tarifleri bizimle de paylaşın lütfenminseo Ekin e pankek yaptin mi sevdi mi?Ben de Yigit e tencerede kek yapacagim bizim keki yemegi cok istiyor bari ona ozel yapayim
Yaa kiyamam cok zor hastalik donemi Ihlamur icir canim sabah aksam ver. Biberon aliyorsa biberonla icir canim bu surecte.Canim bu arada odasina mor.sogani kes uzerine karanfik batir. Koy tavugu alabilirsen koy tavugunu kaynat suyunu icirVay arkadaş sülale boyu rüyana girmişiz hahahahBen rüyamı anlatsam gülmekten göbeğiniz çatlar, hamileyken görüyorduk saçma sapan tamam da bunlar uykusuzluktan galiba Dondurma almayışını takdir ettim doğrusu
Benimki çok hasta teyzesiSürekli hava ile ilaç veriyoruz. Öksürük burun akıntısı had safhada. Ememiyor, ek gıdayı istemiyor. Biraz yese balgam yüzünden midesi bulanıyor kusuyor
Yeni burnunu açtık da biraz olsun emdi. İnşallah çabuk geçer
Aynen ya bana da sey geliyor sanki o pankekin icindeki yumurtanin faydasini alamayacakAhaha tam Türk anasıKöfte önemli kardeşim Herşeyiyenbebek hesabınj takip ediyorum. Eğer diyor yumurta yemiyorsa pankek vs gibi alternatif şeyler deneyin kahvaltıda. Yiyorsa bence çok kurcalamamk lazım Yumurta 1 köfte 2 önemli
Benimki artik yumurta yememeye basladi. Cok seviyordu oysa... pankek akimini baslatan olarak aynen canim dedigin gibi icinde yesin diye verdimAhaha tam Türk anasıKöfte önemli kardeşim Herşeyiyenbebek hesabınj takip ediyorum. Eğer diyor yumurta yemiyorsa pankek vs gibi alternatif şeyler deneyin kahvaltıda. Yiyorsa bence çok kurcalamamk lazım Yumurta 1 köfte 2 önemli
Canım çok geçmiş olsun, üzüldüm, inşallah hemencecik toplarVay arkadaş sülale boyu rüyana girmişiz hahahahBen rüyamı anlatsam gülmekten göbeğiniz çatlar, hamileyken görüyorduk saçma sapan tamam da bunlar uykusuzluktan galiba Dondurma almayışını takdir ettim doğrusu
Benimki çok hasta teyzesiSürekli hava ile ilaç veriyoruz. Öksürük burun akıntısı had safhada. Ememiyor, ek gıdayı istemiyor. Biraz yese balgam yüzünden midesi bulanıyor kusuyor
Yeni burnunu açtık da biraz olsun emdi. İnşallah çabuk geçer
Benim ki de 3880 doğdu maşallah çok yakınmış kilolarıBenimki artik yumurta yememeye basladi. Cok seviyordu oysa... pankek akimini baslatan olarak aynen canim dedigin gibi icinde yesin diye verdimcorbada, koftede her seye kiriyorum bu yuzden ... gecen ay kilo almadi oglum, bu ay da ishal oldu. Yani gerideyiz normali 7900 iken 6.ayda 7600 cikti. Doktor onemsemedi de acikcasi Ben 1 yasa kadar onemsiyorum. Hasta olunca suzulmesine dayanamiyorum
Not: Hesaplama dogum kilosuna gore yapiliyor arkadaslar. Kiyaslayip uzulmeyin. Benimki 3860 dogmustu masallah
Hiç ek gıda almıyorYaa kiyamam cok zor hastalik donemi Ihlamur icir canim sabah aksam ver. Biberon aliyorsa biberonla icir canim bu surecte.Canim bu arada odasina mor.sogani kes uzerine karanfik batir. Koy tavugu alabilirsen koy tavugunu kaynat suyunu icir
Çok sağ olasın canım inşallah bir-iki güne toparlamış olurCanım çok geçmiş olsun, üzüldüm, inşallah hemencecik toplar
sizin nasıldı canım Ekin gece 12 gibi bir uyandı sabaha kadar bir oturuyor bir emekliyor bi debeleniyor ne yaptığını kendi de bilmiyor piş piş yapıyorum poposuna gözleri kapalı tamam uyudu diyorum bıraktığım an tekrar dön kalk yat moduBizim de gece çok fenaydı bugün
Aynen ya benim de.pankeke hic hevesim yokBak kofte cok gerekli iste
hahahahAhaha tam Türk anasıKöfte önemli kardeşim Herşeyiyenbebek hesabınj takip ediyorum. Eğer diyor yumurta yemiyorsa pankek vs gibi alternatif şeyler deneyin kahvaltıda. Yiyorsa bence çok kurcalamamk lazım Yumurta 1 köfte 2 önemli
Ben de şu hasta oldukları zaman zayıflamalarına çok üzülüyorum kilo almasını en çok o nedenle istiyorumBenimki artik yumurta yememeye basladi. Cok seviyordu oysa... pankek akimini baslatan olarak aynen canim dedigin gibi icinde yesin diye verdimcorbada, koftede her seye kiriyorum bu yuzden ... gecen ay kilo almadi oglum, bu ay da ishal oldu. Yani gerideyiz normali 7900 iken 6.ayda 7600 cikti. Doktor onemsemedi de acikcasi Ben 1 yasa kadar onemsiyorum. Hasta olunca suzulmesine dayanamiyorum
Not: Hesaplama dogum kilosuna gore yapiliyor arkadaslar. Kiyaslayip uzulmeyin. Benimki 3860 dogmustu masallah
Evet, normal kendi sancimla kolayca dogdu oglumBenim ki de 3880 doğdu maşallah çok yakınmış kilolarısen normal mi doğurmuştun ya doktor bana 2. düşünürsen diyet yap demişti biraz zorladı çünkü beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?