2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cok gecmis olsun canim, burnu tikali bir bebek yemez. Burun cok onemli... ne yap et acmaya bak...

Hiç ek gıda almıyor ek gıda yerine mama versem olur mu acaba valla beynim durdu
Orvital tavuk almıştım onu yapayım biberon almazsa kaşık biberonla veririm artık
Canim bak tavugu hasla sebzelerle pisir havuc patates sogan az biraz sarimsak icie belki hosuna gider yani sadece suyunu icireceksin. Sutunu saginca cikmiyorsa mama al tabi biberonla ver cocuk yesinde cabuk toparlansin. Bu surecte sadece mama alsa da olur tabi ki ek gida suan saet degil Yigit hasta iken ben ekgida uzerine dusmedim hic sadece isaldi diye iki gun sirf patates puresi ve yogurt verdim onu kendi yemek.istedi diye yemeseydi onu da vermezdim. Emsin ya da mama alsin yeter doktorumuz bana.oyle soylemisti

Aslinda ilerleyen zamanlarda peynirin zeytinin yaninda ekmek.niyetli verirlir ha severse guzel olur Ya Ekin yeni yeni adetler cikariyor sonra bakiyroum Yigit de aynisini yapiyor.

Ben de uyutuyorum koyuyorum sanki 10 dk sonra geri uyanıyor gibi kısa kısa uykular. Akşam yatırdım, 2 kere ağladı gittim ben tekrar uyuttum. 3. de eşim gitti ama asla onda sakinleşmiyor, ben de olması lazım (mış) artık ben de dayanamayıp erkenden yatıyorum belli bu gece uzun olacak diye. Sabaha karşı da uyandı daha da uyumadı

Canim seninki iskenderde yiyorEvet tabi canim pankekte, krepte vs yumurta yemezse o sekilde yedirecegiz ya zaten yeme icmeleri cok degisiyor bir bakiyorsun bayilip yedigini yemez oluyor belli bir yasa kadar da oyle devam edecek. Ondan suan ay cok sevip yedigine guvenmiyorum

Dimi aksam da bir tavuk butunu sebzeli senin dedigin gibi, suyuyla goturdu

Aslinda ilerleyen zamanlarda peynirin zeytinin yaninda ekmek.niyetli verirlir ha severse guzel olur Ya Ekin yeni yeni adetler cikariyor sonra bakiyroum Yigit de aynisini yapiyor.
Valla canım inşallah size vurmaz bu uyku gerilemesi. 4. Ay atağı x10 yani. Ama dün gece ki derdi belli oldu dün o kadar debelendir ki yatakta bugün tam gaz emeklemeye başladı demek derdi oydu. 1 hafta falan sürüyormuş bu süreç
Aynı benzer şeyler işte bizim de bebekler yeni şeyler öğrenirken çok zor oluyor gerçekten süreç

Denedik canım biberonu almadı dediğin gibi tavuk suyu yapacağım inşallah içer
Ihlamuru da yaptım uyansın alıştırma bardağı ile denerim

Aa basladi mi emeklemeye. Ya valla Yigitin de cok degisti uykusu 8 de uyurdu bilemedin 8.30 da simdi uyutuyorum yarim saat 1 saat sonra cin gibi oluyor. Gunduz 3 uyku yapiyor acaba.ondan deyip dun 3. Uyukuyu yaptirdmadim yine aynisi oldu. Bari uyusun 3 yapsin dedim nasilsa degisen bir sey yok

Canim burnunu agizla cekilen aspiratorle cekiyorsun degil mi oyle yapmazsan tek serum sikmakla olmaz acilmaz.
Serum fizyolojik sıkıyoruz epeyce akıyor onun ardından aspiratör canım. O kadar dolu ki çek çek bitmiyor bi kurtulsa yavrum olan düzenimiz de bozuldu. İki üç güne toparlayacak inşallah

Evet, normal kendi sancimla kolayca dogdu oglum sizin kiloda guzelmis masallah
Maşallah ya kolayca diyebilmek çok güzel bence Benim de öyle ya suni falan verilmedi sancı kısmı değilde son 45 dk beni çok zorladı ya bilmiyorum canım mı tatlı çünkü anneme göre çok kolay doğurdum 11 de hastaneye yattım 2.30 da doğmuştu ama 12 saat evde sancı çektim o ayrı neyse giderek kolaylaşıyor en zor 1. Diyorlar ben bu bilgiye tutunuyorum

Ben daha 4. Ay uyku gerilemesinden çıkamadım bişey daha vurmaz diyorum ya çünkü zaten çok uyanıyor benim ki gece 8 de yatırdım 12 ye kadar 4 kere kalktı ya bazen yatmasa daha iyi diyorum böyle daha zor oluyor

Benim de Sabah 5.30 da sutum geldi 7.47de dogdu oglum. Benimki ikinci ve evet oglum daha kolay dogdu ama kizim da kolaydi benim... cok sukur

Burnunu günde kaç defa açtığımızı hatırlamıyorum artık burnun etrafı ağzının kenarları yara oldu iştahı kapandı çocuğun hastalıktan
Hastayken ek gıda için zorlama derim. Senin yerinde olsam şöyle yaparım Akilvar in dediği tarzda tavuk ya da et sulu bir corba biberona koy ver bir de mama al mama takviyesi yap ki hızlı toparlansin

Benim de Sabah 5.30 da sutum geldi 7.47de dogdu oglum. Benimki ikinci ve evet oglum daha kolay dogdu ama kizim da kolaydi benim... cok sukur
Ay maşallah bi arkadaşım da 11 de suyu geldi 3 te doğurdu inanamamıştım hani ben benim gibi 10-12 saat sancı çekilmesi lazım sanıyordum, neyse bu hikayeler var bunlar odaklanacağım Allah nasip ederde 2. Gelirse

Ben daha 4. Ay uyku gerilemesinden çıkamadım bişey daha vurmaz diyorum ya çünkü zaten çok uyanıyor benim ki gece 8 de yatırdım 12 ye kadar 4 kere kalktı ya bazen yatmasa daha iyi diyorum böyle daha zor oluyor
Ah arkadasim cok zor valla hepsi değişik bunlarin insanin kafasi manyak gibi oluyor. 1 saat 45 dk uyumuşum, bir de sabah alarmdan önce kalkti yine. Şu emekleme oturma işinden hevesini alsa da rahatlasak

Canım işte artik her seyin farkina varmaya başladılar uyanık kalmak istiyorlar o yüzden adapte olana kadar zor inşallah düzeliyormus tek umudumuz o şuan bakalim Evet canım emekliyor memnun değilim bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…