Cok gecmis olsun canim, burnu tikali bir bebek yemez. Burun cok onemli... ne yap et acmaya bak...Ben de şu hasta oldukları zaman zayıflamalarına çok üzülüyorum kilo almasını en çok o nedenle istiyorum
Şu an hasta ve asla ek gıda kabul etmiyor, serum fizyolojik ile burnunu açıp anca emzirebiliyorum. Onu da yine çok alamıyor yavrum nefes nefese
Canim bak tavugu hasla sebzelerle pisir havuc patates sogan az biraz sarimsak icie belki hosuna gider yani sadece suyunu icireceksin. Sutunu saginca cikmiyorsa mama al tabi biberonla ver cocuk yesinde cabuk toparlansin. Bu surecte sadece mama alsa da olur tabi ki ek gida suan saet degil Yigit hasta iken ben ekgida uzerine dusmedim hic sadece isaldi diye iki gun sirf patates puresi ve yogurt verdim onu kendi yemek.istedi diye yemeseydi onu da vermezdim. Emsin ya da mama alsin yeter doktorumuz bana.oyle soylemistiHiç ek gıda almıyorek gıda yerine mama versem olur mu acaba valla beynim durdu
Orvital tavuk almıştım onu yapayım biberon almazsa kaşık biberonla veririm artık
Aslinda ilerleyen zamanlarda peynirin zeytinin yaninda ekmek.niyetli verirlir ha severse guzel olursizin nasıldı canım Ekin gece 12 gibi bir uyandı sabaha kadar bir oturuyor bir emekliyor bi debeleniyor ne yaptığını kendi de bilmiyor piş piş yapıyorum poposuna gözleri kapalı tamam uyudu diyorum bıraktığım an tekrar dön kalk yat modu
hahahahyumurta yemeyen ya da yemek seçen bebekler için güzel bir alternatif pankek ama diğer türlü gereksiz geliyor bana ya sanki sırf moda olmuş diye pankek yapmak zorundayız gibi hissediyoruz hamur yiyeceğine 2 kaşık daha fazla peynir yemesi beni daha çok tatmin ediyor açıkçası mücver güzel mesala ama pankek çok mu gerekli değil, dışarı falan çıkarken yanına almaya iyi olabilir
sizin nasıldı canım Ekin gece 12 gibi bir uyandı sabaha kadar bir oturuyor bir emekliyor bi debeleniyor ne yaptığını kendi de bilmiyor piş piş yapıyorum poposuna gözleri kapalı tamam uyudu diyorum bıraktığım an tekrar dön kalk yat modu
Canim seninki iskenderde yiyorBenimki artik yumurta yememeye basladi. Cok seviyordu oysa... pankek akimini baslatan olarak aynen canim dedigin gibi icinde yesin diye verdimcorbada, koftede her seye kiriyorum bu yuzden ... gecen ay kilo almadi oglum, bu ay da ishal oldu. Yani gerideyiz normali 7900 iken 6.ayda 7600 cikti. Doktor onemsemedi de acikcasi Ben 1 yasa kadar onemsiyorum. Hasta olunca suzulmesine dayanamiyorum
Not: Hesaplama dogum kilosuna gore yapiliyor arkadaslar. Kiyaslayip uzulmeyin. Benimki 3860 dogmustu masallah
Dimi aksam da bir tavuk butunu sebzeli senin dedigin gibi, suyuyla goturduCanim seninki iskenderde yiyorEvet tabi canim pankekte, krepte vs yumurta yemezse o sekilde yedirecegiz ya zaten yeme icmeleri cok degisiyor bir bakiyorsun bayilip yedigini yemez oluyor belli bir yasa kadar da oyle devam edecek. Ondan suan ay cok sevip yedigine guvenmiyorum
Valla canım inşallah size vurmaz bu uyku gerilemesi. 4. Ay atağı x10 yani. Ama dün gece ki derdi belli oldu dün o kadar debelendir ki yatakta bugün tam gaz emeklemeye başladı demek derdi oydu. 1 hafta falan sürüyormuş bu süreçAslinda ilerleyen zamanlarda peynirin zeytinin yaninda ekmek.niyetli verirlir ha severse guzel olurYa Ekin yeni yeni adetler cikariyor sonra bakiyroum Yigit de aynisini yapiyor.
Aynı benzer şeyler işte bizim deBen de uyutuyorum koyuyorum sanki 10 dk sonra geri uyanıyor gibi kısa kısa uykular. Akşam yatırdım, 2 kere ağladı gittim ben tekrar uyuttum. 3. de eşim gitti ama asla onda sakinleşmiyor, ben de olması lazım (mış)artık ben de dayanamayıp erkenden yatıyorum belli bu gece uzun olacak diye. Sabaha karşı da uyandı daha da uyumadı
Denedik canım biberonu almadıCanim bak tavugu hasla sebzelerle pisir havuc patates sogan az biraz sarimsak icie belki hosuna gider yani sadece suyunu icireceksin. Sutunu saginca cikmiyorsa mama al tabi biberonla ver cocuk yesinde cabuk toparlansin. Bu surecte sadece mama alsa da olur tabi ki ek gida suan saet degil Yigit hasta iken ben ekgida uzerine dusmedim hic sadece isaldi diye iki gun sirf patates puresi ve yogurt verdim onu kendi yemek.istedi diye yemeseydi onu da vermezdim. Emsin ya da mama alsin yeter doktorumuz bana.oyle soylemisti
Burnunu günde kaç defa açtığımızı hatırlamıyorum artık burnun etrafı ağzının kenarları yara olduCok gecmis olsun canim, burnu tikali bir bebek yemez. Burun cok onemli... ne yap et acmaya bak...
Aa basladi mi emeklemeye. Ya valla Yigitin de cok degisti uykusu 8 de uyurdu bilemedin 8.30 da simdi uyutuyorum yarim saat 1 saat sonra cin gibi oluyor. Gunduz 3 uyku yapiyor acaba.ondan deyip dun 3. Uyukuyu yaptirdmadim yine aynisi oldu. Bari uyusun 3 yapsin dedim nasilsa degisen bir sey yokValla canım inşallah size vurmaz bu uyku gerilemesi. 4. Ay atağı x10 yani. Ama dün gece ki derdi belli oldu dün o kadar debelendir ki yatakta bugün tam gaz emeklemeye başladı demek derdi oydu. 1 hafta falan sürüyormuş bu süreç
Aynı benzer şeyler işte bizim debebekler yeni şeyler öğrenirken çok zor oluyor gerçekten süreç
Canim burnunu agizla cekilen aspiratorle cekiyorsun degil mi oyle yapmazsan tek serum sikmakla olmaz acilmaz.Burnunu günde kaç defa açtığımızı hatırlamıyorum artık burnun etrafı ağzının kenarları yara olduiştahı kapandı çocuğun hastalıktan
Serum fizyolojik sıkıyoruz epeyce akıyor onun ardından aspiratör canım. O kadar dolu ki çek çek bitmiyor bi kurtulsa yavrumCanim burnunu agizla cekilen aspiratorle cekiyorsun degil mi oyle yapmazsan tek serum sikmakla olmaz acilmaz.
Maşallah ya kolayca diyebilmek çok güzel benceEvet, normal kendi sancimla kolayca dogdu oglumsizin kiloda guzelmis masallah
Ben daha 4. Ay uyku gerilemesinden çıkamadım bişey daha vurmaz diyorum ya çünkü zaten çok uyanıyor benim kiValla canım inşallah size vurmaz bu uyku gerilemesi. 4. Ay atağı x10 yani. Ama dün gece ki derdi belli oldu dün o kadar debelendir ki yatakta bugün tam gaz emeklemeye başladı demek derdi oydu. 1 hafta falan sürüyormuş bu süreç
Aynı benzer şeyler işte bizim debebekler yeni şeyler öğrenirken çok zor oluyor gerçekten süreç
Benim de Sabah 5.30 da sutum geldi 7.47de dogdu oglum. Benimki ikinci ve evet oglum daha kolay dogdu ama kizim da kolaydi benim... cok sukurMaşallah ya kolayca diyebilmek çok güzel benceBenim de öyle ya suni falan verilmedi sancı kısmı değilde son 45 dk beni çok zorladı ya bilmiyorum canım mı tatlı çünkü anneme göre çok kolay doğurdum 11 de hastaneye yattım 2.30 da doğmuştu ama 12 saat evde sancı çektim o ayrı neyse giderek kolaylaşıyor en zor 1. Diyorlar ben bu bilgiye tutunuyorum
Hastayken ek gıda için zorlama derim. Senin yerinde olsam şöyle yaparımBurnunu günde kaç defa açtığımızı hatırlamıyorum artık burnun etrafı ağzının kenarları yara olduiştahı kapandı çocuğun hastalıktan
Ay maşallah bi arkadaşım da 11 de suyu geldi 3 te doğurdu inanamamıştım hani ben benim gibi 10-12 saat sancı çekilmesi lazım sanıyordum, neyse bu hikayeler var bunlar odaklanacağım Allah nasip ederde 2. GelirseBenim de Sabah 5.30 da sutum geldi 7.47de dogdu oglum. Benimki ikinci ve evet oglum daha kolay dogdu ama kizim da kolaydi benim... cok sukur
Ah arkadasim cok zor valla hepsi değişik bunlarinBen daha 4. Ay uyku gerilemesinden çıkamadım bişey daha vurmaz diyorum ya çünkü zaten çok uyanıyor benim kigece 8 de yatırdım 12 ye kadar 4 kere kalktı ya bazen yatmasa daha iyi diyorum böyle daha zor oluyor
Canım işte artik her seyin farkina varmaya başladılar uyanık kalmak istiyorlar o yüzden adapte olana kadar zor inşallah düzeliyormus tek umudumuz o şuan bakalimAa basladi mi emeklemeye. Ya valla Yigitin de cok degisti uykusu 8 de uyurdu bilemedin 8.30 da simdi uyutuyorum yarim saat 1 saat sonra cin gibi oluyor. Gunduz 3 uyku yapiyor acaba.ondan deyip dun 3. Uyukuyu yaptirdmadim yine aynisi oldu. Bari uyusun 3 yapsin dedim nasilsa degisen bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?