- 24 Kasım 2021
- 5.230
- 6.431
- 148
- 32
Ay çok fena o günler insanın eli kolu da kalkmıyor sen işe mi gittin bide demi Allah yardımcın olsun bir an önce toparlasın üst dişler bastırıyor bi yandan da.Ya bende kafayı ona takıyorum bu ara bizim ki dönmeyi de bıraktı yerde de yatmak istemiyor dikelip oturuyor çok güzel hiç emekleme belirtisi yok tembel heralde benim kiAh arkadasim cok zor valla hepsi değişik bunlarininsanin kafasi manyak gibi oluyor. 1 saat 45 dk uyumuşum, bir de sabah alarmdan önce kalkti yine. Şu emekleme oturma işinden hevesini alsa da rahatlasak
Toparlar canim merak etme.eski duzenine doneceksin. Hasta olup istahlari kesilince asla duzelmeyecek gibi geliyor.Serum fizyolojik sıkıyoruz epeyce akıyor onun ardından aspiratör canım. O kadar dolu ki çek çek bitmiyor bi kurtulsa yavrumolan düzenimiz de bozuldu. İki üç güne toparlayacak inşallah
Ekin.oncesi nasildi yuvarlanarak odayi gezer miydi. Ya bu 1 haftadir Yigit baya abartti yuvarlanma işini sabah mutfaktaydi mutfak parke degil arkami donmemle kendini yuvarlamis gitmis kafasinin yan tarafini da yere vurdu kizardiCanım işte artik her seyin farkina varmaya başladılar uyanık kalmak istiyorlar o yüzden adapte olana kadar zor inşallah düzeliyormus tek umudumuz o şuan bakalimEvet canım emekliyor memnun değilim bu durumdan
Canim benim ki de 1 haftadir boyle yapiyor iki gundur alip geliyorum tekrar odaya sonra biraz oynuyor dun 10 da uyudu guzelce kendi.Ben daha 4. Ay uyku gerilemesinden çıkamadım bişey daha vurmaz diyorum ya çünkü zaten çok uyanıyor benim kigece 8 de yatırdım 12 ye kadar 4 kere kalktı ya bazen yatmasa daha iyi diyorum böyle daha zor oluyor
uykular ne zaman düzene girer tecrübeli analara sesleniyorumCanim benim ki de 1 haftadir boyle yapiyor iki gundur alip geliyorum tekrar odaya sonra biraz oynuyor dun 10 da uyudu guzelce kendi.
evet canım malesef gözüm saatte 17,0 olsa da çıksam. canım sevmiyordur dönmeyi ihtiyaç duymuyor demek ki dönebiliyor sonuçta sen dönebildiğin için sürekli dönüyor musun ? öyle düşün. ekin de ilk öğrendiğinde sürekli dönerdi şimdi uykusunda falan hiç yüzüstü yatmıyor mesela nerdeyse. emekleme güncellemesi gelince tekrar başlar yuvarlanmalar merak etme.Ay çok fena o günler insanın eli kolu da kalkmıyor sen işe mi gittin bide demi Allah yardımcın olsun bir an önce toparlasın üst dişler bastırıyor bi yandan da.Ya bende kafayı ona takıyorum bu ara bizim ki dönmeyi de bıraktı yerde de yatmak istemiyor dikelip oturuyor çok güzel hiç emekleme belirtisi yok tembel heralde benim ki
evet canım yere mata bırakıyorum ya yuvarlanarak geziniyordu sonra emekleme pozisyonunu keşfedip twerk yapmaya başladıEkin.oncesi nasildi yuvarlanarak odayi gezer miydi. Ya bu 1 haftadir Yigit baya abartti yuvarlanma işini sabah mutfaktaydi mutfak parke degil arkami donmemle kendini yuvarlamis gitmis kafasinin yan tarafini da yere vurdu kizardiÇinar da gormedigim seyler iste her bebek farkli. Cinar a hareketli derdim aman aman bu Yigit daha fena cikti
Sen sürekli dönüyor musun kısmı çok mantıklıevet canım malesef gözüm saatte 17,0 olsa da çıksam. canım sevmiyordur dönmeyi ihtiyaç duymuyor demek ki dönebiliyor sonuçta sen dönebildiğin için sürekli dönüyor musun ? öyle düşün. ekin de ilk öğrendiğinde sürekli dönerdi şimdi uykusunda falan hiç yüzüstü yatmıyor mesela nerdeyse. emekleme güncellemesi gelince tekrar başlar yuvarlanmalar merak etme.
evet canım yere mata bırakıyorum ya yuvarlanarak geziniyordu sonra emekleme pozisyonunu keşfedip twerk yapmaya başladıondan sonra geri geri süründü geri geri emekledi kolları baya kuvvetlendi bu süreçte sonra ileri doğru emekleme başladı bir de emekleme pozisyonundan oturma pozisyonuna geçmeyi yapıyor
Allah yardımcın olsun canım8. Aya gelmeyin arkadaslar uyku gerilemesi+diş sancısı 1.5 saatlik uykuyla işe gidiyorum
Canım bizde bu sğrecş atlattık ama tam olarak çözüm malesef ki antibiyotik oldu o şekilde tamamen iyileşti antibiyotik öncesi 10 gün debelendim hava burun temizliği vs ama çözüm olmadı bizde 1 hfta d antibiyotik ile toparladı inşallah bir an önce iyileşir çok geçmiş olsunSerum fizyolojik sıkıyoruz epeyce akıyor onun ardından aspiratör canım. O kadar dolu ki çek çek bitmiyor bi kurtulsa yavrumolan düzenimiz de bozuldu. İki üç güne toparlayacak inşallah
Canım bazen 3 bazen 2 uyku uyuyor eger ilk 2 uykusu çok kısaysa ve akşam uykusuna çok varsa 3. Uykuyu yaptırıyorum ama gece uykusuna sıkıntı yaratacak gibiyse saat olarak 3. Uykuyu yaptırmıyorum. 8. Ayında bebekler 2 uyku ile idare edebilir uyku aralıkları 3 -3.5 saat olacak şekildeKızlar baya sayfa birikmiş okuyamadım zamansızlıktan herkes iyidir umarım bebişler de
Yağız normalde 3 uyku yapıyordu gündüz ama 2ye düşmeye çalışıyor sanırım tam anlayamadık. Max 1 saat uyurdu her uykuyu. Şimdi en az 1 buçuk saat uyuyor. 2ye düşüren var mı uykuları?
Bir de aktivite masası mı alsak diye düşünüyoruz ayakta durmayı çok seviyor ilgisini çekebilir. Siz aldınız mı önerebileceğiniz marka var mı?
bu aylarda ikiye düşmesi çok normalmiş canım ekin de öyle 3. uykuyu yapmak istemiyor ki uykusu olduğu halde. aktivite masası almadım ben fisher price zebra yürüme arkadaşı aldım şuan ön kısmı ile oynuyor tutunup kalkmaya falan çalışıyorKızlar baya sayfa birikmiş okuyamadım zamansızlıktan herkes iyidir umarım bebişler de
Yağız normalde 3 uyku yapıyordu gündüz ama 2ye düşmeye çalışıyor sanırım tam anlayamadık. Max 1 saat uyurdu her uykuyu. Şimdi en az 1 buçuk saat uyuyor. 2ye düşüren var mı uykuları?
Bir de aktivite masası mı alsak diye düşünüyoruz ayakta durmayı çok seviyor ilgisini çekebilir. Siz aldınız mı önerebileceğiniz marka var mı?
Kafasında durduracaksa mantıklı bir şey bence ama Ekin kafasına şapka bile taktırmıyor onu hayatta tutturmaz diye denemedim benKizlar kafa koruyucu alan var mi? Ise yariyor mu? Kuzey her yere çıkıyor, bugün 2 oldu kafasini çarpıp duruyor
uykular ne zaman düzene girer tecrübeli analara sesleniyorum
Ona da baktım aslında aktivite masasıyla arasında kaldım evimiz de küçük biraz yürüme arkadaşı için biraz alan açmak lazım sanırım :/bu aylarda ikiye düşmesi çok normalmiş canım ekin de öyle 3. uykuyu yapmak istemiyor ki uykusu olduğu halde. aktivite masası almadım ben fisher price zebra yürüme arkadaşı aldım şuan ön kısmı ile oynuyor tutunup kalkmaya falan çalışıyor
1de uyumuş az önce uyanmış şimdi 3. Uykuyu yapmazsa 8e kadar nasıl dayanır bilmiyorum. Ekin huysuzlanmıyor mu canımbu aylarda ikiye düşmesi çok normalmiş canım ekin de öyle 3. uykuyu yapmak istemiyor ki uykusu olduğu halde. aktivite masası almadım ben fisher price zebra yürüme arkadaşı aldım şuan ön kısmı ile oynuyor tutunup kalkmaya falan çalışıyor
bence de ikisinden birini al canım gezeceği alan yoksa masa daha mantıklı olurOna da baktım aslında aktivite masasıyla arasında kaldım evimiz de küçük biraz yürüme arkadaşı için biraz alan açmak lazım sanırım :/
huysuzlanıyor ama uyumuyor da1de uyumuş az önce uyanmış şimdi 3. Uykuyu yapmazsa 8e kadar nasıl dayanır bilmiyorum. Ekin huysuzlanmıyor mu canım
bu arada 8. ay uyku gerilemesindeyiz. dün gündüz sadece 1,5 saat tek uyku yaptı gece de 12 de uyanıp sabaha kadar uyumadı1de uyumuş az önce uyanmış şimdi 3. Uykuyu yapmazsa 8e kadar nasıl dayanır bilmiyorum. Ekin huysuzlanmıyor mu canım
Aslinda tam kafaya takilmiyor böyle de bir sey olur diye insan korkuyor artikKafasında durduracaksa mantıklı bir şey bence ama Ekin kafasına şapka bile taktırmıyor onu hayatta tutturmaz diye denemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?