2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canım Ekin yeni doğduğunda ben de o şekilde veriyordum. İlaçta konuyor ya ona ağzın içine direk konarakta kullanılabiliyor
O ne öyle ilk defa duydum. Fotografi veya linki var mi merak ettim

Bir sure ara vericem ya da 2 3 günde bir veririm. Kayisi verim biraz bakalim ins duzelir. Ben de demirdendir belki diye vermedim bugun hic
Canım bestiron kullanıyorum ben demirden değildir bence muza ara ver mürdüm eriği ver çok faydalı kakasini da rahat yapar

Kültür ve antibiyotik duyarlılık testine göre antibiyotik değişebiliyor canım benim kız biliyorsun uzunca bir süre idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. O da ateş yapabiliyor. Çok geçmiş olsun Ekintoşuma

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik toparlar çok zor ateş bilirim

Canım bestiron kullanıyorum ben demirden değildir bence muza ara ver mürdüm eriği ver çok faydalı kakasini da rahat yapar
Kayisi armut verdim bugün, yapti kakasini aslında her gün yapiyordu ama sanirim zorlaniyordu. Demir damlasi verdigim gün basima geldi o yüzden ondan mı acaba dedim. Sen kilo basina kac damla bestiron veriyosun

Ah yavrum benim allah dört gözden ayırmasın

Kizlar menenjit 1 yaştan sonra kaç doz bilgisi olan var mı?

Kizlar menenjit 1 yaştan sonra kaç doz bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…