İnsan beyni hemen sıfırlıyor ya izlerken aa dedim böyleydi ciddenKizlarr ne kadar zordu ya
Cnm bnm keşke hiç yaşamasaydınız ama hepimiz yaşayacağız bu ateş olayını bir noktada o yüzden deneyimlerin çok kıymetli teşekkürler bu nöbet belirtilerini hiç bilmiyordum, Ekin meleğimin bugün geçecek ateşi de inşallah, çok soğukkanlı ve bilinçli davranmışsınız ne güzel.Günaydın herkese. Nasıl bir geceydi bilemiyorumBenzer durumu yaşayan olursa anlatmak istiyorum aklının bir köşesinde olur belki bunlar. Gece vücudu soğudu yine ateslenecegini anladim 38 de dolven verecektim bekledim 38 oldu hemen verdim dolveni üstünü çıkardım. Ama ateşi hızla yükselmeye devam etti. 40.1 i görünce Ekini kucagima alip atletiyle balkona çıktım 10 dk falan durduk. İlacını da yeni verdiğim için başka bir ilaç veremedim. Bu arada nöbet belirtisi var mi diye sürekli kontrol edip uyumamasi için sürekli konuştum. 39.5 lara indi hemen soyduk duşa girdik. Ilık su ile 10 dk kadar duşta kaldik duştan çıktığımızda kulak ateşi 37.5 tu. Benim için kritik eşik 40 ti 40 ı görünce antibiyotiğe başladım. Demek ki ciddi bir enfeksiyon var vücudunda ve bunu tolere edemiyor. Gece çok şükür ateslenmedi uyudu dinlendi. Bakalım bugün nasıl geçecek. İlk ciddi ateslenmemizi bu şekilde atlatmış olduk...
Bu arada havale nöbeti belirtileri
-vücutta kasılma
-tek bir yere odaklanarak bakma
-bilinç kaybı
Ayy ne tatlıdır şimdi onun sesi yerimKizlaarrrbugun benim oglum eliyle gel gel yaparak "gel" dedi
Ben de aynı 2 saatte 1 alarm kuruyordum, emzirme yastigi olmadan emziremiyordumİnsan beyni hemen sıfırlıyor ya izlerken aa dedim böyleydi ciddenbir de ben yastıksız emziremiyordum her seferinde emzirme yastığı al altına destek yastık koy alarm kur 2 saatte bir emzir gaz çıkar oy oyy , yeni hamilelere çok şefkatle bakıyorum içimden ah cnm neler çekeceksin haberin yok diyorum
Sabah 7 akşam 7 damla dedi canım doktorumuzKayisi armut verdim bugün, yapti kakasini aslında her gün yapiyordu ama sanirim zorlaniyordu. Demir damlasi verdigim gün basima geldi o yüzden ondan mı acaba dedim. Sen kilo basina kac damla bestiron veriyosun
Aaa ben toplu veriyordumSabah 7 akşam 7 damla dedi canım doktorumuz
Sağol canım şükür bugün ateş olmadı geceyi de çıkarırsak tamamdırCnm bnm keşke hiç yaşamasaydınız ama hepimiz yaşayacağız bu ateş olayını bir noktada o yüzden deneyimlerin çok kıymetli teşekkürler bu nöbet belirtilerini hiç bilmiyordum, Ekin meleğimin bugün geçecek ateşi de inşallah, çok soğukkanlı ve bilinçli davranmışsınız ne güzel.
Hamileyken ilk yardım videoları da izleyemiyordum kafamda canlandıkça ağlıyordumDoğumdan sonra izledim hep ama yanığı fln bilmiyorum hepsine tek tek bakcağım.
Canım düşünüp sorduğun için teşekkür ederim. Kan değerleri güzel fakat boğazında hafif kızarıklık var sanırım yeni başlamış çünkü pazartesi günü yoktu.MelodiminEsi ne yaptiniz canim?Doktor ne soyledi
Iyi canim sevindim ya sivi alimina falan bakiyorlar canim demek iyi kotu besliyorsan sivi alimi iyidir yoksa serum vs baglayalim derdi. Evet tabi ki iylesince yiyecek hep oyle gitmez hatta bak istahi daha cok acilacakCanım düşünüp sorduğun için teşekkür ederim. Kan değerleri güzel fakat boğazında hafif kızarıklık var sanırım yeni başlamış çünkü pazartesi günü yoktu.
Viral olduğu için ilaçlarını değiştirdi. Ateş olursa diyeminseo nun bahsettiği fitilden yazdı.
Hiçbir şey yemediğini belirttim iyileşince tekrar yemeye başlar dedi.
Öyle kötü bir durumda görmedim dedi sırtı dinleyerek. Bize düşen sabretmek artık
Ben tek bakıyorum. Annem gelemiyor çünkü Kız kardeşim 38. Haftasında ona gidecek doğum içi riske atamıyorum. Ben pert Ben birik evde bende dahil çocuklar hasta.O neymis kiz öyle:) gecmis olsun cnm yardima gelen oluyormu hastayken nasi basediosun?
Valla zor canım teşekkürler.Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun 2 çocukla çok zor anneler hasta olmasıninşallah bir an önce iyileşirsniz
tesekkurler cnm.Geçmiş olsun canım
Size de çok geçmiş olsun
tesekkurler cnimÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Aynen öyle grip ustune influenze onun üstüne üst solunum yolu enfeksiyonu ciğere indi isteÇok geçmiş olsun. Süperenfeksiyonda bir viral enfeksiyon geçirirken başka bir enfeksiyon daha üzerine eklenmiş oluyor. Duble yani acil şifalar didiliyorum
Önceden hasta olunca 2 duble içer yatardim sabah aşırı dinç kalkardim , şimdi hasta olunca ilaç içmek zorunda kalıyorum:)Aynen bende çok özledim neyse çoğu gitti azı kaldı
Aynen öyle canım üst modda yaşıyoruz resmen her şeyi. Bu da benim şanssızlığım herhalde.Enfeksiyonun da süperi varmışçok geçmiş olsun canım
Aynı durum hemen hemen, ciğere inmiş. Bize de on beş dk ara ile Ventolin verin dedi ilkini verdik nefesi düzelmedi. İkincide de düzelmezse hastaneye yatıracak.Yeniden acile gidiyoruz kızlar...
Ben tek bakıyorum. Annem gelemiyor çünkü Kız kardeşim 38. Haftasında ona gidecek doğum içi riske atamıyorum. Ben pert Ben birik evde bende dahil çocuklar hasta.
Valla zor canım teşekkürler.
tesekkurler cnm.
tesekkurler cnim
Aynen öyle grip ustune influenze onun üstüne üst solunum yolu enfeksiyonu ciğere indi iste
Önceden hasta olunca 2 duble içer yatardim sabah aşırı dinç kalkardim , şimdi hasta olunca ilaç içmek zorunda kalıyorum:)
Aynen öyle canım üst modda yaşıyoruz resmen her şeyi. Bu da benim şanssızlığım herhalde.
15 dakika ile verildiğini ilk kez duyuyorum cnm. Bizde cortair daha iyi geldi ventolinden mesela. Antibiyotik öksürük şurubu ventolin+ cortair kullandık. Şimdi acildeyiz birazdan bakacak bakalım ne diycek.Aynı durum hemen hemen, ciğere inmiş. Bize de on beş dk ara ile Ventolin verin dedi ilkini verdik nefesi düzelmedi. İkincide de düzelmezse hastaneye yatıracak.
Rabbim şifa gersin yavrularımıza
İnşallah bitmiştir sizinki ya perişan oldu yavrularımız15 dakika ile verildiğini ilk kez duyuyorum cnm. Bizde cortair daha iyi geldi ventolinden mesela. Antibiyotik öksürük şurubu ventolin+ cortair kullandık. Şimdi acildeyiz birazdan bakacak bakalım ne diycek.
Besin alerjisi birden çıkabiliyor yani daha önce olmamış olması olmayacağı anlamına gelmiyormuş demir ilacı da olabilir ama besin alerjisini de değerlendirin bir gözleyin hangi besinlerden sonra olduğunuKizlar ikidir kuzey'in kakasinsa kan var daha dogrusu bezinde görüyorum. Yani besin alerjisi olsa daha önce verdigim şeyler. Her gün muz veriyorum ondan olabilir mi? Bir de demir ilacini degistirdim, sidefer kullaniyordum bestiron aldim acaba ondan mı?
Çok çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını yaşatmasınGünaydın herkese. Nasıl bir geceydi bilemiyorumBenzer durumu yaşayan olursa anlatmak istiyorum aklının bir köşesinde olur belki bunlar. Gece vücudu soğudu yine ateslenecegini anladim 38 de dolven verecektim bekledim 38 oldu hemen verdim dolveni üstünü çıkardım. Ama ateşi hızla yükselmeye devam etti. 40.1 i görünce Ekini kucagima alip atletiyle balkona çıktım 10 dk falan durduk. İlacını da yeni verdiğim için başka bir ilaç veremedim. Bu arada nöbet belirtisi var mi diye sürekli kontrol edip uyumamasi için sürekli konuştum. 39.5 lara indi hemen soyduk duşa girdik. Ilık su ile 10 dk kadar duşta kaldik duştan çıktığımızda kulak ateşi 37.5 tu. Benim için kritik eşik 40 ti 40 ı görünce antibiyotiğe başladım. Demek ki ciddi bir enfeksiyon var vücudunda ve bunu tolere edemiyor. Gece çok şükür ateslenmedi uyudu dinlendi. Bakalım bugün nasıl geçecek. İlk ciddi ateslenmemizi bu şekilde atlatmış olduk...
Bu arada havale nöbeti belirtileri
-vücutta kasılma
-tek bir yere odaklanarak bakma
-bilinç kaybı
YIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin ki
Biz uzun zamandır yikadigimiz suyu önce.kaynatiyoruz öyle yıkıyoruz su içmeyi çok seviyor fıskiye ile denedik lıkır lıkır içiyor o yüzden kovadan suyla yıkamaya devam ediyoruzkesinlikle olabilir zaten güvenmiyorum hiç musluk sularına
Ya bu benim de aklıma geldi çünkü yaşadığım ilçede de epey salgın durumu var. Her sene şu sulardan çekiyoruz zatenYIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin ki
8200 canım ama 7 kilo iken öyle demişti son kontrolde aynu şekil devam dedi sabah akşam dedi canım bana yoksa tek sefer daha kolay tabi arada akşamı unutuyorumAaa ben toplu veriyordumkac kilo ki bebegin 7 küsür acaba ondan mı? Kilo basina 2 damladir eger oyleyse
Bugün muz vermedim kayisi verdim. 3 kere kakasini yaptı bu sefer kan yoktu. Demir damlasini da verdim. Birkac gun muz vermeyip gözlemlicem, bana kalirsa kabiz oldu.Besin alerjisi birden çıkabiliyor yani daha önce olmamış olması olmayacağı anlamına gelmiyormuş demir ilacı da olabilir ama besin alerjisini de değerlendirin bir gözleyin hangi besinlerden sonra olduğunu
Internette de bi doktorun yorumunu gördüm de kilo başına 2 damla diyordu8200 canım ama 7 kilo iken öyle demişti son kontrolde aynu şekil devam dedi sabah akşam dedi canım bana yoksa tek sefer daha kolay tabi arada akşamı unutuyorum
Bir de erzincanla yakinsiniz. Ordaki sular zaten zehir olmuş çok hastalanan varmış babam öyle söylemiştiYa bu benim de aklıma geldi çünkü yaşadığım ilçede de epey salgın durumu var. Her sene şu sulardan çekiyoruz zaten
Kesinlikle canım ben de o 1 saat arayı ayarlama derdine akşamı unutuyorum bazenInternette de bi doktorun yorumunu gördüm de kilo başına 2 damla diyordukimisi 1 diyo kimisi 2 diyo ben de 2 damla tek seferde veririm ya. Çok zor oluyor. Süt ürünleriyle arasinda 1 saat olmasi lazım. Bunu ayarlamak benim için çok zor oluyor. Yaptigim çoğu mamada ya süt ya yoğurt oluyor, üstüne emiyor da 2 kere ayarlamak işkence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?