2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlarr ne kadar zordu ya
İnsan beyni hemen sıfırlıyor ya izlerken aa dedim böyleydi cidden bir de ben yastıksız emziremiyordum her seferinde emzirme yastığı al altına destek yastık koy alarm kur 2 saatte bir emzir gaz çıkar oy oyy , yeni hamilelere çok şefkatle bakıyorum içimden ah cnm neler çekeceksin haberin yok diyorum

Cnm bnm keşke hiç yaşamasaydınız ama hepimiz yaşayacağız bu ateş olayını bir noktada o yüzden deneyimlerin çok kıymetli teşekkürler bu nöbet belirtilerini hiç bilmiyordum, Ekin meleğimin bugün geçecek ateşi de inşallah, çok soğukkanlı ve bilinçli davranmışsınız ne güzel.
Hamileyken ilk yardım videoları da izleyemiyordum kafamda canlandıkça ağlıyordum Doğumdan sonra izledim hep ama yanığı fln bilmiyorum hepsine tek tek bakcağım.
Kizlaarrr bugun benim oglum eliyle gel gel yaparak "gel" dedi
Ayy ne tatlıdır şimdi onun sesi yerim bizimkinde eliyle gel gel var ama görüntü var ses yok daha bekliyorum ben de heyecanla

Ben de aynı 2 saatte 1 alarm kuruyordum, emzirme yastigi olmadan emziremiyordum 1 memeyi 20 dakikada anca emiyordu etti mi 40 dk zaten geriye uyumak için ne kaldi ki bir teyze vardı burda beni durdurdu dedi ki 1 çocuk 1 dert benim 7 çocuğum var başımda 7 tane dert var sen yine iyisin

Kayisi armut verdim bugün, yapti kakasini aslında her gün yapiyordu ama sanirim zorlaniyordu. Demir damlasi verdigim gün basima geldi o yüzden ondan mı acaba dedim. Sen kilo basina kac damla bestiron veriyosun
Sabah 7 akşam 7 damla dedi canım doktorumuz

Sağol canım şükür bugün ateş olmadı geceyi de çıkarırsak tamamdır hahahah ağlamana çok güldüm hormonlar işte

MelodiminEsi ne yaptiniz canim?Doktor ne soyledi
Canım düşünüp sorduğun için teşekkür ederim. Kan değerleri güzel fakat boğazında hafif kızarıklık var sanırım yeni başlamış çünkü pazartesi günü yoktu.
Viral olduğu için ilaçlarını değiştirdi. Ateş olursa diye minseo nun bahsettiği fitilden yazdı.
Hiçbir şey yemediğini belirttim iyileşince tekrar yemeye başlar dedi.
Öyle kötü bir durumda görmedim dedi sırtı dinleyerek. Bize düşen sabretmek artık

Iyi canim sevindim ya sivi alimina falan bakiyorlar canim demek iyi kotu besliyorsan sivi alimi iyidir yoksa serum vs baglayalim derdi. Evet tabi ki iylesince yiyecek hep oyle gitmez hatta bak istahi daha cok acilacak

Yeniden acile gidiyoruz kızlar...
O neymis kiz öyle:) gecmis olsun cnm yardima gelen oluyormu hastayken nasi basediosun?
Ben tek bakıyorum. Annem gelemiyor çünkü Kız kardeşim 38. Haftasında ona gidecek doğum içi riske atamıyorum. Ben pert Ben birik evde bende dahil çocuklar hasta.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun 2 çocukla çok zor anneler hasta olmasın inşallah bir an önce iyileşirsniz
Valla zor canım teşekkürler.
Geçmiş olsun canım

Size de çok geçmiş olsun
tesekkurler cnm.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
tesekkurler cnim
Çok geçmiş olsun. Süperenfeksiyonda bir viral enfeksiyon geçirirken başka bir enfeksiyon daha üzerine eklenmiş oluyor. Duble yani acil şifalar didiliyorum
Aynen öyle grip ustune influenze onun üstüne üst solunum yolu enfeksiyonu ciğere indi iste
Aynen bende çok özledim neyse çoğu gitti azı kaldı
Önceden hasta olunca 2 duble içer yatardim sabah aşırı dinç kalkardim , şimdi hasta olunca ilaç içmek zorunda kalıyorum:)
Enfeksiyonun da süperi varmış çok geçmiş olsun canım
Aynen öyle canım üst modda yaşıyoruz resmen her şeyi. Bu da benim şanssızlığım herhalde.

Aynı durum hemen hemen, ciğere inmiş. Bize de on beş dk ara ile Ventolin verin dedi ilkini verdik nefesi düzelmedi. İkincide de düzelmezse hastaneye yatıracak.
Rabbim şifa gersin yavrularımıza

Aynı durum hemen hemen, ciğere inmiş. Bize de on beş dk ara ile Ventolin verin dedi ilkini verdik nefesi düzelmedi. İkincide de düzelmezse hastaneye yatıracak.
Rabbim şifa gersin yavrularımıza
15 dakika ile verildiğini ilk kez duyuyorum cnm. Bizde cortair daha iyi geldi ventolinden mesela. Antibiyotik öksürük şurubu ventolin+ cortair kullandık. Şimdi acildeyiz birazdan bakacak bakalım ne diycek.

15 dakika ile verildiğini ilk kez duyuyorum cnm. Bizde cortair daha iyi geldi ventolinden mesela. Antibiyotik öksürük şurubu ventolin+ cortair kullandık. Şimdi acildeyiz birazdan bakacak bakalım ne diycek.
İnşallah bitmiştir sizinki ya perişan oldu yavrularımız

Besin alerjisi birden çıkabiliyor yani daha önce olmamış olması olmayacağı anlamına gelmiyormuş demir ilacı da olabilir ama besin alerjisini de değerlendirin bir gözleyin hangi besinlerden sonra olduğunu
Çok çok geçmiş olsun Rabbım tekrarını yaşatmasın
YIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin ki

kesinlikle olabilir zaten güvenmiyorum hiç musluk sularına
Biz uzun zamandır yikadigimiz suyu önce.kaynatiyoruz öyle yıkıyoruz su içmeyi çok seviyor fıskiye ile denedik lıkır lıkır içiyor o yüzden kovadan suyla yıkamaya devam ediyoruz

YIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin ki
Ya bu benim de aklıma geldi çünkü yaşadığım ilçede de epey salgın durumu var. Her sene şu sulardan çekiyoruz zaten

Aaa ben toplu veriyordum kac kilo ki bebegin 7 küsür acaba ondan mı? Kilo basina 2 damladir eger oyleyse
8200 canım ama 7 kilo iken öyle demişti son kontrolde aynu şekil devam dedi sabah akşam dedi canım bana yoksa tek sefer daha kolay tabi arada akşamı unutuyorum

Besin alerjisi birden çıkabiliyor yani daha önce olmamış olması olmayacağı anlamına gelmiyormuş demir ilacı da olabilir ama besin alerjisini de değerlendirin bir gözleyin hangi besinlerden sonra olduğunu
Bugün muz vermedim kayisi verdim. 3 kere kakasini yaptı bu sefer kan yoktu. Demir damlasini da verdim. Birkac gun muz vermeyip gözlemlicem, bana kalirsa kabiz oldu.

8200 canım ama 7 kilo iken öyle demişti son kontrolde aynu şekil devam dedi sabah akşam dedi canım bana yoksa tek sefer daha kolay tabi arada akşamı unutuyorum
Internette de bi doktorun yorumunu gördüm de kilo başına 2 damla diyordu kimisi 1 diyo kimisi 2 diyo ben de 2 damla tek seferde veririm ya. Çok zor oluyor. Süt ürünleriyle arasinda 1 saat olmasi lazım. Bunu ayarlamak benim için çok zor oluyor. Yaptigim çoğu mamada ya süt ya yoğurt oluyor, üstüne emiyor da 2 kere ayarlamak işkence

Ya bu benim de aklıma geldi çünkü yaşadığım ilçede de epey salgın durumu var. Her sene şu sulardan çekiyoruz zaten
Bir de erzincanla yakinsiniz. Ordaki sular zaten zehir olmuş çok hastalanan varmış babam öyle söylemişti

Kesinlikle canım ben de o 1 saat arayı ayarlama derdine akşamı unutuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…