2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Off o kadar haklısın ki. Aralarindan sadece hemlick manevrasini ve kalp masajini biliyorum. Bugün diğerlerine de bakicam

Pazartesi bakmıştı doktor kulağına ve boğazına. Bilmiyorum kendi haline bıraksak daha mı mantıklı acaba? Çok gazla balgamı var onda mide bulantısı yapıyor ve yemesine engel oluyor

Ateşi düşmüyor. Sürekli müdahale ediyoruz yoksa fırlar. Bugün şehir değiştirip kendi doktorumuza gideceğiz assla ne süt ne mama içiyor. Ek gıdadan çoktan geçtim zaten
Canim arkadasimin oglu gecen gub boyle oldu idrar yolu enfeksiyonu cikti. Sen sunnet ettirmis miydin. Allah yardimciniz olsun canim gecen gun aynisini yasadim cok zorbizde ates yoktu isal kusma

Canim arkadasimin oglu gecen gub boyle oldu idrar yolu enfeksiyonu cikti. Sen sunnet ettirmis miydin. Allah yardimciniz olsun canim gecen gun aynisini yasadim cok zorbizde ates yoktu isal kusma
Sünnet ettirmiştik. Bi gidelim bakalım kendi doktorumuz daha iyi ilgilenir. Şu an ateşini düşürdük yolda napıcaz bilmiyorum hiç
MelodiminEsi Adini da ogrendim ruyamda
Kız hiç gülesim yoktu Allah seni iyi etsin neymiş adım

Pazartesi bakmıştı doktor kulağına ve boğazına. Bilmiyorum kendi haline bıraksak daha mı mantıklı acaba? Çok gazla balgamı var onda mide bulantısı yapıyor ve yemesine engel oluyor
Balgam da zor ya onlar bizim gibi kolay atamıyor. Nebülizatör çok işe yarıyor %3 lük hipertonik al eczaneden nebülizatöre koy yaklaşık 20-30 dk maske ile solut sonra kucağına al hani boğazında kalınca kolumuza yatırıp sırtına vururuz ya aynı o şekilde hafif hareketlerle elini dua eder dibi yapıp aşağıdan yukarı pat pat pat vur bi 5 dk kadar balgamı çıkarmasında çok faydasını görürsün

İnanır mısın pazartesiden beri günde altı defa yapıyoruz çaresiz durumdayım şu an

Sünnet ettirmiştik. Bi gidelim bakalım kendi doktorumuz daha iyi ilgilenir. Şu an ateşini düşürdük yolda napıcaz bilmiyorum hiç

Kız hiç gülesim yoktu Allah seni iyi etsin neymiş adım
ZuhalCanim size balgam icin ilac verir, mide bulantisi icin bize mitosin vermisti.

Canim Yigit maskeye izin vermiyor ben de agizlik olani veriyorum sen biliyor musun agizlik olani agzina sokuyor o sekilde oluyor sanirim ben de uzaktan maskesiz de veriyorum buhari

ZuhalCanim size balgam icin ilac verir, mide bulantisi icin bize mitosin vermisti.
Neyseki Zuhal değilim oof bilmiyorum canım ya valla feleğim şaştı pazartesiden beri. Bi gidelim bakalım ne diyecek ne yapacak ne verirse versin yeter ki iyi olsun kuzum

Canım kuzum benim hemen geçip gitsin inşallah

Canim Yigit maskeye izin vermiyor ben de agizlik olani veriyorum sen biliyor musun agizlik olani agzina sokuyor o sekilde oluyor sanirim ben de uzaktan maskesiz de veriyorum buhari
Evet canım Ekin yeni doğduğunda ben de o şekilde veriyordum. İlaçta konuyor ya ona ağzın içine direk konarakta kullanılabiliyor

İlaç vermedi mi doktor cabım kime gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…