2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Minicik dişleriyle elimi kolumu kapıyor görseniz bunları bende veriyorum aslında ama öyle çok yemiyor sanki. Daha erken mi acaba. Zamanla artar dimi. Yeni alışıyor neticede. Peynir hiç vermedim henüz.

Bir de erzincanla yakinsiniz. Ordaki sular zaten zehir olmuş çok hastalanan varmış babam öyle söylemişti
Yok canım biz ordan uzağız ama hiçbir yerdeki sular temiz değil ki biz içme suyunu ayrı alırız. Acaba banyo yaparken yuttuğuyla mı kaptı çünkü başka türlüsü aklıma gelmiyor benim de
Minicik dişleriyle elimi kolumu kapıyor görseniz bunları bende veriyorum aslında ama öyle çok yemiyor sanki. Daha erken mi acaba. Zamanla artar dimi. Yeni alışıyor neticede. Peynir hiç vermedim henüz.
Zamanla sevdiği şeyleri daha iyi öğrenirsiniz yemesi de artar mutlaka

Yok canım biz ordan uzağız ama hiçbir yerdeki sular temiz değil ki biz içme suyunu ayrı alırız. Acaba banyo yaparken yuttuğuyla mı kaptı çünkü başka türlüsü aklıma gelmiyor benim de
canım mikrobik bir şey olsa ishal kusma ateş olur. ama senin oğlunda balgam var ciğerleri etkilenmiş ateşte var muhtemelen grip geçiriyor ya da fena üşütmüş bu arada bronşiolit olabilir mi bununla alakalı dr bir şey dedi mi ? googledan semptomlarına bir bak istersen

Tam olarak hepsi var bizde iki hastalık birleşmiş. Yoksa daha önce yine grip olmuştu ilaçsız güzelce atlattı çocuğum. Bu nasıl nerden bu kadar hastalık kaptı anlamadım asla Bu gece ateşi olmadı çok şükür ve gece emdi

İshal kusma da var mi ? Hay allah Emmesi güzel gelişme demek ki iyileşme sürecine girmiş

Cok zor Allah im sifa versin canim

Kızlar ben adet olmadım hala yaa test yaptım herhangi bir şey yok. Hangi aşamada doktorla iletişime geçsem acaba, gecikmenin 2. günü bugün
Sanirim duzene girmedik henuz. Benimde 22sinde olmam lazim. Heyecanla bekliyorum ( Akilvar 3.mu var deme kesin aklindan gecer senin )

İshal kusma da var mi ? Hay allah Emmesi güzel gelişme demek ki iyileşme sürecine girmiş
İshal antibiyotiğin etkisi dedi doktorumuz. Öyle abartı bir şey yok çok şükür. Evet iyileşme aşamasında ama bu boğaz iyileşmesi ve öksürük uzun soluklu olacak
Gece güzel emdi. Sabah altıda ve dokuz buçukta emdi şimdi yine emmek istedi sanırım toparlıyor
Siz nasılsınız?

Rheaa nasılsınız? Tüm gece aklımdaydın ara ara girip baktım yazmamışsın inşallah iyisinizdir

pcfl cnm şimdi doktor kontrolünden geldik newwit damlanın diş kararttığını duyduğumu söyledim meyveye karıştırıp ver dedi, muhallebilere karıştırayım dedim yok dedi kalsiyumla demir birlikte olmaz meyveleri ezip katarsan diş boyamaz dedi aklında olsun cnm.

Tamam canim tesekkur ederim

Sanirim duzene girmedik henuz. Benimde 22sinde olmam lazim. Heyecanla bekliyorum ( Akilvar 3.mu var deme kesin aklindan gecer senin )

Öyle mi diyorsun canım :/ benim normalde saat gibidir, son 1 yıldır erken olurdu gecikmezdi hiç ( o zaman da gebelik istiyoruz ya aksi gibi erken gelirdi )

Çok geçmiş olsun canım öksürük can sıksa da bir şekilde vücuttan patojenleri atma şekli. İshal de aynı şekilde. Ihlamur dene mutlaka, sıcak sıcak iyi gelir. Varsa keçiboynuzu pekmezi iyi gelir aynı şekilde. Bir de ben öksürük olduğunda göğsüne ya da sırtına sabunlu havlu koyarım, onun da işe yaradığını düşünüyorum araştırabilirsin netten.
Allah acil şifalar versin tüm hasta kuzulara

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun mutlaka deneyeceğim. Ah bir ağzını açsa pekmez olmaz mı hep aklımda vereceğim de şu an en azından emmeye başladı. Bu bile beni sevindiriyor

İnşallah hızlıca geçer öksürükte biz de toparladık sayılır dün gece 38 oldu ateşi ama daha fazla yükselmeden düştü hali keyfi yerinde çok şükür, ama inanılmaz bir salya durumu var emzik emerken bile salyası akıyor yeni dişler yakında patlayacak sanırım onun huzursuzluğu mevcut

Aman olmasın ateş en korktuğum şey. Ah kuzum ya kim bilir ne kadar acı çekiyor patlasın da rahatlasın bizde gelen giden yok daha da zaman varmış diş için.

Canım hiç el ayak ağız hastalığı ihmalini değerlendirdiniz mi? Benim 2 çocuğumda geçirdi, kızımın avuçiçi ve ağzında aft gibi şeyler olmuştu. Böyle günlerce yüksek ateş ( maşallah sizin ateş o kadar değil)

Oğlumda döküntü olmadı ama tek belirti ateşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…