2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allq allaa hicbir semptom yok bitek ateşimi vardi ay allah korusun 40⁰ yi gorsem elim ayagim titrer iyi düşürmüşsunuz cok sukur

C
CAnim yerlerde surunuyorlar vs her sey agizlarinda cok normal yani boyle hastalanmalari. Ama sen idrar yollarina baktirsaydin keske dun simdi antibiyotik kullandin test yapsan cikmaz

Çok geçmiş olsun tekrardan canim. Çok kötü bir durum keşke hiç ateşlenmeseler ama bu durumlara alışmamız gerekiyormuş. 40 üstü de çok fazla nasil bir enfeksiyon bu? Corona oldugumuzda bile 40 olmamıştı umarım bir daha ateşlenme olmaz, yazdıkların benim de aklima kazindi. O an paniklememek gerekiyor çoğu kişi bunu başaramaz ben de dahildim ama artık alışmamız gerekiyor inşallah bugün bir sorun olmaz da tamamen atlatmıştır

C

CAnim yerlerde surunuyorlar vs her sey agizlarinda cok normal yani boyle hastalanmalari. Ama sen idrar yollarina baktirsaydin keske dun simdi antibiyotik kullandin test yapsan cikmaz
canım idrar yolu da olsa aynı ilacı verecekler zaten o yüzden uğraşmak istemedim açıkçası ama ben bakteriyel bir şey olduğunu düşünüyorum. bol su içiyor mama veriyorum bakalım inşallah hızlıca toparlanır

sorma ben de ilk kez yaşıyorum. korona oldum ben de böyle ateşlenmedim. kötü bir bakteri girdi bence vücuduna ve evet illa ki bu tarz durumlar yaşayacağız soğukkanlı olup doğru müdahaleler yapmak çok önemli. benim annem aşırı panik, dün burda kal dediler kalmadım o yüzden eve gittim onların paniği beni daha çok strese sokuyor

Evet canim ayni verirlerde hani nedeni bilirsin diye. Neyse.minik kusumuz iyi olsun da antibiyotik etkisini hemen gostermeye baslamistir zaten

aynen öyle tek semptom ateş
Ya canim Cinar 1 ay oncesi 40 derece ates gorduk yani.ilk defa titredi nasil korktum havale gecirecek falan ilik dus vs hic biri fayda etmedi. Geceydi esime direk acile dedim neyse gitmisler kucuk kizariklik var bogazda o kucuk sey bu denli ates yapar mi anlamadim. Bu titremede mi kasilmaya giriyor

hayır canım titreme normal sıtma oluyor işte ateş öncesi olur ya 2 yorgan örtsen ısınamazsın onlarda da aynısı. yüksek ateş habercisi o titreme elleri ayakları da buz gibi olur kasılma nöbeti çok farklı anlamaman imkansız, allah kimseye yaşatmasın

Çok gecmis olsun tekrardan kuşum benim bu konuda panik olmamak büyük başarı bence ben sanırım hemen panik olurum soğuk kanlılık önemli

Çok gecmis olsun tekrardan kuşum benim bu konuda panik olmamak büyük başarı bence ben sanırım hemen panik olurum soğuk kanlılık önemli
sağol canım inşallah ufak hastalıklarla büyürler allah beterinden korusun sen panik olursan doğru karar veremez ve hızlı hareket edemezsin öyle düşün. o an bebek en çok sana ihtiyaç duyuyor inan hep kucağımdaydı kucağımda sakinleşti babasını bile istemedi mecbur sakin kalıyorsun bebeğin için

MelodiminEsi canim sizde durumlar nasil?dun gece yine ruyalarimdaydinOglunu hastaneye goturmustunuz gece
Ateşi düşmüyor. Sürekli müdahale ediyoruz yoksa fırlar. Bugün şehir değiştirip kendi doktorumuza gideceğiz assla ne süt ne mama içiyor. Ek gıdadan çoktan geçtim zaten

Kızlar bu arada her anne-babanın temel ilk yardım adımlarını mutlaka bilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnternet bu konuda büyük veli nimet lütfen ihmal etmeyin bilgi sahibi olun ilk yardımın önemi çok çok büyük. Özellikle şunları herkesin bilmesi gerekli diye düşünüyorum.

-Yanıkta ilk yardım
-Kanamalı yaralanma ilk yardım
-Kırık ve çıkıklarda ilk yardım
-Baş darbesi alınan durumlarda ne yapılmalı ? Baygınlık varsa nasıl müdahele edilmeli ?
-Havale belirtileri ve ilk yardımı
-Bebek ve çocuklarda hemlick manevrası
-Bebeklere suni teneffüs
-Bebeklere kalp masajı

Ateşi düşmüyor. Sürekli müdahale ediyoruz yoksa fırlar. Bugün şehir değiştirip kendi doktorumuza gideceğiz assla ne süt ne mama içiyor. Ek gıdadan çoktan geçtim zaten
boğaz enfeksiyonu olabilir yemek reddi varsa bence de götürün bi kontrol etsin boğazlarına bakmışlar mıydı ? bu arada inatçı bir ateş olsa şimdiye fırlardı bence çünkü ne kadar ilaç verirsen ver fırlayacak olan ateş fırlıyor

YIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin ki

YIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin ki
kesinlikle olabilir zaten güvenmiyorum hiç musluk sularına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…