Allq allaa hicbir semptom yok bitek ateşimi vardi ay allah korusun 40⁰ yi gorsem elim ayagim titrer iyi düşürmüşsunuz cok sukurçok hızlı yükselmesi kötü oldu. önceki ateşlerinde hiç böyle değildi mesela o yüzden ilacın yetersiz kaldığını düşünüyorum ben de. bu arada 39-40 derecede fitil öneriyor doktorlar ama ben dolven vermiş bulundum o yüzden uygulamadım
aynen öyle tek semptom ateşAllq allaa hicbir semptom yok bitek ateşimi vardi ay allah korusun 40⁰ yi gorsem elim ayagim titrer iyi düşürmüşsunuz cok sukur
CAnim yerlerde surunuyorlar vs her sey agizlarinda cok normal yani boyle hastalanmalari. Ama sen idrar yollarina baktirsaydin keske dun simdi antibiyotik kullandin test yapsan cikmazHiç anlamadım evde hasta olan hiç kimse yok canım. Elleri ve eşyaları hep ağzına sokuyor mikrobik gibi geliyor bana. Çünkü boğaz ve kulaklar temiz grip belirtileri yok. Umarım kimse yaşamaz ama yaşarsa da evde yapılan ilk yardımın önemi çok büyük. Yaptıklarımıza rağmen düşmeseydi ateşi o zaman acile götürecektim.
Çok geçmiş olsun tekrardan canim. Çok kötü bir durum keşke hiç ateşlenmeseler ama bu durumlara alışmamız gerekiyormuş. 40 üstü de çok fazla nasil bir enfeksiyon bu? Corona oldugumuzda bile 40 olmamıştıGünaydın herkese. Nasıl bir geceydi bilemiyorumBenzer durumu yaşayan olursa anlatmak istiyorum aklının bir köşesinde olur belki bunlar. Gece vücudu soğudu yine ateslenecegini anladim 38 de dolven verecektim bekledim 38 oldu hemen verdim dolveni üstünü çıkardım. Ama ateşi hızla yükselmeye devam etti. 40.1 i görünce Ekini kucagima alip atletiyle balkona çıktım 10 dk falan durduk. İlacını da yeni verdiğim için başka bir ilaç veremedim. Bu arada nöbet belirtisi var mi diye sürekli kontrol edip uyumamasi için sürekli konuştum. 39.5 lara indi hemen soyduk duşa girdik. Ilık su ile 10 dk kadar duşta kaldik duştan çıktığımızda kulak ateşi 37.5 tu. Benim için kritik eşik 40 ti 40 ı görünce antibiyotiğe başladım. Demek ki ciddi bir enfeksiyon var vücudunda ve bunu tolere edemiyor. Gece çok şükür ateslenmedi uyudu dinlendi. Bakalım bugün nasıl geçecek. İlk ciddi ateslenmemizi bu şekilde atlatmış olduk...
Bu arada havale nöbeti belirtileri
-vücutta kasılma
-tek bir yere odaklanarak bakma
-bilinç kaybı
canım idrar yolu da olsa aynı ilacı verecekler zaten o yüzden uğraşmak istemedim açıkçası ama ben bakteriyel bir şey olduğunu düşünüyorum. bol su içiyor mama veriyorum bakalım inşallah hızlıca toparlanırC
CAnim yerlerde surunuyorlar vs her sey agizlarinda cok normal yani boyle hastalanmalari. Ama sen idrar yollarina baktirsaydin keske dun simdi antibiyotik kullandin test yapsan cikmaz
sorma ben de ilk kez yaşıyorum. korona oldum ben de böyle ateşlenmedim. kötü bir bakteri girdi bence vücudunaÇok geçmiş olsun tekrardan canim. Çok kötü bir durum keşke hiç ateşlenmeseler ama bu durumlara alışmamız gerekiyormuş. 40 üstü de çok fazla nasil bir enfeksiyon bu? Corona oldugumuzda bile 40 olmamıştıumarım bir daha ateşlenme olmaz, yazdıkların benim de aklima kazindi. O an paniklememek gerekiyor çoğu kişi bunu başaramaz ben de dahildim ama artık alışmamız gerekiyor inşallah bugün bir sorun olmaz da tamamen atlatmıştır
hayra çıksın neden melodi yi görüyorsun acabaMelodiminEsi canim sizde durumlar nasil?dun gece yine ruyalarimdaydin Oglunu hastaneye goturmustunuz gece
Evet canim ayni verirlerde hani nedeni bilirsin diye. Neyse.minik kusumuz iyi olsun da antibiyotik etkisini hemen gostermeye baslamistir zatencanım idrar yolu da olsa aynı ilacı verecekler zaten o yüzden uğraşmak istemedim açıkçası ama ben bakteriyel bir şey olduğunu düşünüyorum. bol su içiyor mama veriyorum bakalım inşallah hızlıca toparlanır
Kafayi taktim kadinahayra çıksın neden melodi yi görüyorsun acaba
Ya canim Cinar 1 ay oncesi 40 derece ates gorduk yani.ilk defa titredi nasil korktum havale gecirecek falan ilik dus vs hic biri fayda etmedi. Geceydi esime direk acile dedim neyse gitmisler kucuk kizariklik var bogazda o kucuk sey bu denli ates yapar mi anlamadim. Bu titremede mi kasilmaya giriyoraynen öyle tek semptom ateş
hayır canım titreme normal sıtma oluyor işte ateş öncesi olur ya 2 yorgan örtsen ısınamazsın onlarda da aynısı. yüksek ateş habercisi o titremeYa canim Cinar 1 ay oncesi 40 derece ates gorduk yani.ilk defa titredi nasil korktum havale gecirecek falan ilik dus vs hic biri fayda etmedi. Geceydi esime direk acile dedim neyse gitmisler kucuk kizariklik var bogazda o kucuk sey bu denli ates yapar mi anlamadim. Bu titremede mi kasilmaya giriyor
Çok gecmis olsun tekrardan kuşum benim bu konuda panik olmamak büyük başarı bence ben sanırım hemen panik olurum soğuk kanlılık önemliHiç anlamadım evde hasta olan hiç kimse yok canım. Elleri ve eşyaları hep ağzına sokuyor mikrobik gibi geliyor bana. Çünkü boğaz ve kulaklar temiz grip belirtileri yok. Umarım kimse yaşamaz ama yaşarsa da evde yapılan ilk yardımın önemi çok büyük. Yaptıklarımıza rağmen düşmeseydi ateşi o zaman acile götürecektim.
sağol canım inşallah ufak hastalıklarla büyürler allah beterinden korusunÇok gecmis olsun tekrardan kuşum benim bu konuda panik olmamak büyük başarı bence ben sanırım hemen panik olurum soğuk kanlılık önemli
bu gece beni görürsün belkiKafayi taktim kadina
Ateşi düşmüyor. Sürekli müdahale ediyoruz yoksa fırlar. Bugün şehir değiştirip kendi doktorumuza gideceğizMelodiminEsi canim sizde durumlar nasil?dun gece yine ruyalarimdaydin Oglunu hastaneye goturmustunuz gece
boğaz enfeksiyonu olabilir yemek reddi varsa bence de götürün bi kontrol etsin boğazlarına bakmışlar mıydı ? bu arada inatçı bir ateş olsa şimdiye fırlardı bence çünkü ne kadar ilaç verirsen ver fırlayacak olan ateş fırlıyorAteşi düşmüyor. Sürekli müdahale ediyoruz yoksa fırlar. Bugün şehir değiştirip kendi doktorumuza gideceğizassla ne süt ne mama içiyor. Ek gıdadan çoktan geçtim zaten
YIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin kiHiç anlamadım evde hasta olan hiç kimse yok canım. Elleri ve eşyaları hep ağzına sokuyor mikrobik gibi geliyor bana. Çünkü boğaz ve kulaklar temiz grip belirtileri yok. Umarım kimse yaşamaz ama yaşarsa da evde yapılan ilk yardımın önemi çok büyük. Yaptıklarımıza rağmen düşmeseydi ateşi o zaman acile götürecektim.
kesinlikle olabilir zaten güvenmiyorum hiç musluk sularınaYIkiyoruz bebekleri ister istemez agizlarina musluk suyu da kaçıyor belki o sebepten de olabilir. Musluk suları temiz değil sonuçta ama ona da kimse engel olamaz ne yapabilirsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?