Ay arkadaşım çok geç döndüm kusurabakma ben 20 aldım. Çünkü ayaklı tulumlarının üzerinden giydiririm dedim. O tulumlar da muflon, polar gibi olduğu için büyük bedeni aldımYa bayıldım buna kaç numara aldın? 19 mu 20mi arada kaldım.
Mamma Emada Bebek Bisküvisi 2x150 gr Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar ya forumda arattım ama bulamadım içeriği temiz hangi bebek bisküvisi markasından memnun kalmıştınız? Birtane marka için çok sert taş gibi ezilmiyor falan yazılmıştı sanki?
Canım benim az da olsa eskiden düzensizdi şimdi daha da düzensizKızlar ben adet olmadım hala yaatest yaptım herhangi bir şey yok. Hangi aşamada doktorla iletişime geçsem acaba, gecikmenin 2. günü bugün
yok canım herhangi bir döküntü ağız yarası mevcut değil, dünCanım hiç el ayak ağız hastalığı ihmalini değerlendirdiniz mi? Benim 2 çocuğumda geçirdi, kızımın avuçiçi ve ağzında aft gibi şeyler olmuştu. Böyle günlerce yüksek ateş ( maşallah sizin ateş o kadar değil)
Oğlumda döküntü olmadı ama tek belirti ateşti
mamma canım. makarna lütfen çok sertmişKızlar ya forumda arattım ama bulamadım içeriği temiz hangi bebek bisküvisi markasından memnun kalmıştınız? Birtane marka için çok sert taş gibi ezilmiyor falan yazılmıştı sanki?
Canım benim az da olsa eskiden düzensizdi şimdi daha da düzensizama doğumdan sonra bir yıl normal diyorlar bende cok araştırmıştım iki ay olmadım ilk reglden sonra cok korktum ama normalmiş
Çok tatlıymış şimdi giysin diye mi aldın canım ? Bebişlerin ayak numaraları nasıl kızlar ? Ekine şuan 17 numara girmiyor meselaKızlar ayakkabılardan konuşulmuştu ben bunu aldım dayanamadım inşallah güzeldirfiyatı da cok iyi modelini de cok sevdim evde kobra murat ın torunu gibi dolanıyoruz ama olsun bizde az Arnavut değiliz yaniiiii
Skechers Küçük Kız Çocuk Gold Spor Ayakkabı
yok canım herhangi bir döküntü ağız yarası mevcut değil, dünsessizmanifesto nun da dediği odaksız ateş tablosuna çok uyuyordu bizim durumumuz bu da sebebi belli olmayan enfeksiyonlardan kaynaklı oluyormuş. Doktor 3 günün sonunda ateş devam ederse tekrar getirin demişti, ama geçti şükür şimdi. Baktım şimdi googledan biz de bir tek ateş vardı
El Ayak Hastalığı Belirtileri Nelerdir?
- Ateş
- Boğaz ağrısı
- Dil, diş etleri ve yanakların iç kısmında kabarcık şeklinde lezyonlar.
- Avuç içi ve ayak tabanlarında döküntü
- Bebek ve küçük çocuklarda huzursuzluk.
- İştah kaybı
- Yutma zorluğu.
- Burun akıntısı
mamma canım. makarna lütfen çok sertmiş
Aaa benden önce 3. yu yapacaksinSanirim duzene girmedik henuz. Benimde 22sinde olmam lazim. Heyecanla bekliyorum( Akilvar 3.mu var deme kesin aklindan gecer senin )
Evet canım 17 almıştım olur diye ama 18 göndermişlerÇok tatlıymış şimdi giysin diye mi aldın canım ? Bebişlerin ayak numaraları nasıl kızlar ? Ekine şuan 17 numara girmiyor mesela
İyiyiz cnm çocukların mizmizliklarindan girip bakamıyorum. Doktor ilaçları kesti. Öksürük devam ediyor. Kendi öksürüp balgamı kendi atsın dedi. Sadece hipertonik nebul yapacağız gün içerisinde ve uyurken o kadar. Öksürük uzun süre devam eder endişe etmeyin arttığında veya ateş kusma eklenirse yeniden gelin dedi.Rheaa nasılsınız? Tüm gece aklımdaydın ara ara girip baktım yazmamışsın inşallah iyisinizdir
Hazir 3. Demişken akşam benim bebe tutturdu anne ben yeni kardeş istiyorum birsuru istiyorum diyeAaa benden önce 3. yu yapacaksinBen vazgectim 3. den sana devrettim
Sizin nasıl oldu ufaklık? Toparladı mi iyi geldi mi ventolin biraz ?Aynı durum hemen hemen, ciğere inmiş. Bize de on beş dk ara ile Ventolin verin dedi ilkini verdik nefesi düzelmedi. İkincide de düzelmezse hastaneye yatıracak.
Rabbim şifa gersin yavrularımıza
Merhaba canım ben pazartesiden beri hastayım, ateş düşmeyen bir şekilde. Maalesef hastaneler artık kovit testi yapmıyor, özel labaratuvarda yaptırdım pozitifim en kötü yanı 7 aylık oğlum da hasta oldu bu sabah 38.5 ates ileyok canım herhangi bir döküntü ağız yarası mevcut değil, dünsessizmanifesto nun da dediği odaksız ateş tablosuna çok uyuyordu bizim durumumuz bu da sebebi belli olmayan enfeksiyonlardan kaynaklı oluyormuş. Doktor 3 günün sonunda ateş devam ederse tekrar getirin demişti, ama geçti şükür şimdi. Baktım şimdi googledan biz de bir tek ateş vardı
El Ayak Hastalığı Belirtileri Nelerdir?
- Ateş
- Boğaz ağrısı
- Dil, diş etleri ve yanakların iç kısmında kabarcık şeklinde lezyonlar.
- Avuç içi ve ayak tabanlarında döküntü
- Bebek ve küçük çocuklarda huzursuzluk.
- İştah kaybı
- Yutma zorluğu.
- Burun akıntısı
mamma canım. makarna lütfen çok sertmiş
Canım okuyamadım ama kovit testi yapıldı mı? Çünkü ben de kovitmisim oğlana geçtiYeniden acile gidiyoruz kızlar...
Ben tek bakıyorum. Annem gelemiyor çünkü Kız kardeşim 38. Haftasında ona gidecek doğum içi riske atamıyorum. Ben pert Ben birik evde bende dahil çocuklar hasta.
Valla zor canım teşekkürler.
tesekkurler cnm.
tesekkurler cnim
Aynen öyle grip ustune influenze onun üstüne üst solunum yolu enfeksiyonu ciğere indi iste
Önceden hasta olunca 2 duble içer yatardim sabah aşırı dinç kalkardim , şimdi hasta olunca ilaç içmek zorunda kalıyorum:)
Aynen öyle canım üst modda yaşıyoruz resmen her şeyi. Bu da benim şanssızlığım herhalde.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hemen iyileşirsiniz suçlu hissetme canım çünkü bu bebeklere en yakın olan biziz ne kadar uzak durabiliriz böyle yapıp daha da kötü olma lütfenMerhaba canım ben pazartesiden beri hastayım, ateş düşmeyen bir şekilde. Maalesef hastaneler artık kovit testi yapmıyor, özel labaratuvarda yaptırdım pozitifim en kötü yanı 7 aylık oğlum da hasta oldu bu sabah 38.5 ates ileşuan kendimi çok suçlu hissediyorum
Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesefSizin nasıl oldu ufaklık? Toparladı mi iyi geldi mi ventolin biraz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?