2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya forumda arattım ama bulamadım içeriği temiz hangi bebek bisküvisi markasından memnun kalmıştınız? Birtane marka için çok sert taş gibi ezilmiyor falan yazılmıştı sanki?

Ben bundan çok memnunum arkadaşım, benim oğlumda süt alerjisi vardı. Açma durumundayız şuan o yüzden hem sür alerjisi bisküvisi hem normal bebe bisküvisini de denedim. Bayıldık ben de yiyorum arada. Biraz bastırınca çok güzel ufalanıyor
Kızlar ya forumda arattım ama bulamadım içeriği temiz hangi bebek bisküvisi markasından memnun kalmıştınız? Birtane marka için çok sert taş gibi ezilmiyor falan yazılmıştı sanki?
Mamma Emada Bebek Bisküvisi 2x150 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kızlar ben adet olmadım hala yaa test yaptım herhangi bir şey yok. Hangi aşamada doktorla iletişime geçsem acaba, gecikmenin 2. günü bugün
Canım benim az da olsa eskiden düzensizdi şimdi daha da düzensiz ama doğumdan sonra bir yıl normal diyorlar bende cok araştırmıştım iki ay olmadım ilk reglden sonra cok korktum ama normalmiş

yok canım herhangi bir döküntü ağız yarası mevcut değil, dün sessizmanifesto nun da dediği odaksız ateş tablosuna çok uyuyordu bizim durumumuz bu da sebebi belli olmayan enfeksiyonlardan kaynaklı oluyormuş. Doktor 3 günün sonunda ateş devam ederse tekrar getirin demişti, ama geçti şükür şimdi. Baktım şimdi googledan biz de bir tek ateş vardı
El Ayak Hastalığı Belirtileri Nelerdir?
  • Ateş
  • Boğaz ağrısı
  • Dil, diş etleri ve yanakların iç kısmında kabarcık şeklinde lezyonlar.
  • Avuç içi ve ayak tabanlarında döküntü
  • Bebek ve küçük çocuklarda huzursuzluk.
  • İştah kaybı
  • Yutma zorluğu.
  • Burun akıntısı
mamma canım. makarna lütfen çok sertmiş

Canım benim az da olsa eskiden düzensizdi şimdi daha da düzensiz ama doğumdan sonra bir yıl normal diyorlar bende cok araştırmıştım iki ay olmadım ilk reglden sonra cok korktum ama normalmiş

Oo 2 ay ha dur bakalım sinyaller var gibi, belki çok bekletmez

Çok tatlıymış şimdi giysin diye mi aldın canım ? Bebişlerin ayak numaraları nasıl kızlar ? Ekine şuan 17 numara girmiyor mesela

Geçmiş gitmiş olsun, gruptaki arkadaşların da aklında olsun bu dönemlerde böyle sebepsiz yüksek ateşler el ayak ağız hastalığı olabilir Allah korusun

Çok tatlıymış şimdi giysin diye mi aldın canım ? Bebişlerin ayak numaraları nasıl kızlar ? Ekine şuan 17 numara girmiyor mesela
Evet canım 17 almıştım olur diye ama 18 göndermişler biraz parmak ucundan büyük geldi bastırınca biraz boşluk var ama nasıl olsa büyüyecek

Eklentiler

• IMG_4136.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 66
Rheaa nasılsınız? Tüm gece aklımdaydın ara ara girip baktım yazmamışsın inşallah iyisinizdir
İyiyiz cnm çocukların mizmizliklarindan girip bakamıyorum. Doktor ilaçları kesti. Öksürük devam ediyor. Kendi öksürüp balgamı kendi atsın dedi. Sadece hipertonik nebul yapacağız gün içerisinde ve uyurken o kadar. Öksürük uzun süre devam eder endişe etmeyin arttığında veya ateş kusma eklenirse yeniden gelin dedi.

Aynı durum hemen hemen, ciğere inmiş. Bize de on beş dk ara ile Ventolin verin dedi ilkini verdik nefesi düzelmedi. İkincide de düzelmezse hastaneye yatıracak.
Rabbim şifa gersin yavrularımıza
Sizin nasıl oldu ufaklık? Toparladı mi iyi geldi mi ventolin biraz ?

Merhaba canım ben pazartesiden beri hastayım, ateş düşmeyen bir şekilde. Maalesef hastaneler artık kovit testi yapmıyor, özel labaratuvarda yaptırdım pozitifim en kötü yanı 7 aylık oğlum da hasta oldu bu sabah 38.5 ates ile şuan kendimi çok suçlu hissediyorum

Canım okuyamadım ama kovit testi yapıldı mı? Çünkü ben de kovitmisim oğlana geçti

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah hemen iyileşirsiniz suçlu hissetme canım çünkü bu bebeklere en yakın olan biziz ne kadar uzak durabiliriz böyle yapıp daha da kötü olma lütfen bir an önce iyileşmeye toparlanmaya bak annesi ikinize de sağlık sıhhat diliyorum

Sizin nasıl oldu ufaklık? Toparladı mi iyi geldi mi ventolin biraz ?
Biz oksijen tedavisi için hastaneye yatırıldık canım. Çok da durmuyor anca uyuduğu zaman bakalım nasıl sonuçlanacak. Bu saate kadar güzel bir gelişme olmadı maalesef

Aycoregi1 arkadaşım yeni gördüm mesajını size de çok geçmiş olsun Ah bir kurtulalım grupça şu hastalıklardan, acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…