Ben de yapıyorum canım yıkama, aspiratör ile çekme ama geniz akıntısı fazla boğazında birikiyor atmak için de öksürtüyor kussun rahatlasın diye dua ediyorumGünaydın arkadaşım, geçmiş olsun. Biz sürekli nebülizatörle serum fizyolojik verdik. Ama bizim balgamlı öksürüğe dönmemişti. İnşallah hemencik toparlar ekinciğimtekrardan çok geçmiş olsun bize de haber ver doktordan çıkınca minseo
Aynen bizim de salyalar azalmıştı şimdi yine baya arttı sürekli hırsla bi yerlere saldırıp ısırmaya çalışıyor zaten muhtemelen diş de geliyor. Dün kaka da yapmamıştı o da etkiledi sanırım sabah kabız olmuştu. Kvye ara öğünü balkabaklı gün kurulu yap dedim işe yarar umarım :/ Zombi gibi geziyorum ortada vallaCanim biz iki haftadir böyleyiz 8. Ay atağı 37. Haftaya kadar sürüyormuş. Diş huzursuzluğu da kombosu salyalar akıyor
Canım Ekin de bi ara oldu kabız kayısıyı asla yediremedim ben de dulcosoft karıstırdım suyuna verdim hemen rahatlattı. Dışkıyı yumuşatıyor eğer fayda etmezse aklında olsun bebekler de kullanabiliyor.Aynen bizim de salyalar azalmıştı şimdi yine baya arttı sürekli hırsla bi yerlere saldırıp ısırmaya çalışıyor zaten muhtemelen diş de geliyor. Dün kaka da yapmamıştı o da etkiledi sanırım sabah kabız olmuştu. Kvye ara öğünü balkabaklı gün kurulu yap dedim işe yarar umarım :/ Zombi gibi geziyorum ortada valla
Cnm dulcosoftu formul mamaya katip verenilirmiyiz? Bizimki yine kabiz olduCanım Ekin de bi ara oldu kabız kayısıyı asla yediremedim ben de dulcosoft karıstırdım suyuna verdim hemen rahatlattı. Dışkıyı yumuşatıyor eğer fayda etmezse aklında olsun bebekler de kullanabiliyor.
Kaç ml olduğunu hatırlamıyorum ama prospektüste yazan ölçüde verdim ben, herhangi bir sıvı ile karıştabilirsiniz diyordu olur bence zaten tatsız ve kokusuz bir şeyCnm dulcosoftu formul mamaya katip verenilirmiyiz? Bizimki yine kabiz oldubide sitesinde 8ml diyor sen ne kdr veriyorsun?
Çok gecmis olsun canim. Canim ben yasadim da bilmiyorum doktorun onerir mi nane cayi ve ihlamur icirdim ve de sogan kesip gunlerce odasina koydum oyle burnu tikanmadi cok sukur.Arada sogani koklattimda. Ama oksuruk yoktu bizdeGünaydın kızlar. Ekin'in iki gündür burnu dolu ve geniz akıntısı var. Sümküremedigi icin burnunda birikiyor ve onu çok rahatsız ediyor uyku kalitesini çok etkiledi. Aspiratör ile çekiyoruz yıkıyoruz 10 dk sonra yine aynı. Bu sabahta balgamlı öksürük başladı kontrol muayenesine gidicez. Gece başının altına eğimli yastık koydum bi nebze rahatlatıyor. Daha önce benzer bir şey yaşayan oldu mu nasıl çözüm buldunuz ?
Gunkurusu vermeyi.denedin mi canim kaynat blendirla marmelatiyla ac karnina ver biz hep kabizligi bu sekilde atlattikCnm dulcosoftu formul mamaya katip verenilirmiyiz? Bizimki yine kabiz oldubide sitesinde 8ml diyor sen ne kdr veriyorsun?
ya aslında mesele burnunun akması burnu sümük dolu bi aksa rahatlayacak ben de cold mix damlatıyorum ama tıkanıklık burundaki sümükten kaynaklı olduğu için işe yaramıyor hatta dün eşime dedim biraz karabiber mi koklatsak hapşurursa akar burnu@
Çok gecmis olsun canim. Canim ben yasadim da bilmiyorum doktorun onerir mi nane cayi ve ihlamur icirdim ve de sogan kesip gunlerce odasina koydum oyle burnu tikanmadi cok sukur.Arada sogani koklattimda. Ama oksuruk yoktu bizde
Canim o bahsettigin tikanikligi biliyorum ben gecen cok kotu hasta oldum Cinar da kotu olmadi ama drgisik bir burun tikanikligi vardi sumkuruyor bazen sumuk cikiyor cogu zaman kupkuru hep tikaliydi agzi burnu bir seyde fayda etmiyordu yani ilginc. Ekin kuzumu gotur bir bakalim doktor ne soyleyecek.ya aslında mesele burnunun akması burnu sümük dolu bi aksa rahatlayacak ben de cold mix damlatıyorum ama tıkanıklık burundaki sümükten kaynaklı olduğu için işe yaramıyor hatta dün eşime dedim biraz karabiber mi koklatsak hapşurursa akar burnu
kbb ci 3 gün iliadin kullanabilirsin dedi, öğledemn sonra çocuk dr u görecek bakalım o ne diyecekCanim o bahsettigin tikanikligi biliyorum ben gecen cok kotu hasta oldum Cinar da kotu olmadi ama drgisik bir burun tikanikligi vardi sumkuruyor bazen sumuk cikiyor cogu zaman kupkuru hep tikaliydi agzi burnu bir seyde fayda etmiyordu yani ilginc. Ekin kuzumu gotur bir bakalim doktor ne soyleyecek.
Cok gecmis olsun canim ya yeni gordum mesajini. Canim burnuna fisfis veriyorlardi ama sanirim 1 yastan sonraydi. O cok ise yariyor... Onun disinda maalesef cekmekten baska cozum yok...lavanta buhari biraz aciyor... Evet yastik cok rahatlatir, gegize akintisi varsa zaten ilac zorunlu gibiGünaydın kızlar. Ekin'in iki gündür burnu dolu ve geniz akıntısı var. Sümküremedigi icin burnunda birikiyor ve onu çok rahatsız ediyor uyku kalitesini çok etkiledi. Aspiratör ile çekiyoruz yıkıyoruz 10 dk sonra yine aynı. Bu sabahta balgamlı öksürük başladı kontrol muayenesine gidicez. Gece başının altına eğimli yastık koydum bi nebze rahatlatıyor. Daha önce benzer bir şey yaşayan oldu mu nasıl çözüm buldunuz ?
antibiyotik kullanıyor zaten canım içmeseymiş ciğere inermiş o balgam. onun dışında ilaç verilmiyormuş diyor çocuklu arkadaşlarla konuştum da işte iliadin spreyi söyledi kbb ci, bakalım çocuk doktorumuz ne diyecek. doğal şeylerle şuan deneme yanılma yapmak istemiyorum açıkçası iyi gelecek bir ilaç varsa başlarım hemenCok gecmis olsun canim ya yeni gordum mesajini. Canim burnuna fisfis veriyorlardi ama sanirim 1 yastan sonraydi. O cok ise yariyor... Onun disinda maalesef cekmekten baska cozum yok...lavanta buhari biraz aciyor... Evet yastik cok rahatlatir, gegize akintisi varsa zaten ilac zorunlu gibi
Canim ilaladini zorda kalinca kullandim bende o baya rahatlatiyor. Demek o bogazindaki hafif kizarikliktan mi ates falan cikti acaba. Antibiyotikte kullaniyor cabuk atlatir insallah canimantibiyotik kullanıyor zaten canım içmeseymiş ciğere inermiş o balgam. onun dışında ilaç verilmiyormuş diyor çocuklu arkadaşlarla konuştum da işte iliadin spreyi söyledi kbb ci, bakalım çocuk doktorumuz ne diyecek. doğal şeylerle şuan deneme yanılma yapmak istemiyorum açıkçası iyi gelecek bir ilaç varsa başlarım hemen
2 seçenek var ya bu enfeksiyon antibiyotik kullanınca çözüldü ateşinin sebebi buydu, ya da ateşlendiğinde balkona çıkardım ya o zaman üşüttü diyorum ama birinci seçenek daha mantıklı geliyorCanim ilaladini zorda kalinca kullandim bende o baya rahatlatiyor. Demek o bogazindaki hafif kizarikliktan mi ates falan cikti acaba. Antibiyotikte kullaniyor cabuk atlatir insallah canim
Canım bizde ciddi öksürük balgam vardı götürdüm doktora boğazlara inmeye başlamış antibiyotik başladı öncesinde 10 gün sürekli burun acma nebilizator ile hava verme cold mix herşeyi denedim ama malesef ki antibiyotik ile geçti 1 haftada sen zaten kullanıyormuş Sun atlatır inşallah en kısa sürede tekrar geçmiş olsunantibiyotik kullanıyor zaten canım içmeseymiş ciğere inermiş o balgam. onun dışında ilaç verilmiyormuş diyor çocuklu arkadaşlarla konuştum da işte iliadin spreyi söyledi kbb ci, bakalım çocuk doktorumuz ne diyecek. doğal şeylerle şuan deneme yanılma yapmak istemiyorum açıkçası iyi gelecek bir ilaç varsa başlarım hemen
Tmm cnm direkt kapagiyla icirdim.8ml:) icmez saniyordum ama.icti o sekildeKaç ml olduğunu hatırlamıyorum ama prospektüste yazan ölçüde verdim ben, herhangi bir sıvı ile karıştabilirsiniz diyordu olur bence zaten tatsız ve kokusuz bir şey
Cnm.baslarda iciyordu o sekilde ama son zamanlarda icmiyor puresi seklinde de yemiyor niye boyle oldu anlamadim. Bi sure vermeyip sonra tekrar denicem bakalimGunkurusu vermeyi.denedin mi canim kaynat blendirla marmelatiyla ac karnina ver biz hep kabizligi bu sekilde atlattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?