2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
2 seçenek var ya bu enfeksiyon antibiyotik kullanınca çözüldü ateşinin sebebi buydu, ya da ateşlendiğinde balkona çıkardım ya o zaman üşüttü diyorum ama birinci seçenek daha mantıklı geliyor
Canim o hafif kizariklik ates yapti bence ben daha once de soylemistim sana hafifte olsa bizde yapiyor. Nasil simdi kuzucuk

Selam kızlar ben cumartesi gözümden yine müdahale oldum iyiym çok şükür o akşam ateşim çıktı üşüme titreme eklem ağrısı halsizlik sabaha kader ateşim düşmedi sabah doktora gittik korona olmuşum. Evden dışarıya da çıkmıyorum ama belki eşim hastaneden taşıdı ya da kızım okuldan. Bugün biraz iyiym hep maske taktım yatarken bile zaten üşümeye başlayınca hastalandığımı anladım hemen taktım maske. Bugün ateşim yok çok şükür dün serum takıldı ondan sonra da doktor günde 4 defa nurofen kullan dedi iyi geldi bana. Başka belirtim yok öksürük vs sadece ateş halsizlik eklem ağrısı tat alamama vardı. Alyaya bulaşır diye korkuyorum bugünde 2 defa kaka yaptı ama ishal de değil kabızda değil yine de biraz sıvı yaptı çok pis kokuyordu normal kakasından daha farklı kokuyordu o da öyle mi geçiriyor bilemedim ki. Takip edeceğim ishale çevirirse ya da böyle devam derse doktora götüreceğim.

Defnede aynı böyleydi canım çok şükür patlattı sonunda dişi yoksa ısırılmadık yer bırakmadı
Bu yüzden mikrop kapacak hastalanacak diye korkuyorum artık
Yulafı pişirirken içine kuru kayısı koyup eziyorum mama gibi oluyor hemde lezzetli istersen cok az cevizde koy o da güzel çıkarıyor canım.

Evet bizim de aynı şekilde oldu minseo
Doktor viral olduğu için yapabilecek hiçbir şey yok zaten yapacağınızı yapmışsınız dedi

Başladı yine vakalar çok geçmiş olsun
Aycoregi1 bugün nasılsınız?

Çok geçmiş olsun canım şu anda felaket salgın var covid influenza domuz gribi yok yok malesef

Biz 2.5 aydır neredeyse öyleyiz. Gece uyku haram 10 defa 12 defa kalkıyor neredeyse. Hergün bir fasıl oturup ağlıyorum yorgunluktan uykusuzluktan. Çok zor gerçekten. 3 saat uyuyorsa bir gece gündüz çok dinç oluyorum. Diş çıkardı benim kız ama tüm diş etleri şiş sanki hepsi arş arda gelecek gibi. Hep bi hırıltıda var burnunda. Öyle işte. Uykular haram bize

Cok gecmis olsun canım bu aralar babyvac burun aspiratör almayı düşünüyorum yorumlar iyi doktorumuz da kullanabilirsin dedi güzel temizliyormus
Bizde 9. Ayi bekliyoruz diyet açmak için heyecanla çok özledim yoğurt ve peyniri bende kısmen anlıyorum seni sıkıntısız bir şekilde atlatirsiniz insallah

Tmm cnm direkt kapagiyla icirdim.8ml:) icmez saniyordum ama.icti o sekilde
İşe yaradı mı?
Canim o hafif kizariklik ates yapti bence ben daha once de soylemistim sana hafifte olsa bizde yapiyor. Nasil simdi kuzucuk
Evet canım. Şimdilik iyi uyudu yastıkla yatırıyorum daha rahat etti
Çok geçmiş olsun canim
Taburcu olduk canım iyileşme sürecinde. Yemeye de başladı çok şükür. Sizler nasılsınız? Diğer hasta bebeklerimiz nasıl?
Ben kendim fena nezleye yakalandım giremedim buraya
Çok sevindim allah tekrarini yaşatmasın
Cok gecmis olsun canım bu aralar babyvac burun aspiratör almayı düşünüyorum yorumlar iyi doktorumuz da kullanabilirsin dedi güzel temizliyormus
Sağol canım ama Ekin süpürge sesinden korkuyor o da süpürgeye takılıyor bi de burnunu cekerken zaten ağlıyor süpürgeyle birlikte yaparsam aklı çıkar o yüzden şuan almayi düşünmüyorum belki 2-3 yaşına gelince

Himm anladım canim Derin bayılıyor supurgeye ama ben de emin olamıyorum şimdilik bir burun sıkıntısı yok ama çekmek günden güne zorlaşıyor durmuyor illa eline alacak

kizlarr yarin ben de yapip vericem hiç aklıma smoothie yapip vermek gelmemisti

Kızlar birkaç haftadır gece emmesine bağırarak çığlıkla uyanıyor oğlum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu nedendir acaba?

İnşallah sizin de sıkıntısız şekilde ilerler arkadaşım açma işlemi gözümden yaş geldi peynir yediğimde çok özlemişim bebişler iyi olsun da

Yani oglen 12 de verdim aksam 9 da yapti ama gene sert kivamindaydi bugun sabahtan tekrar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…