Canim o hafif kizariklik ates yapti bence ben daha once de soylemistim sana hafifte olsa bizde yapiyor. Nasil simdi kuzucuk2 seçenek var ya bu enfeksiyon antibiyotik kullanınca çözüldü ateşinin sebebi buydu, ya da ateşlendiğinde balkona çıkardım ya o zaman üşüttü diyorum ama birinci seçenek daha mantıklı geliyor
Taburcu olduk canım iyileşme sürecinde. Yemeye de başladı çok şükür. Sizler nasılsınız? Diğer hasta bebeklerimiz nasıl?MelodiminEsi canim ne yaptınız? Oğlun nasıl oldu?
Defnede aynı böyleydi canım çok şükür patlattı sonunda dişi yoksa ısırılmadık yer bırakmadıAynen bizim de salyalar azalmıştı şimdi yine baya arttı sürekli hırsla bi yerlere saldırıp ısırmaya çalışıyor zaten muhtemelen diş de geliyor. Dün kaka da yapmamıştı o da etkiledi sanırım sabah kabız olmuştu. Kvye ara öğünü balkabaklı gün kurulu yap dedim işe yarar umarım :/ Zombi gibi geziyorum ortada valla
Evet bizim de aynı şekilde olduCanım bizde ciddi öksürük balgam vardı götürdüm doktora boğazlara inmeye başlamış antibiyotik başladı öncesinde 10 gün sürekli burun acma nebilizator ile hava verme cold mix herşeyi denedim ama malesef ki antibiyotik ile geçti 1 haftada sen zaten kullanıyormuş Sun atlatır inşallah en kısa sürede tekrar geçmiş olsun
Başladı yine vakalar çok geçmiş olsunSelam kızlar ben cumartesi gözümden yine müdahale oldum iyiym çok şükür o akşam ateşim çıktı üşüme titreme eklem ağrısı halsizlik sabaha kader ateşim düşmedi sabah doktora gittik korona olmuşum. Evden dışarıya da çıkmıyorum ama belki eşim hastaneden taşıdı ya da kızım okuldan. Bugün biraz iyiym hep maske taktım yatarken bile zaten üşümeye başlayınca hastalandığımı anladım hemen taktım maske. Bugün ateşim yok çok şükür dün serum takıldı ondan sonra da doktor günde 4 defa nurofen kullan dedi iyi geldi bana. Başka belirtim yok öksürük vs sadece ateş halsizlik eklem ağrısı tat alamama vardı. Alyaya bulaşır diye korkuyorum bugünde 2 defa kaka yaptı ama ishal de değil kabızda değil yine de biraz sıvı yaptı çok pis kokuyordu normal kakasından daha farklı kokuyordu o da öyle mi geçiriyor bilemedim ki. Takip edeceğim ishale çevirirse ya da böyle devam derse doktora götüreceğim.
Çok geçmiş olsun canım şu anda felaket salgın var covid influenza domuz gribi yok yok malesefSelam kızlar ben cumartesi gözümden yine müdahale oldum iyiym çok şükür o akşam ateşim çıktı üşüme titreme eklem ağrısı halsizlik sabaha kader ateşim düşmedi sabah doktora gittik korona olmuşum. Evden dışarıya da çıkmıyorum ama belki eşim hastaneden taşıdı ya da kızım okuldan. Bugün biraz iyiym hep maske taktım yatarken bile zaten üşümeye başlayınca hastalandığımı anladım hemen taktım maske. Bugün ateşim yok çok şükür dün serum takıldı ondan sonra da doktor günde 4 defa nurofen kullan dedi iyi geldi bana. Başka belirtim yok öksürük vs sadece ateş halsizlik eklem ağrısı tat alamama vardı. Alyaya bulaşır diye korkuyorum bugünde 2 defa kaka yaptı ama ishal de değil kabızda değil yine de biraz sıvı yaptı çok pis kokuyordu normal kakasından daha farklı kokuyordu o da öyle mi geçiriyor bilemedim ki. Takip edeceğim ishale çevirirse ya da böyle devam derse doktora götüreceğim.
Biz 2.5 aydır neredeyse öyleyiz. Gece uyku haram 10 defa 12 defa kalkıyor neredeyse. Hergün bir fasıl oturup ağlıyorum yorgunluktan uykusuzluktan. Çok zor gerçekten. 3 saat uyuyorsa bir gece gündüz çok dinç oluyorum. Diş çıkardı benim kız ama tüm diş etleri şiş sanki hepsi arş arda gelecek gibi. Hep bi hırıltıda var burnunda. Öyle işte. Uykular haram bizeAynen bizim de salyalar azalmıştı şimdi yine baya arttı sürekli hırsla bi yerlere saldırıp ısırmaya çalışıyor zaten muhtemelen diş de geliyor. Dün kaka da yapmamıştı o da etkiledi sanırım sabah kabız olmuştu. Kvye ara öğünü balkabaklı gün kurulu yap dedim işe yarar umarım :/ Zombi gibi geziyorum ortada valla
Cok gecmis olsun canım bu aralar babyvac burun aspiratör almayı düşünüyorum yorumlar iyi doktorumuz da kullanabilirsin dedi güzel temizliyormusGünaydın kızlar. Ekin'in iki gündür burnu dolu ve geniz akıntısı var. Sümküremedigi icin burnunda birikiyor ve onu çok rahatsız ediyor uyku kalitesini çok etkiledi. Aspiratör ile çekiyoruz yıkıyoruz 10 dk sonra yine aynı. Bu sabahta balgamlı öksürük başladı kontrol muayenesine gidicez. Gece başının altına eğimli yastık koydum bi nebze rahatlatıyor. Daha önce benzer bir şey yaşayan oldu mu nasıl çözüm buldunuz ?
Bizde 9. Ayi bekliyoruz diyet açmak için heyecanla çok özledim yoğurt ve peyniri bende kısmen anlıyorum seni sıkıntısız bir şekilde atlatirsiniz insallahGünaydın arkadaşlarımbugün yaklaşık 3,5 ay sonra peynir yedim duygularımı size nasıl anlatabilirim bilmiyorum hemen sizinle paylaşayım dedim. Bebişin süt açma işinde inşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan ilerleriz çok korkuyorum İki hafta sonra bebeğe de sırayla peynir ve yoğurt deneteceğim. Eğer herşey yolunda giderse inşallah. Bebişlerinize hangi marka labne peyniri veriyorsunuz? lor peynirini kendimiz mi yapıyorsunuz?
İşe yaradı mı?Tmm cnm direkt kapagiyla icirdim.8ml:) icmez saniyordum ama.icti o sekilde
Evet canım. Şimdilik iyi uyudu yastıkla yatırıyorum daha rahat ettiCanim o hafif kizariklik ates yapti bence ben daha once de soylemistim sana hafifte olsa bizde yapiyor. Nasil simdi kuzucuk
Çok geçmiş olsun canimSelam kızlar ben cumartesi gözümden yine müdahale oldum iyiym çok şükür o akşam ateşim çıktı üşüme titreme eklem ağrısı halsizlik sabaha kader ateşim düşmedi sabah doktora gittik korona olmuşum. Evden dışarıya da çıkmıyorum ama belki eşim hastaneden taşıdı ya da kızım okuldan. Bugün biraz iyiym hep maske taktım yatarken bile zaten üşümeye başlayınca hastalandığımı anladım hemen taktım maske. Bugün ateşim yok çok şükür dün serum takıldı ondan sonra da doktor günde 4 defa nurofen kullan dedi iyi geldi bana. Başka belirtim yok öksürük vs sadece ateş halsizlik eklem ağrısı tat alamama vardı. Alyaya bulaşır diye korkuyorum bugünde 2 defa kaka yaptı ama ishal de değil kabızda değil yine de biraz sıvı yaptı çok pis kokuyordu normal kakasından daha farklı kokuyordu o da öyle mi geçiriyor bilemedim ki. Takip edeceğim ishale çevirirse ya da böyle devam derse doktora götüreceğim.
Çok sevindim allah tekrarini yaşatmasınTaburcu olduk canım iyileşme sürecinde. Yemeye de başladı çok şükür. Sizler nasılsınız? Diğer hasta bebeklerimiz nasıl?
Ben kendim fena nezleye yakalandım giremedim buraya
Sağol canım ama Ekin süpürge sesinden korkuyor o da süpürgeye takılıyor bi de burnunu cekerken zaten ağlıyor süpürgeyle birlikte yaparsam aklı çıkar o yüzden şuan almayi düşünmüyorum belki 2-3 yaşına gelinceCok gecmis olsun canım bu aralar babyvac burun aspiratör almayı düşünüyorum yorumlar iyi doktorumuz da kullanabilirsin dedi güzel temizliyormus
Himm anladım canim Derin bayılıyor supurgeye ama ben de emin olamıyorum şimdilik bir burun sıkıntısı yok ama çekmek günden güne zorlaşıyor durmuyor illa eline alacakİşe yaradı mı?
Evet canım. Şimdilik iyi uyudu yastıkla yatırıyorum daha rahat etti
Çok geçmiş olsun canim
Çok sevindim allah tekrarini yaşatmasın
Sağol canım ama Ekin süpürge sesinden korkuyor o da süpürgeye takılıyor bi de burnunu cekerken zaten ağlıyor süpürgeyle birlikte yaparsam aklı çıkar o yüzden şuan almayi düşünmüyorum belki 2-3 yaşına gelince
Balık cinsi mi yoksa marka mı?Kızlar marketten alabileceğim güvenilir balık yok mu sizce?
İkisi de canımBalık cinsi mi yoksa marka mı?
İnşallah sizin de sıkıntısız şekilde ilerler arkadaşım açma işlemiCok gecmis olsun canım bu aralar babyvac burun aspiratör almayı düşünüyorum yorumlar iyi doktorumuz da kullanabilirsin dedi güzel temizliyormus
Bizde 9. Ayi bekliyoruz diyet açmak için heyecanla çok özledim yoğurt ve peyniri bende kısmen anlıyorum seni sıkıntısız bir şekilde atlatirsiniz insallah
Bizde de benzeri var canım hem de çok sık uyanıyor bağırarak ağlıyor diş yada gaz sancısı diye düşünüyorumKızlar birkaç haftadır gece emmesine bağırarak çığlıkla uyanıyor oğlum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu nedendir acaba?
Yani oglen 12 de verdim aksam 9 da yapti ama gene sert kivamindaydi bugun sabahtan tekrar verdimİşe yaradı mı?
Evet canım. Şimdilik iyi uyudu yastıkla yatırıyorum daha rahat etti
Çok geçmiş olsun canim
Çok sevindim allah tekrarini yaşatmasın
Sağol canım ama Ekin süpürge sesinden korkuyor o da süpürgeye takılıyor bi de burnunu cekerken zaten ağlıyor süpürgeyle birlikte yaparsam aklı çıkar o yüzden şuan almayi düşünmüyorum belki 2-3 yaşına gelince
Bazen yapiyor kızım böyle gazı oldugi için bağırıyor bizimkiKızlar birkaç haftadır gece emmesine bağırarak çığlıkla uyanıyor oğlum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu nedendir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?