2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar birkaç haftadır gece emmesine bağırarak çığlıkla uyanıyor oğlum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu nedendir acaba?
Bence dis sancilari baslamis canim zaten dis sikintisi 2 3 ay once baslarmis bizim de cikmasina az kaldi geceleri ciglik cigliga degil ama 3 defa falan bira aglayarak uyaniyor 10 gundur boyle

Kizlar dün eşim kuzey'e çilek vermiş kendisi yerken kuzey'de çok istemiş dayanamamıs vermis, allahtan bir şey olmadi ben de bu cesaretle birazdan yulaf lapasinin içine koyucam

Canım geçmiş olsun, hem gözüne hem koronaya Allah acil şifalar versin inşallah

Günaydın kızlar, ben nihayet dün akşam üstü adet oldum 4 gün gecikmeyle tamamladık bu ayı. Dün sabahtan ne olur ne olmaz diye kan vermiştim hem de doktorum bazı testleri de yaptırmamı istemişti. Şimdi baktım cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve hepatit B-C imiş. Çok şükür bir sıkıntı yok. Şuan başım epey dumanlı, biraz da ağrıyor. Adet beni etkiliyor biraz

Dün kızıma akşam yemeği menüsü kurufasulye verdim eline de 1 tane salatalık turşusu yedi sevdi baya, daha versem yerdi ama ben 3-4 yemek kaşığı verdim. Çok şükür gaz olmadı akşam vermeme rağmen (önden 1 gün bekletip birkaç taşım da kaynattığım fasulyeydi zaten) Ama sabah namazında güzel bir kaka yaptı. Bir eşiği daha geçtik gibi geldi. Haftasonu da tavuk çorbası yapmıştım terbiyeli şehriyeli filan onu da sevmişti aklınızda olsun.

Bunun dışında bu mevsim bana hem iyi geliyor hem hüzünlendiriyor; baktığım her görüntüde 2020 yılındaki gebeliği hatırlıyorum. Şimdi şunu yapmıştık bu olmuştu gibi. Bu mevsime takılı kaldım gibi.. geçen balkona çıktım, aynı o akşamki gibi bir koku.. bir anda o zamana geçiyorum. Çok özlüyorum, bugün 1 senenin ardından ilk kez rüyamda gördüm. Çok gerçekti, eşimle arkamızı dönüyoruz ve dört çocuğun hepsi arkamızda. Kızım yürüyormuş oğlumsa hala bebek Allah bizi cennetinde tekrar bir araya getirsin inşallah.

Ev dandini, kalkıp bitmeyen evin işlerine dalayım bari hayat devam ediyor..

Evlat bir anne baba için en büyük sınavlardan biri. Cennette şefaatçiniz olsun inşallah

Kızlar parkyatak besikler 1 yasindan sonrasi icin kullanilabilirmi? Simdi bizim bebe sigmiyor artik besigine.
odasindaki yatak da cok buyuk geliyor acikcasi ayri yatamam suan bebekle.kendi odamada tasiyamam sigmaz.
park yatak tasirmi 10 15 kg bebeyi. Saglam bisey şöyle ne onerebilirsiniz bana? Illa park yatak olmasinada gerek yok.

Kızlar birkaç haftadır gece emmesine bağırarak çığlıkla uyanıyor oğlum. Böyle bir şey yaşayan oldu mu nedendir acaba?

Son 2 gecedir bizim de öyle. Burnu tıkalı ona bağladım. Hafif akıyor gündüzleri. Bir de dişleri çok kaşıyor sanki. 28 Mart doğumlu atak haftası mı bilmiyorum.

Kizlar dün eşim kuzey'e çilek vermiş kendisi yerken kuzey'de çok istemiş dayanamamıs vermis, allahtan bir şey olmadi ben de bu cesaretle birazdan yulaf lapasinin içine koyucam

Bu eşler benimki de hiç sormadan mandalina vermiş. Güzel yedi dedi çilek daha riskli ama demek bir şey olmuyormuş

Oğlumda uzun süre kullandım. 2 yaşı geçmişti 3 den emin değilim. Yazıyordur ürünün üstünde belki

Arkadaşlar bebeğim hala kaşığa ağzını açmıyor ve anne sütü dışında hiçbir şey almıyor. Biberon kaşık emzik her şeye ağzını kitliyor. Öneriniz var mı?

1,5 yaşından sonra zor olur. Kilosundan ziyade çok hareketleniyorlar ve yatağın canına okuyorlar resmen. Bizimkiler sallardı yamulturdu. 2 yaş dolmadan odalarına geçirdik biz. Birinin yatağı büyük, 1 kişiliklerden büyük şimdi gayet güzel yatıyor. O zaman korumalıkla kullanmıştık. Birine de ikeadan almıştık şu karyola olanlardan. Şimdi ona da büyük tek kişiliklerden aldık.

Kendi odasındaki yatakta 1 buçuk yaşından sonra yatabilir sere serpe.

Arkadaşlar bebeğim hala kaşığa ağzını açmıyor ve anne sütü dışında hiçbir şey almıyor. Biberon kaşık emzik her şeye ağzını kitliyor. Öneriniz var mı?

Kolay değil tabi Allah yardımcınız olsun. Eline vermeyi denediniz mi?

O zaman 1 yada 1.5 yasina kadar kullanabilecegim bisey aramaliyim zaten 1.5 yas yada 1 yas odalari ayirmak icin ideal zaman

Yiyecekler dışında her şeyi ısırıyor. Suluk veriyorum suluğun alt kısmını ısırıyor mesela
Ben agzini acmadiginda dikkatini cekecek bir sey veriyorum eline, onu agzina gotureceginde hizlica bir kasik yediriyorum. Tadini alinca sonra bir kac kasik yiyor. Devaminda acmiyor ise gene baska bir sey bulurum. Bu sekilde en azindan yarisini yemis oluyor... Sabah ve aksam iyi de, ogle benimki de acmiyor... Yogurdu da bu sekilde yemeye basladi ... Insallah baslar, yemezse bence doktora goturun derim cunku Anne sutu yetmiyor artik... Gecen ay tadim diye vermedim kilo almadi. Bu ay aldi cok sukur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…