2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım ben püre de veriyorum, taneli de. Nasıl rahat olursa. Eline ekmek, büsküvi, haşlanmıl sebzeler filan da veriyorum ki hep püreye alışmasın.
Bende istemiyorum alismasini ama çok uzun sürüyor çiğnemeyi güzel yapiyir ama yutmuyir eline vereyim bende sebze bakalım ne yapacak teşekkür ederim

Bugün öğlen 2 köfte pişirmiştim 1’ini anca yedi, koparıp koparıp ağzına veriyorum ben. Geçenlerde 1,5 köfte yemişti. Belki aç tok olması ile alakalıdır. Sindirimde çiğnemek çok önemli ya, çiğneyince doyduğunu anlıyordur bence. Diğerinde doysa da devam

Bende istemiyorum alismasini ama çok uzun sürüyor çiğnemeyi güzel yapiyir ama yutmuyir eline vereyim bende sebze bakalım ne yapacak teşekkür ederim
Yani ben püre yaptığım şeyi Aynı zamanda haşlayıp da veriyorum eline, sen de bir dene. Korkma alışmaz ya çok uç örnekler o çocuklar, duyu bütünleme problemi olabilen çocuklar yaşıyorlar genelde taneliyi reddetmeyi.

Kızlar ben veg and bonesun hazır kavanoz çorbalsrını almıştım. Bebikim sevdi, acil durumlar için iyi oldu. Kemik sulu hem de

Canim cok degisiyor benim de ... Mesela baligi cok seviyordu. 2 haftadir yemiyor

Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum; bizim kız biliyorsunuz biraz uzun saçlı doğduğunda önü kısa yanlar ve arka uzundu. Şimdi önlerde uzadı, hep bağlamak ya da toka takmak gerekiyor.

İlk doğduğunda saçları öyle görünce çok yakıştırmış ve saçları uzayınca kahkül kestireyim diye düşünmüştüm. Size sorum, kahkül kullanışlı olur mu? Kullanan arkadaşlarımız vardır illaki, fikirlerini merak ediyorum

Ben de öğlenleri daha katı şeyleri vereyim diye düşündüm az yese de sorun olmaz en azından alışır

Esasında reddetmiyor akşamları yanımızda otururken yemekte her şeyi istiyor koparıp veriyorum yiyor sadece dediğim gibi uzun sürüyor sonra tabak bitene kadar sıkılıyor öğlen deneyeceğim taneli gıdaları yediği kadar yesin akşam en azından daha doyurucu yer

Canim soyledigini ben de dusunuyorum evet sîkıliyorlar gercekten. Ben de kati arti pure gidiyorum. Katiyi da yiyebildigini biliyorum mesela ekmegi minik.koparip veriyorum yutuyor, dun isteyince minik minik bir kac parca lahmacun verdim yedi cigniyorda ama cacuk sıkılıyorlar.

Canım taneli bizde de uzun sürüyor zaten yemek yerken hep hareket halinde çok açsa 2. kaşığı beklerken sinirleniyor yemegı begenmedıyse ayrı bagrış çağrış hep bir aksiyon halindeyiz,

Ben de yabancilarda gördüm sebzeleri buharda haşlayıp bebeğin önüne koyuyorlar, o sirada yiyecegi yemegi hazirliyorlar. Bebek de hem yiyor hem oynuyor. Pankek de ayni şekilde. Hep önüne koyup onun yemesini istiyorlar. Ben de onlardan göre göre öyle yaptım. Verdiğim yogurt haric hepsi taneli. Başta çiğnemeyi beceremiyordu ama şuan bayağı çiğniyor. Belki kendi eliyle keşfedip, oynaya oynaya zevkli hale gelir.

Ayni sekildeyiz canim taneli verince mesela omlet hızlı sıkılıyor ve yemek istemiyor ama yumurtasini irmiğine ya da yulafina koyunca daha zevkli yiyor

Kızlar siz hiç tuz kullanıyor musunuz bebeğinizin çorbalarında??? Biliyorum 1 yaşına kadar verilmemeli ama benim kızda çok isteksiz bir kaşığı ben on defa ağzına koyuyorum o çıkarıyor en fazla 4 tatlı kaşığı yediriyorum hele yoğurttan nefret ediyor yüzünü şekilden şekle sokuyor hiç istemiyor. Bende yoğurdun içine biraz pekmez koyuyorum öyle yiyor aksi halde yemiyor. Pekmez de asitli olduğundan biraz alerji gibi döküntü oluyor vicudunda yani yediği zaman 4-5 tane kızarıklık oluyor. Dr da her yemek sonrası yoğurt yedir dedi. Yoğurt ekşi de değil ama galiba tadı tatlı olan şeyleri seviyor. Bir öneriniz varsa alırım ????

Canim benimki de mayaladigimi yemedi. Her seyi yaptim yemedi. Hazir tava yogurtlari var ya onu denedim cok sevdi. Icim tava yogurdu veriyorum artik. Hic yememesinden iyidir

Günoo görlzzzz

Ya bugün ilk defa kızım pankek yediiiii
İnanamıyorum öleceğim galiba mutluluktan
Dediğiniz gibi daha dün doğdular bugün pankek yiyorlar hatta parkta salıncakta sallanıyorlar çocukları çok seviyor hep görünce eepp ğüüüğğ bir şeyler söylüyor takip ediyor onlara gitmek istiyor heyecanlanıyor dün parkta çocuklara baktırıyordum bir tanesi abla gel salla dedi dedim küçük anlamaz neyse dur dedim bir sallayayım ay görseniz çok rahat çok profesyoneldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…