Somon bulsam ben de alıp vericem ben bir sorun olacagini sanmiyorumKızlar bebebm 6.5 aylık balık için erken mi eşim somon almış az yapıp versem sorun olur mu?
Yoğurdun icine meyve koyup versen peki yemez mi öyle? Bu arada ben hiç tuz kullanmiyorumKızlar siz hiç tuz kullanıyor musunuz bebeğinizin çorbalarında??? Biliyorum 1 yaşına kadar verilmemeli ama benim kızda çok isteksiz bir kaşığı ben on defa ağzına koyuyorum o çıkarıyoren fazla 4 tatlı kaşığı yediriyorum hele yoğurttan nefret ediyor yüzünü şekilden şekle sokuyor hiç istemiyor. Bende yoğurdun içine biraz pekmez koyuyorum öyle yiyor aksi halde yemiyor. Pekmez de asitli olduğundan biraz alerji gibi döküntü oluyor vicudunda yani yediği zaman 4-5 tane kızarıklık oluyor. Dr da her yemek sonrası yoğurt yedir dedi. Yoğurt ekşi de değil ama galiba tadı tatlı olan şeyleri seviyor. Bir öneriniz varsa alırım ????
Somon konusu açılmışken kızlar Türkiye'deki somonlar çiftlik yetistirme okyanusta yasayan vahsi somonlar faydaliymis onlari da bulmak imkansiz gibi bir şey ve altindan daha pahali. Sardalyanin omega değeri ile somon eşdeğer o yüzden ciftlik somonu yerine sardalya tercih edin benceSomon bulsam ben de alıp vericem ben bir sorun olacagini sanmiyorum
Ya evet 2 farkli somon var birisi türk somonu birisi norveç. Türk somonunu migros'ta gördüm ama almadim. Norveç somonu lazim ya da dedigin gibi küçük baliklarSomon konusu açılmışken kızlar Türkiye'deki somonlar çiftlik yetistirme okyanusta yasayan vahsi somonlar faydaliymis onlari da bulmak imkansiz gibi bir şey ve altindan daha pahali. Sardalyanin omega değeri ile somon eşdeğer o yüzden ciftlik somonu yerine sardalya tercih edin bence
Canim Norveç somonlari da Norveçte çiftlikte yetisiyormus bu okyanusta yaşayan vahşi somonlardan lazim ama onu da bulmak imkansiz sardalya harika bi besin omega 3 deposuYa evet 2 farkli somon var birisi türk somonu birisi norveç. Türk somonunu migros'ta gördüm ama almadim. Norveç somonu lazim ya da dedigin gibi küçük baliklar
Kızlar hepinize çok geçmiş olsun cidden berbat bir sürecin içine girdik salgınlar hortlamış vaziyette tek çeşit de değil çeşit çeşitÇocuklar kolaylıkla atlatır umarım onlara hiç kıyamıyorum
Rheaa hepinizin ayni anda hasta olmasi cidden kötü olmuş en azindan sen kısa sürede toparlayıp zorlanmazsin insallah evin kalesi anne anne hasta olunca kale yıkılıyor
Aycoregi1 hiç üzülme artık eski kötü covid tablosu yok gribin bir çeşidi gibi düşüneceksin. Yüksek ateşte en hızlı yöntem duş aldirmak aklinda olsun Ekin'in ateşini 40 dereceden duş ile düşürdük
@MelodiminEsi canım hastane daha güvenli senin de kafan rahat olur ilaçlarını verirler takibi rahat olur daha hızlı iyileşir üzülme inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar çok geçmiş olsun hemen iyileşin inşallah
Aycoregi1 canim cok gecmis olsun... Uzulme lutfen hepimiz hastayiz vallahi ne salginmis bizim evde dokuluyor... 2 cocuk olunca daha zor seni anliyorum. Biz anneler zaten hasta olsak da hasta degilmis gibi devam ... Insallah buyursunlar acisini cikaririz, bu grupta gezme, yeme icme, suslenme muhabbetleri de yapariz
Hepinize teşekkür ederim, şuan cok daha iyiyim. Oğlumun ateşi düştü ama ağrıları var sanırım hâlâ mızmız
Balıkçılarda Karadeniz somonu yada Norveç somonu diye satılıyor canım tabi doğru değilse bilemiyorum ama biz o şekilde çiftlik somonu değil diye aldıkSomon konusu açılmışken kızlar Türkiye'deki somonlar çiftlik yetistirme okyanusta yasayan vahsi somonlar faydaliymis onlari da bulmak imkansiz gibi bir şey ve altindan daha pahali. Sardalyanin omega değeri ile somon eşdeğer o yüzden ciftlik somonu yerine sardalya tercih edin bence
Canim soyledigini ben de dusunuyorum evet sîkıliyorlar gercekten. Ben de kati arti pure gidiyorum. Katiyi da yiyebildigini biliyorum mesela ekmegi minik.koparip veriyorum yutuyor, dun isteyince minik minik bir kac parca lahmacun verdim yedi cigniyorda ama cacuk sıkılıyorlar.
Canım taneli bizde de uzun sürüyor zaten yemek yerken hep hareket halinde çok açsa 2. kaşığı beklerken sinirleniyor yemegı begenmedıyse ayrı bagrış çağrışhep bir aksiyon halindeyiz,
Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten yalnız olmadığını hissedince insan dağa rahatlıyorAyni sekildeyiz canim taneli verince mesela omlet hızlı sıkılıyor ve yemek istemiyor ama yumurtasini irmiğine ya da yulafina koyunca daha zevkli yiyor
Tuvaletini yaptı mı?Kızlar diş ile atak huysuzluğu nasıl ayırt edilebilir ya? 8de uyuttum her zamanki gibi kaç kere uyandı sayamadım. Çığlık kıyamet ağlıyor başını geri atarak. İlk uyandığında gaz masajı falan yaptık gaz da çıkardı iyi dedik rahatladı uyur baya yok yine uyandı. Harika haftalara göre atak dönemindeyiz. Ama gündüz iyi gayet
Hayır bugün yapmadıTuvaletini yaptı mı?
Yapmadıgında bizim ki böyle oluyorHayır bugün yapmadı
Off ondan mı acaba yaYapmadıgında bizim ki böyle oluyor
Valla kuşum bizim öyle karnı gurulduyor sonra çimdiklemişsin gibi nasıl ağlıyor anlatamam sancı yapıyor cıkaramadıgı icinOff ondan mı acaba ya
Sabah altını değiştirirken gördük kabız olmuşValla kuşum bizim öyle karnı gurulduyor sonra çimdiklemişsin gibi nasıl ağlıyor anlatamam sancı yapıyor cıkaramadıgı icin
Canim biz iki haftadir böyleyiz 8. Ay atağı 37. Haftaya kadar sürüyormuş. Diş huzursuzluğu da kombosu salyalar akıyorKızlar diş ile atak huysuzluğu nasıl ayırt edilebilir ya? 8de uyuttum her zamanki gibi kaç kere uyandı sayamadım. Çığlık kıyamet ağlıyor başını geri atarak. İlk uyandığında gaz masajı falan yaptık gaz da çıkardı iyi dedik rahatladı uyur baya yok yine uyandı. Harika haftalara göre atak dönemindeyiz. Ama gündüz iyi gayet
Canım bizde de durumlar 3 gündür tam olarak böyle atak mı diş mi sancı mı çözemedim uykusunda bile mırıl mırıl sürekli ağlayarak uyanıyor çözemedim bendeKızlar diş ile atak huysuzluğu nasıl ayırt edilebilir ya? 8de uyuttum her zamanki gibi kaç kere uyandı sayamadım. Çığlık kıyamet ağlıyor başını geri atarak. İlk uyandığında gaz masajı falan yaptık gaz da çıkardı iyi dedik rahatladı uyur baya yok yine uyandı. Harika haftalara göre atak dönemindeyiz. Ama gündüz iyi gayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?