2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yoğurdun icine meyve koyup versen peki yemez mi öyle? Bu arada ben hiç tuz kullanmiyorum

Somon bulsam ben de alıp vericem ben bir sorun olacagini sanmiyorum
Somon konusu açılmışken kızlar Türkiye'deki somonlar çiftlik yetistirme okyanusta yasayan vahsi somonlar faydaliymis onlari da bulmak imkansiz gibi bir şey ve altindan daha pahali. Sardalyanin omega değeri ile somon eşdeğer o yüzden ciftlik somonu yerine sardalya tercih edin bence

Ya evet 2 farkli somon var birisi türk somonu birisi norveç. Türk somonunu migros'ta gördüm ama almadim. Norveç somonu lazim ya da dedigin gibi küçük baliklar

Ya evet 2 farkli somon var birisi türk somonu birisi norveç. Türk somonunu migros'ta gördüm ama almadim. Norveç somonu lazim ya da dedigin gibi küçük baliklar
Canim Norveç somonlari da Norveçte çiftlikte yetisiyormus bu okyanusta yaşayan vahşi somonlardan lazim ama onu da bulmak imkansiz sardalya harika bi besin omega 3 deposu

Kızlar çok geçmiş olsun hemen iyileşin inşallah

Aycoregi1 @MelodiminEsi Rheaa kızlar çok geçmiş olsun yeni gördüm hemen geçip gitsin inşallah
Hepinize teşekkür ederim, şuan cok daha iyiyim. Oğlumun ateşi düştü ama ağrıları var sanırım hâlâ mızmız

Balıkçılarda Karadeniz somonu yada Norveç somonu diye satılıyor canım tabi doğru değilse bilemiyorum ama biz o şekilde çiftlik somonu değil diye aldık

Canım taneli bizde de uzun sürüyor zaten yemek yerken hep hareket halinde çok açsa 2. kaşığı beklerken sinirleniyor yemegı begenmedıyse ayrı bagrış çağrış hep bir aksiyon halindeyiz,

Ayni sekildeyiz canim taneli verince mesela omlet hızlı sıkılıyor ve yemek istemiyor ama yumurtasini irmiğine ya da yulafina koyunca daha zevkli yiyor
Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten yalnız olmadığını hissedince insan dağa rahatlıyor balık veriyorum minik parcalar halinde yiyor yavaş yavaş alisacaklar inşallah hepimizin bebekleri

Kızlar diş ile atak huysuzluğu nasıl ayırt edilebilir ya? 8de uyuttum her zamanki gibi kaç kere uyandı sayamadım. Çığlık kıyamet ağlıyor başını geri atarak. İlk uyandığında gaz masajı falan yaptık gaz da çıkardı iyi dedik rahatladı uyur baya yok yine uyandı. Harika haftalara göre atak dönemindeyiz. Ama gündüz iyi gayet

Tuvaletini yaptı mı?

Canim biz iki haftadir böyleyiz 8. Ay atağı 37. Haftaya kadar sürüyormuş. Diş huzursuzluğu da kombosu salyalar akıyor

Canım bizde de durumlar 3 gündür tam olarak böyle atak mı diş mi sancı mı çözemedim uykusunda bile mırıl mırıl sürekli ağlayarak uyanıyor çözemedim bende

Günaydın kızlar. Ekin'in iki gündür burnu dolu ve geniz akıntısı var. Sümküremedigi icin burnunda birikiyor ve onu çok rahatsız ediyor uyku kalitesini çok etkiledi. Aspiratör ile çekiyoruz yıkıyoruz 10 dk sonra yine aynı. Bu sabahta balgamlı öksürük başladı kontrol muayenesine gidicez. Gece başının altına eğimli yastık koydum bi nebze rahatlatıyor. Daha önce benzer bir şey yaşayan oldu mu nasıl çözüm buldunuz ?

Günaydın arkadaşlarım bugün yaklaşık 3,5 ay sonra peynir yedim duygularımı size nasıl anlatabilirim bilmiyorum hemen sizinle paylaşayım dedim. Bebişin süt açma işinde inşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan ilerleriz çok korkuyorum İki hafta sonra bebeğe de sırayla peynir ve yoğurt deneteceğim. Eğer herşey yolunda giderse inşallah. Bebişlerinize hangi marka labne peyniri veriyorsunuz? lor peynirini kendimiz mi yapıyorsunuz?

Günaydın arkadaşım, geçmiş olsun. Biz sürekli nebülizatörle serum fizyolojik verdik. Ama bizim balgamlı öksürüğe dönmemişti. İnşallah hemencik toparlar ekinciğim tekrardan çok geçmiş olsun bize de haber ver doktordan çıkınca minseo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…