ben bayağıdır mandalina veriyordum o da mı yasakmışBu eşlerbenimki de hiç sormadan mandalina vermiş. Güzel yedi dedi çilek daha riskli ama demek bir şey olmuyormuş
Ben veriyorum mandalina cok seviyor. Asitik diye canim onermiyorlar.ben bayağıdır mandalina veriyordum o da mı yasakmışbunu da şimdi ögreniyorum allahtan bir şey olmamış ya daha geçen yabancilarin videosunu gördüm 8 ay ve uzeri bebekler için çilekli mama hazirliyordu tarifte. Yorum attim nasil 8 aylik bebege çilek veriyorsunuz bizim ülkede riskli yasak yazdim. Bana yok öyle bir şey yanlış biliyorsunuz diye cevaplar attılar
Mandalina, ben de veriyorum canim, cennet hurmasi da veriyorum. Dun de karnibahar verdimben bayağıdır mandalina veriyordum o da mı yasakmışbunu da şimdi ögreniyorum allahtan bir şey olmamış ya daha geçen yabancilarin videosunu gördüm 8 ay ve uzeri bebekler için çilekli mama hazirliyordu tarifte. Yorum attim nasil 8 aylik bebege çilek veriyorsunuz bizim ülkede riskli yasak yazdim. Bana yok öyle bir şey yanlış biliyorsunuz diye cevaplar attılar
aa evet ondandır bundan sonrası yumuşak gelirSabah verdigimde simdi yapmis kakanin yarisi sert yarisi yumusak demekki beklemis kakada varmis:)))
Ohh afiyet olsun, ben de hurma aldım veririm diye tarihi geçmişMandalina, ben de veriyorum canim, cennet hurmasi da veriyorum. Dun de karnibahar verdim
Saat başı meme emiyor. Sabaha kadar ağzında meme emerek uyuyor. 10.200 gram kilosu gayet iyi ama artık besinlerden de vitamin alsın istiyorum. Öyle oyalayarak yedirirsem öğürüp midesinde ne varsa kusuyor. Doktorumuz var aylık kontrollere gidiyoruz ama doktor da bir çare bulamıyor. Ağzını aç diye reçete yazamaz kiBen agzini acmadiginda dikkatini cekecek bir sey veriyorum eline, onu agzina gotureceginde hizlica bir kasik yediriyorum. Tadini alinca sonra bir kac kasik yiyor. Devaminda acmiyor ise gene baska bir sey bulurum. Bu sekilde en azindan yarisini yemis oluyor... Sabah ve aksam iyi de, ogle benimki de acmiyor... Yogurdu da bu sekilde yemeye basladi ... Insallah baslar, yemezse bence doktora goturun derim cunku Anne sutu yetmiyor artik... Gecen ay tadim diye vermedim kilo almadi. Bu ay aldi cok sukur ...
Kendi yediğiniz yemeklerden verin belki farklı bir tad istiyordur?Saat başı meme emiyor. Sabaha kadar ağzında meme emerek uyuyor. 10.200 gram kilosu gayet iyi ama artık besinlerden de vitamin alsın istiyorum. Öyle oyalayarak yedirirsem öğürüp midesinde ne varsa kusuyor. Doktorumuz var aylık kontrollere gidiyoruz ama doktor da bir çare bulamıyor. Ağzını aç diye reçete yazamaz kiçok çaresizim napacağımı bilmiyorum. Açken uğraştım yine faydasız. Bir bebek muz, elma, şeftali nasıl sevmez anlamıyorum. Kabaktan falan geçtim yani…
Maşallah kilonuz çok iyi amaSaat başı meme emiyor. Sabaha kadar ağzında meme emerek uyuyor. 10.200 gram kilosu gayet iyi ama artık besinlerden de vitamin alsın istiyorum. Öyle oyalayarak yedirirsem öğürüp midesinde ne varsa kusuyor. Doktorumuz var aylık kontrollere gidiyoruz ama doktor da bir çare bulamıyor. Ağzını aç diye reçete yazamaz kiçok çaresizim napacağımı bilmiyorum. Açken uğraştım yine faydasız. Bir bebek muz, elma, şeftali nasıl sevmez anlamıyorum. Kabaktan falan geçtim yani…
Kuşum benim kız da bu kiloda çok takılma alır zamanlaMaşallah kilonuz çok iyi amasanırım bebeklerimiz aynı gün doğmuş, bugün bizim de 229. Günümüz. Benim oğlum 7900
Belki dönemsel bir red olabilir. Diş ağrısı var ise o etkiliyor olabilir. Canınızı sıkmayın.
Alır değil mi arkadaşım ya, doktordan çıktık ağlayasım geldi. Bir de çok hareketli bir bebek. Doktor ona da bağladı ama etrafımda hep kilosu fazla bebekler olduğu için çok canım sıkıldı.Kuşum benim kız da bu kiloda çok takılma alır zamanla
Canim dogum.kilosu kac sen ona gore degerlendir. Sikma canini gercekten bunye meselesi her bebek tombul olmaz kiiAlır değil mi arkadaşım ya, doktordan çıktık ağlayasım geldi. Bir de çok hareketli bir bebek. Doktor ona da bağladı ama etrafımda hep kilosu fazla bebekler olduğu için çok canım sıkıldı.sanki besleyemiyorum benden dolayı böyleymiş gibi
Canım benim oğlum da bu kilolarda bence zayıf değiller ki bizim doğum kilomuz 2.500 ona gore çok çok iyiyiz. Benim oğlanın da boyu uzun hiç canını sıkma her bebek kilolu olacak değil ya ki inan bazen diyorum ki iyi ki böyleyiz kollarım taşımazKızlar benim oğluş bugün 7,5 aylık oldusorun şu ki sanırım kilomuz az. Alerjik bir bebek, bugün hastanede tarttık 7900 geldi. süt ürünlerini açma sürecindeyiz. Ek gıda ile pek aramız da yok. Zayıf bir bebek. Nasıl toparlarız bir tavsiyeniz var mı? Doktor olabilir. Her bebek tombul olacak diye bir durum yok dedi. Boyumuz uzun biraz 75cm. Çok moralim bozuldu ister istemez besleyemiyormuyum acaba bebeğimi diye düşünüp duruyorum
Domates salçası ayçiçek yağı vb vermiyorum doktor önerisiyle ama çok sevebileceği şeyler hazırlıyorum zatenKendi yediğiniz yemeklerden verin belki farklı bir tad istiyordur?
Dün akşam denedim tarhana. Tadamadı bile ağzını açmadığı için. Çok üzgünüm gerçekten. Çaresizim resmenMaşallah kilonuz çok iyi amasanırım bebeklerimiz aynı gün doğmuş, bugün bizim de 229. Günümüz. Benim oğlum 7900
Belki dönemsel bir red olabilir. Diş ağrısı var ise o etkiliyor olabilir. Canınızı sıkmayın. Benim oğlum da muz falan sevmiyor. Tatlı gıdadan ziyade daha çok ekşi gıdaları seviyor. Benim oğlumun süt alerjisi olduğu için yoğurtsuz bebek tarhanası yapıyorum, muhtemelen denemişsinizdir ama tarhana bizim kurtarıcımız oldu.
Bizimkide bu kilolarda:)) boyu baya iyiymis ondan zayif geliyodur belki sanaKızlar benim oğluş bugün 7,5 aylık oldusorun şu ki sanırım kilomuz az. Alerjik bir bebek, bugün hastanede tarttık 7900 geldi. süt ürünlerini açma sürecindeyiz. Ek gıda ile pek aramız da yok. Zayıf bir bebek. Nasıl toparlarız bir tavsiyeniz var mı? Doktor olabilir. Her bebek tombul olacak diye bir durum yok dedi. Boyumuz uzun biraz 75cm. Çok moralim bozuldu ister istemez besleyemiyormuyum acaba bebeğimi diye düşünüp duruyorum
Peki eline havuc fln vermeyi denedinizmi yada onune bisiler koyup kendi denemesini falan kimi bebek direkt kendi yemek isteyebiliyorSaat başı meme emiyor. Sabaha kadar ağzında meme emerek uyuyor. 10.200 gram kilosu gayet iyi ama artık besinlerden de vitamin alsın istiyorum. Öyle oyalayarak yedirirsem öğürüp midesinde ne varsa kusuyor. Doktorumuz var aylık kontrollere gidiyoruz ama doktor da bir çare bulamıyor. Ağzını aç diye reçete yazamaz kiçok çaresizim napacağımı bilmiyorum. Açken uğraştım yine faydasız. Bir bebek muz, elma, şeftali nasıl sevmez anlamıyorum. Kabaktan falan geçtim yani…
Çok denedim… bana mısın demiyor. Oyun da oynamıyor şüpheyle yaklaşıyor resmenBizimkide bu kilolarda:)) boyu baya iyiymis ondan zayif geliyodur belki sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?