2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar benim oğlanın kafa arada sağa meyilli duruyordu, sürekli değil kafasını da çevirebiliyor ama bakarken bazen kafa sağa meyilli bakıyordu, bi arkadaşım bi göster dedi onun oğlanda da varmış fizik yapılmış, götürdüm gerçekten de sağ boyun kasında kalınlaşma görüldü, tortikolis dendi, düzenli fizik yaptıracağım, tedavi edilmezse kalıcı olabiliyormuş arkadaşım uyarmasa ben geçici diye düşünürdüm doktora götürmeyecektim çünkü normal sanıyordum , sizle de paylaşmak istedim varsa dikkatini çeken bişey ihmal etmeyin götürün

Benim ki de aşırı hareketli alır insallah sıkma canını

Kızlar bugün işimden istifa ettim ve çok üzgünüm. Çoğu zaman aşırı stresli olsa da güzel ve eğlenceli günlerim de oldu. Ücretsiz izindeyken kendimi hazırlamıştım ama İstifa dilekçesini yazıp çıkış kağıtlarını imzalayınca kafama dank etti. İçim buruk biraz
İK’dakiler sen zorunluluktan çıkıyorsun, bebeğini biraz büyüt yada bakacak birini bulursan tekrar gel seni alırız dediler ama bakalım.

Çok denedim… bana mısın demiyor. Oyun da oynamıyor şüpheyle yaklaşıyor resmen
Emmeye cok.duskun bebeklerde ekgida reddi olabiliyor canim. Oncelikle aclik suresini uzat bence kac saatte bir besliyorsun ve de en keyifli oldugu zaman. 3 saat sonra deneyebilirsin ve de bir sure kasikla degilde elle yedirmeyi dene. Merak etme gecicidir eni sonu yiyecek bir seyler sadece cok sabirla ilerlemelisin istemedigi an masadan kaldir uzerine gidersen daha cok istemez. Balkonda yedirmeyi deneyebilirsin. Belki hepsini denedin bilmiyorum ama benim tavsiyelerim bunlar.

Kızlar şu parmak sebze olayını denediniz mi ben çok çekiniyorum. Eline haşlanmış havuç ya da pankek vermek istiyorum ama endişeliyim. Ya büyük parça kaçarsa boğazına
Kaçabilir o yüzden nasıl müdahale etmen gerektiğini bilmen lazım canim. Ekinin geçen aksam ekmek kacti mesela kabuğu yapisti boğazına çıkardım hemen

Çok geçmiş olsun canim fizik tedavi güzel etki eder düzelir
Allah gönlüne göre versin canım bakacak kimse yok muydu ? Ben de bi ara istifa etmeyi düşündüm ama maddi olarak refah seviyemiz düşeceği için cesaret edemedim her şey ateş pahası

Bizde de benzeri var canım hem de çok sık uyanıyor bağırarak ağlıyor diş yada gaz sancısı diye düşünüyorum

Bazen yapiyor kızım böyle gazı oldugi için bağırıyor bizimki

Yüzey baliklarini tercih et canim

Bence dis sancilari baslamis canim zaten dis sikintisi 2 3 ay once baslarmis bizim de cikmasina az kaldi geceleri ciglik cigliga degil ama 3 defa falan bira aglayarak uyaniyor 10 gundur boyle

MelodiminEsi Ekin de gazı olduğunda bağırıyor zaten o bağırmanın arkasından pırtlıyor sonra devam ediyor uyumaya

1 pırt için herkesi ayağa dikiyorlar

Gaz diyen canım kızlar oğlum çok pırtlı bir bebekti. Onun çilesini çok çektim bu ondan değil bu başka bir şey çünkü pırt falan da çıkmıyor ortaya
Yüzey balıklarını tercih etmem gerekiyor evet ama acaba marketten alsam sağlıklı olur mu diye merak ettim.
Şu dördüncü ay atağından sonra atak falan takip etmedim bence orası zirveydi
Diş mi acaba

Zirve mi 4. Ay atağı 1. Basamak, 8. Ay atağı 2. Basamak, 2 yaş sendromu da zirve

Zirve mi 4. Ay atağı 1. Basamak, 8. Ay atağı 2. Basamak, 2 yaş sendromu da zirve
Benim için zirve doğumdan beri yaşadığım meme reddiydi canım. Onun zirvesi de dördüncü aydı. Uyku durumları beni sıkıntıya sokmuyor çok şükür sanırım diğeri ağrıma gittiği için etkilenmiyorum

Amin canım
Normalde annem bakacaktı ama kardeşim ocakta doğum yapacak onun yanına gitmesi gerekiyor.
Kirada oturmadığımız için bir şekilde tek maaş idare ediyoruz ama evet buna rağmen refah seviyesi düşüyor Kira vermeye kalksak mümkün değil tek maaşla geçinemezdik
Kirada oturan, tek maaşla geçinmeye çalışan herkese allah yardım etsin çok zor

Fh2512 canim nasilsin coktandir yazdigina denk gelmedim
Canım çok saol düşünmüşsün aklına gelmişim öncelikle teşekkür ederim Çok şükür bebişte bende iyiyim canım yoğunluktan fırsatım olmuyor girmeye epeyde konuşulmuş yetişemiyorum. Benim oğlan fırsat vermiyor valla akşam nasıl oluyor anlamıyorum bile. Heryeri talan ediyor peşindeyim sürekli Sen nasılsın canım

Ben perişan olayım o zaman bizim oğlan daha 7 yi bile anca gördü kaç aydır bizimkide boyuna veriyor 72 cm boyu. Gözüme hala zayıf geliyor. Ek gıdada yiyoruz ama aşırı hareketli yediğini yakıyor alamıyor kilo diye düşünüyorum artık

Denemez miyim… oyuncak verir vermez ilk defa bile görse ağzına sokan oğlum yemek olduğunu anlıyor sürmüyor ağzına
Çok akıllılar bizimkide su içmeyi sevmezdi ağzına su değdiği an püskürtürdü yada ağzını kitlerdi. Herçeşit şeyle denedim sonunda alıştırma bardağı aldım silikon onla içiyor çok şükür meyveleri blender den geçirip alıştırma suluğuna koysanız sever belki öyle öyle alışır aklıma böyle Bi fikir geldi ama belki denemişsinizdir

Aklima gelir tabi canim 1 yildan fazladir konusuyoruz kalbimdesin. Cok sukur canim iyiyiz ara ara hastaliklar ugruyor iste

Aklima gelir tabi canim 1 yildan fazladir konusuyoruz kalbimdesin. Cok sukur canim iyiyiz ara ara hastaliklar ugruyor iste
Canım arkadaşım Burayı bu yüzden seviyorum Herkesi Bi yoklamış hastalık galiba çok geçmiş olsun canım zor oluyor vallahi analar bebeler hasta olmasın ya

Çok geçmiş olsun canım ya. Bu aralar yine korona hortladı galiba. Vallahi buraya girince denk geldim çevrede pek duymadım yine yayıldı galiba korona Allah Allah

Bu kilo mevzusunda doğum kilosu da önemli değil mi bence onla da alakası var. Benim oğlan da aşırı hareketli bu hareketle çok kilo almaları beklenemez zaten

Bu kilo mevzusunda doğum kilosu da önemli değil mi bence onla da alakası var. Benim oğlan da aşırı hareketli bu hareketle çok kilo almaları beklenemez zaten
3250 doğmuştu Alp. Bilemiyorum vallahi. 4.ayda bi hasta oldu bide sünnet çocuk dahada kilo alamadı ne olduysa o 4.cü ayda oldu kesinlikle asla yerinde durmuyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…