2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
3250 doğmuştu Alp. Bilemiyorum vallahi. 4.ayda bi hasta oldu bide sünnet çocuk dahada kilo alamadı ne olduysa o 4.cü ayda oldu kesinlikle asla yerinde durmuyor zaten
Valla çok yoruluyorum annem bana diyor ki çok zayıflamışsın kuduruk resmen oğlan
Ek gıdada nasıl ilerliyorsun canım bir günün nasıl geçiyor neler veriyorsun?

Fh2512 bizim de bu hastalık zamanı asla beslenemedi üstüne bir de zayıfladı.
Kilo takıntım yok ama bu hastalık durumları için biraz kilolu olmaları lazım ama olmayınca olmuyor işte

Valla çok yoruluyorum annem bana diyor ki çok zayıflamışsın kuduruk resmen oğlan
Ek gıdada nasıl ilerliyorsun canım bir günün nasıl geçiyor neler veriyorsun?
Keşke bende zayıflasam bende aksine yorulduğum için tıkışlıyorum ağzıma ne bulursam bizimkide kuduruk valla bak sabah kahvaltı genellikle yumurta peynir labne ufak ekmek veriyorum. Öğlen meyve yoğurt. Akşam çorba yoğurt. Bazen bize ne yaptıysam onada ufak ekmek banıp veriyorum.

Fh2512 bizim de bu hastalık zamanı asla beslenemedi üstüne bir de zayıfladı.
Kilo takıntım yok ama bu hastalık durumları için biraz kilolu olmaları lazım ama olmayınca olmuyor işte
Valla elimden gelen herşeyi yapıyorum yiyorda ama o kadar almıyor yinede hala zayıf gibi. Benimde yok sağlıklı olsunda diyorum ama yinede bazen düşünüyorum. Artık napıcamı şaşırdım bende

Evet hastalik donemi kilosu yerinde olmayinca iyice eriyorlar. Nasil istahi acildi mi canim.
Bir hafta üzerine ek gıdaya başladık çok şükür bugün tarhana ve yoğurt verdim yedi canım. Antibiyotik nedeniyle ishal olmuştu senin dediklerin aklıma geldi patates ve muz verdim o da kesildi
Mutfağın yolunu bulamıyorum ki ağzıma bir şeyler tıkıştırayım ay yazarken bile sinirim bozuldu
Labne üzerine ceviz koyuyorum ben tavsiye ederim bir de avokado güzel kilo aldırıyor onu da vermeye çalış canım. Çorbalarını sulu değil de koyu kıvamlı yapıyorum. Daha besleyici olsun diye. Bazen içine bir adet bebe bisküvisi kırıyorum. Bu şekilde güzel kilo aldı aslında 500 gr.

Valla elimden gelen herşeyi yapıyorum yiyorda ama o kadar almıyor yinede hala zayıf gibi. Benimde yok sağlıklı olsunda diyorum ama yinede bazen düşünüyorum. Artık napıcamı şaşırdım bende
Bünyesi öyle olabilir canım ben ömrüm boyunca hiç kilolu bilmem kendimi. Hatta şöyle özel bir şey anlatayım. Bir kalp rahatsızlığım var ameliyat olmam gerekiyordu yaş 17 falan. Doktorlar direkt kilo almazsan olmaz, masada kalırsın demişti.
Yağlı pilavlar mı gece yarısı kızartmalar mı ballı çerezler mi neler neler yedim nafile.. Hayatım boyunca en kilolu olduğum dönem hamilelik.
Tamamen bünye

Haklısın canım benimde öyle gerçi ailede ablamla ben zayıfız. 45 ten yukarı çıkamazdım belkide bana çekmiştir. Bende hamilelikte kilo aldım sadece şuanda 54 kilodayım. Doğru diyorsun belkide ne yapsakta öyle olacak

Sende haklısın Ay ben bazen salıyorum ya naparsan yap diyorum bziim bebeye tamam canım ekran aldım yazdıklarını denerim saolasın inşallah bizimkide alır biraz. Ay bende bazı şeylere bebe bisküvisi kırıyorum yalnız değilmişim

Kaçabilir o yüzden nasıl müdahale etmen gerektiğini bilmen lazım canim. Ekinin geçen aksam ekmek kacti mesela kabuğu yapisti boğazına çıkardım hemen
Ayy geçmiş olsun canım. Biliyorum ilkyardım eğitimi aldım ama kendi çocuğuma uygulamada yeterince iyi miyim ona emin değilim.

Ooo sen benden çoook daha zayıfsın bazen ne yaparsak yapalım tamamen ırsi oluyor yapacak pek bir şey yok sıkma canını
Bakma benimki de her zaman yemiyor. Bir gün iyiyse bir gün kötü. Mesela birçok arkadaşım üç öğüne geçti ben geçsem biliyorum mümkün değil yediremem

Fh2512 bir de kıyma veriyor musun canım bak onu sormayı unuttum. Bana doktor her yemeğine bebeğin avuç içi kadar koy demişti. Ben de yeni yeni başlayacağım vermeye

Evet zayıfım ama şuan 54 bana çok geliyor mesela göbüşde var hala
Doğrudur canım çocukların bir günü bir gününü tutmuyor

Kızlar ya bu ay regli gecikenler olmuştu sanırsam. Ne durumdasınız oldunuz mu? Benimde 1 gün gecikti olmadım diye aşırı stres oldum

Ya mandalina yiyor benimki ama pişiririyor poposunu aklınızda bulunsun. Çilek ile de şöyle bir durum oldu. Benim kızlar çilekli bar yerken küçüğe de vermişler, ertesi gün her yeri döktü maalesef. Aklınızda bulunsun, allerji yapıyor.

Bir de iştahsızlık çeken bebikler için bir şey buldum. Hippin beş tahıl karışımı var. Onu formula mamayla hazırlıyorsunuz. Oğlum onu yedi uzun zamandıe iştahsızlık çekiyordu. Hem de kilo yapar,formula ile olduğu için de besleyici. 100ml formula+100ml su 4 kaşık da hipp tahıl ile hazırlanıyor. Baya besleyici. Hepsini yemiyor ama 3/4 kadar yiyor bunu. Bir haftadır deniyorum.

Alır inşallah canım by kilo konusunda baya konuştuk burada hatırladın mı bilmiyorum defne de zayıf doğdu 2640 şimdi 7 kilo hala fa zayıf bence ama sağlıklı çok şükür o kadar hareketli ki ayda bence 100 gr alması bile mucize
Çok geçmiş olsun ihmal etmemenin önemi iyi ki de götürmüşsün canım inşallah hemen geçer
Hayırlısı olsun canım,bebişinle keyifli vakitler diliyorum emin ol hemen geçecek bu duygular pişman olmayacaksın
Aynen öyle canım bana dr da öyle söyledi ki muayene de max yarım saat görüyor defnenin bu gramları almadı bile cok iyi gerçekten bu hareket ve diş sayısına göre dedi
Off evet ya hani emzirirken zayıflanıyordu benim yıllar önce bir arkadaşım çok şişti hamileyken izinden bi döndü tığ gibi oh be demiştim bende böyle olacam
Olamadım evet lohusa şişliğim gitti ama ekstra kilo verip eriyemedim ki 6 ay sadece anne sütü verdim yok anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…