- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
Valla çok yoruluyorum annem bana diyor ki çok zayıflamışsın3250 doğmuştu Alp. Bilemiyorum vallahi. 4.ayda bi hasta oldu bide sünnet çocuk dahada kilo alamadı ne olduysa o 4.cü ayda oldukesinlikle asla yerinde durmuyor zaten
Canim zaten artik bu aylarda 400_600 arasi alilarlar cok alamazlar. 400 alti almiyorsa guzel aliyor demek3250 doğmuştu Alp. Bilemiyorum vallahi. 4.ayda bi hasta oldu bide sünnet çocuk dahada kilo alamadı ne olduysa o 4.cü ayda oldukesinlikle asla yerinde durmuyor zaten
Evet hastalik donemi kilosu yerinde olmayinca iyice eriyorlar. Nasil istahi acildi mi canim.Fh2512 bizim de bu hastalık zamanı asla beslenemedi üstüne bir de zayıfladı.
Kilo takıntım yok ama bu hastalık durumları için biraz kilolu olmaları lazım ama olmayınca olmuyor işte
Keşke bende zayıflasamValla çok yoruluyorum annem bana diyor ki çok zayıflamışsınkuduruk resmen oğlan
Ek gıdada nasıl ilerliyorsun canım bir günün nasıl geçiyor neler veriyorsun?
Valla 400 alsa ne ala 4. Aydan beri doğru düzgün kilo almıyor. Zaten yazmıştım burayadaCanim zaten artik bu aylarda 400_600 arasi alilarlar cok alamazlar. 400 alti almiyorsa guzel aliyor demek
Valla elimden gelen herşeyi yapıyorum yiyorda ama o kadar almıyor yinede hala zayıf gibi. Benimde yok sağlıklı olsunda diyorum ama yinede bazen düşünüyorum. Artık napıcamı şaşırdım bendeFh2512 bizim de bu hastalık zamanı asla beslenemedi üstüne bir de zayıfladı.
Kilo takıntım yok ama bu hastalık durumları için biraz kilolu olmaları lazım ama olmayınca olmuyor işte
Bir hafta üzerine ek gıdaya başladık çok şükürEvet hastalik donemi kilosu yerinde olmayinca iyice eriyorlar. Nasil istahi acildi mi canim.
Mutfağın yolunu bulamıyorum ki ağzıma bir şeyler tıkıştırayımKeşke bende zayıflasambende aksine yorulduğum için tıkışlıyorum ağzıma ne bulursam bizimkide kuduruk valla bak sabah kahvaltı genellikle yumurta peynir labne ufak ekmek veriyorum. Öğlen meyve yoğurt. Akşam çorba yoğurt. Bazen bize ne yaptıysam onada ufak ekmek banıp veriyorum.
Bünyesi öyle olabilir canım ben ömrüm boyunca hiç kilolu bilmem kendimi. Hatta şöyle özel bir şey anlatayım. Bir kalp rahatsızlığım var ameliyat olmam gerekiyordu yaş 17 falan. Doktorlar direkt kilo almazsan olmaz, masada kalırsın demişti.Valla elimden gelen herşeyi yapıyorum yiyorda ama o kadar almıyor yinede hala zayıf gibi. Benimde yok sağlıklı olsunda diyorum ama yinede bazen düşünüyorum. Artık napıcamı şaşırdım bende
Haklısın canım benimde öyle gerçi ailede ablamla ben zayıfız. 45 ten yukarı çıkamazdım belkide bana çekmiştir. Bende hamilelikte kilo aldım sadece şuanda 54 kilodayım. Doğru diyorsun belkide ne yapsakta öyle olacakBünyesi öyle olabilir canım ben ömrüm boyunca hiç kilolu bilmem kendimi. Hatta şöyle özel bir şey anlatayım. Bir kalp rahatsızlığım var ameliyat olmam gerekiyordu yaş 17 falan. Doktorlar direkt kilo almazsan olmaz, masada kalırsın demişti.
Yağlı pilavlar mı gece yarısı kızartmalar mı ballı çerezler mi neler neler yedim nafile.. Hayatım boyunca en kilolu olduğum dönem hamilelik.
Tamamen bünye
Sende haklısın Ay ben bazen salıyorum ya naparsan yap diyorum bziim bebeyeBir hafta üzerine ek gıdaya başladık çok şükürbugün tarhana ve yoğurt verdim yedi canım. Antibiyotik nedeniyle ishal olmuştu senin dediklerin aklıma geldi patates ve muz verdim o da kesildi
Mutfağın yolunu bulamıyorum ki ağzıma bir şeyler tıkıştırayımay yazarken bile sinirim bozuldu
Labne üzerine ceviz koyuyorum ben tavsiye ederim bir de avokado güzel kilo aldırıyor onu da vermeye çalış canım. Çorbalarını sulu değil de koyu kıvamlı yapıyorum. Daha besleyici olsun diye. Bazen içine bir adet bebe bisküvisi kırıyorum. Bu şekilde güzel kilo aldı aslında 500 gr.
Ayy geçmiş olsun canım. Biliyorum ilkyardım eğitimi aldım ama kendi çocuğuma uygulamada yeterince iyi miyim ona emin değilim.Kaçabilir o yüzden nasıl müdahale etmen gerektiğini bilmen lazım canim. Ekinin geçen aksam ekmek kacti mesela kabuğu yapisti boğazına çıkardım hemen
Ooo sen benden çoook daha zayıfsınHaklısın canım benimde öyle gerçi ailede ablamla ben zayıfız. 45 ten yukarı çıkamazdım belkide bana çekmiştir. Bende hamilelikte kilo aldım sadece şuanda 54 kilodayım. Doğru diyorsun belkide ne yapsakta öyle olacak
Bakma benimki de her zaman yemiyor. Bir gün iyiyse bir gün kötü. Mesela birçok arkadaşım üç öğüne geçti ben geçsem biliyorum mümkün değil yedirememSende haklısın Ay ben bazen salıyorum ya naparsan yap diyorum bziim bebeyetamam canım ekran aldım yazdıklarını denerim saolasın inşallah bizimkide alır biraz. Ay bende bazı şeylere bebe bisküvisi kırıyorum yalnız değilmişim
Evet zayıfım ama şuan 54 bana çok geliyor mesela göbüşde var halaOoo sen benden çoook daha zayıfsınbazen ne yaparsak yapalım tamamen ırsi oluyor yapacak pek bir şey yok sıkma canını
Bakma benimki de her zaman yemiyor. Bir gün iyiyse bir gün kötü. Mesela birçok arkadaşım üç öğüne geçti ben geçsem biliyorum mümkün değil yediremem
Yok daha vermedim canım bende bu ara diyordum alayım koyayım yemeklerine diyeFh2512 bir de kıyma veriyor musun canım bak onu sormayı unuttum. Bana doktor her yemeğine bebeğin avuç içi kadar koy demişti. Ben de yeni yeni başlayacağım vermeye
Ya mandalina yiyor benimki ama pişiririyor poposunu aklınızda bulunsun. Çilek ile de şöyle bir durum oldu. Benim kızlar çilekli bar yerken küçüğe de vermişler, ertesi gün her yeri döktü maalesef. Aklınızda bulunsun, allerji yapıyor.ben bayağıdır mandalina veriyordum o da mı yasakmışbunu da şimdi ögreniyorum allahtan bir şey olmamış ya daha geçen yabancilarin videosunu gördüm 8 ay ve uzeri bebekler için çilekli mama hazirliyordu tarifte. Yorum attim nasil 8 aylik bebege çilek veriyorsunuz bizim ülkede riskli yasak yazdim. Bana yok öyle bir şey yanlış biliyorsunuz diye cevaplar attılar
Alır inşallah canım by kilo konusunda baya konuştuk burada hatırladın mı bilmiyorum defne de zayıf doğdu 2640 şimdi 7 kilo hala fa zayıf bence ama sağlıklı çok şükür o kadar hareketli ki ayda bence 100 gr alması bile mucizeAlır değil mi arkadaşım ya, doktordan çıktık ağlayasım geldi. Bir de çok hareketli bir bebek. Doktor ona da bağladı ama etrafımda hep kilosu fazla bebekler olduğu için çok canım sıkıldı.sanki besleyemiyorum benden dolayı böyleymiş gibi
Çok geçmiş olsunKızlar benim oğlanın kafa arada sağa meyilli duruyordu, sürekli değil kafasını da çevirebiliyor ama bakarken bazen kafa sağa meyilli bakıyordu, bi arkadaşım bi göster dedi onun oğlanda da varmış fizik yapılmış, götürdüm gerçekten de sağ boyun kasında kalınlaşma görüldü, tortikolis dendi, düzenli fizik yaptıracağım, tedavi edilmezse kalıcı olabiliyormuş arkadaşım uyarmasa ben geçici diye düşünürdüm doktora götürmeyecektim çünkü normal sanıyordum , sizle de paylaşmak istedim varsa dikkatini çeken bişey ihmal etmeyin götürün
Hayırlısı olsun canım,bebişinle keyifli vakitler diliyorum emin ol hemen geçecek bu duygular pişman olmayacaksınKızlar bugün işimden istifa ettim ve çok üzgünüm. Çoğu zaman aşırı stresli olsa da güzel ve eğlenceli günlerim de oldu. Ücretsiz izindeyken kendimi hazırlamıştım ama İstifa dilekçesini yazıp çıkış kağıtlarını imzalayınca kafama dank etti. İçim buruk biraz
İK’dakiler sen zorunluluktan çıkıyorsun, bebeğini biraz büyüt yada bakacak birini bulursan tekrar gel seni alırız dediler ama bakalım.
Aynen öyle canım bana dr da öyle söyledi ki muayene de max yarım saat görüyor defnenin bu gramları almadı bile cok iyi gerçekten bu hareket ve diş sayısına göre dediBen perişan olayım o zamanbizim oğlan daha 7 yi bile anca gördü kaç aydır bizimkide boyuna veriyor 72 cm boyu. Gözüme hala zayıf geliyor. Ek gıdada yiyoruz ama aşırı hareketli yediğini yakıyor alamıyor kilo diye düşünüyorum artık
Off evet ya hani emzirirken zayıflanıyorduKeşke bende zayıflasambende aksine yorulduğum için tıkışlıyorum ağzıma ne bulursam bizimkide kuduruk valla bak sabah kahvaltı genellikle yumurta peynir labne ufak ekmek veriyorum. Öğlen meyve yoğurt. Akşam çorba yoğurt. Bazen bize ne yaptıysam onada ufak ekmek banıp veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?