2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
İçeriğine baktım da bu mantıkla aslında hergün çorbalarına farklı bir çeşit un katsak kilo da alırlar. Ama bu şekilde sağlıklı olur mu acaba?
Bu mama için demiyorum içeriğine bakınca böyle bir şey geldi aklıma.

Aynen canım bizdede hareket çok ama dişimiz yok maalesef çıkaracak ama kabardı damağı
Ay yalan onlar emziriyorum hala ama giden bieşy yok

Mantıklı aslında bende deneyebilirim zaten arada veriyorum tahıllı o mamalardan.

Kızım 8 aylik 8100 o da süt alerjik bebek hiç takmıyorum sayıları kafama Derin sağlıklı hareketli ve çok mutlu bir bebek bence siz de takılmayın çok kilolu olursa ilerde zayiflasin diye ugrasir

Canim benim Alp de kilo almiyor. Yapacak bir sey yok yani saglikli olsunlar
Valla elimden gelen herşeyi yapıyorum yiyorda ama o kadar almıyor yinede hala zayıf gibi. Benimde yok sağlıklı olsunda diyorum ama yinede bazen düşünüyorum. Artık napıcamı şaşırdım bende

Evet zayıfım ama şuan 54 bana çok geliyor mesela göbüşde var hala
Doğrudur canım çocukların bir günü bir gününü tutmuyor

Grubun ilk zamanlarında 45 kilo ile hamile olan biri vardı o sendin galiba canım o nasıl kilo kız maşallah, ben en az 57 olduğumu biliyorum o da evlendiğimdeki halim

Kızlar ya bu ay regli gecikenler olmuştu sanırsam. Ne durumdasınız oldunuz mu? Benimde 1 gün gecikti olmadım diye aşırı stres oldum

Bu da ben canım 4 gün gecikmeyle oldum dün akşam. Beni de çok gerdi, gebelik ihtimalini düşündükçe

Kızlar kilo konuşmuşsunuz alin de almıyor iki saniye bile durmuyor şimdi de ayağa kalkmaya başladı koltuklara tutunup ayağa kalkıyor, emekliyor. Tartıyorum iki hafta önce doktora gittiğimizdeki kilodan 100-150 gr falan farketmiş. Mamayı da iyice azalttı. Canları sağolsun napalım

Olabilir canım aynı mantık dedğin gibi, eğer çorba içiyorsa. Neden sağlıksız olsun ki beslenmede tahılın da yeri var her zaman. Benim oğlan ağzına başka bir şey sürmüyordu, tadına baktım çok hoş, kıvamı da soft baya yiyimli oluyor ılık ılık. Ama seninki çorba filan içiyorsa dediğin şey daha mantıklı neticede sebze ve etle de zenginleştirirsin.

Evet o şahıs benim canım şimdi şiştik yav o eski halimden eser yok şimdi

Ayy bana böyle şeyler deyin nolur sabahtan beri kalbim sıkışıyor başım ağrıyor düşüncesi bile geriyor beni Stresten olamıcam olacağı varsada

Mantıklı aslında bende deneyebilirim zaten arada veriyorum tahıllı o mamalardan.
Evet bir öğüne konabilir gibi geldi bana da ya da gün aşırı verilebilir. Neticede içinde formula da var 100ml.

Kızlar dün verdiğim kan değerlerimin bazıları baya yüksek geldi insülin direncim yükselmiş, 3 aylık şeker ortalaması yükselmiş. Açlık şekeri iyi ama resmen sen kilolusun diyor değerler.

Evde olmanın tek zor yanı bu sanki, çok sağlam bir kahvaltı aralarda atıştırma. Evde düzenli kek börek pişmesi ( beslenme hazırlıkları için) bunlar insanin ağzını tutmasının önünde engel gerçekten. İşe başlayınca veririm diyordum ama bu sonuçlardan sonra bir şeyler yapmalıyım. Günler kısalıyor, haftaiçi oruç tutmaya başlayayım diyorum inşallah. İnşallah sağlıklı kiloma ulaşırım

Kızım 8 aylik 8100 o da süt alerjik bebek hiç takmıyorum sayıları kafama Derin sağlıklı hareketli ve çok mutlu bir bebek bence siz de takılmayın çok kilolu olursa ilerde zayiflasin diye ugrasir
Kızlar bu kilolar az mı ya benim kızların bir yaş kiloları 9du. Ben oğlumda sekizinci ayda 8 kg gördüm vay be bu bebem kilolu diyorum. Tabi her çocuk farklı ama bahsettiğiniz kilollar da az değil ki.

Evet canım deneyebilirim aslında. Sonuçta onlara özel çeşit çeşit un alıyoruz. Ama bu mama da çok pratik. İçeriği de temiz yanlış okumadıysam. Yoğun olduğumuz dönemde de yapılabilir .

Bizimki de oklava yutmuş gibi yatay ve dik duruyor sadece diyebilirim. Oturtmaya çalışıyorum direniyor, ayakta durmak için. Tutunup ayakta durmayı öğrendi

Ayaklandı mıııı

Evet canım deneyebilirim aslında. Sonuçta onlara özel çeşit çeşit un alıyoruz. Ama bu mama da çok pratik. İçeriği de temiz yanlış okumadıysam. Yoğun olduğumuz dönemde de yapılabilir .
Evet canım gıda dedektifi de incelemiş, içinde un var yalnızca ilave şeker yok. Unlar da organik.

Canum ben çorbalarına tam buğday unu ve ruseym ekliyorum hem besleyici oluyor hem kıvamlı oluyor

Maşallah kızlar benim kuzum 8 kasımda 9 aylık olacak, çok aşırı hareketli değil. Ortanca kızım 9 ayın sonunda yürümüştü, büyük kızım 9 ayda baya kelimesi vardı. Bu kuzumda bunlar yok ama güleç yüzü var Bakalım bu kendini nasıl gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…