- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
İçeriğine baktım da bu mantıkla aslında hergün çorbalarına farklı bir çeşit un katsak kilo da alırlar. Ama bu şekilde sağlıklı olur mu acaba?Bir de iştahsızlık çeken bebikler için bir şey buldum. Hippin beş tahıl karışımı var. Onu formula mamayla hazırlıyorsunuz. Oğlum onu yedi uzun zamandıe iştahsızlık çekiyordu. Hem de kilo yapar,formula ile olduğu için de besleyici. 100ml formula+100ml su 4 kaşık da hipp tahıl ile hazırlanıyor. Baya besleyici. Hepsini yemiyor ama 3/4 kadar yiyor bunu. Bir haftadır deniyorum.
Aynen canım bizdede hareket çok ama dişimiz yok maalesefAlır inşallah canım by kilo konusunda baya konuştuk burada hatırladın mı bilmiyorum defne de zayıf doğdu 2640 şimdi 7 kilo hala fa zayıf bence ama sağlıklı çok şükür o kadar hareketli ki ayda bence 100 gr alması bile mucize
Çok geçmiş olsunihmal etmemenin önemi iyi ki de götürmüşsün canım inşallah hemen geçer
Hayırlısı olsun canım,bebişinle keyifli vakitler diliyorum emin ol hemen geçecek bu duygular pişman olmayacaksın
Aynen öyle canım bana dr da öyle söyledi ki muayene de max yarım saat görüyor defnenin bu gramları almadı bile cok iyi gerçekten bu hareket ve diş sayısına göre dedi
Off evet ya hani emzirirken zayıflanıyordubenim yıllar önce bir arkadaşım çok şişti hamileyken izinden bi döndü tığ gibi oh be demiştim bende böyle olacam
Olamadımevet lohusa şişliğim gitti ama ekstra kilo verip eriyemedim ki 6 ay sadece anne sütü verdim yok anam
Mantıklı aslında bende deneyebilirimBir de iştahsızlık çeken bebikler için bir şey buldum. Hippin beş tahıl karışımı var. Onu formula mamayla hazırlıyorsunuz. Oğlum onu yedi uzun zamandıe iştahsızlık çekiyordu. Hem de kilo yapar,formula ile olduğu için de besleyici. 100ml formula+100ml su 4 kaşık da hipp tahıl ile hazırlanıyor. Baya besleyici. Hepsini yemiyor ama 3/4 kadar yiyor bunu. Bir haftadır deniyorum.
Kızım 8 aylik 8100 o da süt alerjik bebek hiç takmıyorum sayıları kafama Derin sağlıklı hareketli ve çok mutlu bir bebek bence siz de takılmayın çok kilolu olursa ilerde zayiflasin diye ugrasirKızlar benim oğluş bugün 7,5 aylık oldusorun şu ki sanırım kilomuz az. Alerjik bir bebek, bugün hastanede tarttık 7900 geldi. süt ürünlerini açma sürecindeyiz. Ek gıda ile pek aramız da yok. Zayıf bir bebek. Nasıl toparlarız bir tavsiyeniz var mı? Doktor olabilir. Her bebek tombul olacak diye bir durum yok dedi. Boyumuz uzun biraz 75cm. Çok moralim bozuldu ister istemez besleyemiyormuyum acaba bebeğimi diye düşünüp duruyorum
Valla elimden gelen herşeyi yapıyorum yiyorda ama o kadar almıyor yinede hala zayıf gibi. Benimde yok sağlıklı olsunda diyorum ama yinede bazen düşünüyorum. Artık napıcamı şaşırdım bende
Evet zayıfım ama şuan 54 bana çok geliyor mesela göbüşde var hala
Doğrudur canım çocukların bir günü bir gününü tutmuyor
Kızlar ya bu ay regli gecikenler olmuştu sanırsam. Ne durumdasınız oldunuz mu? Benimde 1 gün gecikti olmadım diye aşırı stres oldum
Olabilir canım aynı mantık dedğin gibi, eğer çorba içiyorsa. Neden sağlıksız olsun ki beslenmede tahılın da yeri var her zaman. Benim oğlan ağzına başka bir şey sürmüyordu, tadına baktım çok hoş, kıvamı da soft baya yiyimli oluyor ılık ılık. Ama seninki çorba filan içiyorsa dediğin şey daha mantıklı neticede sebze ve etle de zenginleştirirsin.İçeriğine baktım da bu mantıkla aslında hergün çorbalarına farklı bir çeşit un katsak kilo da alırlar. Ama bu şekilde sağlıklı olur mu acaba?
Bu mama için demiyorum içeriğine bakınca böyle bir şey geldi aklıma.
Evet o şahıs benim canımGrubun ilk zamanlarında 45 kilo ile hamile olan biri vardı o sendin galiba canımo nasıl kilo kız maşallah, ben en az 57 olduğumu biliyorum o da evlendiğimdeki halim
Bu da ben canım4 gün gecikmeyle oldum dün akşam. Beni de çok gerdi, gebelik ihtimalini düşündükçe
Evet bir öğüne konabilir gibi geldi bana da ya da gün aşırı verilebilir. Neticede içinde formula da var 100ml.Mantıklı aslında bende deneyebilirimzaten arada veriyorum tahıllı o mamalardan.
Alp ler niye böyle yapıyor yaCanim benim Alp de kilo almiyor. Yapacak bir sey yok yani saglikli olsunlar
Evet canım doğru diyorsunEvet bir öğüne konabilir gibi geldi bana da ya da gün aşırı verilebilir. Neticede içinde formula da var 100ml.
Kızlar bu kilolar az mı yaKızım 8 aylik 8100 o da süt alerjik bebek hiç takmıyorum sayıları kafama Derin sağlıklı hareketli ve çok mutlu bir bebek bence siz de takılmayın çok kilolu olursa ilerde zayiflasin diye ugrasir
Evet canım deneyebilirim aslında. Sonuçta onlara özel çeşit çeşit un alıyoruz. Ama bu mama da çok pratik. İçeriği de temiz yanlış okumadıysam. Yoğun olduğumuz dönemde de yapılabilir .Olabilir canım aynı mantık dedğin gibi, eğer çorba içiyorsa. Neden sağlıksız olsun ki beslenmede tahılın da yeri var her zaman. Benim oğlan ağzına başka bir şey sürmüyordu, tadına baktım çok hoş, kıvamı da soft baya yiyimli oluyor ılık ılık. Ama seninki çorba filan içiyorsa dediğin şey daha mantıklı neticede sebze ve etle de zenginleştirirsin.
Kızlar kilo konuşmuşsunuz alin de almıyoriki saniye bile durmuyor şimdi de ayağa kalkmaya başladı koltuklara tutunup ayağa kalkıyor, emekliyor. Tartıyorum iki hafta önce doktora gittiğimizdeki kilodan 100-150 gr falan farketmiş. Mamayı da iyice azalttı. Canları sağolsun napalım
Ayaklandı mııııKızlar kilo konuşmuşsunuz alin de almıyoriki saniye bile durmuyor şimdi de ayağa kalkmaya başladı koltuklara tutunup ayağa kalkıyor, emekliyor. Tartıyorum iki hafta önce doktora gittiğimizdeki kilodan 100-150 gr falan farketmiş. Mamayı da iyice azalttı. Canları sağolsun napalım
Evet canım gıda dedektifi de incelemiş, içinde un var yalnızca ilave şeker yok. Unlar da organik.Evet canım deneyebilirim aslında. Sonuçta onlara özel çeşit çeşit un alıyoruz. Ama bu mama da çok pratik. İçeriği de temiz yanlış okumadıysam. Yoğun olduğumuz dönemde de yapılabilir .
Canum ben çorbalarına tam buğday unu ve ruseym ekliyorum hem besleyici oluyor hem kıvamlı oluyorİçeriğine baktım da bu mantıkla aslında hergün çorbalarına farklı bir çeşit un katsak kilo da alırlar. Ama bu şekilde sağlıklı olur mu acaba?
Bu mama için demiyorum içeriğine bakınca böyle bir şey geldi aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?