- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
Evet canım gıda dedektifi de incelemiş, içinde un var yalnızca ilave şeker yok. Unlar da organik.
Ben çekiniyordum kızlar eklemekten açıkçası. DeneyeyimCanum ben çorbalarına tam buğday unu ve ruseym ekliyorum hem besleyici oluyor hem kıvamlı oluyor
Tam buğday unu ve yulaf b vitamini ve lif alımı açısından önemli diye biliyorum.Ben çekiniyordum kızlar eklemekten açıkçası. Deneyeyim
Kilo almasından daha önemli olan sağlıklı beslenmesi. Sağlıklı ise varım beğendim bu içeriği
AynısıBizimki de oklava yutmuş gibi yatay ve dik duruyor sadece diyebilirim. Oturtmaya çalışıyorum direniyor, ayakta durmak için. Tutunup ayakta durmayı öğrendi
Evet her yere tırmanıyorAyaklandı mıııı
Canım çok faydalı ve sağlıklı ruseym 1 yaşından önce pişirilerek veriliyor araştır önce ben çorbaya yada yemeklere 1 tatlı kaşığı piştikten sonra ocağın altını kapatmadan hemen önce ekliyorumBen çekiniyordum kızlar eklemekten açıkçası. Deneyeyim
Kilo almasından daha önemli olan sağlıklı beslenmesi. Sağlıklı ise varım beğendim bu içeriği
İkisinden de almıştım kullanayım çorbalardaTam buğday unu ve yulaf b vitamini ve lif alımı açısından önemli diye biliyorum.
Ruşeym de almıştım. Aslında mevcut her şey var, şu hastalık bizi biraz geri itti. Toparlamam lazım. Kendimi ek gıdaya yeni başlıyormuş gibi sıfırlanmış hissediyorumCanım çok faydalı ve sağlıklı ruseym 1 yaşından önce pişirilerek veriliyor araştır önce ben çorbaya yada yemeklere 1 tatlı kaşığı piştikten sonra ocağın altını kapatmadan hemen önce ekliyorum
Hastalık olmasın da canım yerler bi gün az bi gün çok önemli olan sağlıkları patates çorbası da dene çok besleyici canımİkisinden de almıştım kullanayım çorbalarda
Ruşeym de almıştım. Aslında mevcut her şey var, şu hastalık bizi biraz geri itti. Toparlamam lazım. Kendimi ek gıdaya yeni başlıyormuş gibi sıfırlanmış hissediyorum
Az değil evet ama Derin 3650 gr doğdu 2 ay üst üste 200 gr aldı bu ay da 300 almış doktor mama başlamak istedi ama ben vermedim dediğiniz gibi gayet güzel kilosuKızlar bu kilolar az mı yabenim kızların bir yaş kiloları 9du. Ben oğlumda sekizinci ayda 8 kg gördüm vay be bu bebem kilolu diyorum. Tabi her çocuk farklı ama bahsettiğiniz kilollar da az değil ki.
Ayy ben onu kendim çok severimHastalık olmasın da canım yerler bi gün az bi gün çok önemli olan sağlıkları patates çorbası da dene çok besleyici canım
Umarım düzelir canım bir an önceKızlar dün verdiğim kan değerlerimin bazıları baya yüksek geldiinsülin direncim yükselmiş, 3 aylık şeker ortalaması yükselmiş. Açlık şekeri iyi ama resmen sen kilolusun diyor değerler.
Evde olmanın tek zor yanı bu sanki, çok sağlam bir kahvaltı aralarda atıştırma. Evde düzenli kek börek pişmesi ( beslenme hazırlıkları için) bunlar insanin ağzını tutmasının önünde engel gerçekten. İşe başlayınca veririm diyordum ama bu sonuçlardan sonra bir şeyler yapmalıyım. Günler kısalıyor, haftaiçi oruç tutmaya başlayayım diyorum inşallah. İnşallah sağlıklı kiloma ulaşırım
Bizimkide öyle aman aman almadı hatta 5.ayda hiç almadı. Mamada içmediAz değil evet ama Derin 3650 gr doğdu 2 ay üst üste 200 gr aldı bu ay da 300 almış doktor mama başlamak istedi ama ben vermedim dediğiniz gibi gayet güzel kilosu
Ay Derin de öyle düz duvara tutunup kalkıyor hatta artık emekler pozisyondan ayağa kalkmaya çalışıyor zaten 2 aydır emekliyir kilo almaması normal geliyorKızlar kilo konuşmuşsunuz alin de almıyoriki saniye bile durmuyor şimdi de ayağa kalkmaya başladı koltuklara tutunup ayağa kalkıyor, emekliyor. Tartıyorum iki hafta önce doktora gittiğimizdeki kilodan 100-150 gr falan farketmiş. Mamayı da iyice azalttı. Canları sağolsun napalım
Mutluysa sorun yok benceBizimkide öyle aman aman almadı hatta 5.ayda hiç almadı. Mamada içmedi
Ayynen öyle canım sağlıklı olsunlar da önemli değil artıkAy Derin de öyle düz duvara tutunup kalkıyor hatta artık emekler pozisyondan ayağa kalkmaya çalışıyor zaten 2 aydır emekliyir kilo almaması normal geliyor
Napacaksin canim mecbur kalmışsın kreşe baslayinca baslarsin tekrar inşallahAmin canım
Normalde annem bakacaktı ama kardeşim ocakta doğum yapacak onun yanına gitmesi gerekiyor.
Kirada oturmadığımız için bir şekilde tek maaş idare ediyoruz ama evet buna rağmen refah seviyesi düşüyorKira vermeye kalksak mümkün değil tek maaşla geçinemezdik
Kirada oturan, tek maaşla geçinmeye çalışan herkese allah yardım etsin çok zor
Merak etme o an öyle olmuyor tek derdin onu kurtarmak oluyor sakin kaldığın takdirde hiç bir sorun yasamazsinAyy geçmiş olsun canım. Biliyorum ilkyardım eğitimi aldım ama kendi çocuğuma uygulamada yeterince iyi miyim ona emin değilim.
Anladım canım maşallah gayet iyi, bu aylarda 200-300 alması gayet normal iyi aslında ama doktor önerdiyse bir şey diyemem tabiAz değil evet ama Derin 3650 gr doğdu 2 ay üst üste 200 gr aldı bu ay da 300 almış doktor mama başlamak istedi ama ben vermedim dediğiniz gibi gayet güzel kilosu
Teşekkür ederim canım hastalık çağındayız artık demişti bir uzman gerçekten de öyleÇok geçmiş olsun canım şu anda felaket salgın var covid influenza domuz gribi yok yok malesef
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun, hem gözüne hem koronayaAllah acil şifalar versin inşallah
Eskis kadar olmasa da yayıldı yine grip gibi zaten hepsi aynı anda çıkıyor. Şimdilerde ishal salgını da varmışÇok geçmiş olsun canım ya. Bu aralar yine korona hortladı galiba. Vallahi buraya girince denk geldim çevrede pek duymadım yine yayıldı galiba korona Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?