2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet canım gıda dedektifi de incelemiş, içinde un var yalnızca ilave şeker yok. Unlar da organik.

Canum ben çorbalarına tam buğday unu ve ruseym ekliyorum hem besleyici oluyor hem kıvamlı oluyor
Ben çekiniyordum kızlar eklemekten açıkçası. Deneyeyim
Kilo almasından daha önemli olan sağlıklı beslenmesi. Sağlıklı ise varım beğendim bu içeriği

Kilo almasından daha önemli olan sağlıklı beslenmesi. Sağlıklı ise varım beğendim bu içeriği
Tam buğday unu ve yulaf b vitamini ve lif alımı açısından önemli diye biliyorum.

Canım çok faydalı ve sağlıklı ruseym 1 yaşından önce pişirilerek veriliyor araştır önce ben çorbaya yada yemeklere 1 tatlı kaşığı piştikten sonra ocağın altını kapatmadan hemen önce ekliyorum

Tam buğday unu ve yulaf b vitamini ve lif alımı açısından önemli diye biliyorum.
İkisinden de almıştım kullanayım çorbalarda
Ruşeym de almıştım. Aslında mevcut her şey var, şu hastalık bizi biraz geri itti. Toparlamam lazım. Kendimi ek gıdaya yeni başlıyormuş gibi sıfırlanmış hissediyorum

Hastalık olmasın da canım yerler bi gün az bi gün çok önemli olan sağlıkları patates çorbası da dene çok besleyici canım

Kızlar bu kilolar az mı ya benim kızların bir yaş kiloları 9du. Ben oğlumda sekizinci ayda 8 kg gördüm vay be bu bebem kilolu diyorum. Tabi her çocuk farklı ama bahsettiğiniz kilollar da az değil ki.
Az değil evet ama Derin 3650 gr doğdu 2 ay üst üste 200 gr aldı bu ay da 300 almış doktor mama başlamak istedi ama ben vermedim dediğiniz gibi gayet güzel kilosu

Umarım düzelir canım bir an önce

Az değil evet ama Derin 3650 gr doğdu 2 ay üst üste 200 gr aldı bu ay da 300 almış doktor mama başlamak istedi ama ben vermedim dediğiniz gibi gayet güzel kilosu
Bizimkide öyle aman aman almadı hatta 5.ayda hiç almadı. Mamada içmedi

Ay Derin de öyle düz duvara tutunup kalkıyor hatta artık emekler pozisyondan ayağa kalkmaya çalışıyor zaten 2 aydır emekliyir kilo almaması normal geliyor

Napacaksin canim mecbur kalmışsın kreşe baslayinca baslarsin tekrar inşallah
Ayy geçmiş olsun canım. Biliyorum ilkyardım eğitimi aldım ama kendi çocuğuma uygulamada yeterince iyi miyim ona emin değilim.
Merak etme o an öyle olmuyor tek derdin onu kurtarmak oluyor sakin kaldığın takdirde hiç bir sorun yasamazsin

Anladım canım maşallah gayet iyi, bu aylarda 200-300 alması gayet normal iyi aslında ama doktor önerdiyse bir şey diyemem tabi Doğum kilosu yüksek olan bebişler sanki çok alamıyorlar. Benim ilk kızım 4 kg doğdu, ikincisi 3.7 kg. Öyle doğdukları kadar kilolu olamadılar hiç

Çok geçmiş olsun canım ya. Bu aralar yine korona hortladı galiba. Vallahi buraya girince denk geldim çevrede pek duymadım yine yayıldı galiba korona Allah Allah
Eskis kadar olmasa da yayıldı yine grip gibi zaten hepsi aynı anda çıkıyor. Şimdilerde ishal salgını da varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…