2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar günaydın dün Alyanın 2.doz menenjit aşısını yaptırdım. Tabi doktora ölçümlerinş de yaptırdım
Boyu 72cm kilosu 8 dedi doktor bana çok zayıf geldi öğünlerini yiyor gece mama da içiyor ama az toplam 100/150 cc arası içiyor.
Sizin bebişker nasıl?
Doktor normal dedi kilosuna boyuna bana sanki zayıf gibi geldi. Ne yapmam lazım kilosu için bilmiyorum. İştahsız desem iştahsız da değil ki. Mamayı az içiyor diye mi böyle acaba. Bu arada alya 8 ay 18 günlük oldu o yüzden zayıf geldi bana. Emeklemiyords kendi ekseni etrafında dönüyor sürüklenerek o kadar.

Ek gidadan 1 saat sonra acikiyor ve mama veriyorum kizlar ek gida.porsiyonunu arttiriyorum ama yemiyor o an icin doyuyor ama sonra cok cabuk acikiyor ve mama istiyor yani bilemedim bi mama bi ek gida seklinde gidiyoruz gunluk 500 600 cc mama iciyor3 ogunde ek gida veriyorum sizin sureler nasil?

Eğer ek gida alıyorsa mamayi muhallebisine ekleyebilirsin arkadaşım öyle veriyor sabah akşam 1 ayda baya toparladı ama senin kilosu iyi bebeğinin doktor da bir sorun görmemiş bence çok dert etme keyfi yerindeyse uzun zayıf bir bebek olur
Sizinki 1 dayanıyorsa ne güzel ek gıdasını yiyor kızım ardından hemen meme istiyor biraz bekletip veriyorum kahvaltı akşam yemeği bir de arada kabız olmasın diye yulaf ezmesi ve kuru kayısı kaynatıp veriyorum bence mama ya da meme alışkanlık bebeklerde onunla doyum hissediyorlar

Yemekten sonra tatli istiyor canlari ne yapsinlar

Evet mamadan sonra tam doyuma ulasiyor tatmin oluyor ama ek gidadan sonra o tatminligi goremiyorum ahahahaha

Hâlâ ana besin anne sütü veya formül mama değil mi zaten. Bence çok normal bir durum. Kızlar demese aklıma gelmezdi ama cidden ek gıdada sıkılıyorlar. Süt gibi mama gibi aksın istiyorlar kolayca.

Hâlâ ana besin anne sütü veya formül mama değil mi zaten. Bence çok normal bir durum. Kızlar demese aklıma gelmezdi ama cidden ek gıdada sıkılıyorlar. Süt gibi mama gibi aksın istiyorlar kolayca.
Aynen oyle agzina kasigi veriyorum ikinciye vericem onu bile bekleyemiyor agliyor en son tabagi agzina dayayip kaşıkla hizli hizli veriyorum yetisemiyor tabi:)

@Pink0606 bence de böyle canım, benim kine ek gıda veriyorum diyelim iyi de yiyor oh doydu diyorum sonra mızırdanıyor emziriyorum şaşırıyorum yani gene de emmekte istiyor, tatlı niyetine

Sikildiklari icin kendilerini tam doyurmuyorlae canim. Ben şuan hic kasmiyorum yemediginde ah yemedi vs aliyorum önunden tabi ki 9. aya kadar halen sut on planda

Sikildiklari icin kendilerini tam doyurmuyorlae canim. Ben şuan hic kasmiyorum yemediginde ah yemedi vs aliyorum önunden tabi ki 9. aya kadar halen sut on planda
Ama valla buna can dayanmıyor şöyle adam akıllı karınlarını doyurup kalksınlar

Ben dün 3 öğüne geçtim bakalim süreç nasil gelişecek

Valla çok şükür diyeyim canım zaten bu fırıldaklığıyla almaması gayet normal geliyor
Yani hareketli bebek belki metabolizması iyi çalışıyor benim eşim çok çok çok ter ama asla kilo almaz belki genlerden geliyordur kilo almaması o yüzden hastalığı yoksa hiç takmıyorum artık ilk ay çok üzülmüştüm çünkü

Ben dün 3 öğüne geçtim bakalim süreç nasil gelişecek
Ya ben 2 ana 1 ara öğüne geçtiğimde kabızlık oldu hala böyle ilerliyorum ama ara öğünde kayısı ve yulaf ezmesi veriyorum bize süt ürünleri yasak onlar olmayınca çok zor valla

Aynen öyle canım doğru diyorsun. Bende ilk zamanlar üzülüp kafama çok takıyordum

Reactions: Cmz
Kizlar ben bu tarz videolari çok seviyorum. Sizler de seviyor musunuz bilmiyorum ama bana fikir oluyor. Sizler de bakın çok sağlıklı öğünler yapmış bebeğine çok da güzel yiyor

Ben ek gıda veriyorum sabah uyanınca. Yumurta, peynir, kefir şeklinde ama adam akıllı yemiyor. Yarım saat sonra devam sütlü kaşık maması hazırlıyorum. Onu yiyor. Öğlen uykudan uyanınca çorba veriyorum. Sonra meme emiyor. Hala ağlarsa devam sütü veriyorum. Akşam da yoğurt ve meyve. Akşam yemeği bizi yediklerimizden tadım şeklinde önüne veriyorum. Sonra yine meme. Bazen rüya öğünü mama yapıyorum. Gece de sabaha kadar 3 ya da 4 kere kalkıp emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…