2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar ben bu tarz videolari çok seviyorum. Sizler de seviyor musunuz bilmiyorum ama bana fikir oluyor. Sizler de bakın çok sağlıklı öğünler yapmış bebeğine çok da güzel yiyor
Ben henüz eline hiçbir şey vermedim korkuyorum ya

Ben yoruldum okurken valla mutfaktan cikmiyosundur sen:) gece cok uyaniyormus ya benimki 1 kere kalkio ne zaman kalkmayacak artik onu dusunuyorum:))))

Ben henüz eline hiçbir şey vermedim korkuyorum ya
Korkma canim yoksa hem kendisi yiyemez hem de çiğnemeye alışamaz. Buharda brokoli karnabahar pişir önüne koy, emin ol yumuşacık oluyor yani boğazına kaçma ihtimali sıfır. 1 tanesini bile yese mutlu olursun hem sana da cesaret gelir, bebeğine güven kendi elleriyle keşfetsin, eline aldırt ağzına doğru götür sen de ağzına ezmeden koy bak göreceksin bir şey olmayacak

Ben yoruldum okurken valla mutfaktan cikmiyosundur sen:) gece cok uyaniyormus ya benimki 1 kere kalkio ne zaman kalkmayacak artik onu dusunuyorum:))))
Evet vaktim mutfakta geçiyor genelde Kalkmalar meme ya da mama olayı bitince bitiyor, genelde dişlerin tamamlanmasından sonra

Balkabağı çorbasını bizim ev ahalisi hiç sevmedi

Ya ben 2 ana 1 ara öğüne geçtiğimde kabızlık oldu hala böyle ilerliyorum ama ara öğünde kayısı ve yulaf ezmesi veriyorum bize süt ürünleri yasak onlar olmayınca çok zor valla
Ben de 2 ana 1 ara yapıyordum şimdi 1 ana öğün daha ekledim dün akşam ağır olmasin diye muzlu yulaflı muhallebi verdim ama Ekin kabiz oldu muz yaramiyor bi daha vermeyeceğim, yemek tarzi yediğinde daha rahat oluyor. Sebzeleri haslayip ilik suyu ekleyip muhallebi kivaminda ezip verebilirsin aslinda mesela
karnabahar+tatlı patates+havuç
kabak+patates+kapya biber
brokoli+havuç

Gibi bunlara kıyma da ekleyebilirsin ya da soğan sarımsak lezzetli oluyor severek yer bence

Kizlar ben bu tarz videolari çok seviyorum. Sizler de seviyor musunuz bilmiyorum ama bana fikir oluyor. Sizler de bakın çok sağlıklı öğünler yapmış bebeğine çok da güzel yiyor
Biz mama sandalyesinde saniyelerle yarışıyoruz asla oturmak istemiyor gezerek yemek istiyor ya da oyun oynayarak. Eline verince de yere atip arkasindan bakip bagiriyor. Masada tutabildigim o on dk da ne yedirdiysem yedirdim sonrasi çığlıklar

Allaahh senin işin çok zormuş olmadı sen ekin'e bir yer sofrası yap öyle yer mi acaba

Kizlar bal kabagindan yemek yapip veren var mi? Varsa nasil yapip verdiniz ben pek bir şey bulamadim
Balkabağı,patates, havuç, soğan hepsini haşladım ilik suyu ekledim muhallebi kıvamında ezip verdim. Yemegini yapacaksan normal kıymalı patates yemeği mantığında uyarlayabilirsin o da güzel olur

Balkabağı,patates, havuç, soğan hepsini haşladım ilik suyu ekledim muhallebi kıvamında ezip verdim. Yemegini yapacaksan normal kıymalı patates yemeği mantığında uyarlayabilirsin o da güzel olur
Kiymali olur mu ki? Hep tatlisini yedigim için bana garip geldi belki de hiç yemeğini yemediğim içindir ben kiymali yapim, bu akşam denerim

Evet yiyor öyle Anadolu çocuğu geçen esimle durmuyor diye onun matin üstüne sofrabezi attik yerde yedik o da bizle oturdu yedi
Sen şimdiden ekin'in odaya şark köşesi yap kuzey büyüsün ona şalgam, icli köfte getirsin adana'dan anca keser ekin'i biraz büyüsün ekin'e çiğ köfte yoğuracak bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…