- 20 Mart 2011
- 13.949
- 32.547
- 798
Ben henüz eline hiçbir şey vermedim korkuyorum yaKizlar ben bu tarz videolari çok seviyorum. Sizler de seviyor musunuz bilmiyorum ama bana fikir oluyor. Sizler de bakın çok sağlıklı öğünler yapmış bebeğine çok da güzel yiyor
Ben yoruldum okurken valla mutfaktan cikmiyosundur sen:) gece cok uyaniyormus ya benimki 1 kere kalkio ne zaman kalkmayacak artik onu dusunuyorum:))))Ben ek gıda veriyorum sabah uyanınca. Yumurta, peynir, kefir şeklinde ama adam akıllı yemiyor. Yarım saat sonra devam sütlü kaşık maması hazırlıyorum. Onu yiyor. Öğlen uykudan uyanınca çorba veriyorum. Sonra meme emiyor. Hala ağlarsa devam sütü veriyorum. Akşam da yoğurt ve meyve. Akşam yemeği bizi yediklerimizden tadım şeklinde önüne veriyorum. Sonra yine meme. Bazen rüya öğünü mama yapıyorum. Gece de sabaha kadar 3 ya da 4 kere kalkıp emiyor.
Ben uzuluyorum ya bunlari izlerken benim bebe niye boyle yemiyor diye:))) gecen eline havuc verdim baktim havucu masaya vuruyor:))Ben henüz eline hiçbir şey vermedim korkuyorum ya
Korkma canim yoksa hem kendisi yiyemez hem de çiğnemeye alışamaz. Buharda brokoli karnabahar pişir önüne koy, emin ol yumuşacık oluyor yani boğazına kaçma ihtimali sıfır. 1 tanesini bile yese mutlu olursun hem sana da cesaret gelir, bebeğine güvenBen henüz eline hiçbir şey vermedim korkuyorum ya
Evet vaktim mutfakta geçiyor geneldeBen yoruldum okurken valla mutfaktan cikmiyosundur sen:) gece cok uyaniyormus ya benimki 1 kere kalkio ne zaman kalkmayacak artik onu dusunuyorum:))))
Yemek değil de muhallebi yaptım ben bi de eline verdim haşlayıp.Kizlar bal kabagindan yemek yapip veren var mi? Varsa nasil yapip verdiniz ben pek bir şey bulamadim
Nasil muhallebi yaptin? Sadece suda haşlayıp püre mi yaptin? Ben de pirinc patatesle pişirip verim diyorum ama yer mi acabaYemek değil de muhallebi yaptım ben bi de eline verdim haşlayıp.
Ben tatlisi haric hic yapip yemedimBalkabağı çorbasını bizim ev ahalisi hiç sevmedi
Ben de 2 ana 1 ara yapıyordum şimdi 1 ana öğün daha ekledim dün akşam ağır olmasin diye muzlu yulaflı muhallebi verdim ama Ekin kabiz oldu muz yaramiyor bi daha vermeyeceğim, yemek tarzi yediğinde daha rahat oluyor. Sebzeleri haslayip ilik suyu ekleyip muhallebi kivaminda ezip verebilirsin aslinda meselaYa ben 2 ana 1 ara öğüne geçtiğimde kabızlık oldu hala böyle ilerliyorum ama ara öğünde kayısı ve yulaf ezmesi veriyorum bize süt ürünleri yasak onlar olmayınca çok zor valla
Biz mama sandalyesinde saniyelerle yarışıyoruz asla oturmak istemiyor gezerek yemek istiyor ya da oyun oynayarak. Eline verince de yere atip arkasindan bakip bagiriyor. Masada tutabildigim o on dk da ne yedirdiysem yedirdim sonrasi çığlıklarKizlar ben bu tarz videolari çok seviyorum. Sizler de seviyor musunuz bilmiyorum ama bana fikir oluyor. Sizler de bakın çok sağlıklı öğünler yapmış bebeğine çok da güzel yiyor
Evet canım bakalım hayırlısı neler olacakSabah, oglen, aksam seklinde mi canim. Ben de dun 3 ögun verdim ama bizim 2 ögun henuz. Duruma gore degisiyor sayisi
Allaahh senin işin çok zormuşBiz mama sandalyesinde saniyelerle yarışıyoruz asla oturmak istemiyor gezerek yemek istiyor ya da oyun oynayarak. Eline verince de yere atip arkasindan bakip bagiriyor. Masada tutabildigim o on dk da ne yedirdiysem yedirdim sonrasi çığlıklar
Balkabağı,patates, havuç, soğan hepsini haşladım ilik suyu ekledim muhallebi kıvamında ezip verdim. Yemegini yapacaksan normal kıymalı patates yemeği mantığında uyarlayabilirsin o da güzel olurKizlar bal kabagindan yemek yapip veren var mi? Varsa nasil yapip verdiniz ben pek bir şey bulamadim
Evet yiyor öyle Anadolu çocuğuAllaahh senin işin çok zormuşolmadı sen ekin'e bir yer sofrası yap öyle yer mi acaba
Kiymali olur mu ki? Hep tatlisini yedigim için bana garip geldi belki de hiç yemeğini yemediğim içindirBalkabağı,patates, havuç, soğan hepsini haşladım ilik suyu ekledim muhallebi kıvamında ezip verdim. Yemegini yapacaksan normal kıymalı patates yemeği mantığında uyarlayabilirsin o da güzel olur
Sen şimdiden ekin'in odaya şark köşesi yap kuzey büyüsün ona şalgam, icli köfte getirsin adana'dan anca keser ekin'iEvet yiyor öyle Anadolu çocuğugeçen esimle durmuyor diye onun matin üstüne sofrabezi attik yerde yedik o da bizle oturdu yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?