Allah sabır versinBen
Kuzey’in de 2 tanesi çıktı üstten diğer 2 tanesinin de ucu çıktı anne oğul dişten çekiyoruzbende de diş teli var her ay dişçideyiz dişçi bir onun dişleri kontrol ediyor bir benim ajjsjw hatta batman’da gittiğim dişçi göbek bağını istedi kliniğe gömelim dişçi olsun diye
Yok almanya’ya gönderdim annem futbol sahasına gömsün diye wkdkwkAllah sabır versinverdin mi dişçiye
Bayern münih dortmund ne varsa kısmetinde kuzeyinYok almanya’ya gönderdim annem futbol sahasına gömsün diye wkdkwk
Ağzından bal damlıyor inşBayern münih dortmund ne varsa kısmetinde kuzeyin
Hayırlısı olsun hakkında ben de pilot olsun istiyorum havaalanına nasıl gömeceksemAğzından bal damlıyor inşdaha ortada bebek yokken bile eşimin hayaliydi wjsjwj kiz olsa bile futbolcu olsun istiyordu ben dogumdan sonra odaya geldim cocugun kulagina 3 kere futbolcu diye söyledim diyor artik böyle de futbolcu olmazsa ne diyelim elinden geleni yapti wjsjwj
Ben de istiyordum bunuHayırlısı olsun hakkında ben de pilot olsun istiyorum havaalanına nasıl gömeceksem
Gömmesek hep saklasak ne olur?Ben de istiyordum bunusen daha gömmedin mi nerde sakliyosun
ÇekmeceBen de istiyordum bunusen daha gömmedin mi nerde sakliyosun
İlk defa görüyorum sağol cnm ne güzel ürünmüş kullanışlı olur mu acaba okuyayım yorumlarıBu tarz ürünler canım cok cesiti var.
CASA VITAAA Bebek Kafa Koruma YastıÄı Mavi Renkli Kanatlı Yastık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASA VITAAA Bebek Kafa Koruma YastıÄı Mavi Renkli Kanatlı Yastık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
TOKKO Ayarlanabilir Bebek Çocuk Baş Kafa Koruma Güvenlik Kaskı - Bebek Kafa Koruyucu -bebek Emniyet Kaskı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TOKKO Ayarlanabilir Bebek Çocuk Baş Kafa Koruma Güvenlik Kaskı - Bebek Kafa Koruyucu -bebek Emniyet Kaskı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çekmece
Birisi de yorum atmisti instada, annem benim gobek bagini kitabin arasinda saklamis ben avukat oldum diyeGömmesek hep saklasak ne olur?Ben daha gömmedim
Emeklemeden oturtmaya kendi gecmeye calisitken basladi hala devam ediyor canim. Bu gece uyumadi resmen ayaga kalkmak istiyor. Uykusuzluktan basim agriyor.Kızlar hangi üründen bahsediyorsunuz ya merak ettim?
Cnm dün akşam arkadaşla konuştuk bu konuyu tam denk geldi öncelikle geçmiş olsun onun oğlu da öyle doğdu çok ağlamış bebek, doktoru korkutmuş sakatlık kalabilir fizik tedavi gerekir demiş ama başka bir doktora sormuşlar hiç ellenmemesi gerekiyor zaten çok hızlı kaynıyor bebek kemikleri demiş hiçbirşey yapmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında hiçbir sorunu yok.
Cnm adı ne bu bulduğunun bana yakınmış
Cnm oğlunun uyku durumu ne kadardır böyle? Benimki iki haftadır dünya şekeri bişey uykular düzenli falan yüreğim ağzımda değişicek diye korkuyorum, aylardır ilk defa bu kadar mutluyum ay değişmesin nolur ya
Ben de anadolu yakasındayım canım kime çektiriceksin pek içime sinen yer bulamadım :/Al benden de o kadar fenalardayım
Selam canım hsonu nasıl geçti biz hiç anlamadık uyumak ne unuttuk inşallah geçer hiç dinlenmeden işe haftaya başlayacağız.
Ben yenidoğan çekimi yaptırdığım yerle anlaşacağım sanırım istanbul anadolu yakasında
Aynısından
Sanırım herkes aynısını yaşıyor atak zamanı galiba ya da bu aylar böyle geçecek.
Benim eşim havaalanında çalışıyor gönder hallederizHayırlısı olsun hakkında ben de pilot olsun istiyorum havaalanına nasıl gömeceksem
Nasi verdin cnm direkt haslayarak mi?Kızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
Ben veriyorum. Sorun olmadi.Kızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
Kız ben de sabihanın orda oturuyorum hemen ama kim gidecek hadi gittim beni yakalamasınlar napıyorsun diyeBenim eşim havaalanında çalışıyor gönder hallederiz
Ben vereli bayagi oluyor bizde de bir şey olmadiKızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
Uçaklari cok seviyorum izlemeye geldim dersin wjsjej benim esim de havaalaninda calisiyor suriyelinin tekini yakalamislar da öyle demişKız ben de sabihanın orda oturuyorum hemen ama kim gidecek hadi gittim beni yakalamasınlar napıyorsun diye
Snjsjsjxj ben suri suri diyeyim dokunmazlar banaUçaklari cok seviyorum izlemeye geldim dersin wjsjej benim esim de havaalaninda calisiyor suriyelinin tekini yakalamislar da öyle demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?