2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Allah sabır versin verdin mi dişçiye

Bayern münih dortmund ne varsa kısmetinde kuzeyin
Ağzından bal damlıyor inş daha ortada bebek yokken bile eşimin hayaliydi wjsjwj kiz olsa bile futbolcu olsun istiyordu ben dogumdan sonra odaya geldim cocugun kulagina 3 kere futbolcu diye söyledim diyor artik böyle de futbolcu olmazsa ne diyelim elinden geleni yapti wjsjwj

Hayırlısı olsun hakkında ben de pilot olsun istiyorum havaalanına nasıl gömeceksem

İlk defa görüyorum sağol cnm ne güzel ürünmüş kullanışlı olur mu acaba okuyayım yorumları

Emeklemeden oturtmaya kendi gecmeye calisitken basladi hala devam ediyor canim. Bu gece uyumadi resmen ayaga kalkmak istiyor. Uykusuzluktan basim agriyor.

Ben de anadolu yakasındayım canım kime çektiriceksin pek içime sinen yer bulamadım :/

Kız ben de sabihanın orda oturuyorum hemen ama kim gidecek hadi gittim beni yakalamasınlar napıyorsun diye
Uçaklari cok seviyorum izlemeye geldim dersin wjsjej benim esim de havaalaninda calisiyor suriyelinin tekini yakalamislar da öyle demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…