Ben öyle yapıyorum canım sade ilave olarak içine biraz irmik yada en son ruseym ekliyorumKızlar tatlı patatesten kıymalı yemek yapmak istiyorum. Soğan, salça, kıyma, patates şeklinde sade mi yapayım nasıl yapayım sizce?
Benim yaptıklarımı nedense sevmiyor hazır karışım çorbaları daha çok sevmiyorum ben beceremiyorum galiba
Ben dün brokoli ve havucu buharda pişirdim, ezip içine yumurta sarisi ekledim öyle yedi ama her bebek yer mi bilmiyorum. Ben yumurtayi sadece illa sabahlari vermiyorum öglen de veriyorum. Genelde karistirip veriyorum böyle kuru kuru yemiyor. Elmayi püre yapip da içine ekledigim de oldu, sevdigi meyve varsa onunla karistirip da deneyebilirsin bence. Kayisi da deneyebilirsin aromasi çok yüksek ve lezzetli, bilemedim bebişin neler seviyorsa artıkSlm kızlar ben daha önce hiç kahvaltı vermedim kızıma yeni vericem sadece yumurta sarısı haşlayıp zeytinyağı ile yumuşatıp versem mi? Yada başka nasıl verebilirim? Çok iştahsız bir kaşığı on defa ağzına koyuyorum o çıkarıyor gerçekten sabrımla oynuyordişte çıkarıyor çok huysuz çok
Bebe biskuvisi yumurta sarisi labne karistirip veriyorum bazen ceviz ekliyorum bazen muz ekliyorum kafama gore iste. Bazen tereyaginda bebe unu yumurta sarisi llabne karistirip veriyorumSlm kızlar ben daha önce hiç kahvaltı vermedim kızıma yeni vericem sadece yumurta sarısı haşlayıp zeytinyağı ile yumuşatıp versem mi? Yada başka nasıl verebilirim? Çok iştahsız bir kaşığı on defa ağzına koyuyorum o çıkarıyor gerçekten sabrımla oynuyordişte çıkarıyor çok huysuz çok
Bu saydiklarini benimki asla yemez. Vallahi seninkine bravoBen dün brokoli ve havucu buharda pişirdim, ezip içine yumurta sarisi ekledim öyle yedi ama her bebek yer mi bilmiyorum. Ben yumurtayi sadece illa sabahlari vermiyorum öglen de veriyorum. Genelde karistirip veriyorum böyle kuru kuru yemiyor. Elmayi püre yapip da içine ekledigim de oldu, sevdigi meyve varsa onunla karistirip da deneyebilirsin bence. Kayisi da deneyebilirsin aromasi çok yüksek ve lezzetli, bilemedim bebişin neler seviyorsa artık
Ruşeym aldım daha bir iki kere anca kullandım iyi hatırlattın canım. Ölçü olarak ne kadar kullanıyorsun?Ben öyle yapıyorum canım sade ilave olarak içine biraz irmik yada en son ruseym ekliyorum
Of büyümüş küçülmüş akıllı bıdık nasıl da zorluyorBu saydiklarini benimki asla yemez. Vallahi seninkine bravoSabah mesela kendime sucuklu yumurta yaptim. Ekmege banarak yumurtasindan yedi, yesil biber yedi. Benimki biz ne yersek bizimle o sekilde yiyor. Bebek yemegi hatta bebek tabagina konulmus bizim yemek de yemiyor. Ayni bizim kasikla tabakla olacak
CoookkkOf büyümüş küçülmüş akıllı bıdık nasıl da zorluyor
Blw yapmıyorum, çok gerekli olduğunu da düşünmüyorum açıkçası ya. Şuan neyi ne kadar yediğini bilmem lazım blw de öyle bir şansın pek olmuyor ve ziyan oluyor yiyecekler. 1 seneye zaten kendileri yemek isteyecek her şeyi o yüzden hiç kasmıyorum.Kızlar ek gıdadan konuşulmuş madem ben de bi sorayım dedim blw işleri ne durumda? Nadir yapabiliyorum ne vereceğimi de şaşırıyorum bazen. Zaten bi akşam öğününde varım onda da genelde ya sebze yemeği ya da kıymalı sebze yemeği hazırlıyorum yanında kefirle ya da biraz çorbayla. Blw yapacak ürün olmuyor yani. Haftasonu haşlanmış yumurta verdim eline bi de bebe bisküvisi. Arada pankek ya da mücver de veriyorum. Sizler ne veriyosunuz blw yaparken?
Ben şaşkınım gerçekten verdiklerimi hiç reddetmiyor hep yiyor maşallahı var bu konuda. Eşime mi çekti acabaBu saydiklarini benimki asla yemez. Vallahi seninkine bravoSabah mesela kendime sucuklu yumurta yaptim. Ekmege banarak yumurtasindan yedi, yesil biber yedi. Benimki biz ne yersek bizimle o sekilde yiyor. Bebek yemegi hatta bebek tabagina konulmus bizim yemek de yemiyor. Ayni bizim kasikla tabakla olacak
En kötü buharda sebzeleri pişirip eline verebilirsin. Ben bazen öyle yapiyorumKızlar ek gıdadan konuşulmuş madem ben de bi sorayım dedim blw işleri ne durumda? Nadir yapabiliyorum ne vereceğimi de şaşırıyorum bazen. Zaten bi akşam öğününde varım onda da genelde ya sebze yemeği ya da kıymalı sebze yemeği hazırlıyorum yanında kefirle ya da biraz çorbayla. Blw yapacak ürün olmuyor yani. Haftasonu haşlanmış yumurta verdim eline bi de bebe bisküvisi. Arada pankek ya da mücver de veriyorum. Sizler ne veriyosunuz blw yaparken?
Of ne bileyim habire karşıma çıkıyor yok blwye alıştırın yoksa sonradan kendi yemek istemez falan diye. Acaba mı diyor insan. Haklısın yani illaki kendileri yiyecekBlw yapmıyorum, çok gerekli olduğunu da düşünmüyorum açıkçası ya. Şuan neyi ne kadar yediğini bilmem lazım blw de öyle bir şansın pek olmuyor ve ziyan oluyor yiyecekler. 1 seneye zaten kendileri yemek isteyecek her şeyi o yüzden hiç kasmıyorum.
Ayy bi kere brokoli verdim ortalık savaş alanına döndü mıncıra mıncıra canını çıkardı zavallı sebzeciğinEn kötü buharda sebzeleri pişirip eline verebilirsin. Ben bazen öyle yapiyorumevde hangi sebzeler varsa buharda pişirip veriyorum kendisi yiyor sadece sebze de şart değil elma armut buharda pişirip önüne koyabilirsin 1 kaşıkla ben yemegini veriyorum 1 kaşık da onun eline veriyorum, kendi kasigini hep agzina götürüyor içine yemek koyunca da aynisini yapiyor, böyle olan var mı başka bilmiyorum ama
Ben de başak burcuyum shsjej normalda asla tahammülüm olmaz ama oğlum olduğu için ona ayrıcaklık tanıyorumAyy bi kere brokoli verdim ortalık savaş alanına döndü mıncıra mıncıra canını çıkardı zavallı sebzeciğinBi başak burcu olarak bu manzara karşısında ne hale geldiğimi tahmin edelim lütfen İlk tadım zamanları zaten sade sebze veriyorduk ya hep bi parmak şeklinde veriyordum ama sonradan çok üstüne düşemedim :/
Oy kolay gelsin kuzum yokluğun hissediliyor burada hemen. Maşallah ekinkuşa hadi gel dese benimki kalbim erir, baba abla diyor anne hiç yok benim nankör oğlumdaSelam canımEvet malesef yoğun bir dönemdeyim vergi iadeleri bi yandan fuar teşvikleri bi yandan evrak,fatura peşinde koşup duruyorum. Evde de ayrı yoğunluk zaten biliyorsun hiç anlatmayayim.
Ekincik iyi teyzesi yeni güncellemeler ile hayatına devam ediyor.Artık gündüz mama istemiyor 3 ana öğün 1 ara öğün şeklinde ilerliyoruz. Gece yatmadan önce 150 cc içiyor. Gece de 1 defa 3 gibi iciyor. Sonra sabah 6.30 veriyorum. Onun dışında emekleme tam gaz, tutunup kalkma tam gaz aşırı hareketlendi sürekli tutunup kalkma modunda Eliyle biseyleri çevirmeyi çok seviyor. Dede,baba,havhav ve hadi bu ara favori kelimeleri bi ara anne anni diyordu şimdi omma diyor bana o da korecede anne demek olduğu için kabul ediyorum baba gel baba gel, hadiiii diye bağırmaya da bayılıyor Sen nasılsın, sarı kafa nasıl uykular yoluna girdi mi
Senin oğlun fena cingöz bişey olacak maşallah, nereden anlıyormuş kaşık tabağı tipe bak senBu saydiklarini benimki asla yemez. Vallahi seninkine bravoSabah mesela kendime sucuklu yumurta yaptim. Ekmege banarak yumurtasindan yedi, yesil biber yedi. Benimki biz ne yersek bizimle o sekilde yiyor. Bebek yemegi hatta bebek tabagina konulmus bizim yemek de yemiyor. Ayni bizim kasikla tabakla olacak
Arada yapiyorum cnm haslanmis sebzeler bazen omlet yapiyorum pankek meyveler oyle sulu yemek tarzi seyleri vermiyorum kasikta vermiyorum girtlagina sokuyor cunku:))) direkt eliyle minciriyor ama dedigim gibi hergun yapamam arada oyalansin diyeKızlar ek gıdadan konuşulmuş madem ben de bi sorayım dedim blw işleri ne durumda? Nadir yapabiliyorum ne vereceğimi de şaşırıyorum bazen. Zaten bi akşam öğününde varım onda da genelde ya sebze yemeği ya da kıymalı sebze yemeği hazırlıyorum yanında kefirle ya da biraz çorbayla. Blw yapacak ürün olmuyor yani. Haftasonu haşlanmış yumurta verdim eline bi de bebe bisküvisi. Arada pankek ya da mücver de veriyorum. Sizler ne veriyosunuz blw yaparken?
Canım benim oğlumda sol klavikula kırığı oldu doğum yaparken. Bende normal doğum yaptım. Doğumum zor olduğu için uzun sürdüğü için bebek çıkarken oldu. Bizede ertesi gün söylediler. Hatta burda bahsetmiştim. Ama bir tedavisi yok bebek olduğu için kendiliğinden kaynayacak dediler. 3 kere fizik tedaviye gittik kol hareketleri normal mi diye çok şükür bir sıkıntısı yoktu oynatıyordu o kolu da. Yani gelişiminde bir sıkıntı olmadı çok şükür. Aynı zamanda ortopediye de götürdük Bi kaç kez film falan çekildi. En son götürdüğümüzde kaynamıştı zaten. Şuan çok iyi çok şükür. Umarım düzelir sizindeSelam kızlar. Umarim herkes iyidir :) biz hastalığı şimdilik atlattık şükür. Biraz uzun sürdü ama olsun.
Bu arada birkaç gün önce Kız kardeşim doğum yaptı ve doğumda bebeğin köprücük kemiği kırılmış. Ilk komlntrolde fark etmemisler. Ertesi gün fark ediliyor. Buna benzer bir şey yaşayan duyan şahit olan var mı. Süreç nasıl oluyor bilen var mı?
Canım çok blw yapmıyorum açıkcası genelde ben yediriyorum. Her şeyi ağzına atan çocuum bi kere brokoli haşlamıştım verdim baktı öyle sıktı sıktı mıncırdı batırdı her yeri bi ağzına götürmediKızlar ek gıdadan konuşulmuş madem ben de bi sorayım dedim blw işleri ne durumda? Nadir yapabiliyorum ne vereceğimi de şaşırıyorum bazen. Zaten bi akşam öğününde varım onda da genelde ya sebze yemeği ya da kıymalı sebze yemeği hazırlıyorum yanında kefirle ya da biraz çorbayla. Blw yapacak ürün olmuyor yani. Haftasonu haşlanmış yumurta verdim eline bi de bebe bisküvisi. Arada pankek ya da mücver de veriyorum. Sizler ne veriyosunuz blw yaparken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?