Ay yeni görüyorum ya teşekkür ederimVar evet hem sampuan hem sabun daha hamile degilken kendime alip denemistim cidden uykumu getirmisti ahajwhsjsimdi de kuzey'e aldim ama işlemiyor hem uyumuyor hem her yere tirmaniyor o yüzden birakamiyorum da surekli başındayim belim nasil agriyor anlatamam senin bebiş diş sarhoşu olmuş sızıp kalıyor of ama kötü ya diş ağrısı bir an önce bitseydi de rahatlasalardi artik bizden geçtim de dur şampuani falan atayim sen de denersin wjejxj migrosun goruntu kalitesi de beni benden aldi
Aaa aynisi kiz gozleri kapaniyor zorla geriye aciyorKizlar okudum da herkesin bebeginin ensesi terliyor sanirim. Ben de d vitamininden mi diye düşünmeye başlamistim ama o zaman da bir sürü sorun olurdu. Kalin da giydirmiyorum, anlamadim terliyor uyudugunda ensesiüstten 2 dişi daha çıkıyor uykular haram oldu bildiğin uyumamak için direniyor. Gözlerinden uyku aksa da uyumuyor ben dişten aman aman çekmemiştim ama bu yan dişler çok zorladı uyku konusunda ya da dişlerle de alakali degildir anlamadigim şekilde direniyor adam
Dekor oKim çekiyor bilmiyorum ama arka plan komple shop gibi duruyor belki de öyledir emin olamadim
Ay ben bayıldım harika gözüküyor istanbulda daha bulamadım böyle biyerKim çekiyor bilmiyorum ama arka plan komple shop gibi duruyor belki de öyledir emin olamadim
Ayyy cok tatlış yaa valla hic aklima yoktu boyle bisey ama cok guzel hatira olabilirBen burası ile anlaştım canım arkadaşım burda çektirmişti çok memnun kaldi fotoları da çok güzeldi o yüzden hiç heyecan aramadim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Aynen canım bi de o var kaza falan allah korusun. Biz de aile çekimi yaptıracağız araştırıyorum istanbulda ya da civar illerde bakalım :)Yürürken çok kazalar oluyormuş düşme çarpma gibi o yüzden erken öneriliyor aslında zaten durmuyorlar da çok zor oluyomus ve iyi fotolar çıkmıyormus suan bile aşırı zor foto cekmek tahmin edebiliyorum yürürken nasil olurKesinlikle sıkıştır bir gün halledin biz aile çekimi de yaptıracağız inşallah çok güzel anı kalır
KesinlikleAyyy cok tatlış yaa valla hic aklima yoktu boyle bisey ama cok guzel hatira olabilir
Allah allah sanki arka plan yeşil de sonradan shopla koymuslar gibiDekor o
Bizimki de benzer canim...surekli ayakta durmak istiyor. Uyaniyor oturuyor, kalmakmaya calisiyor ki zaten zor uyutuyoruz. Gunduz uyumuyorKızlar şimdi googleda hesapladım bizim oğlan atak haftasında diyor ve 22 gün var bitmesine diyor. 22 gün daha böyle geçerse ben kafamda huniyi alır sokaklarda bağıra çağıra ağlaya ağlaya dolanırım. Yani nasıl her atak öncesinden daha fena oluyor. Durmuyor sürekli ıııılıyor, baba diye bağırıyor, biryerelere tırmanma halinde asla oturmuyor. Annem de ben de üzerimizden tır geçmiş gibi perişan etti bizi bu minik çocik
Aglamalar bitti simdide iiiiiilamalar başladı aynen:)Kızlar şimdi googleda hesapladım bizim oğlan atak haftasında diyor ve 22 gün var bitmesine diyor. 22 gün daha böyle geçerse ben kafamda huniyi alır sokaklarda bağıra çağıra ağlaya ağlaya dolanırım. Yani nasıl her atak öncesinden daha fena oluyor. Durmuyor sürekli ıııılıyor, baba diye bağırıyor, biryerelere tırmanma halinde asla oturmuyor. Annem de ben de üzerimizden tır geçmiş gibi perişan etti bizi bu minik çocik
Benim dün gece yaşadığım da öyle bir şey mi acabaKızlar şimdi googleda hesapladım bizim oğlan atak haftasında diyor ve 22 gün var bitmesine diyor. 22 gün daha böyle geçerse ben kafamda huniyi alır sokaklarda bağıra çağıra ağlaya ağlaya dolanırım. Yani nasıl her atak öncesinden daha fena oluyor. Durmuyor sürekli ıııılıyor, baba diye bağırıyor, biryerelere tırmanma halinde asla oturmuyor. Annem de ben de üzerimizden tır geçmiş gibi perişan etti bizi bu minik çocik
Kızlar hangi üründen bahsediyorsunuz ya merak ettim?Kask gibi olanlarda var canım içi sungerli onlarida tercih edebilirsin.
Ama yok ya kambur nasil yapsın çok hafif kafa kismi elyaf sanırım. Genelde arkaya düşünce sert vuruyorlar ve geneldede arkaya düşüyorlar ben işe yarayacağını düşünüyorum.
Cnm dün akşam arkadaşla konuştuk bu konuyu tam denk geldi öncelikle geçmiş olsun onun oğlu da öyle doğdu çok ağlamış bebek, doktoru korkutmuş sakatlık kalabilir fizik tedavi gerekir demiş ama başka bir doktora sormuşlar hiç ellenmemesi gerekiyor zaten çok hızlı kaynıyor bebek kemikleri demiş hiçbirşey yapmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında hiçbir sorunu yok.Selam kızlar. Umarim herkes iyidir :) biz hastalığı şimdilik atlattık şükür. Biraz uzun sürdü ama olsun.
Bu arada birkaç gün önce Kız kardeşim doğum yaptı ve doğumda bebeğin köprücük kemiği kırılmış. Ilk komlntrolde fark etmemisler. Ertesi gün fark ediliyor. Buna benzer bir şey yaşayan duyan şahit olan var mı. Süreç nasıl oluyor bilen var mı?
Cnm adı ne bu bulduğunun bana yakınmışAllah allah sanki arka plan yeşil de sonradan shopla koymuslar gibiben de böyle bir yer buldum tam istedigim ama kusadasi'nda jqjsjw
Cnm oğlunun uyku durumu ne kadardır böyle? Benimki iki haftadır dünya şekeri bişey uykular düzenli falan yüreğim ağzımda değişicek diye korkuyorum, aylardır ilk defa bu kadar mutluyum ay değişmesin nolur yaBizimki de benzer canim...surekli ayakta durmak istiyor. Uyaniyor oturuyor, kalmakmaya calisiyor ki zaten zor uyutuyoruz. Gunduz uyumuyor
Login • Instagram bu sayfa canimKızlar hangi üründen bahsediyorsunuz ya merak ettim?
Cnm dün akşam arkadaşla konuştuk bu konuyu tam denk geldi öncelikle geçmiş olsun onun oğlu da öyle doğdu çok ağlamış bebek, doktoru korkutmuş sakatlık kalabilir fizik tedavi gerekir demiş ama başka bir doktora sormuşlar hiç ellenmemesi gerekiyor zaten çok hızlı kaynıyor bebek kemikleri demiş hiçbirşey yapmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında hiçbir sorunu yok.
Cnm adı ne bu bulduğunun bana yakınmış
Cnm oğlunun uyku durumu ne kadardır böyle? Benimki iki haftadır dünya şekeri bişey uykular düzenli falan yüreğim ağzımda değişicek diye korkuyorum, aylardır ilk defa bu kadar mutluyum ay değişmesin nolur ya
Al benden de o kadar fenalardayımKizlar benim oglum uyumak nedir unuttu
Selam canım hsonu nasıl geçti biz hiç anlamadık uyumak ne unuttuk inşallah geçer hiç dinlenmeden işe haftaya başlayacağız.Selam kızlar iyi haftasonları nasılsınız herkes iyi miBu aralar bütün bebeler sıkıntılı sanırım yağız da aynı alttan iki diş patladı mahvolduk 8.ay atağıydı ayrılık kaygısıydı derken üstümüzden tır geçmiş gibiyiz
Bu arada artık şubat ayı yaklaşıyor 1 yaş çekimi yaptıracak mısınız? Ben yenidoğan çekimi yaptıramadığım için içimde kaldı yaptırmak istiyorum. Fotoğrafçı önerisi varsa alırım
AynısındanKızlar şimdi googleda hesapladım bizim oğlan atak haftasında diyor ve 22 gün var bitmesine diyor. 22 gün daha böyle geçerse ben kafamda huniyi alır sokaklarda bağıra çağıra ağlaya ağlaya dolanırım. Yani nasıl her atak öncesinden daha fena oluyor. Durmuyor sürekli ıııılıyor, baba diye bağırıyor, biryerelere tırmanma halinde asla oturmuyor. Annem de ben de üzerimizden tır geçmiş gibi perişan etti bizi bu minik çocik
Sanırım herkes aynısını yaşıyor atak zamanı galiba ya da bu aylar böyle geçecek.Bizimki de benzer canim...surekli ayakta durmak istiyor. Uyaniyor oturuyor, kalmakmaya calisiyor ki zaten zor uyutuyoruz. Gunduz uyumuyor
Bu tarz ürünler canım cok cesiti var.Kızlar hangi üründen bahsediyorsunuz ya merak ettim?
Cnm dün akşam arkadaşla konuştuk bu konuyu tam denk geldi öncelikle geçmiş olsun onun oğlu da öyle doğdu çok ağlamış bebek, doktoru korkutmuş sakatlık kalabilir fizik tedavi gerekir demiş ama başka bir doktora sormuşlar hiç ellenmemesi gerekiyor zaten çok hızlı kaynıyor bebek kemikleri demiş hiçbirşey yapmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında hiçbir sorunu yok.
Cnm adı ne bu bulduğunun bana yakınmış
Cnm oğlunun uyku durumu ne kadardır böyle? Benimki iki haftadır dünya şekeri bişey uykular düzenli falan yüreğim ağzımda değişicek diye korkuyorum, aylardır ilk defa bu kadar mutluyum ay değişmesin nolur ya
Kuzey’in de 2 tanesi çıktı üstten diğer 2 tanesinin de ucu çıktı anne oğul dişten çekiyoruzAy yeni görüyorum ya teşekkür ederimbizim üstteki 4 dişte patladı şükür rahatladık bir nebze olsada ama o huysuzluk kaldı üstünde
Yaa nerden nereye bu konu başlığı açılalı kaç sene oldu?Kızlar selam haftasonu inanılmaz yoğun geçti hafta içide okulda yoğunluk vardı hep aklımdaydınız sizin minişkolar neler yapıyor diye düşünüyordum. Şimdi şöyle biraz üstünkörü baktım da dişler,emeklemeler tırmanmalar uykuda hareketler hepimizin ortak sorunu gibiooo hatta 1 yaş çekimi bile konuşulmuşşş martta bir yaş olacaklar bizim fotoğrafçımızda geçen paylaşım yapmış 10-11 aylıkken getirin diye bende bu ay randevu alacağım sanırım yeniyıl zammı gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?