2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay yeni görüyorum ya teşekkür ederim bizim üstteki 4 dişte patladı şükür rahatladık bir nebze olsada ama o huysuzluk kaldı üstünde

Aaa aynisi kiz gozleri kapaniyor zorla geriye aciyor

Dün ve gecesinde de kızım çok zorladı bizi. Maşallah benim kızım güzel uyurdu geceleri. Sabahtan beri de 1 kez uyudu. 2 kez besledim. Sanırım atak hastası filan mı geldi

Ayyy cok tatlış yaa valla hic aklima yoktu boyle bisey ama cok guzel hatira olabilir

Aynen canım bi de o var kaza falan allah korusun. Biz de aile çekimi yaptıracağız araştırıyorum istanbulda ya da civar illerde bakalım :)

Eklentiler

• Screenshot_20231105_134218_Instagram.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20231105_134021_Instagram.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar şimdi googleda hesapladım bizim oğlan atak haftasında diyor ve 22 gün var bitmesine diyor. 22 gün daha böyle geçerse ben kafamda huniyi alır sokaklarda bağıra çağıra ağlaya ağlaya dolanırım. Yani nasıl her atak öncesinden daha fena oluyor. Durmuyor sürekli ıııılıyor, baba diye bağırıyor, biryerelere tırmanma halinde asla oturmuyor. Annem de ben de üzerimizden tır geçmiş gibi perişan etti bizi bu minik çocik

Bizimki de benzer canim...surekli ayakta durmak istiyor. Uyaniyor oturuyor, kalmakmaya calisiyor ki zaten zor uyutuyoruz. Gunduz uyumuyor

Aglamalar bitti simdide iiiiiilamalar başladı aynen:)

Benim dün gece yaşadığım da öyle bir şey mi acaba dört gün var diyor atağa

Kızlar hangi üründen bahsediyorsunuz ya merak ettim?
Cnm dün akşam arkadaşla konuştuk bu konuyu tam denk geldi öncelikle geçmiş olsun onun oğlu da öyle doğdu çok ağlamış bebek, doktoru korkutmuş sakatlık kalabilir fizik tedavi gerekir demiş ama başka bir doktora sormuşlar hiç ellenmemesi gerekiyor zaten çok hızlı kaynıyor bebek kemikleri demiş hiçbirşey yapmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında hiçbir sorunu yok.
Allah allah sanki arka plan yeşil de sonradan shopla koymuslar gibi ben de böyle bir yer buldum tam istedigim ama kusadasi'nda jqjsjw
Cnm adı ne bu bulduğunun bana yakınmış
Bizimki de benzer canim...surekli ayakta durmak istiyor. Uyaniyor oturuyor, kalmakmaya calisiyor ki zaten zor uyutuyoruz. Gunduz uyumuyor
Cnm oğlunun uyku durumu ne kadardır böyle? Benimki iki haftadır dünya şekeri bişey uykular düzenli falan yüreğim ağzımda değişicek diye korkuyorum, aylardır ilk defa bu kadar mutluyum ay değişmesin nolur ya

Login • Instagram bu sayfa canim

Kizlar benim oglum uyumak nedir unuttu
Al benden de o kadar fenalardayım
Selam canım hsonu nasıl geçti biz hiç anlamadık uyumak ne unuttuk inşallah geçer hiç dinlenmeden işe haftaya başlayacağız.
Ben yenidoğan çekimi yaptırdığım yerle anlaşacağım sanırım istanbul anadolu yakasında
Aynısından
Sanırım herkes aynısını yaşıyor atak zamanı galiba ya da bu aylar böyle geçecek.

Kızlar selam haftasonu inanılmaz yoğun geçti hafta içide okulda yoğunluk vardı hep aklımdaydınız sizin minişkolar neler yapıyor diye düşünüyordum. Şimdi şöyle biraz üstünkörü baktım da dişler,emeklemeler tırmanmalar uykuda hareketler hepimizin ortak sorunu gibi ooo hatta 1 yaş çekimi bile konuşulmuşşş martta bir yaş olacaklar bizim fotoğrafçımızda geçen paylaşım yapmış 10-11 aylıkken getirin diye bende bu ay randevu alacağım sanırım yeniyıl zammı gelmeden

Bu tarz ürünler canım cok cesiti var.

Ben
Ay yeni görüyorum ya teşekkür ederim bizim üstteki 4 dişte patladı şükür rahatladık bir nebze olsada ama o huysuzluk kaldı üstünde
Kuzey’in de 2 tanesi çıktı üstten diğer 2 tanesinin de ucu çıktı anne oğul dişten çekiyoruz bende de diş teli var her ay dişçideyiz dişçi bir onun dişleri kontrol ediyor bir benim ajjsjw hatta batman’da gittiğim dişçi göbek bağını istedi kliniğe gömelim dişçi olsun diye

Yaa nerden nereye bu konu başlığı açılalı kaç sene oldu? daha geçen hamileydik şimdi 1 yaşından bahsediyoruz biraz da duygusallık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…