Aynen o zaman problem olmazSnjsjsjxj ben suri suri diyeyim dokunmazlar bana
Epey zamandır veriyorum benKızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
Cnm yeni şeyler öğrenmeleri çok güzel ama illa ki uykularını etkiliyor ama kısa sürede döner eski haline inşallah, yatağında uyku dışında da oynatmaya çalış etkisi olur, bu arada dün yazmıştım ya korkuyorum benimki de değişir mi diye şimdi bir saat uyutmaya uğraştım tutup kalkmayı öğrenmiş o yüzden uyumak bilmedi, uyanınca yatağı alt kademeye alıcam.Emeklemeden oturtmaya kendi gecmeye calisitken basladi hala devam ediyor canim. Bu gece uyumadi resmen ayaga kalkmak istiyor. Uykusuzluktan basim agriyor.
Evet canım önce haşlama olarak küçük bi parça denedim bir şey olmadı. Sonra normal tavada yağda da pişirip verdim bi sıkıntı gözlemlemedimNasi verdin cnm direkt haslayarak mi?
Hahaha ben de kurtköy tarafındayım eşim de sabihada çalışıyor komşu çıkıyomuşuz bi de ayyyKız ben de sabihanın orda oturuyorum hemen ama kim gidecek hadi gittim beni yakalamasınlar napıyorsun diye
Eyvah mi desem ne desem vallahi canim seninkide uyumaz artikCnm yeni şeyler öğrenmeleri çok güzel ama illa ki uykularını etkiliyor ama kısa sürede döner eski haline inşallah, yatağında uyku dışında da oynatmaya çalış etkisi olur, bu arada dün yazmıştım ya korkuyorum benimki de değişir mi diye şimdi bir saat uyutmaya uğraştım tutup kalkmayı öğrenmiş o yüzden uyumak bilmedi, uyanınca yatağı alt kademeye alıcam.
Ay olabilir mi olabilirHahaha ben de kurtköy tarafındayım eşim de sabihada çalışıyor komşu çıkıyomuşuz bi de ayyy
Selam canımminseo cnm nerelerdesin iş yoğun herhalde pek giremiyorsun? Ekinkuş’da gelişmeler nasıl?
1 aydir veriyorum ben. Ayni senin gibi denedim kendi yumurtamdan verdim birşey olmayinca vermeye başladım. Herhangi bi alerjisi yoksa bal hariç 1 yaştan önce yasak diye bir şey yok ki sorun olmadiysa ver bol protein yumurta beyazı çok faydali. Tavada lorlu falan yapiyorum çok güzel oluyorKızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
Faros mama sandalyesi almistim 350 tl ye çok memnunum iyi ki bu hantal büyüklerden almamışım diyorum zaten içinde durduğu şansın varsa maksimum yarim saat hiç gerek yok pahali olanlara. Hafif her yere kolaylikla tasiyorsun cesmenin altinda yikayabiliyorsun 5 dk da parcalarina ayirip geri monte yapabiliyorsun. Bir çok markada benzer sandalye var en uygun fiyatlısını al derimSelam kızlar mama sandalyesi önerisi olan var mı?
8. Ayı ben de hiç sevmedim. Cidden 4. Ayı aratti. Fiziksel gelişimleri bu ay çok hızlı oluyor onun bocalamasini yaşıyorlar o da sinire ve uyku problemlerine sebep oluyor. Hele bir de diş karışırsa tamam el fatiha resmen yaniKızlar şimdi googleda hesapladım bizim oğlan atak haftasında diyor ve 22 gün var bitmesine diyor. 22 gün daha böyle geçerse ben kafamda huniyi alır sokaklarda bağıra çağıra ağlaya ağlaya dolanırım. Yani nasıl her atak öncesinden daha fena oluyor. Durmuyor sürekli ıııılıyor, baba diye bağırıyor, biryerelere tırmanma halinde asla oturmuyor. Annem de ben de üzerimizden tır geçmiş gibi perişan etti bizi bu minik çocik
Canım benim içime çok çok sinen bir yenidoğan çekimi yaptırmıştık harika çekiyor cidden ben çok memnun kaldım. yine ona gideceğim inşallah belki piyasanın bir tık üstü olabilir ama değerBen de anadolu yakasındayım canım kime çektiriceksin pek içime sinen yer bulamadım :/
Canım sanırım bu ay başlayacağız bizde dr öyle demişti bakalım cmtsi kontrolü varKızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
Alerji vs yok canım iyi bari artık sadece sarısını verince gözüme az geliyordu tabak zaten1 aydir veriyorum ben. Ayni senin gibi denedim kendi yumurtamdan verdim birşey olmayinca vermeye başladım. Herhangi bi alerjisi yoksa bal hariç 1 yaştan önce yasak diye bir şey yok ki sorun olmadiysa ver bol protein yumurta beyazı çok faydali. Tavada lorlu falan yapiyorum çok güzel oluyor
Güzelmiş canım fiyat sordum ben de sağolCanım benim içime çok çok sinen bir yenidoğan çekimi yaptırmıştık harika çekiyor cidden ben çok memnun kaldım. yine ona gideceğim inşallah belki piyasanın bir tık üstü olabilir ama değer
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Canım sanırım bu ay başlayacağız bizde dr öyle demişti bakalım cmtsi kontrolü var
Aynısı, tüm sinirlerim bozuldu gerçekten kötüleştim, artık çoğunlukla dışardayız o yüzden. Diğer türlü evde yere koydugum anda mız mız susmuyor dışarda o da mutlu ben de mutluyum. Başka da çözüm bulamadımKızlar şimdi googleda hesapladım bizim oğlan atak haftasında diyor ve 22 gün var bitmesine diyor. 22 gün daha böyle geçerse ben kafamda huniyi alır sokaklarda bağıra çağıra ağlaya ağlaya dolanırım. Yani nasıl her atak öncesinden daha fena oluyor. Durmuyor sürekli ıııılıyor, baba diye bağırıyor, biryerelere tırmanma halinde asla oturmuyor. Annem de ben de üzerimizden tır geçmiş gibi perişan etti bizi bu minik çocik
Benimki disarida da bir sure sonra arabadan inmek istiyor. Parktaki cocuklari gorunce inip yurumek istiyor. Ne acelesi varsaAynısı, tüm sinirlerim bozuldu gerçekten kötüleştim, artık çoğunlukla dışardayız o yüzden. Diğer türlü evde yere koydugum anda mız mız susmuyor dışarda o da mutlu ben de mutluyum. Başka da çözüm bulamadım
Bir an önce yürüseler de şu kafa çarpmalarından kurtulsalarBenimki disarida da bir sure sonra arabadan inmek istiyor. Parktaki cocuklari gorunce inip yurumek istiyor. Ne acelesi varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?