2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Emeklemeden oturtmaya kendi gecmeye calisitken basladi hala devam ediyor canim. Bu gece uyumadi resmen ayaga kalkmak istiyor. Uykusuzluktan basim agriyor.
Cnm yeni şeyler öğrenmeleri çok güzel ama illa ki uykularını etkiliyor ama kısa sürede döner eski haline inşallah, yatağında uyku dışında da oynatmaya çalış etkisi olur, bu arada dün yazmıştım ya korkuyorum benimki de değişir mi diye şimdi bir saat uyutmaya uğraştım tutup kalkmayı öğrenmiş o yüzden uyumak bilmedi, uyanınca yatağı alt kademeye alıcam.

Eyvah mi desem ne desem vallahi canim seninkide uyumaz artik Kara haberci oldum ama benimki de boyle baslamisti

minseo cnm nerelerdesin iş yoğun herhalde pek giremiyorsun? Ekinkuş’da gelişmeler nasıl?
Selam canım Evet malesef yoğun bir dönemdeyim vergi iadeleri bi yandan fuar teşvikleri bi yandan evrak,fatura peşinde koşup duruyorum. Evde de ayrı yoğunluk zaten biliyorsun hiç anlatmayayim.

Ekincik iyi teyzesi yeni güncellemeler ile hayatına devam ediyor. Artık gündüz mama istemiyor 3 ana öğün 1 ara öğün şeklinde ilerliyoruz. Gece yatmadan önce 150 cc içiyor. Gece de 1 defa 3 gibi iciyor. Sonra sabah 6.30 veriyorum. Onun dışında emekleme tam gaz, tutunup kalkma tam gaz aşırı hareketlendi sürekli tutunup kalkma modunda Eliyle biseyleri çevirmeyi çok seviyor. Dede,baba,havhav ve hadi bu ara favori kelimeleri bi ara anne anni diyordu şimdi omma diyor bana o da korecede anne demek olduğu için kabul ediyorum baba gel baba gel, hadiiii diye bağırmaya da bayılıyor Sen nasılsın, sarı kafa nasıl uykular yoluna girdi mi

Kızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
1 aydir veriyorum ben. Ayni senin gibi denedim kendi yumurtamdan verdim birşey olmayinca vermeye başladım. Herhangi bi alerjisi yoksa bal hariç 1 yaştan önce yasak diye bir şey yok ki sorun olmadiysa ver bol protein yumurta beyazı çok faydali. Tavada lorlu falan yapiyorum çok güzel oluyor

Selam kızlar mama sandalyesi önerisi olan var mı?
Faros mama sandalyesi almistim 350 tl ye çok memnunum iyi ki bu hantal büyüklerden almamışım diyorum zaten içinde durduğu şansın varsa maksimum yarim saat hiç gerek yok pahali olanlara. Hafif her yere kolaylikla tasiyorsun cesmenin altinda yikayabiliyorsun 5 dk da parcalarina ayirip geri monte yapabiliyorsun. Bir çok markada benzer sandalye var en uygun fiyatlısını al derim

8. Ayı ben de hiç sevmedim. Cidden 4. Ayı aratti. Fiziksel gelişimleri bu ay çok hızlı oluyor onun bocalamasini yaşıyorlar o da sinire ve uyku problemlerine sebep oluyor. Hele bir de diş karışırsa tamam el fatiha resmen yani Bizim daha yeni yeni toparlıyor 3 haftaya yakındır değişik hallerdeydik

Ben de anadolu yakasındayım canım kime çektiriceksin pek içime sinen yer bulamadım :/
Canım benim içime çok çok sinen bir yenidoğan çekimi yaptırmıştık harika çekiyor cidden ben çok memnun kaldım. yine ona gideceğim inşallah belki piyasanın bir tık üstü olabilir ama değer
Kızlar yumurta beyazı vermeye başladınız mı? Benim doktor 1 yaştan önce yok dedi ama ben küçük bir parça denettim alerjik reaksiyon vs olmadı. Sürekli değil ama arada veriyorum
Canım sanırım bu ay başlayacağız bizde dr öyle demişti bakalım cmtsi kontrolü var

Kızlar tatlı patatesten kıymalı yemek yapmak istiyorum. Soğan, salça, kıyma, patates şeklinde sade mi yapayım nasıl yapayım sizce?
Benim yaptıklarımı nedense sevmiyor hazır karışım çorbaları daha çok sevmiyorum ben beceremiyorum galiba

Alerji vs yok canım iyi bari artık sadece sarısını verince gözüme az geliyordu tabak zaten

Güzelmiş canım fiyat sordum ben de sağol

Aynısı, tüm sinirlerim bozuldu gerçekten kötüleştim, artık çoğunlukla dışardayız o yüzden. Diğer türlü evde yere koydugum anda mız mız susmuyor dışarda o da mutlu ben de mutluyum. Başka da çözüm bulamadım

Benimki disarida da bir sure sonra arabadan inmek istiyor. Parktaki cocuklari gorunce inip yurumek istiyor. Ne acelesi varsa

Benimki disarida da bir sure sonra arabadan inmek istiyor. Parktaki cocuklari gorunce inip yurumek istiyor. Ne acelesi varsa
Bir an önce yürüseler de şu kafa çarpmalarından kurtulsalar sanirim bu aralar herkesin bebişi huzursuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…