Benimki uzun zamandir Anne diyor zatenAy ne güzel gelişmeler ya bizim oğlanın da ilk kelimesi baba oldubabamız uzakta ama gelince yanındayken söylediğinde nasıl tepki verecek görmek için sabırsızlanıyorum. Arada dede de çıkıyor ama en çok baba
Benimki de oyle...Kızlar ben sürekli soru soruyorum ama aklıma takılan bir durum var sizde de öyle mi bilemiyorum da. Benim oğlanın kafası inanılmaz terliyor. Demir takviyesi ve d vitamini kullanıyoruz. Emerken oyun oynarken acayip terliyor. Yazın sorun yoktu da şimdi kış geldi üşüteceğim diye çok korkuyorum.
Canim ben suanda cekime gitsem mumkun degil durmaz. Bana kalirsa pek farki olmaz. 10 aylik Ile 12 aylik arasinda baya fark var. Madem ani kalacak ben olsam yasinda yaparim.Bana ilginç değil çok mantıklı geldi:) Emeklerken zar zor zaptediyoruz ayaklanınca nasıl olduğu yerde kalmasını sağlayıp fotoğraf çektireceğiz ki
Evet canım aynı şekilde olabilir, sıkıntı bir durum yok bence. Gelişim dönemlerinde uykuda emekleme, yürüme, konuşma olabiliyor. Uykuda tekrar yapıyorlarKızlar oğlum dün geceden beri uykusunda sürekli hareket ediyor bir sağa bir sola, ayaklar yine aynı şekilde. Arada bir konuştu uykusunda ve elleriyle bir şeyler yaptıböyle bir şey yaşayan var mı ya ben biraz korktum açıkçası sessizmanifesto benzer bir şey yazmışsın canım normal mi ya ben uyandırıp göz teması falan kuruyor mu diye baktım. Bu sabah da biraz durgun gitti bana
İnşallah öyledir arkadaşımEvet canım aynı şekilde olabilir, sıkıntı bir durum yok bence. Gelişim dönemlerinde uykuda emekleme, yürüme, konuşma olabiliyor. Uykuda tekrar yapıyorlar
Benim tok evin aç kedisi oğlum meeeee meeeee diyor sadece :)Ay ne güzel gelişmeler ya bizim oğlanın da ilk kelimesi baba oldubabamız uzakta ama gelince yanındayken söylediğinde nasıl tepki verecek görmek için sabırsızlanıyorum. Arada dede de çıkıyor ama en çok baba
Normal cnm rüyasında konuşuyorlar bazen :) oğlanı bazen ayakta beşik kenarına tutunmuş gozler kapalı yakalıyorum:)Kızlar oğlum dün geceden beri uykusunda sürekli hareket ediyor bir sağa bir sola, ayaklar yine aynı şekilde. Arada bir konuştu uykusunda ve elleriyle bir şeyler yaptıböyle bir şey yaşayan var mı ya ben biraz korktum açıkçası sessizmanifesto benzer bir şey yazmışsın canım normal mi ya ben uyandırıp göz teması falan kuruyor mu diye baktım. Bu sabah da biraz durgun gitti bana
İnşallah geçicidir. Genelde çok hareketli konuşkan bir bebek. Bugün çok durgun ve çok nadir gülüyor o yüzden endişelendimNormal cnm rüyasında konuşuyorlar bazen :) oğlanı bazen ayakta beşik kenarına tutunmuş gozler kapalı yakalıyorum:)
Kızım mesela 3 yaşında onda da var. Rüyasında birsey gördüğünde vücut olarak tepki veriyor. Konuşuyor bağırıyor. Akşam sağlam iki tekme 1 yumruk yedim meselageçici bir süreç.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bebişeSelam kızlar. Umarim herkes iyidir :) biz hastalığı şimdilik atlattık şükür. Biraz uzun sürdü ama olsun.
Bu arada birkaç gün önce Kız kardeşim doğum yaptı ve doğumda bebeğin köprücük kemiği kırılmış. Ilk komlntrolde fark etmemisler. Ertesi gün fark ediliyor. Buna benzer bir şey yaşayan duyan şahit olan var mı. Süreç nasıl oluyor bilen var mı?
Normal dogummuydu cnm cok gecmis olsunSelam kızlar. Umarim herkes iyidir :) biz hastalığı şimdilik atlattık şükür. Biraz uzun sürdü ama olsun.
Bu arada birkaç gün önce Kız kardeşim doğum yaptı ve doğumda bebeğin köprücük kemiği kırılmış. Ilk komlntrolde fark etmemisler. Ertesi gün fark ediliyor. Buna benzer bir şey yaşayan duyan şahit olan var mı. Süreç nasıl oluyor bilen var mı?
Evet canım benim ilk doğumumda doktor uyarmıştı beni olabilir diye hazırlıklı olalım demişti, annenin fiziki yapısı ve çocuğun kilosu etkili. Kilolu mıydu bebek?Selam kızlar. Umarim herkes iyidir :) biz hastalığı şimdilik atlattık şükür. Biraz uzun sürdü ama olsun.
Çok geçmiş olsun normal doğum sanırım, çok duydum bunu ama bir tedavisi yok diye biliyorum çünkü alçıya alinacak bir bölge değil mecburen kendi kendine kaynamasi bekleniyorSelam kızlar. Umarim herkes iyidir :) biz hastalığı şimdilik atlattık şükür. Biraz uzun sürdü ama olsun.
Kim çekiyor bilmiyorum ama arka plan komple shop gibi duruyor belki de öyledir emin olamadimBen burası ile anlaştım canım arkadaşım burda çektirmişti çok memnun kaldi fotoları da çok güzeldi o yüzden hiç heyecan aramadim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Dün gece oturur pozisyonda uyuya kaldı bizimki ajsjsj ısrarla uyumamaya inat ediyorKizlar okudum da herkesin bebeginin ensesi terliyor sanirim. Ben de d vitamininden mi diye düşünmeye başlamistim ama o zaman da bir sürü sorun olurdu. Kalin da giydirmiyorum, anlamadim terliyor uyudugunda ensesiüstten 2 dişi daha çıkıyor uykular haram oldu bildiğin uyumamak için direniyor. Gözlerinden uyku aksa da uyumuyor ben dişten aman aman çekmemiştim ama bu yan dişler çok zorladı uyku konusunda ya da dişlerle de alakali degildir anlamadigim şekilde direniyor adam
Kendisini de beni de aşırı yoruyor ya neden direniyorlarDün gece oturur pozisyonda uyuya kaldı bizimki ajsjsj ısrarla uyumamaya inat ediyor
Kız öyle sampuan mı varmısKendisini de beni de aşırı yoruyor ya neden direniyorlarsenin bebiş en azindan pes etmiş benim oğlumdan önce uykum geliyo şu uyku getiren şampuanlardan da aldim yikiyorum kremle masaj yapip emziriyorum ama adamda tık yok çok yorucu ya
Var evet hem sampuan hem sabun daha hamile degilken kendime alip denemistim cidden uykumu getirmisti ahajwhsjKız öyle sampuan mı varmısben artık iyice gözlerinden uyku akana kadar uyutmuyorum uğraşmam öyle sinir basıyor bana oyalıyorum iyice sonra yanına uzanıyorum orda da oyalanıyor sonra memede uyuya kalıyor ama dişten dolayı nerede yer bulursa sızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?