2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
10 dan geriye saymaya başla sen canım. Keyfini çıkar bu şekerli günlerin zira çok yorulacaksın. Tabi inşallah öyle olmasında. Malesef atak mahvediyor herkesi

Tam benim oğlumdan bahsettin mıncırıp sağa sola fırlattı Bi ağzına götürmedi. Ama kumanda kemirmeye bayılıyor. Koltuğun tepesinden koşarak alıyor o derece seviyor değişik bu bebeler ya

Bizde o değişik hallerin içindeyiz canım çok zor geçiyor. Hepimize kolaylıklar diliyorum

10 dan geriye saymaya başla sen canım. Keyfini çıkar bu şekerli günlerin zira çok yorulacaksın. Tabi inşallah öyle olmasında. Malesef atak mahvediyor herkesi
Yaa deme öyle 7 aydır herkes bebesini mışıl mışıl uyuturken ben ağlıyordum yeni yüzüm güldü of korku filmi gibi bekliyorum resmen

Yaa deme öyle 7 aydır herkes bebesini mışıl mışıl uyuturken ben ağlıyordum yeni yüzüm güldü of korku filmi gibi bekliyorum resmen
Valla canım bizimde öğlen uykumuz yoktu akşama kadar canım çıkıyordu. Bende gündüzü düzeltiyorsam gece şimdide yüz kere uyanıyor sıkıntılı yani anlıyorum seni. Biraz zor ama geçicek inşallah

Bende böyle düşünüyorum doğru diyorsun canım

Of ne bileyim habire karşıma çıkıyor yok blwye alıştırın yoksa sonradan kendi yemek istemez falan diye. Acaba mı diyor insan. Haklısın yani illaki kendileri yiyecek
Yavrum annen sana blw yapmış mı bi sor bakalım ne diyecek neden yemek istemesin ki yemek yemeyi seven çocuk her koşulda şartta yer yemek sevmeyen çocukta istersen altın kaşıkla ver istersen önüne dünyaları koy yine yemez bu karakter meselesi
Yaa sorma çok international bi kızım var eşim de hamileyken o kadar kore dizisi izlersen olacağı buydu diyor maşallah kuşuma aman hep böyle olsun bu ara bizim dişler zorluyor yine uykusundan acı acı ağlayarak uyanıyor geri uykuya döndürüyoruz falan patlasa da rahat etse bari
Şu kumandanin tadını ben de çok merak ediyorum bu kadar cezbedici ne olabilir diye

Tam benim oğlumdan bahsettin mıncırıp sağa sola fırlattı Bi ağzına götürmedi. Ama kumanda kemirmeye bayılıyor. Koltuğun tepesinden koşarak alıyor o derece seviyor değişik bu bebeler ya
Terlik kemirmeyi unutmayalım lütfen

Çok teşekkür ederim canım çok kararsız kaldım dediğine de bakıcam çok sağol

Kesinlikle canim en cok cekenlerden birisin. Insallah bozulmaz duzenin

Kizlar benim oglum da ilk defa ateslendi. Dun basladi, sabaha kadar dusmedi. 38-39.4 arasinda gitti geldi. En son sagolsun minseo dolven ver demisti, 2.5ml verdim gece 4 gibi, o dusurdu. Baska semptom yok. Disten olsa gerek. 3.disi ustten patladi ama yanindaki cok fena sis. Insallah tez atlatir oglum dualarinizi beklerim

Kızlar nasılsınız?
Bebişkolar nasıl büyüyorlar artı. Emeklemeye başlayanlar var mı? Ben giremiyorum çok fazla buraya. Sürekli ilgi istiyor hanfendi. Yemek yaparken bile artık teletubies var eskiden izletirdim ablasına onu açıyorum hem çizgi film gibi değil hem de eğitici. Yoksa durmuyor. Korkuyorum da etkiler diye ama mecbur kalıyorum. Evde tüm gün tek olduğumdan. Sürüneler emekliyor sürüne sürüne gidiyor gideceği yere biraz uzun ve zorlu oluyor ama pıposunu kaldıramıyor daha.
Bugün 9.ay aşısını yaptırdım. Dün 9 aylık olduk teyzeleri.
Evde olanlar gün içinde bebekle beler yapıyorsunuz 7/24 oyun mu oynatıyorsunuz.
Yoruluyorum o yüzden mecbur izletiyorum teletubiesleri

Bende tek bakiyorum ve surekli ilgilenilmek istiyor bizde tv hep acik ama izlemiuor arada trt cocuk acarsam 5 dk falan bakiyor yurutece bindiriyorum 5 dk duruyor en fazla. Bende hikaye kitabi aldim aciyorum ben hikayeleri okuyorum o da resimlere bakiyor:)) mama sandalyesine silikonlu oyuncak yapistiriyorum onlari sokmeye seviyor. Bazen sirf sussun diye dus aldiriyorum suyi cok seviyor aksamada pertim cikiyor zaten ahahahqhqha

Offf aynı resmen tek fark sağolsun bizimki yine bi parça falan ağzına götürüyor

Analarımıza baksak hiç bişey yapmamışlar bizim yaptığımız zaten biz niye bu kadar kasıyosak

Ekin bayadır emekliyor hareketlendiğinden beri her şey daha zor sürekli bir yerlere tutunup kalkma çabası içinde bi yerini vuracak diye korkuyorum Yere bıraksan oynamıyor mu kendi kendine ? Bizde yürüteç yok Ekin hep yerde yer bebeği diyebilirim kendi kendine oynuyor sıkıldığı yerde ben müdahele ediyorum kitaplara bakıyoruz falan o şekilde vakit geçiyor uyanıkken. Annemde de aynı şekilde ilerliyor süreç şuan ya babam ya annem yanında oturuyor Ekin yerde oynuyor emekliyor kitaplara vs. bakıyor.

Aşıdan sonra semptom oldu mu ? Bizim de 1 haftaya dolacak 9 ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…