10 dan geriye saymaya başla sen canım.Kızlar hangi üründen bahsediyorsunuz ya merak ettim?
Cnm dün akşam arkadaşla konuştuk bu konuyu tam denk geldi öncelikle geçmiş olsun onun oğlu da öyle doğdu çok ağlamış bebek, doktoru korkutmuş sakatlık kalabilir fizik tedavi gerekir demiş ama başka bir doktora sormuşlar hiç ellenmemesi gerekiyor zaten çok hızlı kaynıyor bebek kemikleri demiş hiçbirşey yapmamışlar, çocuk şimdi 4 yaşında hiçbir sorunu yok.
Cnm adı ne bu bulduğunun bana yakınmış
Cnm oğlunun uyku durumu ne kadardır böyle? Benimki iki haftadır dünya şekeri bişey uykular düzenli falan yüreğim ağzımda değişicek diye korkuyorum, aylardır ilk defa bu kadar mutluyum ay değişmesin nolur ya
Tam benim oğlumdan bahsettin mıncırıp sağa sola fırlattı Bi ağzına götürmedi. Ama kumanda kemirmeye bayılıyor. Koltuğun tepesinden koşarak alıyor o derece seviyorCanım çok blw yapmıyorum açıkcası genelde ben yediriyorum. Her şeyi ağzına atan çocuum bi kere brokoli haşlamıştım verdim baktı öyle sıktı sıktı mıncırdı batırdı her yeri bi ağzına götürmedipankekte verdim yine denemek için onu da sıktı mıncırdı bi ağzına götürmedi kumanda versem bayılarak yiyor ama
Bizde o değişik hallerin içindeyiz canım çok zor geçiyor. Hepimize kolaylıklar diliyorum8. Ayı ben de hiç sevmedim. Cidden 4. Ayı aratti. Fiziksel gelişimleri bu ay çok hızlı oluyor onun bocalamasini yaşıyorlar o da sinire ve uyku problemlerine sebep oluyor. Hele bir de diş karışırsa tamam el fatiha resmen yaniBizim daha yeni yeni toparlıyor 3 haftaya yakındır değişik hallerdeydik
Yaa deme öyle 7 aydır herkes bebesini mışıl mışıl uyuturken ben ağlıyordum yeni yüzüm güldü of korku filmi gibi bekliyorum resmen10 dan geriye saymaya başla sen canım.Keyfini çıkar bu şekerli günlerin zira çok yorulacaksın. Tabi inşallah öyle olmasında. Malesef atak mahvediyor herkesi
Valla canım bizimde öğlen uykumuz yoktu akşama kadar canım çıkıyordu. Bende gündüzü düzeltiyorsam gece şimdide yüz kere uyanıyor sıkıntılı yani anlıyorum seni. Biraz zor ama geçicek inşallahYaa deme öyle 7 aydır herkes bebesini mışıl mışıl uyuturken ben ağlıyordum yeni yüzüm güldü of korku filmi gibi bekliyorum resmen
Bende böyle düşünüyorum doğru diyorsun canımBlw yapmıyorum, çok gerekli olduğunu da düşünmüyorum açıkçası ya. Şuan neyi ne kadar yediğini bilmem lazım blw de öyle bir şansın pek olmuyor ve ziyan oluyor yiyecekler. 1 seneye zaten kendileri yemek isteyecek her şeyi o yüzden hiç kasmıyorum.
1 tatlı kaşığı koyuyorum canim ocagi kapatmadan hemen önce içine ekliyorum yemeklerinRuşeym aldım daha bir iki kere anca kullandım iyi hatırlattın canım. Ölçü olarak ne kadar kullanıyorsun?
Yavrum annen sana blw yapmış mı bi sor bakalım ne diyecekOf ne bileyim habire karşıma çıkıyor yok blwye alıştırın yoksa sonradan kendi yemek istemez falan diye. Acaba mı diyor insan. Haklısın yani illaki kendileri yiyecek
Yaa sorma çok international bi kızım varOy kolay gelsin kuzum yokluğun hissediliyor burada hemen. Maşallah ekinkuşa hadi gel dese benimki kalbim erir, baba abla diyor anne hiç yok benim nankör oğlumdaEkin de ne o öyle herkes gibi anne demek omma daha havalı demiş Kuzum benim oğlum çok ters herkesin uyku düzeni şaştı bu dönem benimki düzene girdi çok güzel uyuyor son bir aydır popomu kaşıyayım
Şu kumandanin tadını ben de çok merak ediyorum bu kadar cezbedici ne olabilir diyeCanım çok blw yapmıyorum açıkcası genelde ben yediriyorum. Her şeyi ağzına atan çocuum bi kere brokoli haşlamıştım verdim baktı öyle sıktı sıktı mıncırdı batırdı her yeri bi ağzına götürmedipankekte verdim yine denemek için onu da sıktı mıncırdı bi ağzına götürmedi kumanda versem bayılarak yiyor ama
Terlik kemirmeyi unutmayalım lütfenTam benim oğlumdan bahsettin mıncırıp sağa sola fırlattı Bi ağzına götürmedi. Ama kumanda kemirmeye bayılıyor. Koltuğun tepesinden koşarak alıyor o derece seviyordeğişik bu bebeler ya
Çok teşekkür ederim canım çok kararsız kaldım dediğine de bakıcam çok sağolFaros mama sandalyesi almistim 350 tl ye çok memnunum iyi ki bu hantal büyüklerden almamışım diyorum zaten içinde durduğu şansın varsa maksimum yarim saat hiç gerek yok pahali olanlara. Hafif her yere kolaylikla tasiyorsun cesmenin altinda yikayabiliyorsun 5 dk da parcalarina ayirip geri monte yapabiliyorsun. Bir çok markada benzer sandalye var en uygun fiyatlısını al derim
Aaa nasıl unuturum terliği. Vallahi terlik giymiyorum o ağzına alıyor diye. Çünkü girmediği delik yapmadığı şey yokTerlik kemirmeyi unutmayalım lütfen
Tesekkur ederim canimSenin oğlun fena cingöz bişey olacak maşallah, nereden anlıyormuş kaşık tabağı tipe bak sen
Kesinlikle canim en cok cekenlerden birisin. Insallah bozulmaz duzeninOy kolay gelsin kuzum yokluğun hissediliyor burada hemen. Maşallah ekinkuşa hadi gel dese benimki kalbim erir, baba abla diyor anne hiç yok benim nankör oğlumdaEkin de ne o öyle herkes gibi anne demek omma daha havalı demiş Kuzum benim oğlum çok ters herkesin uyku düzeni şaştı bu dönem benimki düzene girdi çok güzel uyuyor son bir aydır popomu kaşıyayım
Bende tek bakiyorum ve surekli ilgilenilmek istiyor bizde tv hep acik ama izlemiuor arada trt cocuk acarsam 5 dk falan bakiyor yurutece bindiriyorum 5 dk duruyor en fazla. Bende hikaye kitabi aldim aciyorum ben hikayeleri okuyorum o da resimlere bakiyor:)) mama sandalyesine silikonlu oyuncak yapistiriyorum onlari sokmeye seviyor. Bazen sirf sussun diye dus aldiriyorum suyi cok seviyor aksamada pertim cikiyor zaten ahahahqhqhaKızlar nasılsınız?
Bebişkolar nasıl büyüyorlar artı. Emeklemeye başlayanlar var mı? Ben giremiyorum çok fazla buraya. Sürekli ilgi istiyor hanfendi. Yemek yaparken bile artık teletubies var eskiden izletirdim ablasına onu açıyorum hem çizgi film gibi değil hem de eğitici. Yoksa durmuyor. Korkuyorum da etkiler diye ama mecbur kalıyorum. Evde tüm gün tek olduğumdan. Sürüneler emekliyor sürüne sürüne gidiyor gideceği yere biraz uzun ve zorlu oluyor ama pıposunu kaldıramıyor daha.
Bugün 9.ay aşısını yaptırdım. Dün 9 aylık olduk teyzeleri.
Evde olanlar gün içinde bebekle beler yapıyorsunuz 7/24 oyun mu oynatıyorsunuz.
Yoruluyorum o yüzden mecbur izletiyorum teletubiesleri
Offf aynı resmen tek fark sağolsun bizimki yine bi parça falan ağzına götürüyorCanım çok blw yapmıyorum açıkcası genelde ben yediriyorum. Her şeyi ağzına atan çocuum bi kere brokoli haşlamıştım verdim baktı öyle sıktı sıktı mıncırdı batırdı her yeri bi ağzına götürmedipankekte verdim yine denemek için onu da sıktı mıncırdı bi ağzına götürmedi kumanda versem bayılarak yiyor ama
Analarımıza baksak hiç bişey yapmamışlar bizim yaptığımız zaten biz niye bu kadar kasıyosakYavrum annen sana blw yapmış mı bi sor bakalım ne diyecekneden yemek istemesin ki yemek yemeyi seven çocuk her koşulda şartta yer yemek sevmeyen çocukta istersen altın kaşıkla ver istersen önüne dünyaları koy yine yemez bu karakter meselesi
Yaa sorma çok international bi kızım vareşim de hamileyken o kadar kore dizisi izlersen olacağı buydu diyor maşallah kuşuma aman hep böyle olsun bu ara bizim dişler zorluyor yine uykusundan acı acı ağlayarak uyanıyor geri uykuya döndürüyoruz falan patlasa da rahat etse bari
Şu kumandanin tadını ben de çok merak ediyorum bu kadar cezbedici ne olabilir diye
sal gitsin be yavrumAnalarımıza baksak hiç bişey yapmamışlar bizim yaptığımız zaten biz niye bu kadar kasıyosak
Ekin bayadır emekliyor hareketlendiğinden beri her şey daha zorKızlar nasılsınız?
Bebişkolar nasıl büyüyorlar artı. Emeklemeye başlayanlar var mı? Ben giremiyorum çok fazla buraya. Sürekli ilgi istiyor hanfendi. Yemek yaparken bile artık teletubies var eskiden izletirdim ablasına onu açıyorum hem çizgi film gibi değil hem de eğitici. Yoksa durmuyor. Korkuyorum da etkiler diye ama mecbur kalıyorum. Evde tüm gün tek olduğumdan. Sürüneler emekliyor sürüne sürüne gidiyor gideceği yere biraz uzun ve zorlu oluyor ama pıposunu kaldıramıyor daha.
Bugün 9.ay aşısını yaptırdım. Dün 9 aylık olduk teyzeleri.
Evde olanlar gün içinde bebekle beler yapıyorsunuz 7/24 oyun mu oynatıyorsunuz.
Yoruluyorum o yüzden mecbur izletiyorum teletubiesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?