2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hızlıca toparlasın inşallah canım

Benimkisi de seviyor aka hasta olut diye yıkamıyorum hergün havalarda soğudu 2 günde bir ancak . O aldığın silikon oyuncakların linki var mı canım mama sandalyesinde Alya da durmuyor çok sıkılgan bir çocuk. Kitap okuyorum bakıyoru resimlere sonra ağzıyla ısıtmak istiyor olmayan dişleriyle. Ama izletiyorum elimde değil akşama kadar kucak oyun olmuyor yıpranıyorum ablası da var hergün yemek yapmak zorundayım temizlik hak getire ablası oyalıyor şimşek Hızıyla süpürüp siliyorum

Bugün yaptırdım gelince hemen calpol verdim canım daha bir semptom göstermedi. Takip ediyorum bakalım. Olmaz da inşallah. Ne güzel emeklemiş maşallah ekin kızıma benim. Alya sürünüyor zaten sevmiyor hiç yüz üstü durmayı yere halısını ve üzerine pike seriyorum kalın yumuşak olanlardan yine fe atıyor kendisini ağlıyor ablası da sevmezdi hiç direk yürüdü. Ama annenle babanın olması büyük avantaj birbirlerine paslarlar ekini birisinin işi varken benim durumum vahim

Kızlar benim oğlan çok kabız ya kakasını yapıyor ama yaparken canı çok yanıyor belli. Bir de çok minik bir popo çatlağı oluştu sanırım bezle silerken farkettim. Herşeye zeytinyağı koyuyorum ama yine de oldu bir şekilde. Ne yapmam lazım önerisi olan anneler var mı? Daha önceden popo çatlağı olan bebişler var mı?

Bir de artık neyin atağıysa bu isyan etmeyeceğim diyorum ama oturup ağlayasım geliyor.

Suyu az geliyor demek ki canim...biraz daha su icmesini tesvik et derim. Cok gecmis olsun.

Zeytinyagi bizede fayda etmiyor Kayisi puresi yada suyu siyah erik puresi kabak balkabagi puresi dulcosoft surup 8ml popodaki catlak icinde fitokrem suruyorum

Kizlar bugun ilk kez cilek denedim begenmedi. Ejder meyvesinide begenmemisti. Muzla milkshake yaptim gene sevmedi:) muhallebi tarzi yapayim dedim berbat bisi oldu attim çöpe :))
Ejder meyvesi kabız edebiliyor dikkat

Fito krem vermişti dr onu sürüyorum canım,ben genelde akşamları yulaf ve kuru kayısı pişirip mama yapıyorum o yüzden pek kabız olmuyor artık o iyi geldi bence

Suyu az geliyor demek ki canim...biraz daha su icmesini tesvik et derim. Cok gecmis olsun.

Zeytinyagi bizede fayda etmiyor Kayisi puresi yada suyu siyah erik puresi kabak balkabagi puresi dulcosoft surup 8ml popodaki catlak icinde fitokrem suruyorum

Fito krem vermişti dr onu sürüyorum canım,ben genelde akşamları yulaf ve kuru kayısı pişirip mama yapıyorum o yüzden pek kabız olmuyor artık o iyi geldi bence
Teşekkür ederim arkadaşlarım deneyeyim yulaf ve kayısıyı

Canım erik bal kabağı armut elma yada kabak yemeği pisir ver bizde de arada oluyor hemen bunlardan birini yapıyorum ise yarıyor

Eklentiler

• Screenshot_20231110_004519_Instagram.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 56
Bizimki daha hazırların tadına bakmadığı için mecbur yiyor garibim terbiyeli sulu köfte ve bezelye favori yemeği
Bezelye yediyse her şeyi yer aferin ona tarhana ve iki çeşit denedim hazırlardan gayet yiyor. Bugün patates yemeğini tam blender dan geçirdim yedi. Sanırım kıvam olarak sevmiyor

Canım günaydın bir semptom olmadı onu söylemek istedim. Dün geldiğimde calpol verdim sadece daha da vermedim. Bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…