Hızlıca toparlasın inşallah canımKizlar benim oglum da ilk defa ateslendi. Dun basladi, sabaha kadar dusmedi. 38-39.4 arasinda gitti geldi. En son sagolsunminseo dolven ver demisti, 2.5ml verdim gece 4 gibi, o dusurdu. Baska semptom yok. Disten olsa gerek. 3.disi ustten patladi ama yanindaki cok fena sis. Insallah tez atlatir oglum dualarinizi beklerim
Dün yaptım da sevmedi1 tatlı kaşığı koyuyorum canim ocagi kapatmadan hemen önce içine ekliyorum yemeklerin
Benimkisi de seviyor aka hasta olut diye yıkamıyorum hergün havalarda soğudu 2 günde bir ancak . O aldığın silikon oyuncakların linki var mı canım mama sandalyesinde Alya da durmuyor çok sıkılgan bir çocuk. Kitap okuyorum bakıyoru resimlere sonra ağzıyla ısıtmak istiyor olmayan dişleriyle. Ama izletiyorum elimde değil akşama kadar kucak oyun olmuyor yıpranıyorum ablası da var hergün yemek yapmak zorundayım temizlik hak getire ablası oyalıyor şimşek Hızıyla süpürüp siliyorumBende tek bakiyorum ve surekli ilgilenilmek istiyor bizde tv hep acik ama izlemiuor arada trt cocuk acarsam 5 dk falan bakiyor yurutece bindiriyorum 5 dk duruyor en fazla. Bende hikaye kitabi aldim aciyorum ben hikayeleri okuyorum o da resimlere bakiyor:)) mama sandalyesine silikonlu oyuncak yapistiriyorum onlari sokmeye seviyor. Bazen sirf sussun diye dus aldiriyorum suyi cok seviyor aksamada pertim cikiyor zaten ahahahqhqha
Bugün yaptırdım gelince hemen calpol verdim canım daha bir semptom göstermedi. Takip ediyorum bakalım. Olmaz da inşallah. Ne güzel emeklemiş maşallah ekin kızıma benim. Alya sürünüyor zaten sevmiyor hiç yüz üstü durmayı yere halısını ve üzerine pike seriyorum kalın yumuşak olanlardan yine fe atıyor kendisini ağlıyor ablası da sevmezdi hiç direk yürüdü. Ama annenle babanın olması büyük avantaj birbirlerine paslarlar ekini birisinin işi varkenEkin bayadır emekliyor hareketlendiğinden beri her şey daha zorsürekli bir yerlere tutunup kalkma çabası içinde bi yerini vuracak diye korkuyorum Yere bıraksan oynamıyor mu kendi kendine ? Bizde yürüteç yok Ekin hep yerde yer bebeği diyebilirim kendi kendine oynuyor sıkıldığı yerde ben müdahele ediyorum kitaplara bakıyoruz falan o şekilde vakit geçiyor uyanıkken. Annemde de aynı şekilde ilerliyor süreç şuan ya babam ya annem yanında oturuyor Ekin yerde oynuyor emekliyor kitaplara vs. bakıyor.
Aşıdan sonra semptom oldu mu ? Bizim de 1 haftaya dolacak 9 ay inşallah
Benimkisi de seviyor aka hasta olut diye yıkamıyorum hergün havalarda soğudu 2 günde bir ancak . O aldığın silikon oyuncakların linki var mı canım mama sandalyesinde Alya da durmuyor çok sıkılgan bir çocuk. Kitap okuyorum bakıyoru resimlere sonra ağzıyla ısıtmak istiyor olmayan dişleriyle. Ama izletiyorum elimde değil akşama kadar kucak oyun olmuyor yıpranıyorum ablası da var hergün yemek yapmak zorundayım temizlik hak getire ablası oyalıyor şimşek Hızıyla süpürüp siliyorum
Teşekkür ederim cnm inşallah benim kızda onları çıkarmak için uğraşır dururSHOPİST Vakum Molekül 50 Parça Yapı Taşları Fidget Duyusal Eğitici Oyuncak Lego Squigz - Fiyatı, Yorumları
SHOPİST Vakum Molekül 50 Parça Yapı Taşları Fidget Duyusal Eğitici Oyuncak Lego Squigz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Suyu az geliyor demek ki canim...biraz daha su icmesini tesvik et derim. Cok gecmis olsun.Kızlar benim oğlan çok kabız yakakasını yapıyor ama yaparken canı çok yanıyor belli. Bir de çok minik bir popo çatlağı oluştu sanırım bezle silerken farkettim. Herşeye zeytinyağı koyuyorum ama yine de oldu bir şekilde. Ne yapmam lazım önerisi olan anneler var mı? Daha önceden popo çatlağı olan bebişler var mı?
Bir de artık neyin atağıysa bu isyan etmeyeceğim diyorum ama oturup ağlayasım geliyor.
Zeytinyagi bizede fayda etmiyor Kayisi puresi yada suyu siyah erik puresi kabak balkabagi puresi dulcosoft surup 8ml popodaki catlak icinde fitokrem suruyorumKızlar benim oğlan çok kabız yakakasını yapıyor ama yaparken canı çok yanıyor belli. Bir de çok minik bir popo çatlağı oluştu sanırım bezle silerken farkettim. Herşeye zeytinyağı koyuyorum ama yine de oldu bir şekilde. Ne yapmam lazım önerisi olan anneler var mı? Daha önceden popo çatlağı olan bebişler var mı?
Bir de artık neyin atağıysa bu isyan etmeyeceğim diyorum ama oturup ağlayasım geliyor.
Ejder meyvesi kabız edebiliyor dikkatKizlar bugun ilk kez cilek denedim begenmedi. Ejder meyvesinide begenmemisti. Muzla milkshake yaptim gene sevmedi:) muhallebi tarzi yapayim dedim berbat bisi oldu attim çöpe :))
Fito krem vermişti dr onu sürüyorum canım,ben genelde akşamları yulaf ve kuru kayısı pişirip mama yapıyorum o yüzden pek kabız olmuyor artık o iyi geldi benceKızlar benim oğlan çok kabız yakakasını yapıyor ama yaparken canı çok yanıyor belli. Bir de çok minik bir popo çatlağı oluştu sanırım bezle silerken farkettim. Herşeye zeytinyağı koyuyorum ama yine de oldu bir şekilde. Ne yapmam lazım önerisi olan anneler var mı? Daha önceden popo çatlağı olan bebişler var mı?
Yaa 2 3 kasik anca yemistir gerisi ben yedim zaten eheheheheEjder meyvesi kabız edebiliyor dikkat
Suyu az geliyor demek ki canim...biraz daha su icmesini tesvik et derim. Cok gecmis olsun.
Zeytinyagi bizede fayda etmiyor Kayisi puresi yada suyu siyah erik puresi kabak balkabagi puresi dulcosoft surup 8ml popodaki catlak icinde fitokrem suruyorum
Teşekkür ederim arkadaşlarım deneyeyim yulaf ve kayısıyıFito krem vermişti dr onu sürüyorum canım,ben genelde akşamları yulaf ve kuru kayısı pişirip mama yapıyorum o yüzden pek kabız olmuyor artık o iyi geldi bence
Bizimki daha hazırların tadına bakmadığı için mecbur yiyor garibimDün yaptım da sevmedibenim yaptıklarımı sevmiyor ya çok üzülüyorum. Hazır aldıklarımı yiyor
Canım erik bal kabağı armut elma yada kabak yemeği pisir ver bizde de arada oluyor hemen bunlardan birini yapıyorum ise yarıyorKızlar benim oğlan çok kabız yakakasını yapıyor ama yaparken canı çok yanıyor belli. Bir de çok minik bir popo çatlağı oluştu sanırım bezle silerken farkettim. Herşeye zeytinyağı koyuyorum ama yine de oldu bir şekilde. Ne yapmam lazım önerisi olan anneler var mı? Daha önceden popo çatlağı olan bebişler var mı?
Bezelye yediyse her şeyi yer aferin onaBizimki daha hazırların tadına bakmadığı için mecbur yiyor garibimterbiyeli sulu köfte ve bezelye favori yemeği
Her zaman bi nedenleri var yani
Canım günaydın bir semptom olmadı onu söylemek istedim. Dün geldiğimde calpol verdim sadece daha da vermedim. Bir sıkıntı yok.Ekin bayadır emekliyor hareketlendiğinden beri her şey daha zorsürekli bir yerlere tutunup kalkma çabası içinde bi yerini vuracak diye korkuyorum Yere bıraksan oynamıyor mu kendi kendine ? Bizde yürüteç yok Ekin hep yerde yer bebeği diyebilirim kendi kendine oynuyor sıkıldığı yerde ben müdahele ediyorum kitaplara bakıyoruz falan o şekilde vakit geçiyor uyanıkken. Annemde de aynı şekilde ilerliyor süreç şuan ya babam ya annem yanında oturuyor Ekin yerde oynuyor emekliyor kitaplara vs. bakıyor.
Aşıdan sonra semptom oldu mu ? Bizim de 1 haftaya dolacak 9 ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?