Canım Alya da blenderdan geçirince tam yiyor ama kaşıkla Katı pütürlü yemiyor elimle verdiğimde de az bişi yiyor. Doktor kasta kendisi sal dedi. Stres yapma hazır değildir daha nasıl seviyorsa öyle ver zorlama. Dedi. Bende blenderdan geçiriyorum napıyım. Tarhana yaptı annem onun için çok seviyor öğlen hem fe akşam yatmadan veriyorum yaptığım zaman. Hazır almıştım internetten bebek tarhanası diye onu hiç beğenmediBezelye yediyse her şeyi yer aferin onatarhana ve iki çeşit denedim hazırlardan gayet yiyor. Bugün patates yemeğini tam blender dan geçirdim yedi. Sanırım kıvam olarak sevmiyor
Hiç sorma rahat yok anlaşıldıHer zaman bi nedenleri var yani
Cok geçmiş olsun canım, Tirnaklarini ne ile kesiyorsun canım? Bizde olmadi bu durum ama sanirim İltihap olmuş.Kızlar selam
Alyanın sol el yüzük parmağında şişlik ve kızarıklık var sanki intihapta olmuş cerrah bir arkadaşıma yolladım bakalım ne diyecek.
Sizde de hiç oldu mu merak ettim. Acaba tombik diye mi tırnağı battı. Bilemedim.
Hiç oldu mu çocuklarda ayak tırnaklarında veya el tırnaklarında
Kendi tırnak makasıyla kesiyorum. Dolama olmuş tırnak battığı için antibiyotikli krem sür geçer dedi. Daha da kesmem o tırnağını uzuyor etine doğru uzuyor. Biraz zayıflarsa elleri düzelir diye düşünüyorum. Babasıyla halasında var tırnak batması ama ayaklarında var onların sürekli müdahale oluyorlar. Bunun elinde olunca korktum ama tombik olduğu için elleri batıyormuş. Uzatırım artık. Törpülesem durmuyor tırnaklarını zoraki kesiyorum zaten. 2 haftada bir yoksa mümkünü yok makas törpü vs elini atıyor direk. Ayaklarında yok Allahtan.Cok geçmiş olsun canım, Tirnaklarini ne ile kesiyorsun canım? Bizde olmadi bu durum ama sanirim İltihap olmuş.
Canım katı yemekte sorunu yok ben anlamadım. Çünkü yumurtayı omlet şeklinde gayet büyük parçalar halinde yiyor. Beyaz peynir, ekmek, cacık içinde rendenin büyük kısmıyla salatalık vs vs aklına gelebilecek her türlü pütürlü yiyor. Ben en başından beri cam rende bile kullanmadım meyveleri çatalla ezdim o derece alışık ama çorbada sevmiyor.Canım Alya da blenderdan geçirince tam yiyor ama kaşıkla Katı pütürlü yemiyor elimle verdiğimde de az bişi yiyor. Doktor kasta kendisi sal dedi. Stres yapma hazır değildir daha nasıl seviyorsa öyle ver zorlama. Dedi. Bende blenderdan geçiriyorum napıyım. Tarhana yaptı annem onun için çok seviyor öğlen hem fe akşam yatmadan veriyorum yaptığım zaman. Hazır almıştım internetten bebek tarhanası diye onu hiç beğenmedi
Ama ben katı meselesini çok sıkıntı ettim kendime. Doktor da bana kızdı resmen. Sal gitsin kasma kendisi diye
Oy kuzum nasıl acıyordurKızlar selam
Alyanın sol el yüzük parmağında şişlik ve kızarıklık var sanki intihapta olmuş cerrah bir arkadaşıma yolladım bakalım ne diyecek.
Sizde de hiç oldu mu merak ettim. Acaba tombik diye mi tırnağı battı. Bilemedim.
Gün aşırı armut ve hurma yediriyorum canım kabız olmasın diye. Hurmayı dene mutlaka, cennet hurması ya da Trabzon hurması diye geçiyorKızlar benim oğlan çok kabız yakakasını yapıyor ama yaparken canı çok yanıyor belli. Bir de çok minik bir popo çatlağı oluştu sanırım bezle silerken farkettim. Herşeye zeytinyağı koyuyorum ama yine de oldu bir şekilde. Ne yapmam lazım önerisi olan anneler var mı? Daha önceden popo çatlağı olan bebişler var mı?
Bir de artık neyin atağıysa bu isyan etmeyeceğim diyorum ama oturup ağlayasım geliyor.
dulcosoft canım. içme suyuna karıştır gaitayı yumuşatıyor hemen etki ediyor. ekin de geçen hafta oldu hiç bişi fayda etmedi dulcosoft ile hallettik çok rahatlatıyor. çocuk ıkınırken mosmor oluyordu.Kızlar benim oğlan çok kabız yakakasını yapıyor ama yaparken canı çok yanıyor belli. Bir de çok minik bir popo çatlağı oluştu sanırım bezle silerken farkettim. Herşeye zeytinyağı koyuyorum ama yine de oldu bir şekilde. Ne yapmam lazım önerisi olan anneler var mı? Daha önceden popo çatlağı olan bebişler var mı?
Bir de artık neyin atağıysa bu isyan etmeyeceğim diyorum ama oturup ağlayasım geliyor.
Bence nasıl istiyorsa öyle ver canım yeterki yesinlerBezelye yediyse her şeyi yer aferin onatarhana ve iki çeşit denedim hazırlardan gayet yiyor. Bugün patates yemeğini tam blender dan geçirdim yedi. Sanırım kıvam olarak sevmiyor
Oyy kıyamam kuzuma batık gibi duruyor sanki canım inşallah geçer hemenKızlar selam
Tobik elleri öpülesiKendi tırnak makasıyla kesiyorum. Dolama olmuş tırnak battığı için antibiyotikli krem sür geçer dedi. Daha da kesmem o tırnağını uzuyor etine doğru uzuyor. Biraz zayıflarsa elleri düzelir diye düşünüyorum. Babasıyla halasında var tırnak batması ama ayaklarında var onların sürekli müdahale oluyorlar. Bunun elinde olunca korktum ama tombik olduğu için elleri batıyormuş. Uzatırım artık. Törpülesem durmuyor tırnaklarını zoraki kesiyorum zaten. 2 haftada bir yoksa mümkünü yok makas törpü vs elini atıyor direk. Ayaklarında yok Allahtan.
Canım her çocuk farklı. Bol bol yerde zaman geçirmesini sağlamaya çalış cidden çok fark ediyor. Dönmesini daha ilgi çekici hale getirmeye çalış oyuncak vs koyarak.kızlar 7 aylık olduk instagramda bakıyorum bu aylarda fır dönüyor emekliyorlar benimkinde tık yok5.5 ayda döndü ilk şimdi yüz üstü koyuncaya kendini sırt üstü döndürüyor ama kendi iradesiyle döneyim edeyim yok ya çok tembel niye böyle bu çocuk
Eger hala kullanıyorsan Piyanolu oyun halısı, ana kucağı, beşiğindeki dönence v.s olan şeyleri artık ortadan kaldır canım. Ve bir battaniye ser halıya, o kaygan olan oyun halıları varsa onuda kaldir:) emekleme topu işe yarayabilir. Benim kızda 5. Ayinda geç dönmüştü.kızlar 7 aylık olduk instagramda bakıyorum bu aylarda fır dönüyor emekliyorlar benimkinde tık yok5.5 ayda döndü ilk şimdi yüz üstü koyuncaya kendini sırt üstü döndürüyor ama kendi iradesiyle döneyim edeyim yok ya çok tembel niye böyle bu çocuk
Hepsini yapıyorum ya heralde başlarda sevmiyor diye koymuyordum orda hata ettim . Oldum olası yüzüstü sevmiyorCanım her çocuk farklı. Bol bol yerde zaman geçirmesini sağlamaya çalış cidden çok fark ediyor. Dönmesini daha ilgi çekici hale getirmeye çalış oyuncak vs koyarak.
Yok canım hiçbiri kaldırdım oyun halısını piyanasonu oynuyor bi, oturup oyuncak oynuyor ya elleri üstünde durmuyor sadece yüzüstü iken popoyu kaldırıp itmeye çakışıyor kendini itemiyorEger hala kullanıyorsan Piyanolu oyun halısı, ana kucağı, beşiğindeki dönence v.s olan şeyleri artık ortadan kaldır canım. Ve bir battaniye ser halıya, o kaygan olan oyun halıları varsa onuda kaldir:) emekleme topu işe yarayabilir. Benim kızda 5. Ayinda geç dönmüştü.
Ben hergun veriyorum canımKızlar kefir veriyor musunuz bebişlerinize ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?