Cnm marketten mi alıyorsun, markası ne ? Yoksa evde kendin mi mayalıyorsun ???Ben hergun veriyorum canım
Ben kefir vermiyorum alerjimiz olduğu için ama eğer marketten alacaksanız kefirzadem ya da kaf kefir tercih edebilirsinizCnm marketten mi alıyorsun, markası ne ? Yoksa evde kendin mi mayalıyorsun ???
Teşekkürler cnm çok kabız olmaya başladı çocuğum kala yapmaktan korkar olunca bi deneyeyim dedimBen kefir vermiyorum alerjimiz olduğu için ama eğer marketten alacaksanız kefirzadem ya da kaf kefir tercih edebilirsiniz
Yer fıstığı alerjik değil mi canımKizlar yer fistigi veren var mi bilmiyorum ama ben dün aldim yulafla karistirip veririm dedim ama kasikla verdim bayilarak yedibelki sizin bebişleriniz de sever migrosta şekersiz katkisiz olani indirimdeydi haberiniz olsun
Normalde tüm kuruyemisler ceviz dahil alerjikYer fıstığı alerjik değil mi canım
Dedim ve indirimdeymiş badem sütüNormalde tüm kuruyemisler ceviz dahil alerjikben veriyorum alerji yaparsa vermem tabi bugün 2.gun henuz bir sey olmadi daha sonra çiğ badem alicam o da çok faydali. Hatta badem sutu hindistan cevizi sutu falan da verebiliriz ben denk gelemedim yoksa alip onlari da eklicem öğünlerine
Ama icerigi kotuymus kalsin bulamicam sanirimDedim ve indirimdeymiş badem sütü
Aklımda yer fıstıgı tehlikeli diye kalmıs kuzum o yüzden yazdım ben daha vermedim bu tarz seylerdenNormalde tüm kuruyemisler ceviz dahil alerjikben veriyorum alerji yaparsa vermem tabi bugün 2.gun henuz bir sey olmadi daha sonra çiğ badem alicam o da çok faydali. Hatta badem sutu hindistan cevizi sutu falan da verebiliriz ben denk gelemedim yoksa alip onlari da eklicem öğünlerine
Nasil bir tehlikesi var sadece fazla yerse kilo yaparmişAklımda yer fıstıgı tehlikeli diye kalmıs kuzum o yüzden yazdım ben daha vermedim bu tarz seylerden
Yok alerjisi varsa hastanelik yapıyormus bir sıkıntısı yoksa bir sey olmaz tabiNasil bir tehlikesi var sadece fazla yerse kilo yaparmişbazi kuruyemisler akcigere kacar falan yaziyor belki o kalmistir ceviz için öyle yaziyor mesela. Ezme zaten sanmiyorum tehlikesi olacağını. Ceviz falan da vermedin mi? Ben her gun 1 tane veriyorum ceviz
O risk verilmemesi gereken çoğu besinde var. Her bebegi de hastanelik yapmaz benceYok alerjisi varsa hastanelik yapıyormus bir sıkıntısı yoksa bir sey olmaz tabi
Yer fistigi ve diger kuruyemislerde küf olabiliyormus alerji olarak degilde bu sebeple yemeyin diyorlar karacigerde birikiyormus bi araştır istersen.Nasil bir tehlikesi var sadece fazla yerse kilo yaparmişbazi kuruyemisler akcigere kacar falan yaziyor belki o kalmistir ceviz için öyle yaziyor mesela. Ezme zaten sanmiyorum tehlikesi olacağını. Ceviz falan da vermedin mi? Ben her gun 1 tane veriyorum ceviz
Çiğ badem alerjik değilmiş canım.Normalde tüm kuruyemisler ceviz dahil alerjikben veriyorum alerji yaparsa vermem tabi bugün 2.gun henuz bir sey olmadi daha sonra çiğ badem alicam o da çok faydali. Hatta badem sutu hindistan cevizi sutu falan da verebiliriz ben denk gelemedim yoksa alip onlari da eklicem öğünlerine
Yer fıstığı da yine, çocuklar için en faydalı kuruyemişler arasındadır. Ancak, tüketimine dikkat edilmesi gerekmekte. Bileşiminde flavonoid ve antioksidan bulunmakla birlikte, doymuş yağ asidi oranı yüksektir. Fazla tüketilmesi halinde kilo alımına yol açar. Ayrıca, bileşimindeki omega-3 miktarı da ceviz ve bademe oranla düşüktür. Yer fıstığının en önemli özelliği ise trigliseridleri düşürmeye katkı sağlaması. Çocuğunuzun sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi için yer fıstığını da tüketmesini sağlamanız gerekir. Fakat, fazla tüketmemesine de dikkat etmelisiniz.Ancak yer fıstığı, aflatoksine maruz kalma oranı yüksek besinler arasındadır.Aflatoksinler yüksek dozlarda tüketildiğinde zehir etkisi gösterir. Tüketicilerin korunması amacıyla ithalat, ihracat ve rutin kontroller esnasında numuneler alınarak Bakanlığa bağlı laboratuvarlarda analizleri yapılır.Aflatoksinlerin insan sağlığı üzerindeki en önemli etkisi karaciğer harabiyetidir. Özellikle güçlü bir kanserojen etkiye sahip olan aflatoksin B1, başta karaciğer kanseri olmak üzere siroz ve akut nekroz gibi ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.arwengsd
Çiğ badem çok sağlıklı yer fıstığından da sağlıklı alıp vermemiz faydalarına olur zaten. Ben de alıp vericem günde 1 2 taneÇiğ badem alerjik değilmiş canım.
Çileği ben de 6 aylıkken dalgınlıkla vermistim şükür bir sey olmadıO risk verilmemesi gereken çoğu besinde var. Her bebegi de hastanelik yapmaz benceeger alerjisi de yoksa çok faydali besinler mahrum kalmamalı. Ceviz çok faydali mesela önceden vermeyin diyorlarmış ama vermedikce alerji riski artiyormus kuruyemislere o yüzden erkenden denemek daha faydali. Bir de ben hep yabanci kanallari takip ediyorum bizde yasak olan çoğu şeyi veriyorlar hep bebeklerine cevizi burda herkes veriyor sanirim ben çilek de verdim normalde onda da hastanelik olur falan diyorlardi
Evet guvendigimiz yerden alinip verilebilir. Ama bu küfü gozle göremiyormusuz o yuzden dedim.bende mesela köyden topladigimiz cevizleri veriyorum:)Yer fıstığı da yine, çocuklar için en faydalı kuruyemişler arasındadır. Ancak, tüketimine dikkat edilmesi gerekmekte. Bileşiminde flavonoid ve antioksidan bulunmakla birlikte, doymuş yağ asidi oranı yüksektir. Fazla tüketilmesi halinde kilo alımına yol açar. Ayrıca, bileşimindeki omega-3 miktarı da ceviz ve bademe oranla düşüktür. Yer fıstığının en önemli özelliği ise trigliseridleri düşürmeye katkı sağlaması. Çocuğunuzun sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi için yer fıstığını da tüketmesini sağlamanız gerekir. Fakat, fazla tüketmemesine de dikkat etmelisiniz.
Canım zaten kaşık kaşık yiyemez ki yiyeceği max 1 çay kaşığı içeriği temiz olduktan sonra neden zararlı olsun. Küflü ürün zaten vermem ceviz de dahil vermeden önce hep tadına bakıp öyle veriyorumben yulafı tatlandırsın diye aldım zaten şekersiz ve tuzsuz süt ve yulafla karışınca pürüzsüz oluyor
Bak ona bakarsan o da hastanelik yapıyorÇileği ben de 6 aylıkken dalgınlıkla vermistim şükür bir sey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?