2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evet guvendigimiz yerden alinip verilebilir. Ama bu küfü gozle göremiyormusuz o yuzden dedim.bende mesela köyden topladigimiz cevizleri veriyorum:)
Gözle göremesek de tadından anlaşılır olmadı eşimin annesi zaten adana’dan fıstık gönderecek onunla kendim evde yaparım

Meyveli olanlarin zararli oldugunu duymuştum

Oğlum sadece çilekli olanı içiyor, kızım hepsini içer ama sade içiyor daha çok. Şimdi küçük kızıma da sadece sade veriyorum ama meyvelilerin zararı nereden kaynaklanıyormuş merak ettim. Ben de Altınkılıç alıyorum

Baktim canim altinkilic olan markada sadece şeker varmis zararli olarak diger markalara bakmadim ama

Bugün de dışarıya çıktık kanguruyla çıkıp kendime eziyet ettim ama bebek arabasindan daha çok sevdi bir de 90 dk yürümüşüm ben nasil kilo vermiyorum anlamiyorum ya

Eklentiler

• 20231112_151817.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 72
Bugün de dışarıya çıktık kanguruyla çıkıp kendime eziyet ettim ama bebek arabasindan daha çok sevdi bir de 90 dk yürümüşüm ben nasil kilo vermiyorum anlamiyorum ya
Kac kilosun ki? Gebelik oncesi kactin? Ben 57 Ile gebe kalmistim. Suanda 56 kiloyum. 53 kilo oldummu kendimi seviyorum

Kac kilosun ki? Gebelik oncesi kactin? Ben 57 Ile gebe kalmistim. Suanda 56 kiloyum. 53 kilo oldummu kendimi seviyorum
Ben de 63 kiloyum hamile degilken de 65tim 59 kilo olsam bana yeter ama bir türlü veremiyorum

Yer fistigi ve diger kuruyemislerde küf olabiliyormus alerji olarak degilde bu sebeple yemeyin diyorlar karacigerde birikiyormus bi araştır istersen.
Evet ben de duymuştum yer fıstığı kabuklu olduğu için kurutulması Zor oluyormuş onda küf oluşuyormuş o yüzden çok alerjik bir besin yer fıstığı

Ben de kıymalı sebze çorbası yapıyorum seviyor blenderdan geçiriyorum tarhana çorbası yapıyorum ona da kuzu kıyma koyuyorum 3 kere çekilmiş onu da o sırada böyle kıymaları da çiğniyor dişleriyle o şekilde iyi oluyor çiğnemiş oluyor biraz pütürlü yapıyor kıyma

Sen de veriyorsun ya iste sukretmezsen geri alirsin bak
Aylardir ayni kiloda olmam dışında bir sorun yok brnim isyanim kiloma degil ayni kiloda tıkanıp kalmama yani cidden çok yemiyorum düzenli yürüyüş yapiyorum ama oldugum yerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…