Gözle göremesek de tadından anlaşılır olmadı eşimin annesi zaten adana’dan fıstık gönderecek onunla kendim evde yaparımEvet guvendigimiz yerden alinip verilebilir. Ama bu küfü gozle göremiyormusuz o yuzden dedim.bende mesela köyden topladigimiz cevizleri veriyorum:)
Evet sonradan gördümBak ona bakarsan o da hastanelik yapıyor
Maşallah canım benimKizlar benim oglum da one dogru emeklemeye basladitutunup kalkiyor yengec yengec yurumeye calisiyor
Cok tesekkur ederimMaşallah canım benimkoştuğu günleri de görürüz umarım
Marketten alıyorum canım Altınkılıç marka küçük boyunu alıyorum 3 gün içiyor zaten açıldıktan sonra 3 gün süresiCnm marketten mi alıyorsun, markası ne ? Yoksa evde kendin mi mayalıyorsun ???
Nekadar veriyorsun canım? Meyveli olanlar da verilebiliyor mu?Marketten alıyorum canım Altınkılıç marka küçük boyunu alıyorum 3 gün içiyor zaten açıldıktan sonra 3 gün süresi
Meyveli olanlarin zararli oldugunu duymuştumNekadar veriyorsun canım? Meyveli olanlar da verilebiliyor mu?
Meyveli olanlarin zararli oldugunu duymuştum
Baktim canim altinkilic olan markada sadece şeker varmis zararli olarak diger markalara bakmadim amaOğlum sadece çilekli olanı içiyor, kızım hepsini içer ama sade içiyor daha çok. Şimdi küçük kızıma da sadece sade veriyorum ama meyvelilerin zararı nereden kaynaklanıyormuş merak ettim. Ben de Altınkılıç alıyorum
Canım 80 ml felan veriyorum ben sade veriyorum ama meyveli hiç vermedimNekadar veriyorsun canım? Meyveli olanlar da verilebiliyor mu?
Kac kilosun ki? Gebelik oncesi kactin? Ben 57 Ile gebe kalmistim. Suanda 56 kiloyum. 53 kilo oldummu kendimi seviyorumBugün de dışarıya çıktıkkanguruyla çıkıp kendime eziyet ettim ama bebek arabasindan daha çok sevdi bir de 90 dk yürümüşüm ben nasil kilo vermiyorum anlamiyorum ya
Ben de 63 kiloyum hamile degilken de 65timKac kilosun ki? Gebelik oncesi kactin? Ben 57 Ile gebe kalmistim. Suanda 56 kiloyum. 53 kilo oldummu kendimi seviyorum
Evet ben de duymuştum yer fıstığı kabuklu olduğu için kurutulması Zor oluyormuş onda küf oluşuyormuş o yüzden çok alerjik bir besin yer fıstığıYer fistigi ve diger kuruyemislerde küf olabiliyormus alerji olarak degilde bu sebeple yemeyin diyorlar karacigerde birikiyormus bi araştır istersen.
Ben de kıymalı sebze çorbası yapıyorum seviyor blenderdan geçiriyorum tarhana çorbası yapıyorum ona da kuzu kıyma koyuyorum 3 kere çekilmiş onu da o sırada böyle kıymaları da çiğniyor dişleriyle o şekilde iyi oluyor çiğnemiş oluyor biraz pütürlü yapıyor kıymaCanım Alya da blenderdan geçirince tam yiyor ama kaşıkla Katı pütürlü yemiyor elimle verdiğimde de az bişi yiyor. Doktor kasta kendisi sal dedi. Stres yapma hazır değildir daha nasıl seviyorsa öyle ver zorlama. Dedi. Bende blenderdan geçiriyorum napıyım. Tarhana yaptı annem onun için çok seviyor öğlen hem fe akşam yatmadan veriyorum yaptığım zaman. Hazır almıştım internetten bebek tarhanası diye onu hiç beğenmedi
Ama ben katı meselesini çok sıkıntı ettim kendime. Doktor da bana kızdı resmen. Sal gitsin kasma kendisi diye
Sen de veriyorsun ya isteBen de 63 kiloyum hamile degilken de 65tim59 kilo olsam bana yeter ama bir türlü veremiyorum
Bağırıyor mu kediye bizim ki bağırıyor kedi görünceBugün de dışarıya çıktıkkanguruyla çıkıp kendime eziyet ettim ama bebek arabasindan daha çok sevdi bir de 90 dk yürümüşüm ben nasil kilo vermiyorum anlamiyorum ya
Aylardir ayni kiloda olmam dışında bir sorun yokSen de veriyorsun ya istesukretmezsen geri alirsin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?