2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Saat başı çığlık atarak uyanmalar atak mı diş mi ayrılık kaygısı mı nedir arkadaşlar?
Yanina alip uyudugunda da ayni şeyi yapiyor mu? Belki yapiyorsa diştendir agri kesici verirsin rahatlar biraz

Bak ona bakarsan o da hastanelik yapıyor
Ben çilek verdim ertesi güne her yeri döktü yaa Yine de dikkat etmek lazım. Yer fıstığı çok faydalı ama cidden ben de deneyeyim. Bir de kabak çekirdeği aşırı faydalı, boy uzatıyor.

Yanina alip uyudugunda da ayni şeyi yapiyor mu? Belki yapiyorsa diştendir agri kesici verirsin rahatlar biraz
Yanıma aldığımda tek başına olduğu kadar değil ama yine de gözlerini açmadan çığlık atıyor pışpışlıyorum susuyor. Diş namına görünür hiçbir şey yok

Ya benim bebis baya ayaklandı bi dk götü durmuyor kilo alamıyor o yüzden dişlerin hepsi çıktı şükür ama aşırı meme düskünş oldu
Ayaklandi derken siraliyor mu? Kendi tutunarak gezmeye basladi mi? Benimki tutunup kalkiyor, bir iki adim atip hoppp dusuyor

Ben çilek verdim ertesi güne her yeri döktü yaa Yine de dikkat etmek lazım. Yer fıstığı çok faydalı ama cidden ben de deneyeyim. Bir de kabak çekirdeği aşırı faydalı, boy uzatıyor.
Döküntü şekli nasıldı canım ? Ben de Ekin'e çilek içerikli bir meyve püresi verdim alnında 3 tane sivilce gibi çıktı kızardı ama başka bir yerinde çıkmadı. 2-3 gün sonra tekrar verdim bu defa bir etki yaratmadı. Kırmızı meyvelerde bu tarz döküntüler olabiliyormuş vücut alışana kadar, eğer abartılı bir alerjik durum yoksa vermekten vazgeçmemek gerekiyormuş ki vücut o besine alışsın.

Son düzenleme:
Aynen kabak cekirdeginin boy uzattigini duymustum bazen diyorum hangi birini vericem minicik midesi var çok ağır olmadiysa çilek vermeye devam etseydin keske

Selam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor ?

Sanırım artık herkes ekstra yorulmaya başlamıştır diye düşünüyorum ayaklanmalar başladı artık dur durak yok resmen oturmayı asla kabul etmiyor sürekli bi yerlere tutunup kalkma peşinde. Hareketleri de çok hızlandı kamera gibi sürekli onu takip ediyorum bir sonraki hamlesi ne olacak diye Düşmeye de alıştı artık düşünce ağlamıyor Sizin yaramazlarda durumlar neler ?

M miniktostos Defne yürümeye başladı mı ?

Ya benim bebis baya ayaklandı bi dk götü durmuyor kilo alamıyor o yüzden dişlerin hepsi çıktı şükür ama aşırı meme düskünş oldu
Valla ben de cok yoruluyorum sürekli gelip paçama yapisiyor ayaga kalkiyor 1 dk ayri kalamiyoruz hemen agliyor memede kendini guvende hissediyorlar sanirim bol bol emsin bosver en zorunu atlatmis 4 dis birden

Aynı bahsettiğin gibi, asla oturmak istemiyor Ekin düşünce ağlamıyormuş en azından, benimki dudak büzüyor

Yanıma aldığımda tek başına olduğu kadar değil ama yine de gözlerini açmadan çığlık atıyor pışpışlıyorum susuyor. Diş namına görünür hiçbir şey yok
O bazen benim ogluma da oluyor burdayim burdayim diyorum hemen düzeliyor. Anlamadim ki neden ustten 4 disi de cikti ya ondan ya da ayri kalmak istemediginden çözemedim henüz senin gibiyim

O bazen benim ogluma da oluyor burdayim burdayim diyorum hemen düzeliyor. Anlamadim ki neden ustten 4 disi de cikti ya ondan ya da ayri kalmak istemediginden çözemedim henüz senin gibiyim
Maşallah ne güzel dişleri gelmeyen bi benimki kaldı yapma dişini çıkarmış dede gibi gülüyor

Aynen canim yorulmaya basladik iyiceYgiit 1 haftadir gel gel demeye basladi agiz hareketlerimizi falan taklit ediyor. Doner tekerlek gibi evin icinde oyle bir hizli yuvarlaniuor ki artik oturmak asla istemiyor illa yuvarlanacak ya da kollarindan tutacagiz ayakta duracak oturmaya calisinca kendini odun gibi yapiyor kaydiriyor.Henuz yurumeye baslayan yok galiba. Ekin de aglamiyorsa iyibazilari cok nazli durmadan aglar

Aynı bahsettiğin gibi, asla oturmak istemiyor Ekin düşünce ağlamıyormuş en azından, benimki dudak büzüyor
ağlayarak zaman kaybetmek istemiyor
bu aylarda ayrılık kaygısı tavan yapıyor o yüzden ağlayarak uyanıyorlar

Maşallah ona ya hareket etmenin tadını aldılar bi kere asla oturmazlar artık O odun gibi yapma olayı bizde de var altını almak için yatırırken yapıyor özellikle yatmayacak ya kazık gibi sıkıyor kendini 10. ay başlar sanırım yürüme haberleri. Ağlamıyor canım artık geçti o aşamaları aceleyle toparlanıp işine kaldığı yerden devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…