Yok bagirmiyor anlamlandirmaya çalışıyor bu da ne böyle diyeBağırıyor mu kediye bizim ki bağırıyor kedi görünce
SevinçtenYok bagirmiyor anlamlandirmaya çalışıyor bu da ne böyle diyenasil bagiriyor sevincten mi korkudan mi
Yanina alip uyudugunda da ayni şeyi yapiyor mu? Belki yapiyorsa diştendir agri kesici verirsin rahatlar birazSaat başı çığlık atarak uyanmalar atak mı diş mi ayrılık kaygısı mı nedir arkadaşlar?
Benim oglum o gösteriyi sadece babasini görünce yapiyor. Bir de disarda yaşı kaç olursa olsun kizlari görünce gülüyorSevinçten
Eyvah simdiden başlamışBenim oglum o gösteriyi sadece babasini görünce yapiyor. Bir de disarda yaşı kaç olursa olsun kizlari görünce gülüyor
Senin nasil gidiyor bebisin neler yapiyorEyvah simdiden başlamış
Ben çilek verdim ertesi güne her yeri döktü yaaBak ona bakarsan o da hastanelik yapıyor
Ya benim bebis baya ayaklandı bi dk götü durmuyor kilo alamıyor o yüzden dişlerin hepsi çıktı şükür ama aşırı meme düskünş olduSenin nasil gidiyor bebisin neler yapiyor
Yanıma aldığımda tek başına olduğu kadar değil ama yine de gözlerini açmadan çığlık atıyor pışpışlıyorum susuyor. Diş namına görünür hiçbir şey yokYanina alip uyudugunda da ayni şeyi yapiyor mu? Belki yapiyorsa diştendir agri kesici verirsin rahatlar biraz
Ayaklandi derken siraliyor mu? Kendi tutunarak gezmeye basladi mi? Benimki tutunup kalkiyor, bir iki adim atip hoppp dusuyorYa benim bebis baya ayaklandı bi dk götü durmuyor kilo alamıyor o yüzden dişlerin hepsi çıktı şükür ama aşırı meme düskünş oldu
Döküntü şekli nasıldı canım ? Ben de Ekin'e çilek içerikli bir meyve püresi verdim alnında 3 tane sivilce gibi çıktı kızardı ama başka bir yerinde çıkmadı. 2-3 gün sonra tekrar verdim bu defa bir etki yaratmadı. Kırmızı meyvelerde bu tarz döküntüler olabiliyormuş vücut alışana kadar, eğer abartılı bir alerjik durum yoksa vermekten vazgeçmemek gerekiyormuş ki vücut o besine alışsın.Ben çilek verdim ertesi güne her yeri döktü yaaYine de dikkat etmek lazım. Yer fıstığı çok faydalı ama cidden ben de deneyeyim. Bir de kabak çekirdeği aşırı faydalı, boy uzatıyor.
Aynen kabak cekirdeginin boy uzattigini duymustum bazen diyorum hangi birini vericem minicik midesi varBen çilek verdim ertesi güne her yeri döktü yaaYine de dikkat etmek lazım. Yer fıstığı çok faydalı ama cidden ben de deneyeyim. Bir de kabak çekirdeği aşırı faydalı, boy uzatıyor.
Valla ben de cok yoruluyorum sürekli gelip paçama yapisiyor ayaga kalkiyor 1 dk ayri kalamiyoruz hemen agliyorYa benim bebis baya ayaklandı bi dk götü durmuyor kilo alamıyor o yüzden dişlerin hepsi çıktı şükür ama aşırı meme düskünş oldu
Aynı bahsettiğin gibi, asla oturmak istemiyorSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor ?
Sanırım artık herkes ekstra yorulmaya başlamıştır diye düşünüyorum ayaklanmalar başladı artık dur durak yok resmen oturmayı asla kabul etmiyor sürekli bi yerlere tutunup kalkma peşinde. Hareketleri de çok hızlandı kamera gibi sürekli onu takip ediyorum bir sonraki hamlesi ne olacak diyeDüşmeye de alıştı artık düşünce ağlamıyor Sizin yaramazlarda durumlar neler ?
M miniktostos Defne yürümeye başladı mı ?
O bazen benim ogluma da oluyor burdayim burdayim diyorum hemen düzeliyor. Anlamadim ki neden ustten 4 disi de cikti ya ondan ya da ayri kalmak istemediginden çözemedim henüz senin gibiyimYanıma aldığımda tek başına olduğu kadar değil ama yine de gözlerini açmadan çığlık atıyor pışpışlıyorum susuyor. Diş namına görünür hiçbir şey yok
Maşallah ne güzel dişleri gelmeyen bi benimki kaldıO bazen benim ogluma da oluyor burdayim burdayim diyorum hemen düzeliyor. Anlamadim ki neden ustten 4 disi de cikti ya ondan ya da ayri kalmak istemediginden çözemedim henüz senin gibiyim
Aynen canim yorulmaya basladik iyiceSelam kızlar nasılsınız, nasıl gidiyor ?
Sanırım artık herkes ekstra yorulmaya başlamıştır diye düşünüyorum ayaklanmalar başladı artık dur durak yok resmen oturmayı asla kabul etmiyor sürekli bi yerlere tutunup kalkma peşinde. Hareketleri de çok hızlandı kamera gibi sürekli onu takip ediyorum bir sonraki hamlesi ne olacak diyeDüşmeye de alıştı artık düşünce ağlamıyor Sizin yaramazlarda durumlar neler ?
M miniktostos Defne yürümeye başladı mı ?
ağlayarak zaman kaybetmek istemiyorAynı bahsettiğin gibi, asla oturmak istemiyorEkin düşünce ağlamıyormuş en azından, benimki dudak büzüyor
bu aylarda ayrılık kaygısı tavan yapıyor o yüzden ağlayarak uyanıyorlarO bazen benim ogluma da oluyor burdayim burdayim diyorum hemen düzeliyor. Anlamadim ki neden ustten 4 disi de cikti ya ondan ya da ayri kalmak istemediginden çözemedim henüz senin gibiyim
Maşallah ona ya hareket etmenin tadını aldılar bi kere asla oturmazlar artıkAynen canim yorulmaya basladik iyiceYgiit 1 haftadir gel gel demeye basladi agiz hareketlerimizi falan taklit ediyor. Doner tekerlek gibi evin icinde oyle bir hizli yuvarlaniuor ki artik oturmak asla istemiyor illa yuvarlanacak ya da kollarindan tutacagiz ayakta duracak oturmaya calisinca kendini odun gibi yapiyor kaydiriyor.Henuz yurumeye baslayan yok galiba. Ekin de aglamiyorsa iyi bazilari cok nazli durmadan aglar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?